2016 Aralık Anneleri

durulavinya Sağol canım ya üstünden yük gidiyor insanın valla , netten geçtim canım siparişi sağlık olsun eşim de yoğun şu aralar netten vermek kolayıma geldi

hayırlı olsun canım. benim de eşim gezerken mağazaya sormuş da farklı demişler olsun hayırlı olsun Rabbim sağsağlim kucağına almak nasip olsun inşallah

İnşallah canım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz.

Günaydın kızlar.eşimin dedesi vefat etti Dün.

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım.

Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Senin bebişin gelişimini de dikkatle takip ediyorum ben de. Büyüyecekler inşallah annesi, Rabbim bağışlasın herkesinkini, bizimkileri de.

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum sizlere , bizim evimizde doğal gaz yok kiradayız şu an , o yüzden bebeğime oda yapmadım ama salonum da klima var ve büyük bi köşesini şifonyer Bebe halısı ve beşiği ile döşedim çok güzel oldu hem evimde korumalı yer salon neyse ben klimayı kullanmak istemiyorum bana dokunuyor boğaz kuruluğu vs bebeğime nasıl dokunmasın ufo var o da hiç sağlıklı değil 24 saat yanması lazım aşırı sıcak yapıyor ben petek oluyor ya yağlı radyatör onları araştırıyorum kullanan var mı aranızda bebek için 24 saat açık olucak zararsız diye onu düşünüyorum bu haftasonu gidip alıcaz bilgisi olan varsa başka fikir de alabilirim dedim ne dersiniZ

Kizlar hastaneye gelenlere neler dagitmayi dusunuyorsunuz? Cikolata lokum ve kolonyami? Yoksa daha kapsamlimi? Ben kokulutas ya da hediyelikleri mevlutte dagitmayi dusunuyorum. Sizde fikirler nedir?

Canım'çıktın mi muayene den. Bugün 11 de demiştin di'mi

Birde dun bi bayanla tanistim tesadufen. Benim hastanede ve tanidigim bi doktora gidiyormus. Benden 1 hafta geride, doktor sezeryana gun vermis 1 aralik. Beni aldi bi telas, sanki kendimmisim dogum vakti feldi deyip isleri hizlandirdim

Aynen canim bende bebegin camasirlari yikama isini bitirdim. Utu isini halledicem. Buarada yatak odamdaki dolap ve cekmece iclerinide duzenlemeye basladim yavas yavas
Benim de yıkama işi bitti. Ütüduruyor. Bugün yapabilirsem aferin bana. Dolap içleri benim de duruyor. Bebek doğmadan düzenimiz oturur inşallah

Kizlar hastaneye gelenlere neler dagitmayi dusunuyorsunuz? Cikolata lokum ve kolonyami? Yoksa daha kapsamlimi? Ben kokulutas ya da hediyelikleri mevlutte dagitmayi dusunuyorum. Sizde fikirler nedir?
Bn suslu kurdan aldim hosgeldin bebegm die. Lokumlara onlari batircam lokum vercem gul kolonyasi serbet bebek sekeri seker hamuru kurabiye yaptm kendim paketleyip susledim ondan vercem. Ozellikle ewe gelenlerede hediyesiyle emzik kokulu tasdan vercem cnm.

yağlı radyatör canım yere düşse de tehlikesi yok. bi kaba su koyup üzerine koy içine lavanta yağı yada nane yağı damlat hem odanın havası değişir hem de biraz daha ferahlatıcı olur. ama yağları 2-3 damladan fazla damlatma.
odayı nemlendirmek için buhar makinesi alsan nasıl olur ?

Kızlar ihtiyaçlar ve listede eksikler bitmiyor sürekli bişeyler çıkıyor ama size sorum ateş ölçer aldınız mı ? ne marka aldınız ? nereden aldınız ?
bi de bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz ?

Benim de yıkama işi bitti. Ütüduruyor. Bugün yapabilirsem aferin bana. Dolap içleri benim de duruyor. Bebek doğmadan düzenimiz oturur inşallah

Insallah islerimiz halledebiliriz vaktinde canim. Bebegin odasina hali perde alcam insallah yarin. O da halloldumu zaten yerlestirmeye gecicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…