2016 Aralık Anneleri

Ben ates olcer almadim henuz. Ama en iyisi braun diye duymustum. Kulaktan olcer daha saglikliymis, temassiz olcenler dogru sonuc vermiyormus. Bezde prima aldim 1 numara

Atesolcer almadik daaha artik ya bu hafta sonu ya bi dahakine ufak eksikleri halletcem iste tirnak makasidir ates olcerdir vs. Bez prima premium care

Benim de 32+5te 1800dü. Dün kontrolümüz vardı 35+0da 2340 olmuşuz Burda da arkadaşlar yazmıştı muz, ceviz, süt, pekmez iyi geliyor diye. Ben de bunları tükettim, iyi gelmiş çok mutlu oldum. Tavsiye ederim :))

Ayy ben de şimdi çıktım kontrolden 35+5teyiz ve bebegim 2570gr 2 hafta önce 2.300gr falandı. Kilo almıyor gibi geliyor bebeğim mutsuz oldum bu yüzden ben de tüketeyim bahsettiğiniz besinleri bakalım 10 gün sonra ne olacak

Kızlar idrar tahlilimde keton pozitif çıkmış çok korkuyorum henüz doktorla konuşmadım yine okuduğum şeyler felaket senaryosu...böyle bir problemle karşılaşan var mı?

Kızlar idrar tahlilimde keton pozitif çıkmış çok korkuyorum henüz doktorla konuşmadım yine okuduğum şeyler felaket senaryosu...böyle bir problemle karşılaşan var mı?

sen içini sakin tut. benim eşim netten bu tür konuları araştırmamı yasakladı bana. o yüzden bakmıyorum sende doktorunla konuşana kadar artık hiç bişeye bakma. kendini de çocuğunu da üzme

2 gundur esimle sogugum gece aglayip duruyorum. . . Kendjmi cok kotu cirkin ise yaramaz hssediorum. Artik ilgisini cekmio beni sewmio gbi hssediorum.

Ah ahh bende haftabasi o durumdaydim. Aglayarak uyudum resmen , esimede kiyamiyorum adam yemegime kadsr hazirliyor ama ben genede benle ilgilenmiyorsun diye agliyorum. Cok sukur toparladim biraz, dun aksamda esime sarilip ya bana dogumda bisey olursa ve seni bebegimi bidaha goremezsem diye agladim. Rabbim yardimcimiz olsun tum hamilelerinde bizimde insallah

AYNı şeyi merak ediyorum. Deneyimi olan arkadaşlar ne tavsiye eder.
Oğlumda civalı derece kullandım. Annem verdi, çocukluğumdan kalma :) Ama uykuda değilse ölçtürmek istemiyor ve birkaç dakika beklemek gerekiyor.
Weewell ve omron temazsız olanları beğendim. Almadım henüz.

Bu listeye kasar peynirinide ekleyebiliriz :) bunlari olculu yersek abartmadan bizde cok kilo almayiz. Benim bir kontrolumde ben 300 gr almistim bebisim ise 650 gr. Tamamen saglikli ve dengeli beslenmekle alakali bence

Bence bebeginin kilosu iyi. Benim 33+4 de 2400 grdi bakalim haftaya kac olucaz.2 haftada guzel kilo almiz bebegin. Moral bozma canim

Aynı şeyi dün gece ben düşündüm oturdum eşimi izledim acaba dedim bana bişey olsa bebeğe bakabilir mi anneme versinler ay kıyamadım ikisine de sonra saçma sapan şeylere üzüldüğüm düşündüm aman dedim bunca İnsan doğuruyor ama sona doğru nasıl olacak fikri insanı uykudan ediyor sanki çok uykum vaaaar gibi oda kaçıp gidiyor abuk subuk şeyleri takıyorum karnımdaki çatlaklara uyuz oluyorum yapmadığım şey kalmadı aldığım kilolara uyuz oluyorum ama bebeği de aç bırakamam offf Allah bullak oldum hayırlısıyla şundoğum bitse de ama orda da lohusalık sıkıntısı var aman ya bitmedi gitti bu hormonlar

Ketonun ne oldugunu bilmiyorum ama bana doktorum boyle seyleri internette arastirma dedi. Sizde bakip moral bozmayin, doktorunuz insallah size dogru bilgiyi verir

Ben kilo catlak olaylarini gectim ama esimi annemi bebegimi goremezsem bidaha dusununce burnumun ucu sizliyor. Rabbim bir nefeste kurtarsin hepimizi insallah

Visio focus aldım canım. Bebeğim haftasına göre zayıf çıkınca evde yoğurt falan yapmaya başladım sütümde öyle. Yoğurt u mayalarken ateş ölçerle ölçüyorm cook kullanışlı geldi. Yoksa parmakla anlamam 42 43 dereceyi

bende şimdi çalıştığım yerdeki doktora sordum weewell kullandım çok memnunum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…