- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bnm.50 faln oldu. Dr daha kagidi eline alir almaz yok sanci dediGeçen hafta hastanede kaldığımda hemşire 20ler bizim için sıfır kabul ediliyor demişti. Nst aletinden çıkan yazılı rapora bakınca da 30 ve üzerine çıktığında kasılmalarınız olmuş dedi.
Neguzel . Bizimde 15 gun sonra cagirdi ama 10 gunu gecnce haliyle gene para verilck ama 15 gun snrasi ayin 14 u oluo pazartesi ben 18inde gtcem haftam da atlamis olsun die. 18 inde tam 36 olcz cunkuHer gidişte mi para alıcaklar bizim muayene 52 tl 15 gun sonra sadece adını yazdır para verme dedi doktor..
Tamam cnm.saol. benm o gunluk oldu bi daha dusmedim supheye 120 lira verince yapilan teste :)))Ediz Enesin Annesi canım sende su olayından şüpheye düşüyosun hep dün demiştim ya bende de su geliyo gibi bugün bi sağlıkcı arladaşla konuştum turnusol kağıdını gazlı beze sar altına koy dedi mor renkli eğer rengi maviye dönerse amnion sıvısı, kırmzııya dönerse akıntı dedi. Sabahtan koydum suan kırmızı hala henüz mavilik yok aklımızda bulunsun kırtasiyede satılıyo turnusol kağıdı. Hastanelerdede bu uygulama yapılıyormuş
Oh maşallahh :)Tamam cnm.saol. benm o gunluk oldu bi daha dusmedim supheye 120 lira verince yapilan teste :)))
Canım bana manuel daha güvenilir geldi. Eğer ölçecek biri varsa bence dijitalden ziyade manuel i tercih et. Ama yine de en güzeli idrar vermen olur böyle bir risk varsa. Geçmiş olsun :)
Ediz Enesin Annesi canım sende su olayından şüpheye düşüyosun hep dün demiştim ya bende de su geliyo gibi bugün bi sağlıkcı arladaşla konuştum turnusol kağıdını gazlı beze sar altına koy dedi mor renkli eğer rengi maviye dönerse amnion sıvısı, kırmzııya dönerse akıntı dedi. Sabahtan koydum suan kırmızı hala henüz mavilik yok aklımızda bulunsun kırtasiyede satılıyo turnusol kağıdı. Hastanelerdede bu uygulama yapılıyormuş
Nassııı yaniiii?Normal doğumda içinizde tampon unuturlarsa 2 gününuz zehir zemberek gecio kızlar haberiniz.olsun :/ne emzirebiliyorsunuz ne doğru duzgun hareket edebiliyorsunuz tuvalete bile cikamiosunuz :/
Bi dahada haril haril akana kdr dusmem heralde 9 aylik su parasi verdim zatenOh maşallahh :)
Allahallah bana niye 30un biraz üstüne çıkınca dediler ki acaba?Bnm.50 faln oldu. Dr daha kagidi eline alir almaz yok sanci dedi
Bnm devlete gittigimde ilk sancilandigmda 8 lerdeydi kalp atisi 160 lardaydi hafif hafif sancin cikms demistiAllahallah bana niye 30un biraz üstüne çıkınca dediler ki acaba?
Yuruyun dio dr lar ama. Zor zanaat benim icin suan. Yurumek falan istemiorum. Karnim.kaskati kesilio zaten tasiyamiorum agirligi iki buklum kaliorum yolda bide tirnak icinde bol bol yurucekmisim de blmem ne. Hic yuruyemem hih
Benimde oluyo canım doktor normal demişti. Sadece düzenli olmaması geeekiyo. Bide doğum sancısı belden başlayıp kasıklara doğru yayılan bi ağrıymış. Ama kasılmayı hissetmiyorum hala tabikide :)
Benimde iki gündür artık aşırı belim ağrıyo. Gece sağdan sola dönmek de büyük eziyet. Gece olsun isteniyorum resmen.
