- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
canım o zaman yanına biraz haşlanmış patates doğrayıp salata gibi yesen miden daha iyi kaldırır önceden haşlarsın 4-5 tane her sabah yarım ya da bi tane doğrarsın yumurtanın yanınaİlk ölçümde sınırın biraz üstü çıkmıştı ama 100 mg da dört ölçüm normal çıkmasına rağmen eşim izin vermiyor ekmeğe. Eve ekmek almayalım diyor. Kahvaltı da bile kendisi de Ekmek yemiyor ki ben de yemeym. Ekmeksz yiyorum haşlanmış yumurta yi da. Resmen hemen ağzıma atıp çok çiğnemeden yutuyorm.
Geçmiş olsun. Elma sirkesi ile günde 3 kere gargara beni çok rahatlatmıştı hastayken. denemek istersen...Teşekkürler canım şimdi eşim nane limon yaptı onu içip yatacağım...
:)) bunlar biraz büyüyünce belki cesaret gelir. Ben kendimden çok umutlu değilim ya... :)Ayy
Ayyben hamilelikten sonra 3 un lafından bile korkar oldum...
Yok ya gelmez gibi millet 3.erkek olur belki diyo yok ben kızlarımdan memnumum rabbim uzun versin isteyene nasip etsin bebek diyorum yaşlanmış hissediyorum kendimi ilki daha kolay geçmişti sanki bide mecbur temizlik yemek bide kızım oyun istiyo zor oluyo:)) bunlar biraz büyüyünce belki cesaret gelir. Ben kendimden çok umutlu değilim ya... :)
Annelik hormonları cok fena canim. Insan ilk cocuk olunca ikinciyi yapmam diyor. Ama oyle bir an geliyor ki aman yarabbim :)
KUCAğıma alınca bundan bir kaç tane olsa demiştim. :) zorladığı zamanlar oluyor tabi ama yinede bu yavrular herşeyden tatlı. Üçüncüyü bile bazen düşünüyorum ama zor iş yinede...
Amin canım sağol gerçekten çok zor ilk hamilelik nimetmiş bikememişim
Haklısın bak öyle de severim. Yoksa tek başına gitmiyor gerçektencanım o zaman yanına biraz haşlanmış patates doğrayıp salata gibi yesen miden daha iyi kaldırır önceden haşlarsın 4-5 tane her sabah yarım ya da bi tane doğrarsın yumurtanın yanına
Benim ilaçlarla aram hiç iyi değilArkadaslar iyi alsam kan hapini dyzenli kullaniyorum ama vitamin hapini hoc icesim yok zaten iki hftadr icmiyorum acaba bisey olurmuki
Dediğin gibi ilkinde zorlanmamıştim. Şimdi daha çabuk yoruluyorum, zorlanıyorum ama çare yok evde ilgilenmek gereken bi çocuk var, dinleyemiyorum. CANları sağolsun...Y
Yok ya gelmez gibi millet 3.erkek olur belki diyo yok ben kızlarımdan memnumum rabbim uzun versin isteyene nasip etsin bebek diyorum yaşlanmış hissediyorum kendimi ilki daha kolay geçmişti sanki bide mecbur temizlik yemek bide kızım oyun istiyo zor oluyo
Aynen mecburuz ama yetemiyorum son zamanlarda oturdum ağladım az önce eşime de kızdım sen ilgilenmiyon benle diye yazık kızım gelmiş ağlama uzulme diyo...Dediğin gibi ilkinde zorlanmamıştim. Şimdi daha çabuk yoruluyorum, zorlanıyorum ama çare yok evde ilgilenmek gereken bi çocuk var, dinleyemiyorum. CANları sağolsun...
Bi saati geçti bende de bişeyler oluyo bi sağ kasıgıma vuruyor bi karnımı.ittiriyo oturtmuyo yatırtmıyoBende yine kasılma başladı fakat bu sefer kasıkta ağrı da hissediyorum fakat duzensiz 21: 20 21: 22 ve 21 :27 21: 30 şimdi pozisyon değiştirdi m bakalım nolcak
Yalancı mı gerçek mi anlamanın tek yolu saymak bnm ki 2 dk bir oluo sonra bi bakiosun 5 dk oralı değil program indirdim şimdi bide onla takip edicem contraction time dieBi saati geçti bende de bişeyler oluyo bi sağ kasıgıma vuruyor bi karnımı.ittiriyo oturtmuyo yatırtmıyo
hepimizin hakkında en iyisi nasılsa öyle olsun tabi ama canım ilkinde neden sezeryana döndü
merhaba sanki sizler buralara bizler de kasım annelerine transfer olucaz gibi geliyo bana da
Yok bende Allah nasip ederse isterim zaten ikinciyi ama en az 3-4 yaşına gelsin diye düşünüyorum :) benim kız kardeşimle aramda 10 yaş var anneme hiç zorluğum olmadı mesela. Ki annemin hamileliği gibi ilk 4 ayı çok zor geçirdim bende, ikincide böyle olursam ilkinin çok küçük olmaması iyi olur diye düşündüğümden
Kızlar kontrole hangi hafta gitsem daha iyi olur ?
19 eylul unda gitmistim simdi 34 mu 33 mu daha ii olur die dusunuyorum su an 31+ 6 yiz gelecek haftayı mi beklesem para hususunda sıkıntı yaşadığım dan gidemedim ne kadar oynarsada merak ediyorum :)Bu yakinlarda gittin mi bilmiyorum 32. Haftan dolunca gitmelisin mutlaka.
AH yavrucaklar hiç kıyazlar annelerine, çok tatlılar çook :)Aynen mecburuz ama yetemiyorum son zamanlarda oturdum ağladım az önce eşime de kızdım sen ilgilenmiyon benle diye yazık kızım gelmiş ağlama uzulme diyo...
19 eylul unda gitmistim simdi 34 mu 33 mu daha ii olur die dusunuyorum su an 31+ 6 yiz gelecek haftayı mi beklesem para hususunda sıkıntı yaşadığım dan gidemedim ne kadar oynarsada merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?