2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlarrrr acillll bişe sorcam bugun karnım çok sert sanki bide oğlum bi tarafta çok toplanıyo yada sertleşiyo hareketleri var çok şükür ama dünkü gibi çok değil sanki pztesi kontrolum var ama napsam normal miii acep akıntım falan normal öle sancı falanda yok ama bilemedimmmm

Ya kızlar yaklaşık 4 saat oldu bebişim tekme atmıyor. 2 saat kadar önce karnımı biraz salladım 2 defa ayağını vurdu ve gene sustu sizde nasıl oluyor korkuyorum. bu kadar saat sesssiz olması normal mi sizce :'(

Bende canım yaa çok ufak hareketler var bendede normalde gümbür günbürdür offf ne bilimm paronayak oldum iiceee

Beni

Olur cnm öyle bazen 2kere vurmuş ya korkmana gerek yok

kış uykusu çok güldüm cnm ya :)) benim şeker var zaten şeker de göndersem takmaz :) sen dene ve sonucunu paylaş cnm.
Napim tatlum yaaa bide kocam iş için şehir dışında bebeğe sardım iyice elimde nutelle kavanuzu hadi hayırlısı

Iyi canm cok sukur amin insallahh..

Iyi bari uyuyabilmissin canm ben de arada yorulunca falan da baya iyi uyuyorm
Iyi canm ya ben de ayni kizimla mesgulum kafamda hep aynii..

canım bugün sağlık ovağından yazdırdım, 2 kutu için 35 ödedim hibor için fark ödenmiyormuş cleaxan da fark çıkıyormuş, neyse artık az kaldı dayanacağız
Canım ben clexan kullanıyorum 9 kutu birden yazıyor yazınca 12 haftalikken rapor çıkarttım ve hiç fark odemedim

Forever07 canım ne zamandır girememiştim şimdi yorumlardan anladığım kadarıyla erken doğum yapmışsın. Rabbim sağlıkla kucağında bebişinle evin yolunu tutacağın günleri göstersin. Sakın fazla üzme kendini moralini hep yüksek tut ki kızın da hissetsin bunu annesi öyle 3 ay hastanede kalırız gibi falan da düşünme biraz toparlasın kendisini çıkarsınız eve kendine de iyi bak canım

inşallah hemen hissederim cnm ya, ne bileyim öğleden sonra çok sakinleşti insan endişeleniyor

Canm sakin olll...haklisn insan endise ediyor ama sanirm pozisyonlariyla alakali gecenlerde ben de iki gun pek hissedemedm korktm ama Allahtan sonra normale dondu canm

Rica ederimBen daha alışverişe başlamadım sen maşallah yıkayıp ütüleme aşamasına gelmişsin

Kizzz sen daha bi sey almadn miii basla kiz artik benceee..

Maasallah barekallah..guzel haberler almak ne guzel..hep boyle guzel haberler alalim ins..

Geçen gün bende aynı sebepten Dr a gittim cnm hareket ediyormuş ama uyuşuk uyuşuk ettiği için ben hissetmiyomuşum arada böyle olur dedi Dr hanım günün büyük kısmı uyuyo olabiliyolar sanırım büyüme evreleri ya heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…