- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Benım durum biraz karışık canım,benim önceden bi kaybım ve rahim ağzında dikisim var.Bodrumda yaşıyorum ve drum Prof ve sadece belirli günlerde Bodrumda oluyor bu nedenle geleceği tarihlerde benim doğumuma en uygun tarih bu.
kızlar benn 33. haftadayım daha ne kıyafet yıkadım ne odayı yerleştrdim ne evi temizlettim halada işe gidip geliyorum
Kızlar 35 haftalık olan var mi ? Dün kontrole gittim 2750 gram haftasiyla uyumlu dedi. Haftaya cuma tekrar gel sezaryan için gün ayarlayalım dedi ilki de sezaryan zaten benim. Tahmini doğum tarihimiz 3 aralık.
Arkadaşlar benim gibi iştahı kapanan var mı . Özellikle sabahları hiçbirşey yemek istemiyorum. Bebeğimin tekmeleri olmasa aklıma yemek gelmiyor. Canım hiçbirşey istemiyor. Kilomda bayramdan beri aynı değişmiyor. Ekmek'yemeyi bıraktıktan sonra'böyle'oldu.
Özellikle sabahları yumurta yemek eziyet oluyor. Siz yumurta yi nasıl tüketiyorsnz. Nasıl cazip hale getirebilirim.
çok güzeller canım ben de aynı kavonozlardan doğunca dağıtmak için süsledim etiketi nası yaptın benimkinde etiket yokEki Görüntüle 1906736 Eki Görüntüle 1906735 Günaydın anneler :) benim bu haftasonu baby shower partim var kısmet olursa. Bebeğime kavanoz süsledim badem şekeri koydum. Anneannesi de kızımın odasına store almış. Bakalım beğenecek misiniz
cnm oyle dusunme insallah normal dogumla alicaz bebislerimizi sagsaglim.. korkutma kendiniAy az önce resmen çocuk çıkacak zannettim sanki ayaklarını tutacaktım eğilsem.Nasıl bir ağrı sızı anlatamam.İlk defa böyle bir şey yaşadım.Hala acıyo alt taraf.Normal doğum istiyordum ama az önce vazgeçmiş olabilirim.
:)Uzun zamandır kaşar yemiyorum yumurta ile güzel olur bende öyle yapaym. Hem bebeğe de kilo aldırır inşallahOmlet yapiyorum ben canim, ustune kasar peyniri oh misss :)
Gittigdiyordn almistimkızlar beşik için yan korumalık almadım henüz yardım edecek var mı ya nerden aldınız
Sağol cnm tasarımsensin diye bir site var Oraya girersen bir sürü çeşit var zaten istediğin modeli seçip üstüne yazıyı kendin belirliyorsun.çok güzeller canım ben de aynı kavonozlardan doğunca dağıtmak için süsledim etiketi nası yaptın benimkinde etiket yok
Ekmek niye yemiyorsun cnm şeker mi vardı sende? Ben de aynı şekilde tavada daha çok seviyorum yumurtayı:)Uzun zamandır kaşar yemiyorum yumurta ile güzel olur bende öyle yapaym. Hem bebeğe de kilo aldırır inşallah
teşekkür ederim canım sorduktan sonra diğer sayfalardaki msjlarından gördüm bi çok kere söylemişsin zaten boşa yordum seniSağol cnm tasarımsensin diye bir site var Oraya girersen bir sürü çeşit var zaten istediğin modeli seçip üstüne yazıyı kendin belirliyorsun.
:)Uzun zamandır kaşar yemiyorum yumurta ile güzel olur bende öyle yapaym. Hem bebeğe de kilo aldırır inşallah
kızlar https://www.tahtakaletoptancilari.com/seker-mazemeleri/cam-urunleri
bu siteye bakmanızı tavsiye ederim çok uyguna çok güzel şeyler var süs püs arayanlar için
Gecmis olsunHavalar cok dengesiz. Buyuk ihtimalle usuttun kendini. Meyve yemeye calis bol c vitamini. Bu saatten sonra ilaclar sıkıntı.
Araba ile kaza yapmıştım buraya da yazmıştım.çok şükür şimdi evdeyim izindeym ama tembellik yapıyorum hep. İçim hiç rahat değil.
Gününüz nasıl geçiyor sizin?
Eşim işten gelince soruyor ne yaptın bugün diye. Anlatacak mantıklı hiçbirşey bulamıyorm. Niye böyle tembelm cook büyük ağrılarm da olmuyor halbuki.
Parol de mi vermedi? Süt bal zencefil üçlüsü ve akşam yatarken bir adet parol ile atlatmıştım ben.Teşekkür ederimevet havalar çok sıkıntılı bir de öğretmenim ne yazık ki sınıfta birçok hasta çocuk oluyor ister istemez aynı havayı soluyoruz...evet doktor da bu saatten sonra ilaç veremeyiz kendi kendine geçir dedi
İlk ölçümde sınırın biraz üstü çıkmıştı ama 100 mg da dört ölçüm normal çıkmasına rağmen eşim izin vermiyor ekmeğe. Eve ekmek almayalım diyor. Kahvaltı da bile kendisi de Ekmek yemiyor ki ben de yemeym. Ekmeksz yiyorum haşlanmış yumurta yi da. Resmen hemen ağzıma atıp çok çiğnemeden yutuyorm.Ekmek niye yemiyorsun cnm şeker mi vardı sende? Ben de aynı şekilde tavada daha çok seviyorum yumurtayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?