Seni görünce aklıma ilk zamanlar geldi cinsiyet ogrencez daha ooo bu günler geçmez havaları :))) şimdi sujurler olsun son 60 dayız Allah sagsalim kucagimizda olmayı nasip etsin bebislerimize bedenen zihnen sağlıklı olsunlar da :)Umut Dilek mi yaptı ilk cinsiyet tahminini de acaba? İlk tshmini ve sonrası aynimiydi?
:) amin canim bende sizlere bakınca ayni yollardan geçtiler diyorum :) insan catliyor iste meraktan :))) gerçekten zaman geçmiyor ya.Seni görünce aklıma ilk zamanlar geldi cinsiyet ogrencez daha ooo bu günler geçmez havaları :))) şimdi sujurler olsun son 60 dayız Allah sagsalim kucagimizda olmayı nasip etsin bebislerimize bedenen zihnen sağlıklı olsunlar da :)
Kuştan cok Zombi gibi olacaz
Zaman daralıyo doktor gun verse de bende temzilik yaptırsam odamızı hazırlasak istiyorum :)Kizlarr biz yikamaya devam ediyoruz bugun :) dunku cicileri kuruttuk bugun 1 makina daha attik renklileri. Havalar sogumadan yikama isini bitirmek istiyorum insallah. Herseyide mecbur yikamak lazim. Odayi yerlestirme vakti gelsede tadini cikarsam :)
Ayy bende bi buraya bi oraya bakıyorum kaç kişi kalmış falan diye onlar doğum yaptıkça sıra bize geldi diye seviniyorum :)Kizlar kasim annelerine goz atio musunuz kimse kalmamis nerdeyse herkes dogurmus .. bizde mi ole olcaz acaba. Aralik derken kasim annesi olcaz gbi. Ekim diyenlerr eylul kasim diyenler ekim annesi :) daha ayin 3 u ve nerdeyse kalmamis dogurcak. Hep dogumdalar. Geneldede sezeryanlar hepsi ondan sanirim.
Zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor sağlıkla geçsin diyorum sizin adınıza. Bende daha 10_12 hafta derken şükür 35 olduk inşallah sizin de gunleriniz su gibi akar gider..:) amin canim bende sizlere bakınca ayni yollardan geçtiler diyorum :) insan catliyor iste meraktan :))) gerçekten zaman geçmiyor ya.
Ay az önce resmen çocuk çıkacak zannettim sanki ayaklarını tutacaktım eğilsem.Nasıl bir ağrı sızı anlatamam.İlk defa böyle bir şey yaşadım.Hala acıyo alt taraf.Normal doğum istiyordum ama az önce vazgeçmiş olabilirim.
Orayi okudukca heycan basip duruyo banada :) . Yarin tam 34 olcz bakalim. 37 den sonra baslar bizim burdada . Surda 3 4 hafta bse kaldiii... bi an once 37 olsammmAyy bende bi buraya bi oraya bakıyorum kaç kişi kalmış falan diye onlar doğum yaptıkça sıra bize geldi diye seviniyorum :)
Bazen ole dayanilmasi ve tarifi guc agrilar olabilio gectigimiz gecede de bana oldu hareket edemedjm acidan tarifi de yoktu sonra bse cikmadi. Takma kafaya yaniAy az önce resmen çocuk çıkacak zannettim sanki ayaklarını tutacaktım eğilsem.Nasıl bir ağrı sızı anlatamam.İlk defa böyle bir şey yaşadım.Hala acıyo alt taraf.Normal doğum istiyordum ama az önce vazgeçmiş olabilirim.
Var aramizda. Ama ahhh nerdeeee :)) bildim bileli 32 33 sanki. Bi 35 36 diyemedik yahuuKızlar 35 haftalık olan var mi ? Dün kontrole gittim 2750 gram haftasiyla uyumlu dedi. Haftaya cuma tekrar gel sezaryan için gün ayarlayalım dedi ilki de sezaryan zaten benim. Tahmini doğum tarihimiz 3 aralık.
Merhaba ben aslında 2017 ocak topigindeydim ama dr um 28 aralık için sezaryen tarihi verdi,2016 anneliğini ucundan yakalayacagim inşallah.Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
Evet ben de izledim, gerçekten güzel anlatıyor ve faydalıKızlar, belki daha önce izleyen vardır ama bu doktorun anlatımını ve videolarını seviyorum. İzlemenizi tavsiye ederim, çok güzel anlatıyor.
Benım durum biraz karışık canım,benim önceden bi kaybım ve rahim ağzında dikisim var.Bodrumda yaşıyorum ve drum Prof ve sadece belirli günlerde Bodrumda oluyor bu nedenle geleceği tarihlerde benim doğumuma en uygun tarih bu.Canim neden 28 aralik dedi? Biz gunumuze kadar bekleyeceğiz eger ki erken gelmek istemezse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?