- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Canım etiketleri nerden sipariş ettin tam olarak? Çok güzel olmuş evde yapılabilecekler arasında ama etiket işini nasıl yaparım bilmiyordumEki Görüntüle 1906751
Teşekkür ederim cnm aslında kelebekli halıyı düşündüm ama teyzesi kelebekli avize aldı o yüzden halı da kelebekli halı da olursa çok boğar diye düşündüm vazgeçtim. Kavanozları gittigidiyordan aldım 24 lü satılıyordu, etiketleri de internetten sipariş ettim kendim fiyonk yaptım çok basit oldu .. Teşekkür ederim cnm
Cnm tasarım sensin diye bir site var Oraya gir, çok basit kendin modeli beğenip üzerine istediğin yazıyı yazabiliyorsun. Bir iki güne geliyor siparişin ve 24 tanesi 5 tl fiyatı da uygun . Kavanoz kapağına göre veya hediyelik çanta için de var.Canım etiketleri nerden sipariş ettin tam olarak? Çok güzel olmuş evde yapılabilecekler arasında ama etiket işini nasıl yaparım bilmiyordum
Valla yaaa sinir oldm biraz ama neyse gecistirdimBirde inatlasmazlarmi hay Allahim yaa :) falciya inaniyor doktora inanmiyor pess
Enfeksiyon var canım idrarında onun dışında birşey yok
Eki Görüntüle 1906751
Teşekkür ederim cnm aslında kelebekli halıyı düşündüm ama teyzesi kelebekli avize aldı o yüzden halı da kelebekli halı da olursa çok boğar diye düşündüm vazgeçtim. Kavanozları gittigidiyordan aldım 24 lü satılıyordu, etiketleri de internetten sipariş ettim kendim fiyonk yaptım çok basit oldu .. Teşekkür ederim cnm
Ben de en başından beri geçmediği için uzman oldum artık bu konuda . Daha bugün bitti antibiyotiğim ama kasık Ağrı'sı geçmedi hala demek atamadım enfeksiyonu
Çok haklısın canım ben 3 haftada 1 sağlık ocağına gidip idrar veriyorum, tansiyonumu hergün ölçüyorum kendi kendimizi takip etmekten zarar gelmez bende senin gibi düşünüyorum. Çok pimpiriklisin diyenler oluyor sadece tedbirli olmak bu
Ayy çok teşekkür ederim canımm hemen bakıyorumCnm tasarım sensin diye bir site var Oraya gir, çok basit kendin modeli beğenip üzerine istediğin yazıyı yazabiliyorsun. Bir iki güne geliyor siparişin ve 24 tanesi 5 tl fiyatı da uygun . Kavanoz kapağına göre veya hediyelik çanta için de var.
Valla yaaa sinir oldm biraz ama neyse gecistirdim
Cnm tasarım sensin diye bir site var Oraya gir, çok basit kendin modeli beğenip üzerine istediğin yazıyı yazabiliyorsun. Bir iki güne geliyor siparişin ve 24 tanesi 5 tl fiyatı da uygun . Kavanoz kapağına göre veya hediyelik çanta için de var.
Aynen canım sonuçta bu can bizim içimizde drlar nekdr en iyide olsa atladıkları birşeyler olabiliyor. Benim geçenlerde kaşıntım vardı birde tansiyonum biraz yüksek çıkmıştı randevu sıram gelene kadar sekretere dktorım idrar kan istiyo dedim halbuki yok öyle birşey :)) karaciğer enzimlerinide eklermisiniz kan tahliline dedim kaşıntıda ona bakılıyo biliyorum çünkü gittim verdim sıram gelene kadarda sonuçlarım çıktı dr tahlil isteyelim dedi ben verdim çoktan diyince şok oldu :)) aferim valla çok iyi düşünmüşsün dedi hiç birşeyi atlamak istemiyorum elimden geleni yapim gerisi takdiri ilahi diyorum aklımız eriyor çok şükürBen de oyleyim canim. Bu pimpiriklilik degil bence, sadece kontrolde olmak. Doktor bizi ayda 1 cagiriyordu, randevudada neye ne kadar bakabilirki? Mesela ben dedim gecen kan vercem istediginiz tahliller varsa soyleyin yazdi verdi sagolsun, ben inceledim istek kagidini ekstradan d vitamini ve b12 ekledim. Bingo ikiside dusuk cikti ve b12 basladik d vitamini zaten kullaniyordum devam et dedi. Demem o ki bizde tetikte olmaliyiz tabiki, ben idrar testi harici kulturde yaptirdim daha kapsamli diye, iyikide yaptirmisim sonucu 3 gun somra alcam. Tansiyon desen zaten hergun sabah aksam olcuyorum
Aynen canım sonuçta bu can bizim içimizde drlar nekdr en iyide olsa atladıkları birşeyler olabiliyor. Benim geçenlerde kaşıntım vardı birde tansiyonum biraz yüksek çıkmıştı randevu sıram gelene kadar sekretere dktorım idrar kan istiyo dedim halbuki yok öyle birşey :)) karaciğer enzimlerinide eklermisiniz kan tahliline dedim kaşıntıda ona bakılıyo biliyorum çünkü gittim verdim sıram gelene kadarda sonuçlarım çıktı dr tahlil isteyelim dedi ben verdim çoktan diyince şok oldu :)) aferim valla çok iyi düşünmüşsün dedi hiç birşeyi atlamak istemiyorum elimden geleni yapim gerisi takdiri ilahi diyorum aklımız eriyor çok şükür
Ay tövbe tövbeeKizlar ruyamda gene korku filmleri cekmeye devam ediorum bu seferde haril haril kanamam oluyodu
Cnm tasarım sensin diye bir site var Oraya gir, çok basit kendin modeli beğenip üzerine istediğin yazıyı yazabiliyorsun. Bir iki güne geliyor siparişin ve 24 tanesi 5 tl fiyatı da uygun . Kavanoz kapağına göre veya hediyelik çanta için de var.
Kizlar ruyamda gene korku filmleri cekmeye devam ediorum bu seferde haril haril kanamam oluyodu
:) amin canim tam bole hazirlaniyorum havuza gircekmisim ne alakaysa. Alt camasiri bi cikariyorum haril haril kan gelioAy tövbe tövbeeAllah korusunnn
Ewt denemek.lazim.onceki gun yoktu bise dun gordum gene.Canim Allah korusun, dua okuyarak uyu istersen. Belki biraz rahatlatir
Kavanozum 40 Cc cnm ona göre seçtim uydu daCanim bisey sorcam tasarim sensin sitesinde modelin ebatini secerken neye gore sectin? Mesela senin kavanozlarin kac cc lik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?