2016 Aralık Anneleri

Canım etiketleri nerden sipariş ettin tam olarak? Çok güzel olmuş evde yapılabilecekler arasında ama etiket işini nasıl yaparım bilmiyordum

Canım etiketleri nerden sipariş ettin tam olarak? Çok güzel olmuş evde yapılabilecekler arasında ama etiket işini nasıl yaparım bilmiyordum
Cnm tasarım sensin diye bir site var Oraya gir, çok basit kendin modeli beğenip üzerine istediğin yazıyı yazabiliyorsun. Bir iki güne geliyor siparişin ve 24 tanesi 5 tl fiyatı da uygun . Kavanoz kapağına göre veya hediyelik çanta için de var.

Avizeside cok tatliymis masallah. Iyi yapmissin haliyida baska alirsin hersey kelebek olmasin

Ben de en başından beri geçmediği için uzman oldum artık bu konuda . Daha bugün bitti antibiyotiğim ama kasık Ağrı'sı geçmedi hala demek atamadım enfeksiyonu

Isin ilginci bende agri vs bisey olmadi hic.idrarimida rahat yaparim yanma vs olmaz. Iyiki yaptirmisim

Ben de oyleyim canim. Bu pimpiriklilik degil bence, sadece kontrolde olmak. Doktor bizi ayda 1 cagiriyordu, randevudada neye ne kadar bakabilirki? Mesela ben dedim gecen kan vercem istediginiz tahliller varsa soyleyin yazdi verdi sagolsun, ben inceledim istek kagidini ekstradan d vitamini ve b12 ekledim. Bingo ikiside dusuk cikti ve b12 basladik d vitamini zaten kullaniyordum devam et dedi. Demem o ki bizde tetikte olmaliyiz tabiki, ben idrar testi harici kulturde yaptirdim daha kapsamli diye, iyikide yaptirmisim sonucu 3 gun somra alcam. Tansiyon desen zaten hergun sabah aksam olcuyorum

Ayy çok teşekkür ederim canımm hemen bakıyorum

Bemde bi bakayim o siteye belki elimden gelir :)

Aynen canım sonuçta bu can bizim içimizde drlar nekdr en iyide olsa atladıkları birşeyler olabiliyor. Benim geçenlerde kaşıntım vardı birde tansiyonum biraz yüksek çıkmıştı randevu sıram gelene kadar sekretere dktorım idrar kan istiyo dedim halbuki yok öyle birşey :)) karaciğer enzimlerinide eklermisiniz kan tahliline dedim kaşıntıda ona bakılıyo biliyorum çünkü gittim verdim sıram gelene kadarda sonuçlarım çıktı dr tahlil isteyelim dedi ben verdim çoktan diyince şok oldu :)) aferim valla çok iyi düşünmüşsün dedi hiç birşeyi atlamak istemiyorum elimden geleni yapim gerisi takdiri ilahi diyorum aklımız eriyor çok şükür

Kizlar ruyamda gene korku filmleri cekmeye devam ediorum bu seferde haril haril kanamam oluyodu

Aynen canim cok iyi yapmissin, sonicta biz elimizden geleni yapalimda gerisi Allaha kalmis.

Canim bisey sorcam tasarim sensin sitesinde modelin ebatini secerken neye gore sectin? Mesela senin kavanozlarin kac cc lik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…