Tesekkur ederız teyzesiOyyyy yerim bunun agzini burnunu masallahh subhanallahh rabbim size bagislasin canim benim
Bende canım yaa çok ufak hareketler var bendede normalde gümbür günbürdür offf ne bilimm paronayak oldum iiceeeYa kızlar yaklaşık 4 saat oldu bebişim tekme atmıyor. 2 saat kadar önce karnımı biraz salladım 2 defa ayağını vurdu ve gene sustusizde nasıl oluyor korkuyorum. bu kadar saat sesssiz olması normal mi sizce :'(
insan çok korkuyorBende canım yaa çok ufak hareketler var bendede normalde gümbür günbürdür offf ne bilimm paronayak oldum iiceee
Kızlarrrr acillll bişe sorcam bugun karnım çok sert sanki bide oğlum bi tarafta çok toplanıyo yada sertleşiyo hareketleri var çok şükür ama dünkü gibi çok değil sanki pztesi kontrolum var ama napsam normal miii acep akıntım falan normal öle sancı falanda yok ama bilemedimmmm[/QUOTE
Benim bir haftadır ole neredeyse canım bende haftaya gidecem doktora bakalım inşllh bir sorun yoktur.
Kış uykusumu bu nedir yaaaainsan çok korkuyorAllah yardımcımız olur inşallah. ne biliyim acaba uyuyorlar mı nedir anlamadım ya
İnşşşşş yaaa rabbim korusun ama biz doğuma kadar tekmelerle kafayı bozcazzz belliii yaniiii
kış uykusu çok güldüm cnm ya :)) benim şeker var zaten şeker de göndersem takmaz :) sen dene ve sonucunu paylaş cnm.Kış uykusumu bu nedir yaaaa(( neyse evham yapmayalım canım sevmem ama bide çikolata yiyeyim öle bakayımm
Olur cnm öyle bazen 2kere vurmuş ya korkmana gerek yokYa kızlar yaklaşık 4 saat oldu bebişim tekme atmıyor. 2 saat kadar önce karnımı biraz salladım 2 defa ayağını vurdu ve gene sustusizde nasıl oluyor korkuyorum. bu kadar saat sesssiz olması normal mi sizce :'(
Napim tatlum yaaa bide kocam iş için şehir dışında bebeğe sardım iyice elimde nutelle kavanuzu hadi hayırlısıkış uykusu çok güldüm cnm ya :)) benim şeker var zaten şeker de göndersem takmaz :) sen dene ve sonucunu paylaş cnm.
dün konu açmış canım günlük yazmış şimdilik kötü bi durum yok şükür Rabbim annesine bağışlasın yavruyuiyiyim tatlım dün gece uyudum 1-2 uyanma depreşme dışında sen nasılsın?
Canım ben clexan kullanıyorum 9 kutu birden yazıyor yazınca 12 haftalikken rapor çıkarttım ve hiç fark odemedimcanım bugün sağlık ovağından yazdırdım, 2 kutu için 35 ödedim hibor için fark ödenmiyormuş cleaxan da fark çıkıyormuş, neyse artık az kaldı dayanacağız
Rica ederimAyyy duramiyom ki :))) öyle yaparım canım sagol
inşallah hemen hissederim cnm ya, ne bileyim öğleden sonra çok sakinleşti insan endişeleniyor
Rica ederimBen daha alışverişe başlamadım sen maşallah yıkayıp ütüleme aşamasına gelmişsin
Maasallah barekallah..guzel haberler almak ne guzel..hep boyle guzel haberler alalim ins..Sat a gmre bugun 28 hafta 1 gunluk yani 29. Haftadayız. Masallah suyu tuzu herseyı yerındeymışmasallah deyın teyzeleri, boyu kilosu 30 haftalıkmış kilosu 1572 gr şişko ELA. Gayet ıyu dr bana doguma kdr 1 kılo daha al dedı ama imkansız o kdr dıkkat etmeme ragmen onune gecemıyorum kılo almamın
İlişkı artık yasak dediilaclata devam ekstradan balık yagı al dedı, boyle işte guzel teyzelerrr
Ya kızlar yaklaşık 4 saat oldu bebişim tekme atmıyor. 2 saat kadar önce karnımı biraz salladım 2 defa ayağını vurdu ve gene sustusizde nasıl oluyor korkuyorum. bu kadar saat sesssiz olması normal mi sizce :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?