2016 Aralık Anneleri

QueenSweethart nstde oynuyo senin bebis demek ki. perine masajı cok işe yariyomuş. yaparim diyodum ama elimi kaldirmaya halim yok. enerjimi kaybetmis gibiyim

Demekki öyle o zaman. Ben de cok üsendim ya, bugün yarin baslarim. Son günlerde ben de cok yorgunum. Gece de cok uyaniyorum. Iki gündür sabah ellerim de sismis oluyor.

Demekki öyle o zaman. Ben de cok üsendim ya, bugün yarin baslarim. Son günlerde ben de cok yorgunum. Gece de cok uyaniyorum. Iki gündür sabah ellerim de sismis oluyor.
Benimde ayaklar şişmiş kalktıgım an yoruluyotum resmen napacaksak boyle

Günaydın arkadaşlar bugün uyandığımda gözlerimin üzerinde bir baskı ve kulaklarımda çınlamayla uyandım kahvaltımı yaptım geçmedi sağlık ocağına gittim tansiyon 11/7 çıktı eve gelince de fena bir şekilde istifra ettim şu an hala kötüyüm dün kontrolüm vardı aslında sanıyorum soğuk algınlığı artık dinlenmem gerek ama ne mümkün...

Sabah degil de akşam şişiyo ayaklarım. dudaklarimin şiştigini kurudugunu farkettim iki gündür. en korktugum yüzümün şişmesiydi. insallah gecicidir

Sabah degil de akşam şişiyo ayaklarım. dudaklarimin şiştigini kurudugunu farkettim iki gündür. en korktugum yüzümün şişmesiydi. insallah gecicidir
Dudaklarım ve yüzüm benimde inanılmaz şişti.ruj sürmeye çekinir oldum botokslu gibi duruyorlarson 1 haftada oldu ne olduysa inşallah inerler

Canim cok gecmis olsun. Insallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina. Mutlaka haber ver bize gelismelerden

Dün bizim de minnoşumuzla randevumuz vardı herşey yolunda çıktı çok şükür
33+3 günlük ve 2.100 gr dedi doktorumuz, bizim ki cm söylemiyor, ölçülemez boyu diyor.
Kafası doğum kanalındaydı, geçen randevumuzda da öyleydi. Nts yede bağlandık, gün içinde olan 10 larca kasılmalardan 40 dk içinde bir tanesi bile olmadı merak ediyordum sancı çıkıyormu diye kontrol edecektim ama orda olmadı, sonrasında defalarca oldu tabii

Kizlar bide siz kendi yatak odasiniza park yatak mi, besik mi koyacaksiniz? Ben onceleri besik almayi dusunuyordum ama park yatak daha kullanisli olacak gibi.

Kizimdan kalan bir park yatagimiz var. Yepyeni :) Ustelik yatili biryere giderken de cok guzel cocuk yatagini yadirgamiyor :) Kizimda kullandim cok memnunum. Simdide insallah onu kullanacagim.

Gecmis olsun Havalar cok dengesiz. Buyuk ihtimalle usuttun kendini. Meyve yemeye calis bol c vitamini. Bu saatten sonra ilaclar sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…