2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim benim ya hep aklimda duamdasin..Rabbim sana da kuzuna da saglik sihhat versin de insallah bu zor gunleri ilerde tebessumle hatirlayin beraber..gercekten cok zor seyler yasiyorsun ama dunya hayati iste,hepimizin var bir imtihani.insallah beraberce bu zor imtihani vereceksiniz kuzucugunla..

Antenantel tanı 20/24 hafta için randevu alamadım ben, özelde yapıldı. Yaş riski için bakıldı, şimdilik herşey yolunda tek sıkıntım safra kesem şuan bile ağrım var, sanırım kan ilacı yapıyor, inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Annesi minik kahraman olucak sağ salim zamanı gelince çıkacaksınız kucak kucağa, benim kızım da 970 doğmuş 800 küsürlere inmişti, 1.200 küsürlerde hastaneden çıkmıştık, biz kardeşlerin sana ve bebişimize dua ediyoruz, sana kocaman sarılıp öpüyorum

Canım ben clexan kullanıyorum 9 kutu birden yazıyor yazınca 12 haftalikken rapor çıkarttım ve hiç fark odemedim
Canım ben clexan kullanıyorum 9 kutu birden yazıyor yazınca 12 haftalikken rapor çıkarttım ve hiç fark odemedim
Ayyyy deliricem yarın tanıdığım eczane var üşenmeyip ona sorayım bari teee Allahım yareppimmmm

hımm anladım sen ayrıntılı ultrason için diyorsun, evet ona randevu alınamıyor, ben de onu özelde çektirdim.. ondan çıkan sonucuma göre doktorum zeynep kamilde riskli gebelik bölümüne ( perinatolojiye) git demişti. ben perinatolojiden aldım randevu

Kızlar az az başlayan ama bugün beni koltuk tepelerinde sürtünen kedilerim gibi çıldırtan bir kaşıntım var ölüyoreeeeeeeeee, soğuk su tutuyorum çok fena hemde çok çıldırıcam

Bende zeynep kamile gidiyorum nazan hanım a

Napim tatlum yaaa bide kocam iş için şehir dışında bebeğe sardım iyice elimde nutelle kavanuzu hadi hayırlısı
Cnm ben yeni hissettim 6-7 saatten sonra beyefendi uyuyordu sanırım :) senin ne oldu nutella işe yaramıştır umarım :)

Offff offff allahım yattigim yerde kaldimmm sıkıntıdan patliyom ne zormus arkadas VC ye git gel yat başka bisi yok daha 42 günüm kaldiii alcimin çıkmasına

Cnm ben yeni hissettim 6-7 saatten sonra beyefendi uyuyordu sanırım :) senin ne oldu nutella işe yaramıştır umarım :)
Yaradı canım ya şimdide al sana bi bırakmadın uyuyalum dercesine sert sert vuruyo mesanrye doğruhaklı cocuk valla ama napim anne olmak böle bişe galiba

Arkadaşlar ben isim bulamıyorum kızına önerilerini bekliyorum bana yardımcı olun lütfen çok zormus bu isim işi

honeybee_34 geçmiş olsun yarın muhakkak doktora git bekledikçe daha kötü oluyor umarım verdiği ilaçlar bir an önce sana yardımcı olur

Günaydın hanimlar bir süredir bakamadım aklım burda ama yokluğum pek farkedilmemis sanirim yine yollardaydım gitgeller dersim fln vardi . Bu sefer yol çok yordu. Gelince de işler bitmiyor koşturmaca ..
Dün bezmialeme randevu aldim şeker yüklemesi için geldim . Saat 8.30 diye başlatmadi testi yok efendim saat kaca kadar aç kalırmışım vs . Eşim izin almış tekrar onunla da olmadı yarın için izin al vs uğraşmak istemiyorum. Bana gelince izinleri sıkıntı oluyor neyse hemen yarına saat 7.30 da gel dedi hemşire olacak insan. Geldim hastaneye 8 de açılacak sırayla çağıracak en son siradayim. Dünden ne farkı kaldı. Hakka girmek istemiyor beni erkenden çağırdı. Hakka girmek istemiyor dün bana boşuna gitgel yaptırdı. Çok gerildim bekliyorum suan...
Sizde durumlar nasil ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…