2016 Aralık Anneleri

Kızlar herkese merhaba şimdi kontrolden çıktık kızım 31+ 4 1730 gram olmuş...çalışabilir raporunu 32+0 da veriyorlarmış Cumartesi alacağım onu da...çok şükür herşey yolunda tüm şikayetlerime doktor "normal" dedi...bir dahaki kontrolümüz 2 hafta sonra bundan sonra özellikle sola yatmanı öneriyorum dedi...bol bol yürüyüş ve su içmen artık çok önem taşıyor dedi...benden haberler böyle...

Kızlar mobilya kokusu gitmio bi türlü siz naptiniz

Canim sana tavsiyem once nemli bezle tozunu al, sonra sirkeli bezle sil.camini her zaman acik tut, haci sakir kalip sabunu bicakla minik parcalara ayir, her cekmeceye ve rafa bu parcalardan koy. Ben gecen hafta sabun koydum 5 gunde kokuyu hafifletti. Benim mobilya geleli 2 hafta oldu ve kokusu baya hafifledi. Hatta bana kokuyor gibi geliyor ama odaya bakmaya gelenler kokmuyor diyor. Sabun cok etkilo bence, sende dene . sen alali kac gun oldu? Ben birde jokerden friendly dogal bebek esyalari temizleyicisi aldim fisfis gibi. En son yerlesmeden onla tozunu alip yerlestircem kiyafetleri insallah

Canm ben 32 deyken sancim vr die gitmistim hastaneye o zamanda baglamislardi. Sancim var die gittigin zaman direk nst alio zaten. 32 dede girdim yani. Ust uste 2 kere. Bide onceki gun gittigmde agri var die aldi. Ama normal.sartlarda ne zaman baslio blmiorjm 36 falandir heralde.

Ücreti ne kadar özelde ?

Beni de dun gonderdiler nst ye bundan sonra her gittiğimde baglanıcakmışım

Canım süt dolacak bir beden büyük al dediler bende normalde 80 giyiyorum 85 aldımxxx
Neden emzirme atleti ? Normal atlette işi gorur ki :/ sonra ben ilkinde lohusa pijama su almıştım bu sefer normal alicam çünkü onlar gereksiz ve kullanilmio sonra hem ilkinde normalinden daha rahattim

Yoo banada sanci yok dedi her sefernde sanci 50 60 lari gsterio kalp stisi 170 leri gormustu ama sanci yok demisti. Ewt benm.bebegmde hic sewmio o aleti koyduklari anda tam altindan ittirioda ittirio
O gerinme az da olsa etkiliyor demekki bizi. Bir de o kadar güçlü ittiriyor ki kendini ayakları resmen karnıma bakınca görünüyor ve canımı yakıyor.

Yoo banada sanci yok dedi her sefernde sanci 50 60 lari gsterio kalp stisi 170 leri gormustu ama sanci yok demisti. Ewt benm.bebegmde hic sewmio o aleti koyduklari anda tam altindan ittirioda ittirio
O gerinme az da olsa etkiliyor demekki bizi. Bir de o kadar güçlü ittiriyor ki kendini ayakları resmen karnıma bakınca görünüyor ve canımı yakıyor.

Neden emzirme atleti ? Normal atlette işi gorur ki :/ sonra ben ilkinde lohusa pijama su almıştım bu sefer normal alicam çünkü onlar gereksiz ve kullanilmio sonra hem ilkinde normalinden daha rahattim
oncekinde almıştım emzirme atleti şimdi kullanıyorum çok rahat oluyo erken başladım içindeki sutyen kısmı rahat hissettiyo bana normal atlet almıştım ama bi tane daha almayı düşünüyorum evde oldugumda rahat gezerim diye bende normal pijama aldım 2 tane her zaman giyerim dedim

İlkinde son doğum zamanı bile 25 tl odemistim toplamda 2defa bağlanmış tim da bunda daha artmismidir dedim
O kotuymuş canım ya benim ilk doğumumda da ücretsiz di şimdi de ikisi de farklı özel hastane...sizinki kotuymuş her girdiğimde ayrı para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…