2016 Aralık Anneleri

Anladim canim. Herseyin hayirlisi. Saglicakla aliriz insallah yavrularimizi kucagimiza.

Arkadaşlar benim gibi iştahı kapanan var mı . Özellikle sabahları hiçbirşey yemek istemiyorum. Bebeğimin tekmeleri olmasa aklıma yemek gelmiyor. Canım hiçbirşey istemiyor. Kilomda bayramdan beri aynı değişmiyor. Ekmek'yemeyi bıraktıktan sonra'böyle'oldu.
Özellikle sabahları yumurta yemek eziyet oluyor. Siz yumurta yi nasıl tüketiyorsnz. Nasıl cazip hale getirebilirim.

Araba ile kaza yapmıştım buraya da yazmıştım.çok şükür şimdi evdeyim izindeym ama tembellik yapıyorum hep. İçim hiç rahat değil.
Gününüz nasıl geçiyor sizin?
Eşim işten gelince soruyor ne yaptın bugün diye. Anlatacak mantıklı hiçbirşey bulamıyorm. Niye böyle tembelm cook büyük ağrılarm da olmuyor halbuki.

Kızlar 35 haftalık olan var mi ? Dün kontrole gittim 2750 gram haftasiyla uyumlu dedi. Haftaya cuma tekrar gel sezaryan için gün ayarlayalım dedi ilki de sezaryan zaten benim. Tahmini doğum tarihimiz 3 aralık.

Ben 35+4'um canim, tahmini dogum 4 Aralik. Benim doktor normal dogum diyor.

Omlet yapiyorum ben canim, ustune kasar peyniri oh misss :)

cnm oyle dusunme insallah normal dogumla alicaz bebislerimizi sagsaglim.. korkutma kendini

Sağol cnm tasarımsensin diye bir site var Oraya girersen bir sürü çeşit var zaten istediğin modeli seçip üstüne yazıyı kendin belirliyorsun.
teşekkür ederim canım sorduktan sonra diğer sayfalardaki msjlarından gördüm bi çok kere söylemişsin zaten boşa yordum seni

Teşekkür ederim evet havalar çok sıkıntılı bir de öğretmenim ne yazık ki sınıfta birçok hasta çocuk oluyor ister istemez aynı havayı soluyoruz...evet doktor da bu saatten sonra ilaç veremeyiz kendi kendine geçir dedi
Gecmis olsun Havalar cok dengesiz. Buyuk ihtimalle usuttun kendini. Meyve yemeye calis bol c vitamini. Bu saatten sonra ilaclar sıkıntı.

Bugün sabah kuzenim ve annesi geldi, bebişime bir sürü şey getirmişler, kendi bebeğinin küçülenleri, wrap slingi falan. Yengem de çok güzel bir örgü battaniye yapmış, çok sevindim ya :)

Sabah 10 gibi kalkıyorum, kahvaltı yapıp ortalığı topluyorum. Sonra 12.30 gibi ilk ara öğünümü yapıp başka yapacak işim yoksa kendimi dışarı atıyorum. 1-2 saat geziyorum parklarda oturuyorum, alacak bir şeyler olursa onları alıp eve dönüyorum. Sonra yemek yapıyorum, yemek yiyorum, kitap okuyorum veya film izliyorum eşim gelene kadar. Eşim gelince yemek yiyoruz zaten sonra da yorgunluktan yerimden kalkamıyorum

Parol de mi vermedi? Süt bal zencefil üçlüsü ve akşam yatarken bir adet parol ile atlatmıştım ben.

Ekmek niye yemiyorsun cnm şeker mi vardı sende? Ben de aynı şekilde tavada daha çok seviyorum yumurtayı
İlk ölçümde sınırın biraz üstü çıkmıştı ama 100 mg da dört ölçüm normal çıkmasına rağmen eşim izin vermiyor ekmeğe. Eve ekmek almayalım diyor. Kahvaltı da bile kendisi de Ekmek yemiyor ki ben de yemeym. Ekmeksz yiyorum haşlanmış yumurta yi da. Resmen hemen ağzıma atıp çok çiğnemeden yutuyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…