Bebegin ne kadarlik canim ? Baya kucuk galiba. Benim oglum var 19 aylik. Sen baya erken yapmissin galiba.Benim gibi ilk bebeği küçük olup ikinciye hamile olan var mı peki?
Genelde soruyo canm agrin varmi hssedio musun die. Ama sali gunuyse 36 37 olcn alir artk heraldeBen daha nts girmedim ya randevum salı günü acaba o zaman mı girerim
34 te mi nst :/Yoo banada sanci yok dedi her sefernde sanci 50 60 lari gsterio kalp stisi 170 leri gormustu ama sanci yok demisti. Ewt benm.bebegmde hic sewmio o aleti koyduklari anda tam altindan ittirioda ittirio
Kızlar mobilya kokusu gitmio bi türlü siz naptiniz
Kızlar emzirme atletlerinizi şuanki göğüs bedenlerinize göre mi aldınız. Bir ay sonrasında çok fark olur mu acaba
Canm ben 32 deyken sancim vr die gitmistim hastaneye o zamanda baglamislardi. Sancim var die gittigin zaman direk nst alio zaten. 32 dede girdim yani. Ust uste 2 kere. Bide onceki gun gittigmde agri var die aldi. Ama normal.sartlarda ne zaman baslio blmiorjm 36 falandir heralde.34 te mi nst :/
34 te mi nst :/
Ücreti ne kadar özelde ?Canm ben 32 deyken sancim vr die gitmistim hastaneye o zamanda baglamislardi. Sancim var die gittigin zaman direk nst alio zaten. 32 dede girdim yani. Ust uste 2 kere. Bide onceki gun gittigmde agri var die aldi. Ama normal.sartlarda ne zaman baslio blmiorjm 36 falandir heralde.
Ücreti ne kadarCanim ben rutin kontrolume gittim p.tesi 33+4 tum. Doktor ilk kez nstye bagladi, ki sanci vs sikayetinde bulunmadim. Artik her gelisinde baglicaz dedi. Benim nst 34te baslamis oldu yani
Beni de dun gonderdiler nst ye bundan sonra her gittiğimde baglanıcakmışımCanm ben 32 deyken sancim vr die gitmistim hastaneye o zamanda baglamislardi. Sancim var die gittigin zaman direk nst alio zaten. 32 dede girdim yani. Ust uste 2 kere. Bide onceki gun gittigmde agri var die aldi. Ama normal.sartlarda ne zaman baslio blmiorjm 36 falandir heralde.
Neden emzirme atleti ? Normal atlette işi gorur ki :/ sonra ben ilkinde lohusa pijama su almıştım bu sefer normal alicam çünkü onlar gereksiz ve kullanilmio sonra hem ilkinde normalinden daha rahattimCanım süt dolacak bir beden büyük al dediler bende normalde 80 giyiyorum 85 aldımxxx
Nst ücretsiz bizim hastanemizdeÜcreti ne kadar
İlkinde son doğum zamanı bile 25 tl odemistim toplamda 2defa bağlanmış tim da bunda daha artmismidir dedimNst ücretsiz bizim hastanemizde
Muhtemelen o zaman girersin canım. Tavsiyem yan yat çünkü 20 dk falan yatmam gerekiyor.Ben daha nts girmedim ya randevum salı günü acaba o zaman mı girerim
O gerinme az da olsa etkiliyor demekki bizi. Bir de o kadar güçlü ittiriyor ki kendini ayakları resmen karnıma bakınca görünüyor ve canımı yakıyor.Yoo banada sanci yok dedi her sefernde sanci 50 60 lari gsterio kalp stisi 170 leri gormustu ama sanci yok demisti. Ewt benm.bebegmde hic sewmio o aleti koyduklari anda tam altindan ittirioda ittirio
O gerinme az da olsa etkiliyor demekki bizi. Bir de o kadar güçlü ittiriyor ki kendini ayakları resmen karnıma bakınca görünüyor ve canımı yakıyor.Yoo banada sanci yok dedi her sefernde sanci 50 60 lari gsterio kalp stisi 170 leri gormustu ama sanci yok demisti. Ewt benm.bebegmde hic sewmio o aleti koyduklari anda tam altindan ittirioda ittirio
oncekinde almıştım emzirme atleti şimdi kullanıyorum çok rahat oluyo erken başladım içindeki sutyen kısmı rahat hissettiyo bana normal atlet almıştım ama bi tane daha almayı düşünüyorum evde oldugumda rahat gezerim diye bende normal pijama aldım 2 tane her zaman giyerim dedimNeden emzirme atleti ? Normal atlette işi gorur ki :/ sonra ben ilkinde lohusa pijama su almıştım bu sefer normal alicam çünkü onlar gereksiz ve kullanilmio sonra hem ilkinde normalinden daha rahattim
O kotuymuş canım ya benim ilk doğumumda da ücretsiz di şimdi de ikisi de farklı özel hastane...sizinki kotuymuş her girdiğimde ayrı paraİlkinde son doğum zamanı bile 25 tl odemistim toplamda 2defa bağlanmış tim da bunda daha artmismidir dedim
Ücreti ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?