- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
gittigidiyordan bakiim o zaman ben de canım sen hangisini aldın senin de erkekti galiba :)Gittigdiyordn almistim
Aynen canım ne olur ne olmaz en iyisi aklımızdan çıksın bari.Bende yarin halilari verip, haftaici yardimci kadinla annem k. Validem evi halledecekler insallah. Bu haftasonuda cikip aon eksiklerimi halledicem, kasim 15e kadar hazir olayim diyorum ne olur ne olmaz
yok canım yapmadım ama güvenilirdir heralde buna benzer sitelerden alışveriş yapmıştım çünkücanım bu siteyi ve birmax ı gördüm ama sen hiç bunlardan alışveriş yaptın mı ?
yok canım yapmadım ama güvenilirdir heralde buna benzer sitelerden alışveriş yapmıştım çünkü
Kizlar iyi aksamlar. Bugun kontrolum vardi. Ben 2 hafta once ulturasona girdim bebegim 1790 gr bugun 2 kilo olmus. Sizce nasil. Zaten son haftalarda kilo aliyor biliyorum. Zaten doktorda bi sorun yok herseyi guzel dediayin 27 sinde tekrar gidecem bakalim o zamana kadar guzel guzel beslenim bebege yarasin ama ben bu aralar oyle yorgunum ki halsizlikten bitmis bi haldeyim. Uykumuda iyi aliyorum ama yetmiyor oglumda pesinden kosturuyor o yuzden bitmis bi haldeyim. Hayirlisiyla bi dogursaydik insallah
Herkes sancıdan bahsediyo benim baş dönmelerim başladı. hamileligin basinda olmasi gereken sonunda oluyovar mi hala bas dönmesi yaşayan yada benim gibi yeni baslayan. nedendir ki bu acaba
Kizlar gunaydin bu gecem pek iyi gecmedi. Agri yoktu ama inanilmaz derecede bunaldim ve saga sola donmekten uyuyamadim. Ne zaman yattim ne zaman bu saat oldu, saga sola donmekten anlamadim. Ayaklarim yandi bunaldim derken sabahi ettim. Gunumuz guzel gecsin insallah, Allah yardimcimiz olsun
Selam kızlar Günaydın herkese
Dün evim temizlendi yardımcı bayan annem ve ben bitirdik çok şükür bebek halısı ile salon Halım da geldi ve hastane çantamı da hazırladım çok şükür bitti sayılır işler bugün hafışerif den çikolata siparişi vereyim diyorum bi ara eşim de gidip port bebesini alcak kızımın o kadar ..
Günaydın kızlaar hayırlı Cumalar. Bende gece saat başı uyandım ordan oraya derken sabah oturma odasında buldum kendimi.gece birde yaş pasta yedim tutamayıp inanılmaz midem bulanıyor şimdi
Günaydın kızlar, hayırlı cumalarımız olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.
Canım 2 hafta önce benim bebiş de 1780 gramdı, bugun saat 11.00 de randevum var. Bakalım işe yaramış mı yediklerim yazarım canım kaç gram olmuş döndükten sonra. Senin bebişle benim bebişin gelişimi, zayıflığı çok benzer. Dikkatle takip ediyorum o nedenle senin yazdıklarını. Kuzucuklarımız sağlıkla büyüsünler inşallah.
Oh afiyet olsun, bu aralar ben de gece uyandığımda birşeyler yeme modundayım, sabahı zor ediyorum
Selam kızlar Günaydın herkese
Dün evim temizlendi yardımcı bayan annem ve ben bitirdik çok şükür bebek halısı ile salon Halım da geldi ve hastane çantamı da hazırladım çok şükür bitti sayılır işler bugün hafışerif den çikolata siparişi vereyim diyorum bi ara eşim de gidip port bebesini alcak kızımın o kadar ..
başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versinGünaydın kızlar.eşimin dedesi vefat etti Dün.
