sağ kol ölçüm için daha iyidir. sol kol her zaman düşük olanı gösterir
Aynen ya yanliz degilimmmm :)) asagi cekilio diorum karnim. Iki buklum oluorum sertlesio karnim .. :)
Ümraniye ye falan bakın isterseniz.oralarda bebek malzemeleri satan yerlerde vardır. civi mğazasına falan da bakın.Istanbul anadolu yakasinda bebek alisverislerini nerden yaptiniz kizlar. özellikle park yatak alabilecegim nereler var. e bebek joker gibi yerlere baktim bana çarsi pazar lazim
Egilerek yuruyorum yani.Ben iki buklum olacak kadar olmuyor ama can yakiyor tabiki
Adet agrisinin kralini yasiyorum basladimi 3 gun suruyo . Karinda sertlesmede oluyo iste ama ne oldugun bzde anlamioz :)Merhaba hanimlar. Ben ocak annesiyim ama ocaga kalmaz gibi geliyor. Arada alt karnimda sertlesme ve adet agrisi gibi bir agri oluyor. Yuruyus yapmak istiyorum hem belim cok ağrıyor hem de sanki bebek asagi iniyor gibi hissediyorum. Sizde de varmi bu tarz sıkıntılar
Bu nst isini cozemedim cnm zaten. 20 30 larda yok dediler 8 de var denildi 50leri gorduk yok dediler blmem.bende anlamis degilim.Allahallah bana niye 30un biraz üstüne çıkınca dediler ki acaba?
Yaaa seni yerler maaşallah. Ben komple kilo aldım hamileden çok iyice şişko olmuş gibiyim
. Aynısı bende de uzun zamandır var bugün markete gideyim dedim pişman oldumMerhaba hanimlar. Ben ocak annesiyim ama ocaga kalmaz gibi geliyor. Arada alt karnimda sertlesme ve adet agrisi gibi bir agri oluyor. Yuruyus yapmak istiyorum hem belim cok ağrıyor hem de sanki bebek asagi iniyor gibi hissediyorum. Sizde de varmi bu tarz sıkıntılar
Ümraniye ye falan bakın isterseniz.oralarda bebek malzemeleri satan yerlerde vardır. civi mğazasına falan da bakın.
yürüyüş yapmaya çalışma hiç. 36. haftadan sonra yürüyüş yaparsın. yürüyüş rahim açılmasını kolaylaştırır. haftan daha küçük bu haftalarda doğurmak istemezsin sanırım.Merhaba hanimlar. Ben ocak annesiyim ama ocaga kalmaz gibi geliyor. Arada alt karnimda sertlesme ve adet agrisi gibi bir agri oluyor. Yuruyus yapmak istiyorum hem belim cok ağrıyor hem de sanki bebek asagi iniyor gibi hissediyorum. Sizde de varmi bu tarz sıkıntılar
Adet agrisinin kralini yasiyorum basladimi 3 gun suruyo . Karinda sertlesmede oluyo iste ama ne oldugun bzde anlamioz :)
. Aynısı bende de uzun zamandır var bugün markete gideyim dedim pişman oldum
Kızlar aranızda miyomu olan var mı? Sanırım benim yine miyom ağrım tuttu ama sona yakın olduğumuz için telaş daha bir büyük bu sefer. Sağ kasığımda acayip bir ağrı var nefes almak bile agrı yapıyor şuan. Başka bir şey olma ihtimali yoktur değil mi?
Az önce başladı canım sabahtan saglık ocağına tahliller için gittiğimde hiçbir şeyim yoktuBaşka bisey olma ihtimali vardir canim. Baglarin geriliyor olabilir. Enfeksiyon olabilir. Hicbiseyin olmaya bilir. Kendini uzup tahminler yapacagina doktoruna gitsen :)
Apandisit olabilir mi Allah korusunAz önce başladı canım sabahtan saglık ocağına tahliller için gittiğimde hiçbir şeyim yoktuagrım tek taraflı olduğu için henüz kırmızı alarma geçmedim miyom agrısına benziyor ama yine de tedirginim
İdrar yolu enfeksiyonu varsa oda tek taraflı ağrı yapabilir.hamişlerin korkulu rüyası :))Az önce başladı canım sabahtan saglık ocağına tahliller için gittiğimde hiçbir şeyim yoktuagrım tek taraflı olduğu için henüz kırmızı alarma geçmedim miyom agrısına benziyor ama yine de tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?