2016 Aralık Anneleri

Amin insallah cunku kimin hikayesini okusam bi dikis olayi var yani.

Ben kasılmayı pek fark edemiyorum. Kızım sürekli gerindiği için kasılma mı yoksa miniğimin ayakları mı pek anlayamıyorum.
Bnde tam.cozmus degilim.ama gecen nstdeyken o ole gerindiginde nst kac die sordum esime 2 3 lerdeydi 20 lere cikmjsti demekki bu kasilmaymis bak rakam arttigina gore demistim. Emin olamiorm.ama

Nst sonuçlarımın her seferinde gayet iyi olduğunu söylüyor doktorum, ben pek anlamıyorum o kağıdı. Hatta kızım oyle nefret ediyor ki o steteskopa benzeyen cihazları sürekli ittiriyor hiç durmuyor surekli hareket halinde oluyor karnımda.
Doktorun o durum için bir sey dedi mi?
Bnde tam.cozmus degilim.ama gecen nstdeyken o ole gerindiginde nst kac die sordum esime 2 3 lerdeydi 20 lere cikmjsti demekki bu kasilmaymis bak rakam arttigina gore demistim. Emin olamiorm.ama

Kızlar sezeryan olacagim icin pijama takımı giyebilir miyim bi tane gecelikli sabahlık takımi aldım ama başka ne alsam hastanede 2 gece kalicam

Benim doktorumda böyle söylese bu kadar endişelenmezdim en azından gerçi şimdi daha iyiyim. Allah razı olsun facebookta olsun burda olsun bütün arkadaşlar güzel şeyler yazmışlar. Beni salı günü çağırdı 1 haftada ne değişecek bakalım bende gelişmeleri yazarım.

Kızlar sezeryan olacagim icin pijama takımı giyebilir miyim bi tane gecelikli sabahlık takımi aldım ama başka ne alsam hastanede 2 gece kalicam
Selam Canm eltim daha yeni sezeryan oldu pijama takımı giydi bir sorun olmadı lohusalar için olanlardan al ama bence onlar rahat benimde belli değil daha ama iki lohusa pijama bir gecelik koydum

Ben daha nts girmedim ya randevum salı günü acaba o zaman mı girerim

Canim cok gecmis olsun

Aynen canım ya olsun sağlık olsun da bende çocuk yok şimdi uyuyamıyorum ne kötü habire düşünüp duruyorum nasıl olcak diye bi doğursak rahatlıktan her fırsatta uyurum artık :))
Bebek geldiginde uykuya hasret kalirsin. Tabi bebekten bebege degisiyor benim oglumun bebekligi cok zor gectti hep sanci hep gaz uyku uyutmadi bize. Ama artik 1 yasindan sonra cok sukur duzeldi. Yani simdi firsat buldukca uyu derim .

Yoo banada sanci yok dedi her sefernde sanci 50 60 lari gsterio kalp stisi 170 leri gormustu ama sanci yok demisti. Ewt benm.bebegmde hic sewmio o aleti koyduklari anda tam altindan ittirioda ittirio

ben daha 31+5 oldum anca. doktorum bu haftalara gelmemim aynı durumda olan kişilere bakarak %10 luk şanslı kısımda olduğumu söyledi. ballı limonlu zencefil kullandım bende çok rahatlatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…