Canım inşallah bebeğin sağlıklı kilolar almıştır. Benim de iki hafta önce yani 32 de 1700 çıkmıştı. Üçümüz birbirine çok yakın. Bakalım senin kaç oldu inşallah güzel güzel almıştır.benim randevu İki hafta sonra.daha çok var sizinki ni çok merak ediyorumGünaydın kızlar, hayırlı cumalarımız olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.
Canım 2 hafta önce benim bebiş de 1780 gramdı, bugun saat 11.00 de randevum var. Bakalım işe yaramış mı yediklerim yazarım canım kaç gram olmuş döndükten sonra. Senin bebişle benim bebişin gelişimi, zayıflığı çok benzer. Dikkatle takip ediyorum o nedenle senin yazdıklarını. Kuzucuklarımız sağlıkla büyüsünler inşallah.
Benim son 3 haftadır baş dönmelerim başladı canım, hamileliğimin başında dahi yoktu. Baş dönmesi esnasında bi kaç kez tansiyon ölçtük, normal çıktı. Sanırım ani hareketlerde oturup kalkmada basınç oluyor ve dönüyor bende. İmkanın varsa sende ölç tansiyonunu baş dönmesinden sonra, normal çıkarsa basınç-baskıdan dolayı olabilir.
Vücudumuz uykusuzluğa alıştırıyor kendini sanırım canım. Yaklaşık 1 aydır 1 gün rahat uyuyorsam diğer gece uykusuz ve ağrılarla geçiyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Güle güle oturun temiz temiz canım. Çikolatanın methini çok duydum, daha önce hacı şeriften internetten lokum vb çok sipariş etmiştim, hep özenli gelmişti, lezzetliydi.
Oh afiyet olsun, bu aralar ben de gece uyandığımda birşeyler yeme modundayım, sabahı zor ediyorum
Aynen canım ne olur ne olmaz en iyisi aklımızdan çıksın bari.
Geçmiş olsun. Elma sirkesi ile günde 3 kere gargara beni çok rahatlatmıştı hastayken. denemek istersen...
Vücudumuz uykusuzluğa alıştırıyor kendini sanırım canım. Yaklaşık 1 aydır 1 gün rahat uyuyorsam diğer gece uykusuz ve ağrılarla geçiyor. Rabbim yardımcımız olsun
Günaydın kızlar, hayırlı cumalarımız olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.
Benim son 3 haftadır baş dönmelerim başladı canım, hamileliğimin başında dahi yoktu. Baş dönmesi esnasında bi kaç kez tansiyon ölçtük, normal çıktı. Sanırım ani hareketlerde oturup kalkmada basınç oluyor ve dönüyor bende. İmkanın varsa sende ölç tansiyonunu baş dönmesinden sonra, normal çıkarsa basınç-baskıdan dolayı olabilir.
Vücudumuz uykusuzluğa alıştırıyor kendini sanırım canım. Yaklaşık 1 aydır 1 gün rahat uyuyorsam diğer gece uykusuz ve ağrılarla geçiyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Güle güle oturun temiz temiz canım. Çikolatanın methini çok duydum, daha önce hacı şeriften internetten lokum vb çok sipariş etmiştim, hep özenli gelmişti, lezzetliydi.
Teşekkür ederim canım benim
Verdim bakalım siparişi bende methini duydum o yüzden orayı tercih ettim
Bu arada inşallah güzel haberler al bebişinle ilgili yazarsın bizede.
elinize sağlık ohh miss... bende çikolatamı hacışeriften alıcam ama bulunduğun yerde hacışerif varsa oradan al canım. netten siparişte bayi koruma amaçlı fark koyuyorlarmış
Aynen canim sona yaklastikca insan stres oluyor ister istemez
Günaydın kızlar.eşimin dedesi vefat etti Dün.
Evet canım ya çok şükür zaten işler olsada artık yapcak güç yokAynen canim sona yaklastikca insan stres oluyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?