2016 Aralık Anneleri

Insallah sorunsuz atlatiriz canim. Bende takipteyim tansiyonumu. Bugunde idrar tahlili yaptirdim.sukur bisey cikmadi

Oh mis gibi kokmuştur şimdi o ev. Arılı takımdan benim oğluşunda var, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, sağlıkla giysinler canım.

Amin canim insallah. Kokularida cok guzel, bugun yikamaua devam :) bunlar anca kurudu. Rabbim ustlerinde de gormeyi nasip etsin insallah

Kizlar idrar tahlilimin sonucunu aldim. Idrsr kulturu 3 gune cikarmis. Sonuclari doktoruma yolladim ancak henuz donus yapmadi.anlayan arkadaslar varsa bakabilirmi,

Eklentiler

• 2016-11-03 09.42.44.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar idrar tahlilimin sonucunu aldim. Idrsr kulturu 3 gune cikarmis. Sonuclari doktoruma yolladim ancak henuz donus yapmadi.anlayan arkadaslar varsa bakabilirmi,
Cnm doktorum bakteri gördüğü Zaman enfeksiyon var diyor ve antibiyotik veya monurol şase kullandırıyor. Bol su iç bakalım doktorun ne diyecek, diğer değerlerin normal

Kizlar bide siz kendi yatak odasiniza park yatak mi, besik mi koyacaksiniz? Ben onceleri besik almayi dusunuyordum ama park yatak daha kullanisli olacak gibi.
Gunaydin canim benim odamda ikeadan alinan sallanmayan besik kendi odasindada park yatak var sallamaya alistirmayi dusunmuyorm

Cnm doktorum bakteri gördüğü Zaman enfeksiyon var diyor ve antibiyotik veya monurol şase kullandırıyor. Bol su iç bakalım doktorun ne diyecek, diğer değerlerin normal

Canim doktorumla gorustum. Enfeksiyon var dedi, enfexia 500 mg gunde 2 kez verdi. 5 gun kullan ve Bol su ic . Sonra tekrar tahlil yaptir dedi. Idrar Kultur sonucuda cikinca aticam. Ben tansiyondan idrarda protein varmi diye tahlil yaptirmistim. Ama enfeksiyon cikti, her zaman kendi kendimizi kontrol etmemiz lazim sanirim. Bana doktor tahlil yaptir demedi ben kendim yaptirdim

Ay ikiside cok guzeller. Storedeki kelebek desenler gibi kelebekli halida var cocuk odalari icin, hali almadiysan bi bak canim. Gule gule kullansin prenses. Buarada kavanozlar cok guzel olmus ellerine saglik. Nerden aldin?

Merhaba arkadaslar.. dun aksam biraz sinir oldm yaaa kv gittik esimle oturmaya, gorumcem girer girmez dedi senin oglun olcak.. dedim o nerden cikti dr kizim olcak dedi herseyimi ona gore aldm fln.. yok oglun olcak israr edip durdu dedim neden israr ediyosun nerden biliyosun? fal baktirmis dun, ve falci demiski ailende biri hamile .. oda evet yengem demis. bir oglu olcak demis gorumcemde hayir kzii olcak,, falcida demiski 1 bucuk ay sonra gel bana soyle neyi oldu. bende dedimki ne demisleer fala inanma falsizda kalma... kapattm konuyu

Birde inatlasmazlarmi hay Allahim yaa :) falciya inaniyor doktora inanmiyor pess

Ay ikiside cok guzeller. Storedeki kelebek desenler gibi kelebekli halida var cocuk odalari icin, hali almadiysan bi bak canim. Gule gule kullansin prenses. Buarada kavanozlar cok guzel olmus ellerine saglik. Nerden aldin?
Teşekkür ederim cnm aslında kelebekli halıyı düşündüm ama teyzesi kelebekli avize aldı o yüzden halı da kelebekli halı da olursa çok boğar diye düşündüm vazgeçtim. Kavanozları gittigidiyordan aldım 24 lü satılıyordu, etiketleri de internetten sipariş ettim kendim fiyonk yaptım çok basit oldu .. Teşekkür ederim cnm

Ben de en başından beri geçmediği için uzman oldum artık bu konuda . Daha bugün bitti antibiyotiğim ama kasık Ağrı'sı geçmedi hala demek atamadım enfeksiyonu

Çok haklısın canım ben 3 haftada 1 sağlık ocağına gidip idrar veriyorum, tansiyonumu hergün ölçüyorum kendi kendimizi takip etmekten zarar gelmez bende senin gibi düşünüyorum. Çok pimpiriklisin diyenler oluyor sadece tedbirli olmak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…