6 yildir delonghi yağlı radyatör kullanıyorum kizimin odasında,merkezi sistem evimiz,geceleri kapanıyor kaloriferler,ben cok memnun kaldim tavsiye ederim.Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum sizlere , bizim evimizde doğal gaz yok kiradayız şu an , o yüzden bebeğime oda yapmadım ama salonum da klima var ve büyük bi köşesini şifonyer Bebe halısı ve beşiği ile döşedim çok güzel oldu hem evimde korumalı yer salon neyse ben klimayı kullanmak istemiyorum bana dokunuyor boğaz kuruluğu vs bebeğime nasıl dokunmasın ufo var o da hiç sağlıklı değil 24 saat yanması lazım aşırı sıcak yapıyor ben petek oluyor ya yağlı radyatör onları araştırıyorum kullanan var mı aranızda bebek için 24 saat açık olucak zararsız diye onu düşünüyorum bu haftasonu gidip alıcaz bilgisi olan varsa başka fikir de alabilirim dedim ne dersiniZ
Haklısın canım herşey fazlalık ağırlık gibi geliyor.Bnde küsüm olmasam yardimci olmak isterdim hem hafta sonuda geldi 2 gun evde olck ama küsüm.gelip gelip arkamdan sariliyo karnim onde zaten agirlik yorgani bile tasiyamiorum. Bide o sariliverince yuk oluo ustume rahat edemiorum. 2 dkka sonra kiprasmaya basliorum. Oda donuyo obur tarafa yatio...
Amin insallah.Haklısın canım herşey fazlalık ağırlık gibi geliyor.
Zahide 'nin programın da dün konuşan psikolog kocanıza bu sürecin geçeceğini sürekli olmasa da arada beraberliklern olabileceğini gösterin. Nerdeyse bir aydır birşey yoktu. Korkum ya bebek olunca daistemezse. Beni eşi gibi değil de sadece çocuğunun annesi olarak görme korkusydu.
Ben de çirkinlestigmi hissediyorum
İnşallah sağ salim doğuralm herşey yoluna girsin
AYNı şeyi merak ediyorum. Deneyimi olan arkadaşlar ne tavsiye eder.
Oğlumda civalı derece kullandım. Annem verdi, çocukluğumdan kalma :) Ama uykuda değilse ölçtürmek istemiyor ve birkaç dakika beklemek gerekiyor.
Weewell ve omron temazsız olanları beğendim. Almadım henüz.
Bende sekiz aylık dönem boyunca dort kez falan olmuştur en fazla çünkü Canım çok acıyor kistten dolayı sanırım birde ya birşey olursa korkusu esimde birşey olmasın diye uzak duruyor zaten ama bu geçici bir dönem kfaya takmamak lazımBen de uzun zamandır ilişki yok diye kafama takıyordm. Dün seni çok özledim falan deyip ,olsun istedim ama hiç hoşuma gitmedi. Evlilign başında vajinismus sorunum vardı. Yine o duyguları yaşadım resmen. Unutmuşm Ben o işiama hiç belli etmedim adam soğumasn diye. Ama şu 7 aylık dönemden sonra istek sıfırlandi gibi
Ayy valla çok tatlılar ya uyudu kıyamadım kuzuma geldim optum babasına donmuş sevmiyom seni diyo kuzum benim
Ayy ben sanki pisikolojim düzgün gibi gittim bide bdv a takıldımm ayy manyagım ya uykum da kaçtı ....
:))) Ay çok tatlı.
O bdv beni de bitiriyor :) sinir olup çıkıyorum.
DOĞUM hikayelerinin olduğu bi yer vardı. Hem çok motive ediyor, cesaretlendiriyor, hem de eğlenceli...
Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah.Günaydın kızlar.eşimin dedesi vefat etti Dün.
Banada ilk sancimda devlete gittigimde kafasini biraz buyuk olctum dedi. Sonra kendi dr uma gittigime kafalarina gore bseler soluyolar ne alaka karin cevreside genis ona bakarsan bebek zaten haftasindan onde demisti. Bnde normal dogum askiyla yanan biri olarak. Bi sonraki kontrolde sorcm bakalm olcumlerde vs normali etkilick bi durum varmi.Kızlar Merhaba,
Kontrolden çıktım şimdi, 10 gün önceki kontolde 33+1 de 1780 gramdı ve 2 hafta gerideydi kuzucuğum. Bugün 34+5 te 2300 gram olmuş. Maşallahınızı alırımHala haftasına göre geride ama 10 günde 500 gram almasına çok sevindim ben. Doktor ne yiyip içiyorsan aynen devam et dedi. Ne yediğime gelince, arkadaşların da tavsiyesiyle, herkese teşekkür ederim, hergün akşam yatmadan önce 2 bardak süt içtim, sabahları 2 haşlanmış yumurta, hergün 1 avuç ceviz, 1 muz, bir de bu ara aşure-keşkek yedim bol bol, buğday da bebeğe yarıyormuş. Geri kalan yediğim içtiğim aynı. 28. haftadan bu yana da çok şükür hiç dönmedi, baş aşağı pozisyonda duruyor.
prensesmat jtaime020626 Z zazey Narcoleptic insomniac M Mismommy
Bu arada benim bebişin kafası hep önden gidiyor. Şimdi de 2,5 hafta önde çıktı. DOktorum bu şekilde olmaya devam ederse normal doğumu sıkıntıya sokabiliriz ama telaş etmek için erken dedi. Son 2 hafta gibi karar veririz dedi. Ona biraz canım sıkıldı. Benzer durumda olan var mı?
