- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
Canim benim ya hep aklimda duamdasin..Rabbim sana da kuzuna da saglik sihhat versin de insallah bu zor gunleri ilerde tebessumle hatirlayin beraber..gercekten cok zor seyler yasiyorsun ama dunya hayati iste,hepimizin var bir imtihani.insallah beraberce bu zor imtihani vereceksiniz kuzucugunla..Sağol teyzesi Allah razı olsun. Amin inşallah o vakitleri bekliyorum dua ile sabır ile
Hergün geliyor yeni yeni bebişler tosuncuklar 35 te 38 de doğanlar 10 gün kalıyor gidiyorlar sağlıcakla
Bugünde kızımın tam yanına geldi bi tosuncuk maşallah, üzülüyorlar ağlıyorlar 10 gün için evlat işte kolay değil Rabbim tüm küvöz annelerine bebişlerine cümlemize şifa versin, evladıyla sınamasın
Onlar öyle 10 gün için ağlayıp üzülünce kendime bakıyorum ve diyorum ki güçlüyüm ben, kızım da güçlü inşallah
Rabbim veriyor gücünü dayanma gücünü ve sabrını
10 gün çabuk geçerde 3 ay nasıl geçer bilmemsağlıklı olsunda inşallah sabredicez dua edicez...
Canım aynen maliyeti de var bu durumun, doğum yaptığım hastanenn yenideoğanyoğunbakımı da çok iyiymiş kısmetimize, özel hastane
Sözde küvöz ücretini devlet karşılıyor ama yapılan tüm işlemler müdahaleler ücretli imiş...
3 aydır biri var bizim hastanede, 400 küsür gr doğmuş bebişi şuan 1500 gr küsürlerde kilosu
O ablanın mesela 30 bini geçmiş masrafı şuana kadar, özel sigorta falan olmasına rağmen...
Yapack bişey yok sağlıcakla kucağıma alayımda para pul hiçbirşey görmüyor insan
Allah yardım edecek inşallah
Antenantel tanı 20/24 hafta için randevu alamadım ben, özelde yapıldı. Yaş riski için bakıldı, şimdilik herşey yolunda tek sıkıntım safra kesem şuan bile ağrım var, sanırım kan ilacı yapıyor, inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırızmerhaba canım,, doktorum bana zeynep kamile git dediği gün hemen rastgele girdim, 18 mayıs çarşambada randevular açıktı aldım hemen... gündüz vakti idi hemde. ama sonrasında tekrar tekrar baktım bu hfta sonu falan bayağı açılmadı. dün tekrar baktım 23- 24 mayıs için falan günler yine açılmıştı. sende sürekli takip et , galiba açılmadığı zamanlara denk geldin demek kibenim ayrıntılı ultrasonda çıkanlardan dolayı gideceğim işte.. sen de ne var, , inş önemli değildir?
Annesi minik kahraman olucak sağ salim zamanı gelince çıkacaksınız kucak kucağa, benim kızım da 970 doğmuş 800 küsürlere inmişti, 1.200 küsürlerde hastaneden çıkmıştık, biz kardeşlerin sana ve bebişimize dua ediyoruz, sana kocaman sarılıp öpüyorumSağol teyzesi Allah razı olsun. Amin inşallah o vakitleri bekliyorum dua ile sabır ile
Hergün geliyor yeni yeni bebişler tosuncuklar 35 te 38 de doğanlar 10 gün kalıyor gidiyorlar sağlıcakla
Bugünde kızımın tam yanına geldi bi tosuncuk maşallah, üzülüyorlar ağlıyorlar 10 gün için evlat işte kolay değil Rabbim tüm küvöz annelerine bebişlerine cümlemize şifa versin, evladıyla sınamasın
Onlar öyle 10 gün için ağlayıp üzülünce kendime bakıyorum ve diyorum ki güçlüyüm ben, kızım da güçlü inşallah
Rabbim veriyor gücünü dayanma gücünü ve sabrını
10 gün çabuk geçerde 3 ay nasıl geçer bilmemsağlıklı olsunda inşallah sabredicez dua edicez...
Canım aynen maliyeti de var bu durumun, doğum yaptığım hastanenn yenideoğanyoğunbakımı da çok iyiymiş kısmetimize, özel hastane
Sözde küvöz ücretini devlet karşılıyor ama yapılan tüm işlemler müdahaleler ücretli imiş...
