2016 Aralık Anneleri

kız bıngıldağını deliceksin götürme tarak falan

Guzel anneler bizim ilk makina camasirimiz yikandi asildi. Guzel havayi firsat bildik baslayalim dedik. Bugun bunlari kurutalim yarin devam ederiz insallah. Sonrada utuleme faslina geceriz. Zaman azaldikca ben telaslanmaya basladim :)

Eklentiler

• 2016-11-02 17.00.30.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 95
Canım tecrübesizlik böyle birşey sanırım :) ne derlerse onu aldım...lohusa pijaması sorunca zaten normalde 70-80 TL olan pijamalar 150-160 a çıkıyor...
Neden emzirme atleti ? Normal atlette işi gorur ki :/ sonra ben ilkinde lohusa pijama su almıştım bu sefer normal alicam çünkü onlar gereksiz ve kullanilmio sonra hem ilkinde normalinden daha rahattim

Kizlar sancisi olan varmi hafif hafif. Adet sancisi gbi olandan bahsediorum

Benimde oluyo canım doktor normal demişti. Sadece düzenli olmaması geeekiyo. Bide doğum sancısı belden başlayıp kasıklara doğru yayılan bi ağrıymış. Ama kasılmayı hissetmiyorum hala tabikide :)

Benimde iki gündür artık aşırı belim ağrıyo. Gece sağdan sola dönmek de büyük eziyet. Gece olsun isteniyorum resmen.

Ya bu normal doğumdaki kesiden konuşulmuş. Bende ondan korkuyorum açıkçası. Daha doğrusu sonrasında nasıl oluyo? Mesela tuvaletimizi falan yaparken nasıl oluyo dikiş varken bu konuyla alakalı hiçbişey bilmiyorum

Botları giyip cikaramiyorum. spor ayakkabi giyiyorum onda da esim yardimci oluyo sagolsun

Kasığımdaki ağrı hala geçmedi kızlar çatı ağrısı . 3 gündür raporluydum yattım ama geçmedi hala

Kasığımdaki ağrı hala geçmedi kızlar çatı ağrısı . 3 gündür raporluydum yattım ama geçmedi hala
Benim ki uzun suredir agrıyo doktor normal dedi hele yatıp kalkınca sancıdan yuruyemiyorum bi sure nst den çıktıgımda herkes doğuracak diye bana bakıyodu iki büklüm sancılıydım 25 dk da çöktüm resmen

O.kadarini bende blmiorum valla. 2 dikis 3 dikisten falan bahsetmisler hep. O an hemen lokal vuruolarmis bolgeye kucuk bi kesik atiolarmis genislesin die. Sonra dogum bitincede gene lokalle hemen dikiomus iste ayyyy cok.urkuyorum bu dikis nakis islerinden yaaaaa

Bugün biraz başım ağrıdı, kulağımda da çınlama olunca korktum tansiyonum mu yükseldi diye, gittim aile hekimliğine. Önce digital ölçtü hemşire 130/70 çıktı, sonra doktor manuel ölçtü ben baş ağrım olduğunu söyleyince 110/60 çıktı. Cuma günü tekrar gideceğim kan vermek için. Kilomu da tarttı 67 olmuşum, 59 la hamile kalmıştım. Bu son ayda her hafta bir kilo bile alsan bir şey olmaz dedi aile hekimim :)

Bnde tam.cozmus degilim.ama gecen nstdeyken o ole gerindiginde nst kac die sordum esime 2 3 lerdeydi 20 lere cikmjsti demekki bu kasilmaymis bak rakam arttigina gore demistim. Emin olamiorm.ama

Geçen hafta hastanede kaldığımda hemşire 20ler bizim için sıfır kabul ediliyor demişti. Nst aletinden çıkan yazılı rapora bakınca da 30 ve üzerine çıktığında kasılmalarınız olmuş dedi.

Oncelikle gecmis olsun canim. Ya dijital aletler fazlami olcuyor? Bende her ikiside var ama manuel daha az cikariyor. Dijitalde sag kolla sol kol bile fark ediyor. Neden acaba. Nasil takip edecegimi sasirdim. Benim tansiyon sinirda hep takip edip not etmem lazim. Genelde 12 8 yada 13 8 cikiyor. Yarinda kafam rahat olsun diye idrar vercem protein kacagi varmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…