Ya bu normal doğumdaki kesiden konuşulmuş. Bende ondan korkuyorum açıkçası. Daha doğrusu sonrasında nasıl oluyo? Mesela tuvaletimizi falan yaparken nasıl oluyo dikiş varken bu konuyla alakalı hiçbişey bilmiyorum
O.kadarini bende blmiorum valla. 2 dikis 3 dikisten falan bahsetmisler hep. O an hemen lokal vuruolarmis bolgeye kucuk bi kesik atiolarmis genislesin die. Sonra dogum bitincede gene lokalle hemen dikiomus iste ayyyy cok.urkuyorum bu dikis nakis islerinden yaaaaa
tamam götürmem canım
Kizlar benim tuvalet problemim var. on dk da bir tuvaletteyim ve gitmezsem cocuk asagi cekiyo gibi bi agirlik oluyo. Tuvalete gidiyorum cok az bisey oluyo ama cok rahatliyorum. on dk sonra yine ayni agri. kabız gibi ama on dk da bir buyuk tuvalete cikilir mi ben anlamadim. ne yapicam boyle düzelmez mi bu
. Dikisten korkan arkadaslar sezeryan olurken annelerin hissetmediği gibi hissetmiyorsunuz hiç bir aşamasını ve tuvalette sadece ilk sorun oluo bi 10 sn lik acı verici ki yeni dogumdan çıktığıniz için çok ta tinlamazsiniz diye dusunuyorumNassııı yaniiii?
sağ kol ölçüm için daha iyidir. sol kol her zaman düşük olanı gösterirBilgiler icin cok tesekkur ederim. Benimde hep sinirda tansiyonum. Herkesin azalir benimki artma egiliminde. Limonlu su iciyordum ben hergun o zaman limon yiyeyim gunde 1 kez dediginiz gibi. Ayrica sag kolmu sol kolmu daha iyi sonuc verir?
tansiyon yükseldiğinde yaşananlara benziyor etkileri. kalp çarpıntısı baş dönmesi mide bulantısı şiddetli baş ağrısı gibiBen neredeyse 3 haftadır kullanıyorum. Ara ara günde 3 tane bile kullandığım oldu. Hiçbir yan etki hissetmedim. Neymiş ki yan etkileri?
Tekrar olmuş.
Aynen ya yanliz degilimmmm :)) asagi cekilio diorum karnim. Iki buklum oluorum sertlesio karnim .. :)Yururken benimde karnim asagi cekiliyor ve sertlesiyor. Ben hamilelikten once uzanmayi hic sevmezdim. Simdi bende senin gibi uzun sureli oturamiyorum.
. Dikisten korkan arkadaslar sezeryan olurken annelerin hissetmediği gibi hissetmiyorsunuz hiç bir aşamasını ve tuvalette sadece ilk sorun oluo bi 10 sn lik acı verici ki yeni dogumdan çıktığıniz için çok ta tinlamazsiniz diye dusunuyorum
Ay cok.guldumm.:)
Tampon meselesine nasıl diyen arkadaşım valla Allah yardım edip kendiliğinden dusmeseydi ya bobreklerimden olurdum Allah korusun ya belinden bildiğin öne doğru 90 derecede bile zor yürüyordum tuvalete 2 gün mesanen dolduğu halde çıkamamak ne demek :/ zaten sonrasinda enfeksiyon ile uğraştım doktora söylediğimde aşırı şaşırdı kanamam çokmuş diye 2 tampon koymuş doktor genelde 1 koyulurmus ebe 1 ini çıkarmış ikinciyi bilememis ihmalkarlık yani
Su tuvalet sorunu bende de var ya büyük küçük kırk defa tuvaletteyim anca gidince biraz agrim oluo sonrasinda rahatliyorum ama en fazla yarım saat 1 saat belki :/ bebek nereye konumlandiysa artık
Ve şu yeni doğan bebeğe tarak götüren günün harika annesiyikamazsin bile çocuğu artı yeni doğmuş bebeğin saçları da sırma değil hani :))) aman diyim yeni doğan bebekte konak oluşur onu sakin elinle kaldırma kepek mi bu diye ben yaptım sonuç pekte iç açıcı değil :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?