3 aydır biri var bizim hastanede, 400 küsür gr doğmuş bebişi şuan 1500 gr küsürlerde kilosu
O ablanın mesela 30 bini geçmiş masrafı şuana kadar, özel sigorta falan olmasına rağmen...
Yapack bişey yok sağlıcakla kucağıma alayımda para pul hiçbirşey görmüyor insan
Allah yardım edecek inşallah
Canım ben clexan kullanıyorum 9 kutu birden yazıyor yazınca 12 haftalikken rapor çıkarttım ve hiç fark odemedim
Canım ben clexan kullanıyorum 9 kutu birden yazıyor yazınca 12 haftalikken rapor çıkarttım ve hiç fark odemedim
Antenantel tanı 20/24 hafta için randevu alamadım ben, özelde yapıldı. Yaş riski için bakıldı, şimdilik herşey yolunda tek sıkıntım safra kesem şuan bile ağrım var, sanırım kan ilacı yapıyor, inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Bende zeynep kamile gidiyorum nazan hanım ahımm anladım sen ayrıntılı ultrason için diyorsun, evet ona randevu alınamıyor, ben de onu özelde çektirdim.. ondan çıkan sonucuma göre doktorum zeynep kamilde riskli gebelik bölümüne ( perinatolojiye) git demişti. ben perinatolojiden aldım randevu
Cnm ben yeni hissettim 6-7 saatten sonra beyefendi uyuyordu sanırım :) senin ne oldu nutella işe yaramıştır umarım :)Napim tatlum yaaa bide kocam iş için şehir dışında bebeğe sardım iyice elimde nutelle kavanuzu hadi hayırlısı
Canm sakin olll...haklisn insan endise ediyor ama sanirm pozisyonlariyla alakali gecenlerde ben de iki gun pek hissedemedm korktm ama Allahtan sonra normale dondu canm
Çok saol cnm Allaha şükür hisettim az önce 6-7 saat geçti sanırım. biraz korktum valla, neyseki sorun yok çok şükür :)
Hissettim cnm az önce tekme atıp duruyor :)) Aynen cnm ne bileyim endişe ediyor insan. Elimde diyil. Bilmiyorum belki abartıyorum ama keşke 9 ay bitse de sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak :)Geçen gün bende aynı sebepten Dr a gittim cnm hareket ediyormuş ama uyuşuk uyuşuk ettiği için ben hissetmiyomuşum arada böyle olur dedi Dr hanım günün büyük kısmı uyuyo olabiliyolar sanırım büyüme evreleri ya heralde
Cnm ben yeni hissettim 6-7 saatten sonra beyefendi uyuyordu sanırım :) senin ne oldu nutella işe yaramıştır umarım :)
Yaradı canım ya şimdide al sana bi bırakmadın uyuyalum dercesine sert sert vuruyo mesanrye doğruCnm ben yeni hissettim 6-7 saatten sonra beyefendi uyuyordu sanırım :) senin ne oldu nutella işe yaramıştır umarım :)
Kaşıntı derken ? NerendeKızlar az az başlayan ama bugün beni koltuk tepelerinde sürtünen kedilerim gibi çıldırtan bir kaşıntım var ölüyoreeeeeeeeee, soğuk su tutuyorum çok fena hemde çok çıldırıcam
Mantar olabilirKızlar az az başlayan ama bugün beni koltuk tepelerinde sürtünen kedilerim gibi çıldırtan bir kaşıntım var ölüyoreeeeeeeeee, soğuk su tutuyorum çok fena hemde çok çıldırıcam
@elfffth3 yarın bana doktor yolları göründüMantar olabilir
Sana da yazmaya çalıştım becerememişim sanırım, mantar heralde offf offfKaşıntı derken ? Nerende
Ah canım bnm ki kaç yılın hasretii bnm kuzum bn öğrenir öğrenmek başladım tabi daha çok eksiği varda kıyafet işi tamm yaniRica ederimBen daha alışverişe başlamadım sen maşallah yıkayıp ütüleme aşamasına gelmişsin
İlk defa bugün bir kez oldu bendede :/Kizlar birkac gundur bebek rahim agzini tekmeliyor gibi birsey hiseediyorum pit pit diye surekli bunu yasayan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?