2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlaar hayırlı Cumalar. Bende gece saat başı uyandım ordan oraya derken sabah oturma odasında buldum kendimi.gece birde yaş pasta yedim tutamayıp inanılmaz midem bulanıyor şimdi

Günaydın kızlar, hayırlı cumalarımız olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.

Canım 2 hafta önce benim bebiş de 1780 gramdı, bugun saat 11.00 de randevum var. Bakalım işe yaramış mı yediklerim yazarım canım kaç gram olmuş döndükten sonra. Senin bebişle benim bebişin gelişimi, zayıflığı çok benzer. Dikkatle takip ediyorum o nedenle senin yazdıklarını. Kuzucuklarımız sağlıkla büyüsünler inşallah.

Herkes sancıdan bahsediyo benim baş dönmelerim başladı. hamileligin basinda olmasi gereken sonunda oluyo var mi hala bas dönmesi yaşayan yada benim gibi yeni baslayan. nedendir ki bu acaba

Benim son 3 haftadır baş dönmelerim başladı canım, hamileliğimin başında dahi yoktu. Baş dönmesi esnasında bi kaç kez tansiyon ölçtük, normal çıktı. Sanırım ani hareketlerde oturup kalkmada basınç oluyor ve dönüyor bende. İmkanın varsa sende ölç tansiyonunu baş dönmesinden sonra, normal çıkarsa basınç-baskıdan dolayı olabilir.

Vücudumuz uykusuzluğa alıştırıyor kendini sanırım canım. Yaklaşık 1 aydır 1 gün rahat uyuyorsam diğer gece uykusuz ve ağrılarla geçiyor. Rabbim yardımcımız olsun.

Güle güle oturun temiz temiz canım. Çikolatanın methini çok duydum, daha önce hacı şeriften internetten lokum vb çok sipariş etmiştim, hep özenli gelmişti, lezzetliydi.

Günaydın kızlaar hayırlı Cumalar. Bende gece saat başı uyandım ordan oraya derken sabah oturma odasında buldum kendimi.gece birde yaş pasta yedim tutamayıp inanılmaz midem bulanıyor şimdi

Oh afiyet olsun, bu aralar ben de gece uyandığımda birşeyler yeme modundayım, sabahı zor ediyorum

Günaydın güzel anne adayları :) hayırlı cumalar olsun, günümüz sağlıklı geçsin inşallah hepimizin :)

İnşallah güzel sonuçlarla dönersin canım, bebişin güzelce büyümüştür :)

elinize sağlık ohh miss... bende çikolatamı hacışeriften alıcam ama bulunduğun yerde hacışerif varsa oradan al canım. netten siparişte bayi koruma amaçlı fark koyuyorlarmış

Canım inşallah bebeğin sağlıklı kilolar almıştır. Benim de iki hafta önce yani 32 de 1700 çıkmıştı. Üçümüz birbirine çok yakın. Bakalım senin kaç oldu inşallah güzel güzel almıştır.benim randevu İki hafta sonra.daha çok var sizinki ni çok merak ediyorum

Vücudumuz uykusuzluğa alıştırıyor kendini sanırım canım. Yaklaşık 1 aydır 1 gün rahat uyuyorsam diğer gece uykusuz ve ağrılarla geçiyor. Rabbim yardımcımız olsun

Kesinlikle canim. Bende oyleyim 1 gecem iyiyse 1 gecem cok ffena. Iyi dedigim gecelerde 4-5 saat uyudugum geceleri sayiyorum.

elinize sağlık ohh miss... bende çikolatamı hacışeriften alıcam ama bulunduğun yerde hacışerif varsa oradan al canım. netten siparişte bayi koruma amaçlı fark koyuyorlarmış

Aynen canim sona yaklastikca insan stres oluyor ister istemez

durulavinya Sağol canım ya üstünden yük gidiyor insanın valla , netten geçtim canım siparişi sağlık olsun eşim de yoğun şu aralar netten vermek kolayıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…