- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Ayyy Allah korusun canım inşallah değildir.Apandisit olabilir mi Allah korusun
Olabilir mi ki? Ama başka belirtisi de olmaz mıydı emfeksiyon olsa?İdrar yolu enfeksiyonu varsa oda tek taraflı ağrı yapabilir.hamişlerin korkulu rüyası :))
Valla benim enfeksiyonum var ve kasık ağrısından başka belirti yokAyyy Allah korusun canım inşallah değildir.
Olabilir mi ki? Ama başka belirtisi de olmaz mıydı emfeksiyon olsa?
Yürüyüşümü zorlaştırıyor, sanırım az önce kasılma yaşadım ilk kez.
Bilmiyorum ki. 150 civari gösteriyo cihaz ama oynasin diye beni baya döndürüp duruyolar. Bi arastirmam lazim
QueenSweethart nst icin ufak bi arastirma yaptim. bebegin hareket etmesi gerekiyomus. o hareketle kalp atiminin hizlanmasini takip ediyolarmis. gitmeden cikolata yemeyi önerirler genelde. bu yüzdenmis yani.
Herkese günaydın, sağlıklı bir günümüz olsun inşallah hepimizin :)
Gece yatakta dönemiyorum belimin ağrısından sanki kalça eklemim ayrılıp kalacakdaha önce doğum yapan arkadaşlar bu durumun doğal olduğunu bedenin kendini doğuma hazırladığını söylüyorlar ama gerçekten tuvalete kalkmak işkence resmen
Lipstick İ ekleyeyim bende. Islak mendili kendimiz için koyacaktım, bebeğe saf su ile ıslatılmış pamuk mendil aldım, unibaby den. Pişik kremini almamıştım ama buradaki arkadaşlar hastane çantasına koyduk deyince bende lazım olabilir diye ekledim canım:)
Bende hem unibaby hemde temizleme pamuğu aldım tavsiyelere uyup. Pişik kremi olarak da sudocrem almıştım
Malesef ole bise yok. Ne kdar kendi ittese etsede kesik yiyosun cok iri olunca malesef dikisinde oluyo bu durumda.yada yirtiliosun.
onun iri bebekle alakası yok o dikişi herhalikuarda yiyosun çok esnek değilsen yırtılma ihtimaline karsi daha fazla dikiş yememek için doktor kesio zaten :)
Ben de hülooooodemek istiyorum. Her ne kadar yaşayanlar bişey değil pek hissetmiyorsun deseler de, bu epizyotomi korkutuyor beni
Günaydın :) ağrılı yere elimi götürdüğümde elime yuvarlak bir kitle geliyor. Biraz ovunca da hafifliyor agrım. Bugün doktorumla konuşmak şart oldu.Valla benim enfeksiyonum var ve kasık ağrısından başka belirti yok
Günaydın canım biz en iyisini düşündük :) ama madem öyle bir durum söz kpnusu evet doktorunla konuşmak iyi olabilir. Geçmiş olsunGünaydın :) ağrılı yere elimi götürdüğümde elime yuvarlak bir kitle geliyor. Biraz ovunca da hafifliyor agrım. Bugün doktorumla konuşmak şart oldu.
park yatak daha kullanışlı canım.kızım 1 yaşında içinde oynuyor zıplıyor. beşik olsa zıplayamazdı.bu arada Günaydın herkeseShamuSu: 48704956 .!.:Kizlar bide siz kendi yatak odasiniza park yatak mi, besik mi koyacaksiniz? Ben onceleri besik almayi dusunuyordum ama park yatak daha kullanisli olacak gibi.
Hahaha canım ne güldüm sabah sabah valla Allah da seni güldürsün yok tube de hastane çantası videolarını izlerken tırnak makası tarağı falan koymuşlar ordan aklımda kaldı benimde , ben kel doğmuşum nerdeyse bebeğim babasına çekerse çok saçlı bana çekerse kel doğar bakalım. Dikisten korkan arkadaslar sezeryan olurken annelerin hissetmediği gibi hissetmiyorsunuz hiç bir aşamasını ve tuvalette sadece ilk sorun oluo bi 10 sn lik acı verici ki yeni dogumdan çıktığıniz için çok ta tinlamazsiniz diye dusunuyorum
Tampon meselesine nasıl diyen arkadaşım valla Allah yardım edip kendiliğinden dusmeseydi ya bobreklerimden olurdum Allah korusun ya belinden bildiğin öne doğru 90 derecede bile zor yürüyordum tuvalete 2 gün mesanen dolduğu halde çıkamamak ne demek :/ zaten sonrasinda enfeksiyon ile uğraştım doktora söylediğimde aşırı şaşırdı kanamam çokmuş diye 2 tampon koymuş doktor genelde 1 koyulurmus ebe 1 ini çıkarmış ikinciyi bilememis ihmalkarlık yani
Su tuvalet sorunu bende de var ya büyük küçük kırk defa tuvaletteyim anca gidince biraz agrim oluo sonrasinda rahatliyorum ama en fazla yarım saat 1 saat belki :/ bebek nereye konumlandiysa artık
Ve şu yeni doğan bebeğe tarak götüren günün harika annesiyikamazsin bile çocuğu artı yeni doğmuş bebeğin saçları da sırma değil hani :))) aman diyim yeni doğan bebekte konak oluşur onu sakin elinle kaldırma kepek mi bu diye ben yaptım sonuç pekte iç açıcı değil :))))
Günaydın kızlar..Kizlar bide siz kendi yatak odasiniza park yatak mi, besik mi koyacaksiniz? Ben onceleri besik almayi dusunuyordum ama park yatak daha kullanisli olacak gibi.
bende bu nedenle kimseye gitmek istemiyorum :)Kizlar uzun zamandir kv den baska misafirlige ciktigim yoktu. Bugun arkadaslar cagirdi geldik esimle. Resmen oturamiorumnefes alamiorum karnimdan. Durgunlasmissin diolar bana. Sesin cikmio diolar. Nefes alamiorum karnimdan dedim. Rahat et uzat ayagini falan diolar. Ama nefes alamiorum yahuu oturmak meger isgenceymis. Devamli yattigim icn
Guzel anneler bizim ilk makina camasirimiz yikandi asildi. Guzel havayi firsat bildik baslayalim dedik. Bugun bunlari kurutalim yarin devam ederiz insallah. Sonrada utuleme faslina geceriz. Zaman azaldikca ben telaslanmaya basladim :)
Günaydın arkadaşlar
tansiyonum iyi gidiyor
idrarda protein de baktırıyorum hergün
ama artık ciddi zorlanıyorum
özellikle reflü beni bitirdi
onun için bir an önce bitsin istiyorum şu hamilelik hayırlısıyla tabiki
Teşekkür ederim tatlım :)Günaydın canım biz en iyisini düşündük :) ama madem öyle bir durum söz kpnusu evet doktorunla konuşmak iyi olabilir. Geçmiş olsun
Inşallah canım az kaldı bende geceleri çok zorlanıyorum sağlıkla kucağıma aldığımı düşünüyorum kuş gibi olucaz hepimiz inşallah yakında .Günaydın arkadaşlar
tansiyonum iyi gidiyor
idrarda protein de baktırıyorum hergün
ama artık ciddi zorlanıyorum
özellikle reflü beni bitirdi
onun için bir an önce bitsin istiyorum şu hamilelik hayırlısıyla tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?