2016 Aralık Anneleri

canım o zaman yanına biraz haşlanmış patates doğrayıp salata gibi yesen miden daha iyi kaldırır önceden haşlarsın 4-5 tane her sabah yarım ya da bi tane doğrarsın yumurtanın yanına

Y
:)) bunlar biraz büyüyünce belki cesaret gelir. Ben kendimden çok umutlu değilim ya... :)
Yok ya gelmez gibi millet 3.erkek olur belki diyo yok ben kızlarımdan memnumum rabbim uzun versin isteyene nasip etsin bebek diyorum yaşlanmış hissediyorum kendimi ilki daha kolay geçmişti sanki bide mecbur temizlik yemek bide kızım oyun istiyo zor oluyo

Annelik hormonları cok fena canim. Insan ilk cocuk olunca ikinciyi yapmam diyor. Ama oyle bir an geliyor ki aman yarabbim :)

KUCAğıma alınca bundan bir kaç tane olsa demiştim. :) zorladığı zamanlar oluyor tabi ama yinede bu yavrular herşeyden tatlı. Üçüncüyü bile bazen düşünüyorum ama zor iş yinede...

Amin canım sağol gerçekten çok zor ilk hamilelik nimetmiş bikememişim

Yok bende Allah nasip ederse isterim zaten ikinciyi ama en az 3-4 yaşına gelsin diye düşünüyorum :) benim kız kardeşimle aramda 10 yaş var anneme hiç zorluğum olmadı mesela. Ki annemin hamileliği gibi ilk 4 ayı çok zor geçirdim bende, ikincide böyle olursam ilkinin çok küçük olmaması iyi olur diye düşündüğümden

canım o zaman yanına biraz haşlanmış patates doğrayıp salata gibi yesen miden daha iyi kaldırır önceden haşlarsın 4-5 tane her sabah yarım ya da bi tane doğrarsın yumurtanın yanına
Haklısın bak öyle de severim. Yoksa tek başına gitmiyor gerçekten

Arkadaslar iyi alsam kan hapini dyzenli kullaniyorum ama vitamin hapini hoc icesim yok zaten iki hftadr icmiyorum acaba bisey olurmuki
Benim ilaçlarla aram hiç iyi değil
Kan ilacı
Kalsiyum
Imom
Kullanıyorum ama çoook düzensiz bir şekilde. İlaç alınca o günüm hep bulantıyla geçiyor

Dediğin gibi ilkinde zorlanmamıştim. Şimdi daha çabuk yoruluyorum, zorlanıyorum ama çare yok evde ilgilenmek gereken bi çocuk var, dinleyemiyorum. CANları sağolsun...

Bende yine kasılma başladı fakat bu sefer kasıkta ağrı da hissediyorum fakat duzensiz 21: 20 21: 22 ve 21 :27 21: 30 şimdi pozisyon değiştirdi m bakalım nolcak

Dediğin gibi ilkinde zorlanmamıştim. Şimdi daha çabuk yoruluyorum, zorlanıyorum ama çare yok evde ilgilenmek gereken bi çocuk var, dinleyemiyorum. CANları sağolsun...
Aynen mecburuz ama yetemiyorum son zamanlarda oturdum ağladım az önce eşime de kızdım sen ilgilenmiyon benle diye yazık kızım gelmiş ağlama uzulme diyo...

Bende yine kasılma başladı fakat bu sefer kasıkta ağrı da hissediyorum fakat duzensiz 21: 20 21: 22 ve 21 :27 21: 30 şimdi pozisyon değiştirdi m bakalım nolcak
Bi saati geçti bende de bişeyler oluyo bi sağ kasıgıma vuruyor bi karnımı.ittiriyo oturtmuyo yatırtmıyo

Bi saati geçti bende de bişeyler oluyo bi sağ kasıgıma vuruyor bi karnımı.ittiriyo oturtmuyo yatırtmıyo
Yalancı mı gerçek mi anlamanın tek yolu saymak bnm ki 2 dk bir oluo sonra bi bakiosun 5 dk oralı değil program indirdim şimdi bide onla takip edicem contraction time die

merhaba sanki sizler buralara bizler de kasım annelerine transfer olucaz gibi geliyo bana da

Ben debo yuzden buraya kaydim. Baktim ki herkez samanindan 1 ay önce doguruyor. Dedim ben de gidip aralikta takilayim. Ikinci hamileligim ama sanki ilk gibi acemi ve heyecanliyim. Herseyi unuttum :) Tekrar tecrube olur sizlerden bana :)

Hayirlisi :) Ikinci daha rahat geciyor canim. Bir cocuk var ilgi bekliyor ya senden. Okul telasiydi dersiydi derken bulanti mulanti aklina gelmiyor insanin :) Sadece yasimin verdigi bir enerjisizlik var okadar :)

Bu yakinlarda gittin mi bilmiyorum 32. Haftan dolunca gitmelisin mutlaka.
19 eylul unda gitmistim simdi 34 mu 33 mu daha ii olur die dusunuyorum su an 31+ 6 yiz gelecek haftayı mi beklesem para hususunda sıkıntı yaşadığım dan gidemedim ne kadar oynarsada merak ediyorum :)

19 eylul unda gitmistim simdi 34 mu 33 mu daha ii olur die dusunuyorum su an 31+ 6 yiz gelecek haftayı mi beklesem para hususunda sıkıntı yaşadığım dan gidemedim ne kadar oynarsada merak ediyorum :)

Evet yaa :) Biz de ayda 1 veya 45 gunde gidiyoruz. Cok merak ediyorum ama dayanmaya calisiyorum. Kendini iyi hissediyorsan gitmene gerek yok. Arkadasim ingilterede toplam 3 defa ultrasona giriyor :) Benim dr um da demisti. Kendini iyi hissediyorsan iyisinizdir. Sen de oyle. Iyisen cok takma. Nasilsa 1 ay en fazla 45 gun sonra kucagimizda :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…