2016 Aralık Anneleri

Insallah islerimiz halledebiliriz vaktinde canim. Bebegin odasina hali perde alcam insallah yarin. O da halloldumu zaten yerlestirmeye gecicem
Canım bende daha perde almadım. Eski perde yi'düz fonu da tek renk almakistiyorum. Çok güzel perde tutacaklari var keçe den. Keşke kendim yapabilsem. Instagrammda yok bakmak için acaba fiyatları ne kadar diye

Off bilmiyorum artik. Disari cikamiyo olmak kendime bakamio olmak. Ustum basim halsizligimden vasat olmasi sacimin basimin bi hava olmasi.. beni sewmiosun artik diorum.

• Canım bende daha perde almadım. Eski perde yi'düz fonu da tek renk almakistiyorum. Çok güzel perde tutacaklari var keçe den. Keşke kendim yapabilsem. Instagrammda yok bakmak için acaba fiyatları ne kadar diye

Benimde duz store gunesligim var. Onun uzerine tul istiyorum. Birde yanlara olursa renkli fon. Bakalim yarin insallah begenirim

Bence bebeginin kilosu iyi. Benim 33+4 de 2400 grdi bakalim haftaya kac olucaz.2 haftada guzel kilo almiz bebegin. Moral bozma canim
Sağol canım ama sanki az gibi geliyor bana çünkü iyi yiyorum. 2 hafta boyunca daha da dikkat edeyim bakalım ne olacak.
Muz çok faydalı oluyormuş. GÜNDE bir tane fazla değil. BI de protein ağırlıklı beslenme...
Her gün 1 tane yemeye çalışıyorum ama bu aralar proteini biraz es geçtim sanırım.

2 gundur esimle sogugum gece aglayip duruyorum. . . Kendjmi cok kotu cirkin ise yaramaz hssediorum. Artik ilgisini cekmio beni sewmio gbi hssediorum.
Ben de uzun zamandır ilişki yok diye kafama takıyordm. Dün seni çok özledim falan deyip ,olsun istedim ama hiç hoşuma gitmedi. Evlilign başında vajinismus sorunum vardı. Yine o duyguları yaşadım resmen. Unutmuşm Ben o işi ama hiç belli etmedim adam soğumasn diye. Ama şu 7 aylık dönemden sonra istek sıfırlandi gibi

Ben pekmez hiç yediğimi hatırlamıyorum. oldum olası sevmem. Zaten pekmezim de yok şu anda. En son kayinvalidem vermişti onu da hiç açmadan sekerlennce attım
Muz ceviz yumurta yiyorum. Evde ki kaşar kokuyo gibi geliyordu. Dün başka bir tane aldırdım. Bakalım iki haftam var. Tek korkum 2 kilonun üzerine çıkamamasi

Birde dun bi bayanla tanistim tesadufen. Benim hastanede ve tanidigim bi doktora gidiyormus. Benden 1 hafta geride, doktor sezeryana gun vermis 1 aralik. Beni aldi bi telas, sanki kendimmisim dogum vakti feldi deyip isleri hizlandirdim
ayyyyy cok heycanli yaaaaaa :)

Bence öyle düşünme. Seninki maşallah çok İyi. Her hafta aynı atağı bekleme.

Bnde cok istiorum olsun ama karnimdan yanasamiyorumki adama. Sogumasin ozlem duymasin sonra saga sola.kaymasinlar die.. ama karnim cok.zorluyo ve sonrasindada adet agrisi gbi olan sancidan baslio korkuyorum bu seferde. Sirf bu yuzden erken olursa naparim die. Off blmiorum artik hc bse. Tek bldigim su vakit gecsin artik bi an once dogurmak istiorm

Bende bugün visio focus temassız ateşölçeri sipariş verdim netten

Kontrolün sonunda eşim telefonu çalınca çıkmak zorunda kalmıştı. İlişki yi soracaktım ama unutmuştum. Dün öyle bir teklifle gelince şaşırdı. Bir ara
ben istemiyor muyum sanki bebeği düşünmemiz lazım dedi
Ben de doktora sormadıgm halde doktor izin verdi dedim
Benim hoşuma gitmesede teşekkür etti. Artık nasıl bir zorlukta kaldıysa :)

ayyyyy cok heycanli yaaaaaa :)
Ay bana Doğumun başladı deseler bayılırım herhalde heyecandan. Bide bana gün vermesin o hafta bana cehennem olur artık helalleşmedik insan kalmaz bi umreye gitmediğim kalır ya ben o gece o hastanede neden kaldım sabaha kadar çığlıklar işkence odası gibi kendimin ne olacağı belli değil sonra çıka çıka gaz sancısı mide spazmı çıktı ama psikolojim darma dağın bebeği merak ediyorum ama korkuma hastaneye gidemiyorum doğuracaksın diyecek diye
Kızlar kasıklarımda ağrı var değişik adet ağrısı gibi.dün den beri de hafif hafif iç camasirim islanio ama normal midir
korkma geçen gün bana oldu adet sancısı gibi kasıklarım resmen ağrıdı içerden Bebek tepikliyordu magvital içtim bi saat bekledim geçmedi sonra parol içtim bi anda kesildi ne ağrı ne sancı kaldı ıslaklık normal ama genelde ihmal etme sürekli kontrol et derim drnla görüş o belki başka bişey der

Bnde küsüm olmasam yardimci olmak isterdim hem hafta sonuda geldi 2 gun evde olck ama küsüm. gelip gelip arkamdan sariliyo karnim onde zaten agirlik yorgani bile tasiyamiorum. Bide o sariliverince yuk oluo ustume rahat edemiorum. 2 dkka sonra kiprasmaya basliorum. Oda donuyo obur tarafa yatio...

Merhaba canim. Kizim dogdugu zaman kiradaydik biz de. Yagli tadyator kullandim. Cok da memnundum. Evi esit oranda isitiyor. Ortami kurutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…