Kızlar Merhaba,
Kontrolden çıktım şimdi, 10 gün önceki kontolde 33+1 de 1780 gramdı ve 2 hafta gerideydi kuzucuğum. Bugün 34+5 te 2300 gram olmuş. Maşallahınızı alırımHala haftasına göre geride ama 10 günde 500 gram almasına çok sevindim ben. Doktor ne yiyip içiyorsan aynen devam et dedi. Ne yediğime gelince, arkadaşların da tavsiyesiyle, herkese teşekkür ederim, hergün akşam yatmadan önce 2 bardak süt içtim, sabahları 2 haşlanmış yumurta, hergün 1 avuç ceviz, 1 muz, bir de bu ara aşure-keşkek yedim bol bol, buğday da bebeğe yarıyormuş. Geri kalan yediğim içtiğim aynı. 28. haftadan bu yana da çok şükür hiç dönmedi, baş aşağı pozisyonda duruyor.
Bu arada benim bebişin kafası hep önden gidiyor. Şimdi de 2,5 hafta önde çıktı. DOktorum bu şekilde olmaya devam ederse normal doğumu sıkıntıya sokabiliriz ama telaş etmek için erken dedi. Son 2 hafta gibi karar veririz dedi. Ona biraz canım sıkıldı. Benzer durumda olan var mı?
Haklısın canım ama doktorum hep 3.500-3.700 arası doğar muhtemelen diyordu bu sefer 3.200 civarı doğar dedi. Sanırım ondan da taktım biraz kafama.Bence öyle düşünme. Seninki maşallah çok İyi. Her hafta aynı atağı bekleme.
Ben eskiden ofisimde kullanıyordum. Çok güzel ısıtıyordu valla. Yalnız ben klima kullanıyorum çok, burada yazın kullanıyorum ama Ankara'da yaşadığım dönemde ısınma için kullanıyordum. Filtrelerin temizliğine dikkat ederseniz ve makul bir sıcaklıkta sabit tutarsanız (çok sıcak veya çok soğuk olmasın) üflemeyi de tavana doğru verince rahat rahat kullanabilirsiniz bence.Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum sizlere , bizim evimizde doğal gaz yok kiradayız şu an , o yüzden bebeğime oda yapmadım ama salonum da klima var ve büyük bi köşesini şifonyer Bebe halısı ve beşiği ile döşedim çok güzel oldu hem evimde korumalı yer salon neyse ben klimayı kullanmak istemiyorum bana dokunuyor boğaz kuruluğu vs bebeğime nasıl dokunmasın ufo var o da hiç sağlıklı değil 24 saat yanması lazım aşırı sıcak yapıyor ben petek oluyor ya yağlı radyatör onları araştırıyorum kullanan var mı aranızda bebek için 24 saat açık olucak zararsız diye onu düşünüyorum bu haftasonu gidip alıcaz bilgisi olan varsa başka fikir de alabilirim dedim ne dersiniZ
Sagol cnmMaşallah cook iyi bence
Cok sevindim canim. Masallah bebegine. Teyzemin ilk oglu oyle biraz iriydi kafasi. Herhangibir rahatsizligindan degil. Herkesin fiziksel ozelligi ayri. Cokda iri durmuyor . Normal dogurmus. O zaman ultrasyon yoktu. Seneler once. Catina bagli sıkısabilir. Dr una guveniyorsan drunla karar verirsin. Bende normal dogumda israr ettim ama acilma falan olmadi. Herseyin hayirlisi. Bazi seyleri cok zorlamak lazim olacagina variyor onu anladim.Kızlar Merhaba,
Banada ilk sancimda devlete gittigimde kafasini biraz buyuk olctum dedi. Sonra kendi dr uma gittigime kafalarina gore bseler soluyolar ne alaka karin cevreside genis ona bakarsan bebek zaten haftasindan onde demisti. Bnde normal dogum askiyla yanan biri olarak. Bi sonraki kontrolde sorcm bakalm olcumlerde vs normali etkilick bi durum varmi.
129 liraya babymall dan sipariş verdimKaça aldın Canım
canım benim çatım müsait değilmiş. Bu yüzden doktorum sezaryen tavsiye ediyor. Normal doğum istersen son anda sezaryene alma ihtimalimiz yüksek, bebeğin geçeceği kadar açılma olmayacaktır dedi. Kafa ya da göbek çapıyla ilgili bir sey demedi doktorum bana şimdiye kadar. İnşallah sıkıntısız istediğin doğumu gerçekleştirirsin.Kızlar Merhaba,
Cok sevindim canim. Masallah bebegine. Teyzemin ilk oglu oyle biraz iriydi kafasi. Herhangibir rahatsizligindan degil. Herkesin fiziksel ozelligi ayri. Cokda iri durmuyor . Normal dogurmus. O zaman ultrasyon yoktu. Seneler once. Catina bagli sıkısabilir. Dr una guveniyorsan drunla karar verirsin. Bende normal dogumda israr ettim ama acilma falan olmadi. Herseyin hayirlisi. Bazi seyleri cok zorlamak lazim olacagina variyor onu anladim.
Bir derdim varbdv nedir kızlar?
Solerm cnm ama daha var bana. 18 inde gtcem. 2 haftam var.DÜn Dr Banu Çiftçi nin videosunu izlemiştim. O da gayet güzel doğum esnasında bebeğin başındaki iki kemiğin nasıl içiçe girip sonra da eski haline geldiğini video ile gösteriyordu. Başı yumuşak olduğu için rahatça çıkabilir diyordu. Ben de anlamadım. Allah nasip ederse normal doğumu çok istiyorum. İnşallah sırf bu nedenle sorun olmaz. Sen de sorunca söyler misin bakalım doktorun ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?