Parol de mi vermedi? Süt bal zencefil üçlüsü ve akşam yatarken bir adet parol ile atlatmıştım ben.
İnşallah canım tombik bebeklere bayılıyorum ama doğum zor olurmuş. Perine masajı na baktım o da çok'korkunç geldiAfiyet olsun canim. Yediklerimiz bebislerimize yarasin insallah :)
Ohh maşallah senin dolu dolu geçiyormuş. Ben saçma sapan programlar izliyorum. Şu tv yi sadece film için kullanmak isterim. Eşim tatlı yi çok seviyor. Yapayım diyorum bir türlü o gücü toplayamyorm halbuki hep uzandığım için ağrım falan da olmuyor. Niye böyle isteksizm bilmiyorumBugün sabah kuzenim ve annesi geldi, bebişime bir sürü şey getirmişler, kendi bebeğinin küçülenleri, wrap slingi falan. Yengem de çok güzel bir örgü battaniye yapmış, çok sevindim ya :)
Sabah 10 gibi kalkıyorum, kahvaltı yapıp ortalığı topluyorum. Sonra 12.30 gibi ilk ara öğünümü yapıp başka yapacak işim yoksa kendimi dışarı atıyorum. 1-2 saat geziyorum parklarda oturuyorum, alacak bir şeyler olursa onları alıp eve dönüyorum. Sonra yemek yapıyorum, yemek yiyorum, kitap okuyorum veya film izliyorum eşim gelene kadar. Eşim gelince yemek yiyoruz zaten sonra da yorgunluktan yerimden kalkamıyorum
Bugün sabah kuzenim ve annesi geldi, bebişime bir sürü şey getirmişler, kendi bebeğinin küçülenleri, wrap slingi falan. Yengem de çok güzel bir örgü battaniye yapmış, çok sevindim ya :)
Sabah 10 gibi kalkıyorum, kahvaltı yapıp ortalığı topluyorum. Sonra 12.30 gibi ilk ara öğünümü yapıp başka yapacak işim yoksa kendimi dışarı atıyorum. 1-2 saat geziyorum parklarda oturuyorum, alacak bir şeyler olursa onları alıp eve dönüyorum. Sonra yemek yapıyorum, yemek yiyorum, kitap okuyorum veya film izliyorum eşim gelene kadar. Eşim gelince yemek yiyoruz zaten sonra da yorgunluktan yerimden kalkamıyorum
Ohh maşallah senin dolu dolu geçiyormuş. Ben saçma sapan programlar izliyorum. Şu tv yi sadece film için kullanmak isterim. Eşim tatlı yi çok seviyor. Yapayım diyorum bir türlü o gücü toplayamyorm halbuki hep uzandığım için ağrım falan da olmuyor. Niye böyle isteksizm bilmiyorum
Ovv geçmiş olsun baya baya kötü olmuşsun o zaman. Sen yine de ılık şeyler içmeye çalış sürekli boğazını ıslak yumuşak tut bir de yatarken bir tane parol al en azından vücudundaki ağrıyı alır.Canım parol içebilirsin dedi antibiyotik anlamında ilaç veremeyiz dedi hala kulaklarım çınlıyor sanıyorum kulaklarım iltihaplandı soğuktan
Bugün sabah kuzenim ve annesi geldi, bebişime bir sürü şey getirmişler, kendi bebeğinin küçülenleri, wrap slingi falan. Yengem de çok güzel bir örgü battaniye yapmış, çok sevindim ya :)
Harikaaa, ben dışarı çıkmak istedim bugün fakat gerçekten gözüm kesmiyor, tuvalet ayrı sorun birde küçük kızım var o ayrı sorun, ikisine birden yetişemem diye korkuyorum
Tadını çıkar bu Zaman'ın, sonra bulmak çok zor olacak..
Bir çocuğum olsaydı bende böyle rahat davranamazdım, hatta akşamları o kadar yorgun oluyorum ki benden destek bekleyen bir çocuğum daha olsa ne yapardım diye düşünüp ikinci çocuk için biraz bekleyeyim diyorumAllah yardımcınız olsun ikinci çocuğu bekleyen arkadaşlarım :)
canım biz bugün 35 i doldurdukKızlar 35 haftalık olan var mi ? Dün kontrole gittim 2750 gram haftasiyla uyumlu dedi. Haftaya cuma tekrar gel sezaryan için gün ayarlayalım dedi ilki de sezaryan zaten benim. Tahmini doğum tarihimiz 3 aralık.
KUCAğıma alınca bundan bir kaç tane olsa demiştim. :) zorladığı zamanlar oluyor tabi ama yinede bu yavrular herşeyden tatlı. Üçüncüyü bile bazen düşünüyorum ama zor iş yinede...Bir çocuğum olsaydı bende böyle rahat davranamazdım, hatta akşamları o kadar yorgun oluyorum ki benden destek bekleyen bir çocuğum daha olsa ne yapardım diye düşünüp ikinci çocuk için biraz bekleyeyim diyorumAllah yardımcınız olsun ikinci çocuğu bekleyen arkadaşlarım :)
hepimizin hakkında en iyisi nasılsa öyle olsun tabi ama canım ilkinde neden sezeryana döndüKiyamamCanim stres yapma. Zaten herşey olacagina variyor. Herseyin hayirlisi. Ben ilk dogumuma normal diye gittim sezeryana donduk. Dr um simdi dalga geciyor. Bu sefer sezeryana gelir normal dogurursun diye :))
Amin canım sağol gerçekten çok zor ilk hamilelik nimetmiş bikememişimBir çocuğum olsaydı bende böyle rahat davranamazdım, hatta akşamları o kadar yorgun oluyorum ki benden destek bekleyen bir çocuğum daha olsa ne yapardım diye düşünüp ikinci çocuk için biraz bekleyeyim diyorumAllah yardımcınız olsun ikinci çocuğu bekleyen arkadaşlarım :)
merhaba sanki sizler buralara bizler de kasım annelerine transfer olucaz gibi geliyo bana daMerhaba ben aslında 2017 ocak topigindeydim ama dr um 28 aralık için sezaryen tarihi verdi,2016 anneliğini ucundan yakalayacagim inşallah.Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
Ayyben hamilelikten sonra 3 un lafından bile korkar oldum...KUCAğıma alınca bundan bir kaç tane olsa demiştim. :) zorladığı zamanlar oluyor tabi ama yinede bu yavrular herşeyden tatlı. Üçüncüyü bile bazen düşünüyorum ama zor iş yinede...
Ovv geçmiş olsun baya baya kötü olmuşsun o zaman. Sen yine de ılık şeyler içmeye çalış sürekli boğazını ıslak yumuşak tut bir de yatarken bir tane parol al en azından vücudundaki ağrıyı alır.
Tatlı rüyalar umarım rahat uyuyabilirsin ve güzelce dinlenirsin:)Teşekkürler canım şimdi eşim nane limon yaptı onu içip yatacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?