Kan.ilacim bitti bide kramp ve kasılma.basladi bugün tüm kaslarım kasilio sanki :) yarın ıı hissederim gitmem :))Evet yaa :) Biz de ayda 1 veya 45 gunde gidiyoruz. Cok merak ediyorum ama dayanmaya calisiyorum. Kendini iyi hissediyorsan gitmene gerek yok. Arkadasim ingilterede toplam 3 defa ultrasona giriyor :) Benim dr um da demisti. Kendini iyi hissediyorsan iyisinizdir. Sen de oyle. Iyisen cok takma. Nasilsa 1 ay en fazla 45 gun sonra kucagimizda :))))
Kan.ilacim bitti bide kramp ve kasılma.basladi bugün tüm kaslarım kasilio sanki :) yarın ıı hissederim gitmem :))
Ayy valla çok tatlılar ya uyudu kıyamadım kuzuma geldim optum babasına donmuş sevmiyom seni diyo kuzum benimAH yavrucaklar hiç kıyazlar annelerine, çok tatlılar çook :)
Cnm benim de 32. Haftada 1900 gr dı 2 hafta sonra yani 34 te 2300 gr olmuştu. Seninki de normal gibi geldi cnmKizlar iyi aksamlar. Bugun kontrolum vardi. Ben 2 hafta once ulturasona girdim bebegim 1790 gr bugun 2 kilo olmus. Sizce nasil. Zaten son haftalarda kilo aliyor biliyorum. Zaten doktorda bi sorun yok herseyi guzel dediayin 27 sinde tekrar gidecem bakalim o zamana kadar guzel guzel beslenim bebege yarasin ama ben bu aralar oyle yorgunum ki halsizlikten bitmis bi haldeyim. Uykumuda iyi aliyorum ama yetmiyor oglumda pesinden kosturuyor o yuzden bitmis bi haldeyim. Hayirlisiyla bi dogursaydik insallah
:))) Ay çok tatlı.Ayy valla çok tatlılar ya uyudu kıyamadım kuzuma geldim optum babasına donmuş sevmiyom seni diyo kuzum benim
Ayy ben sanki pisikolojim düzgün gibi gittim bide bdv a takıldımm ayy manyagım ya uykum da kaçtı ....
Bugün üç defa benim de oldu canımHerkes sancıdan bahsediyo benim baş dönmelerim başladı. hamileligin basinda olmasi gereken sonunda oluyovar mi hala bas dönmesi yaşayan yada benim gibi yeni baslayan. nedendir ki bu acaba
34. Haftada başlamak lazım canımPerine masajina ne zaman baslamak lazik acaba? Biz doktorumla henuz dogum seklinide konusmadik gerci
Benimde ayaklar şişmiş kalktıgım an yoruluyotum resmen napacaksak boyle
Ayak sismesi yasamadim henüz. Evvelsi aksam disaridan yemek zorunda kaldik. Benim yemegim cok tuzluydu. Onun sabahina ellerim sisti. Bu sabah da sismisti. Bir de agriyorlar sismisken :/Sabah degil de akşam şişiyo ayaklarım. dudaklarimin şiştigini kurudugunu farkettim iki gündür. en korktugum yüzümün şişmesiydi. insallah gecicidir
Ayak sismesi yasamadim henüz. Evvelsi aksam disaridan yemek zorunda kaldik. Benim yemegim cok tuzluydu. Onun sabahina ellerim sisti. Bu sabah da sismisti. Bir de agriyorlar sismisken :/
Dudaklarim benim de kuruyor cok. Neden acaba? Lipstick elimde geziyorum.
Bugün üç defa benim de oldu canım
Sabredicez biraz artık. Ben normalde çok çıkıp gezerim. Dün çıkmıştım ihtiyaçlar vardı alınacak, bugün uzun dinlenmelerle anca kendime geldim. Normalde zor yorulurum.
Ütüyü nasıl yapcam onu düşünüyorum
Düzenleme: Ay calisan arkadaslara Allah kolaylik versin. Sanki sikayet ederek onlara haksizlik ediyormusum gibi hissettim.
Aynen delirip çıkıyorum bende bide kafaya takıyorum yok aldatma falan filan diye...:))) Ay çok tatlı.
O bdv beni de bitiriyor :) sinir olup çıkıyorum.
DOĞUM hikayelerinin olduğu bi yer vardı. Hem çok motive ediyor, cesaretlendiriyor, hem de eğlenceli...
Çalışanlara rabbim kolaylık versin ya...ben başından beri yurumedim başta doktor dedi sonra tansiyon çıktı falan derken bu günlere geldik bugün şukur iyiyim ama annenlere gitmek bile yoruyo beni arabayla gidip geliyorum işte yapmıyorum ama eve gore daha az yatıyorum ondan galibaSabredicez biraz artık. Ben normalde çok çıkıp gezerim. Dün çıkmıştım ihtiyaçlar vardı alınacak, bugün uzun dinlenmelerle anca kendime geldim. Normalde zor yorulurum.
Ütüyü nasıl yapcam onu düşünüyorum
Düzenleme: Ay calisan arkadaslara Allah kolaylik versin. Sanki sikayet ederek onlara haksizlik ediyormusum gibi hissettim.
Selam kızlar Günaydın herkese
Dün evim temizlendi yardımcı bayan annem ve ben bitirdik çok şükür bebek halısı ile salon Halım da geldi ve hastane çantamı da hazırladım çok şükür bitti sayılır işler bugün hafışerif den çikolata siparişi vereyim diyorum bi ara eşim de gidip port bebesini alcak kızımın o kadar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?