2016 Aralık Anneleri

Ohh maşallah senin dolu dolu geçiyormuş. Ben saçma sapan programlar izliyorum. Şu tv yi sadece film için kullanmak isterim. Eşim tatlı yi çok seviyor. Yapayım diyorum bir türlü o gücü toplayamyorm halbuki hep uzandığım için ağrım falan da olmuyor. Niye böyle isteksizm bilmiyorum

Ben televizyonda izleyecek bir şey bulamıyorum, telefondan müzik açıyorum işlenirken. Zaten televizyonu bir süre izlemeyince aklıma gelmemeye başlıyor.

Çalısmaya başlayalı 6 yıl oldu, çalışmaya başladığımdan beri hiç böyle boş bir zamanım olmamıştı, doğumdan sonra da olmayacak, o yüzden ne canım isterse onu yapıyorum :) her gün çıkınca başka bir cafe ye falan oturup bir açık çay içiyorum, kitap okuyup, kızımla konuşuyorum. Doğum için de hiç acelem yok, aralık ta gel kızım diyorum hep insan evde oturunca eğer kendini zorlamazsa tembelliğe alışıyor, daha önce çalışma hayatına alışkın olunca da bu durum can sıkıcı oluyor. Sıkılmamak için çıkıp gezince Mutlu oluyorum ben :)

Ağzımın hiç TADI yok, sizde de öyle mi? 2. Trimester de hep böyleydi fakat geçmişti, yine tat alamıyorum

Canım parol içebilirsin dedi antibiyotik anlamında ilaç veremeyiz dedi hala kulaklarım çınlıyor sanıyorum kulaklarım iltihaplandı soğuktan
Ovv geçmiş olsun baya baya kötü olmuşsun o zaman. Sen yine de ılık şeyler içmeye çalış sürekli boğazını ıslak yumuşak tut bir de yatarken bir tane parol al en azından vücudundaki ağrıyı alır.

Harikaaa, ben dışarı çıkmak istedim bugün fakat gerçekten gözüm kesmiyor, tuvalet ayrı sorun birde küçük kızım var o ayrı sorun, ikisine birden yetişemem diye korkuyorum
Tadını çıkar bu Zaman'ın, sonra bulmak çok zor olacak..

Bir çocuğum olsaydı bende böyle rahat davranamazdım, hatta akşamları o kadar yorgun oluyorum ki benden destek bekleyen bir çocuğum daha olsa ne yapardım diye düşünüp ikinci çocuk için biraz bekleyeyim diyorum Allah yardımcınız olsun ikinci çocuğu bekleyen arkadaşlarım :)

Annelik hormonları cok fena canim. Insan ilk cocuk olunca ikinciyi yapmam diyor. Ama oyle bir an geliyor ki aman yarabbim :)

KUCAğıma alınca bundan bir kaç tane olsa demiştim. :) zorladığı zamanlar oluyor tabi ama yinede bu yavrular herşeyden tatlı. Üçüncüyü bile bazen düşünüyorum ama zor iş yinede...

Kiyamam Canim stres yapma. Zaten herşey olacagina variyor. Herseyin hayirlisi. Ben ilk dogumuma normal diye gittim sezeryana donduk. Dr um simdi dalga geciyor. Bu sefer sezeryana gelir normal dogurursun diye :))
hepimizin hakkında en iyisi nasılsa öyle olsun tabi ama canım ilkinde neden sezeryana döndü

Amin canım sağol gerçekten çok zor ilk hamilelik nimetmiş bikememişim

Merhaba ben aslında 2017 ocak topigindeydim ama dr um 28 aralık için sezaryen tarihi verdi,2016 anneliğini ucundan yakalayacagim inşallah.Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
merhaba sanki sizler buralara bizler de kasım annelerine transfer olucaz gibi geliyo bana da

Ayy
KUCAğıma alınca bundan bir kaç tane olsa demiştim. :) zorladığı zamanlar oluyor tabi ama yinede bu yavrular herşeyden tatlı. Üçüncüyü bile bazen düşünüyorum ama zor iş yinede...
Ayyben hamilelikten sonra 3 un lafından bile korkar oldum...

Teşekkürler canım şimdi eşim nane limon yaptı onu içip yatacağım...

Arkadaslar iyi alsam kan hapini dyzenli kullaniyorum ama vitamin hapini hoc icesim yok zaten iki hftadr icmiyorum acaba bisey olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…