Bn suslu kurdan aldim hosgeldin bebegm die. Lokumlara onlari batircam lokum vercem gul kolonyasi serbet bebek sekeri seker hamuru kurabiye yaptm kendim paketleyip susledim ondan vercem. Ozellikle ewe gelenlerede hediyesiyle emzik kokulu tasdan vercem cnm.
Kızlar ihtiyaçlar ve listede eksikler bitmiyor sürekli bişeyler çıkıyor ama size sorum ateş ölçer aldınız mı ? ne marka aldınız ? nereden aldınız ?
bi de bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz ?
2 gundur esimle sogugum gece aglayip duruyorum. . . Kendjmi cok kotu cirkin ise yaramaz hssediorum. Artik ilgisini cekmio beni sewmio gbi hssediorum.Ben denedense mutsuz gibiyim. Dur hareketli bir müzik açayım işe yarayacak mı
Atesolcer almadik daaha artik ya bu hafta sonu ya bi dahakine ufak eksikleri halletcem iste tirnak makasidir ates olcerdir vs. Bez prima premium careKızlar ihtiyaçlar ve listede eksikler bitmiyor sürekli bişeyler çıkıyor ama size sorum ateş ölçer aldınız mı ? ne marka aldınız ? nereden aldınız ?
Canım inşallah bebeğin sağlıklı kilolar almıştır. Benim de iki hafta önce yani 32 de 1700 çıkmıştı. Üçümüz birbirine çok yakın. Bakalım senin kaç oldu inşallah güzel güzel almıştır.benim randevu İki hafta sonra.daha çok var sizinki ni çok merak ediyorum
Ayy ben de şimdi çıktım kontrolden 35+5teyiz ve bebegim 2570gr 2 hafta önce 2.300gr falandı. Kilo almıyor gibi geliyor bebeğimBenim de 32+5te 1800dü. Dün kontrolümüz vardı 35+0da 2340 olmuşuzBurda da arkadaşlar yazmıştı muz, ceviz, süt, pekmez iyi geliyor diye. Ben de bunları tükettim, iyi gelmiş çok mutlu oldum. Tavsiye ederim :))
Kızlar idrar tahlilimde keton pozitif çıkmış çok korkuyorumhenüz doktorla konuşmadım yine okuduğum şeyler felaket senaryosu...böyle bir problemle karşılaşan var mı?
2 gundur esimle sogugum gece aglayip duruyorum. . . Kendjmi cok kotu cirkin ise yaramaz hssediorum. Artik ilgisini cekmio beni sewmio gbi hssediorum.
AYNı şeyi merak ediyorum. Deneyimi olan arkadaşlar ne tavsiye eder.Kızlar ihtiyaçlar ve listede eksikler bitmiyor sürekli bişeyler çıkıyor ama size sorum ateş ölçer aldınız mı ? ne marka aldınız ? nereden aldınız ?
Benim de 32+5te 1800dü. Dün kontrolümüz vardı 35+0da 2340 olmuşuzBurda da arkadaşlar yazmıştı muz, ceviz, süt, pekmez iyi geliyor diye. Ben de bunları tükettim, iyi gelmiş çok mutlu oldum. Tavsiye ederim :))
Ayy ben de şimdi çıktım kontrolden 35+5teyiz ve bebegim 2570gr 2 hafta önce 2.300gr falandı. Kilo almıyor gibi geliyor bebeğimmutsuz oldum bu yüzden ben de tüketeyim bahsettiğiniz besinleri bakalım 10 gün sonra ne olacak
Muz çok faydalı oluyormuş. GÜNDE bir tane fazla değil. BI de protein ağırlıklı beslenme...Kızlar bebeğime nasıl kilo aldırabilirim? Özellikle neler yiyip içiyorsunuz?
Aynı şeyi dün gece ben düşündüm oturdum eşimi izledim acaba dedim bana bişey olsa bebeğe bakabilir mi anneme versinler ay kıyamadım ikisine de sonra saçma sapan şeylere üzüldüğüm düşündüm aman dedim bunca İnsan doğuruyor ama sona doğru nasıl olacak fikri insanı uykudan ediyor sanki çok uykum vaaaar gibi oda kaçıp gidiyor abuk subuk şeyleri takıyorum karnımdaki çatlaklara uyuz oluyorum yapmadığım şey kalmadı aldığım kilolara uyuz oluyorum ama bebeği de aç bırakamam offf Allah bullak oldum hayırlısıyla şundoğum bitse de ama orda da lohusalık sıkıntısı var aman ya bitmedi gitti bu hormonlarAh ahh bende haftabasi o durumdaydim. Aglayarak uyudum resmen , esimede kiyamiyorum adam yemegime kadsr hazirliyor ama ben genede benle ilgilenmiyorsun diye agliyorum. Cok sukur toparladim biraz, dun aksamda esime sarilip ya bana dogumda bisey olursa ve seni bebegimi bidaha goremezsem diye agladim. Rabbim yardimcimiz olsun tum hamilelerinde bizimde insallah
Kızlar idrar tahlilimde keton pozitif çıkmış çok korkuyorumhenüz doktorla konuşmadım yine okuduğum şeyler felaket senaryosu...böyle bir problemle karşılaşan var mı?
Aynı şeyi dün gece ben düşündüm oturdum eşimi izledim acaba dedim bana bişey olsa bebeğe bakabilir mi anneme versinler ay kıyamadım ikisine de sonra saçma sapan şeylere üzüldüğüm düşündüm aman dedim bunca İnsan doğuruyor ama sona doğru nasıl olacak fikri insanı uykudan ediyor sanki çok uykum vaaaar gibi oda kaçıp gidiyor abuk subuk şeyleri takıyorum karnımdaki çatlaklara uyuz oluyorum yapmadığım şey kalmadı aldığım kilolara uyuz oluyorum ama bebeği de aç bırakamam offf Allah bullak oldum hayırlısıyla şundoğum bitse de ama orda da lohusalık sıkıntısı var aman ya bitmedi gitti bu hormonlar
Visio focus aldım canım. Bebeğim haftasına göre zayıf çıkınca evde yoğurt falan yapmaya başladım sütümde öyle. Yoğurt u mayalarken ateş ölçerle ölçüyorm cook kullanışlı geldi. Yoksa parmakla anlamam 42 43 dereceyiKızlar ihtiyaçlar ve listede eksikler bitmiyor sürekli bişeyler çıkıyor ama size sorum ateş ölçer aldınız mı ? ne marka aldınız ? nereden aldınız ?
AYNı şeyi merak ediyorum. Deneyimi olan arkadaşlar ne tavsiye eder.
Oğlumda civalı derece kullandım. Annem verdi, çocukluğumdan kalma :) Ama uykuda değilse ölçtürmek istemiyor ve birkaç dakika beklemek gerekiyor.
Weewell ve omron temazsız olanları beğendim. Almadım henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?