- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 46
10 tane koydum. Inşallah normal doğum olur bir gece kalırız diye düşünüyorum. O zaman yeter de artar.Tecrübeli hamişler, hastane çantasına kaç tane bebek bezi koymalıyım? Bu ufaklıklar ilk günler kaç kez yapar acaba bilginiz var mı?
Amin insallah cunku kimin hikayesini okusam bi dikis olayi var yani.Hissedilmiyorsa iyi gerçekten.ben de doğurmaktan korkmuyorum da dikişten korkuyorum Hey Yarabbim :)
Bebiş 29. haftada ve sonraki kontrol 33.haftada baş aşağıydı. İnşallah hala öyledir her taraftan tekme yumruk geliyor da.
Bana da lazım kesinlikle o vinçten. Eşim de yazık ben sağa sola dönmekten küçücük bir yere sıkışıp orada uyumaya çalışıyor
Aynen canım, iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Bnde tam.cozmus degilim.ama gecen nstdeyken o ole gerindiginde nst kac die sordum esime 2 3 lerdeydi 20 lere cikmjsti demekki bu kasilmaymis bak rakam arttigina gore demistim. Emin olamiorm.amaBen kasılmayı pek fark edemiyorum. Kızım sürekli gerindiği için kasılma mı yoksa miniğimin ayakları mı pek anlayamıyorum.
O ne kızz. Ay bir de bunu kafaya takarım ben şimdi. Derdimiz bitmiyor.
Bu arada yangına körükle gitmek gibi olacak ama bende bir şey ekleyeyim. Bizim doktorla randevularımız stand up gibi geçiyor, eşimle hep şakalaşıyor doktorum. Son kontrolde eşim, doktoruma sordu hocam siz evliydiniz alyans takmıyorsunuz, ben hanımdan korkuma takıyorum siz korkmuyonuz mu hanımdan diye espri yaptı. Bizim hoca da dedi ki, ameliyatlarda, doğumlarda içerde (yani karnın içinde) alyansını bırakan arkadaşım çok oldu o nedenle ben takmıyorum artık dedi
Bnde tam.cozmus degilim.ama gecen nstdeyken o ole gerindiginde nst kac die sordum esime 2 3 lerdeydi 20 lere cikmjsti demekki bu kasilmaymis bak rakam arttigina gore demistim. Emin olamiorm.ama
walla canım ben 1 tane şimdiki beden 1 tane de büyük beden aldımKızlar emzirme atletlerinizi şuanki göğüs bedenlerinize göre mi aldınız. Bir ay sonrasında çok fark olur mu acaba
benimde karın çevresi 10 gün geriden gelmeye başlamış , biz ciğer geliştirici iğne vurunmuştuk onun etkisi olabilir dedi doktor. yada narin bir bebekte olacaktır dedi. bende balım hapı, helva , badem , ceviz, süt ,kaju tüketimimi arttırdım. ayın 9 unda sonraki randevum. işe yarayacak mı merak ediyorum. bana kilo aldırdı orası kesin :) geçen haftaya kadar toplam 5 kilo almıştım.şimdide 1 haftada 1 kilo aldım.
10 tane koydum. Inşallah normal doğum olur bir gece kalırız diye düşünüyorum. O zaman yeter de artar.
Selam Canm eltim daha yeni sezeryan oldu pijama takımı giydi bir sorun olmadı lohusalar için olanlardan al ama bence onlar rahat benimde belli değil daha ama iki lohusa pijama bir gecelik koydumKızlar sezeryan olacagim icin pijama takımı giyebilir miyim bi tane gecelikli sabahlık takımi aldım ama başka ne alsam hastanede 2 gece kalicam
Ben daha nts girmedim ya randevum salı günü acaba o zaman mı girerimNst sonuçlarımın her seferinde gayet iyi olduğunu söylüyor doktorum, ben pek anlamıyorum o kağıdı. Hatta kızım oyle nefret ediyor ki o steteskopa benzeyen cihazları sürekli ittiriyor hiç durmuyor surekli hareket halinde oluyor karnımda.
Doktorun o durum için bir sey dedi mi?
Kızlar şuraya hiç güzel haber yazamadım ben buna da şükür tabiide
Şimdi de gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyorlar
Şöyle ki sabah sağlık ocağında kan idrar verdim
Akşam üstü ebe bni aradı idrarımda protein çıkmış
Gel hemn dedi
Tansiyonum 14/10 çıktı
Sabaha kadar ölçecem eğer bu şekilde giderse hastaneye yatışım yapılacakmış
Preeaklemsi çok önemli
Sizde ihmal etmyn
Hissedilmiyorsa iyi gerçekten.ben de doğurmaktan korkmuyorum da dikişten korkuyorum Hey Yarabbim
ekonomistgonul ayyy ben gibi düşünen birini görünce çok şaşırdım bende dikişlerlen çok korkuyorum hele sonra wcye gitmek o dikişlerle dusunmesi bile kötü
benimki hala ters canımBu arada bebeğinizin pozisyonundan ne haber ?
Bebek geldiginde uykuya hasret kalirsin. Tabi bebekten bebege degisiyor benim oglumun bebekligi cok zor gectti hep sanci hep gaz uyku uyutmadi bize. Ama artik 1 yasindan sonra cok sukur duzeldi. Yani simdi firsat buldukca uyu derim .Aynen canım ya olsun sağlık olsun da bende çocuk yok şimdi uyuyamıyorum ne kötü habire düşünüp duruyorum nasıl olcak diye bi doğursak rahatlıktan her fırsatta uyurum artık :))
Yoo banada sanci yok dedi her sefernde sanci 50 60 lari gsterio kalp stisi 170 leri gormustu ama sanci yok demisti. Ewt benm.bebegmde hic sewmio o aleti koyduklari anda tam altindan ittirioda ittirioNst sonuçlarımın her seferinde gayet iyi olduğunu söylüyor doktorum, ben pek anlamıyorum o kağıdı. Hatta kızım oyle nefret ediyor ki o steteskopa benzeyen cihazları sürekli ittiriyor hiç durmuyor surekli hareket halinde oluyor karnımda.
Doktorun o durum için bir sey dedi mi?
Ben sokk yani :)Tamamdır canım, 6-7 tane koymuştum arttırayım sayıyı, ne olur ne olmaz. Teşekkür ederim.
Duy da inanma değil mi. Allah korusun.
ben daha 31+5 oldum anca. doktorum bu haftalara gelmemim aynı durumda olan kişilere bakarak %10 luk şanslı kısımda olduğumu söyledi. ballı limonlu zencefil kullandım bende çok rahatlatmıştı.Bende öksürük olmuştum 30. Haftada kasılma oldu bende de ama servikste sıkıntı yaratmadı çok şükür. Ballı zencefil yaptım iyi gelmişti bana. Şükür 35. Haftadayiz şimdi. Siz kac oldunuz? Bana seklajda yapilmadi doğumu tetikler diye sürekli yatarak bu günleri gördüm çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?