Muhtemelen o zaman girersin canım. Tavsiyem yan yat çünkü 20 dk falan yatmam gerekiyor.
Aynen Canm Allah bir avazda kurtarsın inş dikisimiz bile olmazAYSHE9388 Allah gönlümüze göre nasip etsin inşallah canım. Kesisiz, ağrısız, kolay doğumlar nasip olur hepimize inşallah.
kız bıngıldağını deliceksin götürme tarak falanAyy 35.hafta diyor ya şaka gibi
Az önce hastane çantamızı yerleştirdik kızımla 2 çanta zor yetti valla , dün babası da prima almış kızına herşeyi yerleştirdim çok yoruldum ama bir tek eksiğimiz port Bebe kaldı onu da bu hafta alıcam diğer yandan da mıntıka temizliğine başlamalı anca kendimi yormadan 3 günde biter :)
Tarak lazım mı acaba bebeğe yanıma koymadım ama gerekli değil gibi sanki hemen.
Neden emzirme atleti ? Normal atlette işi gorur ki :/ sonra ben ilkinde lohusa pijama su almıştım bu sefer normal alicam çünkü onlar gereksiz ve kullanilmio sonra hem ilkinde normalinden daha rahattim
Kizlar sancisi olan varmi hafif hafif. Adet sancisi gbi olandan bahsediorum
Arkadaslar merhaba bende 34. Haftadayim konuyla biraz alakasiz ama merak ettim :) disari cikarken spor ayakkabi ya da botlarinizi giyerken zor olmuyor mu malum artik havalar soguk yaz aylarinda babeti giyip cikiyordum simdi sirf buyuzden disari cikmaya useniyorum siz de de var mi boyle durumlar :)
Benim ki uzun suredir agrıyo doktor normal dedi hele yatıp kalkınca sancıdan yuruyemiyorum bi sure nst den çıktıgımda herkes doğuracak diye bana bakıyodu iki büklüm sancılıydım 25 dk da çöktüm resmenKasığımdaki ağrı hala geçmedi kızlar çatı ağrısı . 3 gündür raporluydum yattım ama geçmedi hala
Valla o kdr sacma ki muayene 40 nst 30Ücreti ne kadar özelde ?
Bnmde sag kaburgamdan cikck ayagi az kaldiO gerinme az da olsa etkiliyor demekki bizi. Bir de o kadar güçlü ittiriyor ki kendini ayakları resmen karnıma bakınca görünüyor ve canımı yakıyor.
O.kadarini bende blmiorum valla. 2 dikis 3 dikisten falan bahsetmisler hep. O an hemen lokal vuruolarmis bolgeye kucuk bi kesik atiolarmis genislesin die. Sonra dogum bitincede gene lokalle hemen dikiomus iste ayyyy cok.urkuyorum bu dikis nakis islerinden yaaaaaBenimde oluyo canım doktor normal demişti. Sadece düzenli olmaması geeekiyo. Bide doğum sancısı belden başlayıp kasıklara doğru yayılan bi ağrıymış. Ama kasılmayı hissetmiyorum hala tabikide :)
Benimde iki gündür artık aşırı belim ağrıyo. Gece sağdan sola dönmek de büyük eziyet. Gece olsun isteniyorum resmen.
Ya bu normal doğumdaki kesiden konuşulmuş. Bende ondan korkuyorum açıkçası. Daha doğrusu sonrasında nasıl oluyo? Mesela tuvaletimizi falan yaparken nasıl oluyo dikiş varken bu konuyla alakalı hiçbişey bilmiyorum
Ayy aynen diyorum benim kız farklı bir çıkış yolu yaratacak herhalde kendine. Yırtacak resmenBnmde sag kaburgamdan cikck ayagi az kaldi
Valla o kdr sacma ki muayene 40 nst 30
Valla asil masrf smdi baslio her gidise 70 70Bende nst icin ucret almadilr. Ben ucretli saniyordum ama degillmis. Sadece 50tl muayene ucreti veriyorum
Valla asil masrf smdi baslio her gidise 70 70
Bnde tam.cozmus degilim.ama gecen nstdeyken o ole gerindiginde nst kac die sordum esime 2 3 lerdeydi 20 lere cikmjsti demekki bu kasilmaymis bak rakam arttigina gore demistim. Emin olamiorm.ama
Bugün biraz başım ağrıdı, kulağımda da çınlama olunca korktum tansiyonum mu yükseldi diye, gittim aile hekimliğine. Önce digital ölçtü hemşire 130/70 çıktı, sonra doktor manuel ölçtü ben baş ağrım olduğunu söyleyince 110/60 çıktı. Cuma günü tekrar gideceğim kan vermek için. Kilomu da tarttı 67 olmuşum, 59 la hamile kalmıştım. Bu son ayda her hafta bir kilo bile alsan bir şey olmaz dedi aile hekimim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?