2016 Aralık Anneleri

Ayyy Allah korusun canım inşallah değildir.

Olabilir mi ki? Ama başka belirtisi de olmaz mıydı emfeksiyon olsa?
Yürüyüşümü zorlaştırıyor, sanırım az önce kasılma yaşadım ilk kez.
Valla benim enfeksiyonum var ve kasık ağrısından başka belirti yok

Bilmiyorum ki. 150 civari gösteriyo cihaz ama oynasin diye beni baya döndürüp duruyolar. Bi arastirmam lazim

QueenSweethart nst icin ufak bi arastirma yaptim. bebegin hareket etmesi gerekiyomus. o hareketle kalp atiminin hizlanmasini takip ediyolarmis. gitmeden cikolata yemeyi önerirler genelde. bu yüzdenmis yani.

Anladim. Ben 2 kere girdim hic demediler. Kalp sesi gelince tamam deyip odadan gidiyorlar. Ben 20 dk bekliyorum.

Ben de sadece su ve pamuk kullanmayi düsünüyorum.

Ay bu gece ilk defa baya canim yandi artik bebisin hareketlerinden. Bu gece asiri hareketliydi. Karnim inip inip kalkiyor böyle. Ben biraz gerildim stres yaptim sanirim ondan oldu. Simdi biraz azaldi neyse ki ama hala ittiriyor iceriden

Malesef ole bise yok. Ne kdar kendi ittese etsede kesik yiyosun cok iri olunca malesef dikisinde oluyo bu durumda.yada yirtiliosun.

onun iri bebekle alakası yok o dikişi herhalikuarda yiyosun çok esnek değilsen yırtılma ihtimaline karsi daha fazla dikiş yememek için doktor kesio zaten :)

Ben de hülooooo demek istiyorum. Her ne kadar yaşayanlar bişey değil pek hissetmiyorsun deseler de, bu epizyotomi korkutuyor beni

Bunu engellemek icin bu haftalardan itibaren masaj yapmak lazim o kesik atilan bölgeye. Perine masaji deniyor. Ben de daha baslamadim ama

Son düzenleme:
Kizlar forumumuz cosmus, sayfalar oku oku anca bitti :) Ben gecen gun hamilelik yogasina gittim, inanilmaz iyi geldi. O gece bebek gibi uyudum. Ertesi gunde ise dinc gittim. Bugunde isyerinde baby shower surprizi yaptilar is arkadaslarim, cok mutlu oldum. Annelik iznime cikmaya 3 hafta kaldi.

Bugun kizimin odasini getirmisler ben isteyken. Yataginda catlak cikmis, cok sinir oldum. Yarin bakmaya gelecekler. Sanirim degistircez yenisiyle. Off cocuk dogacak daha odasi yok. Illa birsey ters gidecek

Kizlar bide siz kendi yatak odasiniza park yatak mi, besik mi koyacaksiniz? Ben onceleri besik almayi dusunuyordum ama park yatak daha kullanisli olacak gibi.

Günaydın :) ağrılı yere elimi götürdüğümde elime yuvarlak bir kitle geliyor. Biraz ovunca da hafifliyor agrım. Bugün doktorumla konuşmak şart oldu.
Günaydın canım biz en iyisini düşündük :) ama madem öyle bir durum söz kpnusu evet doktorunla konuşmak iyi olabilir. Geçmiş olsun

ShamuSu: 48704956 .!.:
Kizlar bide siz kendi yatak odasiniza park yatak mi, besik mi koyacaksiniz? Ben onceleri besik almayi dusunuyordum ama park yatak daha kullanisli olacak gibi.
park yatak daha kullanışlı canım.kızım 1 yaşında içinde oynuyor zıplıyor. beşik olsa zıplayamazdı.bu arada Günaydın herkese

Hahaha canım ne güldüm sabah sabah valla Allah da seni güldürsün yok tube de hastane çantası videolarını izlerken tırnak makası tarağı falan koymuşlar ordan aklımda kaldı benimde , ben kel doğmuşum nerdeyse bebeğim babasına çekerse çok saçlı bana çekerse kel doğar bakalım

Günaydın kızlar..
Park yatak derim ben çünkü bizde beşik var bi sure sonra çocuklar ayağa kalkıyo inmeye çalışıyo kullanamıyorsun...kızım kalkıyo diye ben önce üstünü sokup yere koymuştum baktım olmuyo tüm kaldırdım park yatak olsa öyle bi sorun olmazdı bide yanları açılıyor ya çocuk rahatça çıkıyo

bende bu nedenle kimseye gitmek istemiyorum :)

Günaydın Arkadaşlar, günümüz hayırlara vesile olsun inşallah.

Guzel anneler bizim ilk makina camasirimiz yikandi asildi. Guzel havayi firsat bildik baslayalim dedik. Bugun bunlari kurutalim yarin devam ederiz insallah. Sonrada utuleme faslina geceriz. Zaman azaldikca ben telaslanmaya basladim :)

Oh mis gibi kokmuştur şimdi o ev. Arılı takımdan benim oğluşunda var, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, sağlıkla giysinler canım.

Canım geçmiş olsun merak ettik seni. Allah yardımcın olsun, az kaldı inşallah, Rabbim sabrini verecektir.

Inşallah canım az kaldı bende geceleri çok zorlanıyorum sağlıkla kucağıma aldığımı düşünüyorum kuş gibi olucaz hepimiz inşallah yakında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…