- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
QueenSweethart nstde oynuyo senin bebis demek ki. perine masajı cok işe yariyomuş. yaparim diyodum ama elimi kaldirmaya halim yok. enerjimi kaybetmis gibiyim
Kavanozum 40 Cc cnm ona göre seçtim uydu da
Demekki öyle o zaman. Ben de cok üsendim ya, bugün yarin baslarim. Son günlerde ben de cok yorgunum. Gece de cok uyaniyorum. Iki gündür sabah ellerim de sismis oluyor.
Benimde ayaklar şişmiş kalktıgım an yoruluyotum resmen napacaksak boyleDemekki öyle o zaman. Ben de cok üsendim ya, bugün yarin baslarim. Son günlerde ben de cok yorgunum. Gece de cok uyaniyorum. Iki gündür sabah ellerim de sismis oluyor.
Demekki öyle o zaman. Ben de cok üsendim ya, bugün yarin baslarim. Son günlerde ben de cok yorgunum. Gece de cok uyaniyorum. Iki gündür sabah ellerim de sismis oluyor.
Cnm 3 cm seçtim sanırımKavanoz 40 cc olunca etiketi kac sectin canim? Banada hesapli ve kolay geldi yapimi. El becerim yoktur benim zaten. Kurdeleyide alip bagladikmi tamamdir. Hemde el emegi bisey olur
Dudaklarım ve yüzüm benimde inanılmaz şişti.ruj sürmeye çekinir oldum botokslu gibi duruyorlarSabah degil de akşam şişiyo ayaklarım. dudaklarimin şiştigini kurudugunu farkettim iki gündür. en korktugum yüzümün şişmesiydi. insallah gecicidir
Canim cok gecmis olsun. Insallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina. Mutlaka haber ver bize gelismelerdenGünaydın arkadaşlar
tansiyonum iyi gidiyor
idrarda protein de baktırıyorum hergün
ama artık ciddi zorlanıyorum
özellikle reflü beni bitirdi
onun için bir an önce bitsin istiyorum şu hamilelik hayırlısıyla tabiki
Kuştan cok Zombi gibi olacazInşallah canım az kaldı bende geceleri çok zorlanıyorum sağlıkla kucağıma aldığımı düşünüyorum kuş gibi olucaz hepimiz inşallah yakında .
Kizlar bide siz kendi yatak odasiniza park yatak mi, besik mi koyacaksiniz? Ben onceleri besik almayi dusunuyordum ama park yatak daha kullanisli olacak gibi.
Cnm 3 cm seçtim sanırım
Kizlar idrar tahlilimin sonucunu aldim. Idrsr kulturu 3 gune cikarmis. Sonuclari doktoruma yolladim ancak henuz donus yapmadi.anlayan arkadaslar varsa bakabilirmi,
Umut Dilek mi yaptı ilk cinsiyet tahminini de acaba? İlk tshmini ve sonrası aynimiydi?Benim doktorum acıbadem atakent te Prof. Umut Talat Dilek.
Günaydın arkadaşlar bugün uyandığımda gözlerimin üzerinde bir baskı ve kulaklarımda çınlamayla uyandım kahvaltımı yaptım geçmedi sağlık ocağına gittim tansiyon 11/7 çıktı eve gelince de fena bir şekilde istifra ettimşu an hala kötüyüm dün kontrolüm vardı aslında sanıyorum soğuk algınlığı artık dinlenmem gerek ama ne mümkün...
Bakteri var canim. Bende de cikmisti. Uromisin diye tek kullanimlik bir sase verdi. İctim bitti gitti :)
Canim doktorum enfeksiyon var dedi. Antibiyotik verdi enfexia 500 mg gunde 2 kez 5 gun kullan sonra gene idrara bakalim dedi. Buarada bol su ic dedi, insallah gecer gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?