2016 Aralık Anneleri

Istanbul anadolu yakasinda bebek alisverislerini nerden yaptiniz kizlar. özellikle park yatak alabilecegim nereler var. e bebek joker gibi yerlere baktim bana çarsi pazar lazim
Ümraniye ye falan bakın isterseniz.oralarda bebek malzemeleri satan yerlerde vardır. civi mğazasına falan da bakın.

Adet agrisinin kralini yasiyorum basladimi 3 gun suruyo . Karinda sertlesmede oluyo iste ama ne oldugun bzde anlamioz :)

. Aynısı bende de uzun zamandır var bugün markete gideyim dedim pişman oldum

Ümraniye ye falan bakın isterseniz.oralarda bebek malzemeleri satan yerlerde vardır. civi mğazasına falan da bakın.

Civile baktim bulamadim. ben de ümraniyede gezdim ama bulamiyorum. belki pasaj gibi bisey vardir diye düsündüm. eminönunde var ama benim oraya gidecek gücüm yok

yürüyüş yapmaya çalışma hiç. 36. haftadan sonra yürüyüş yaparsın. yürüyüş rahim açılmasını kolaylaştırır. haftan daha küçük bu haftalarda doğurmak istemezsin sanırım.
alt karında sertleşme için doktorunla görüş. magnezyum verecektir yada ileve ilaçta verecektir. kasılmaların başlamış. yalancı kasılmada olabilir ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var.

Kızlar aranızda miyomu olan var mı? Sanırım benim yine miyom ağrım tuttu ama sona yakın olduğumuz için telaş daha bir büyük bu sefer. Sağ kasığımda acayip bir ağrı var nefes almak bile agrı yapıyor şuan. Başka bir şey olma ihtimali yoktur değil mi?

Baby pics diye bi uygulama varmış ama 10 tl acaba ücretsiz varmidir

Başka bisey olma ihtimali vardir canim. Baglarin geriliyor olabilir. Enfeksiyon olabilir. Hicbiseyin olmaya bilir. Kendini uzup tahminler yapacagina doktoruna gitsen :)

Başka bisey olma ihtimali vardir canim. Baglarin geriliyor olabilir. Enfeksiyon olabilir. Hicbiseyin olmaya bilir. Kendini uzup tahminler yapacagina doktoruna gitsen :)
Az önce başladı canım sabahtan saglık ocağına tahliller için gittiğimde hiçbir şeyim yoktu agrım tek taraflı olduğu için henüz kırmızı alarma geçmedim miyom agrısına benziyor ama yine de tedirginim

Apandisit olabilir mi Allah korusun

İdrar yolu enfeksiyonu varsa oda tek taraflı ağrı yapabilir.hamişlerin korkulu rüyası :))

Çatıda bebeğin teknelerini hisseden var mı ay gerçekten panik oldun ben yaa noluo be kasıkta ağrı da var kasilmada şimdi oldu bide tekme bildiğin çatıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…