2016 Aralık Anneleri

Bir derdim var
Kk nın bende trend konularını okuyorum aya'gerçekten bazılarını ağzım açık okuyorum
Sağol canım, hiç duymamıştım. Ayol hiç okuyup canımı sıkamam öyle şeylerle. Dizilerde bile can sıkıcı bir sahne olacağını hissedince kanalı çeviririm hemen.

Canım çok sevindim benimde inşallah böyle atak yapar. Maşallah bebisine.
Bu arada kardeşim de dört ay önce'doğum'yaptı . ona da doktoru kafası önden gidiyor demişti. Duyduğum da çok korkmuştum aklıma türlü türlü şeyler gelmişti. Hatta kendi doktoruma bile sormuştum. Ama hiç takılacak birşeydeğilmiş. Bebekler büyük kafalı da doğabilir mis. Kardeşim 3600 lük yeğeni mi normal doğurdu. Hiç korkma yani

Amin canım, hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıkla bebeklerimizi alalım da kucağımıza. Gönlümüzden geçen bir doğum elbette var ama bakalım bebek nasıl doğmak istiyor.

Sağol canım, hiç duymamıştım. Ayol hiç okuyup canımı sıkamam öyle şeylerle. Dizilerde bile can sıkıcı bir sahne olacağını hissedince kanalı çeviririm hemen.
Bilmem canım sıkılınca orayı okumak geliyor aklıma. Bazen gece uyanınca oraya takılıyorum uykum iyice kaçıyor':)))

Yapar inşallah canım, hiç merak etme. Bana en çok süt farkettirdi gibi geliyor çünkü diğerlerini düzenli olmasa da yiyordum zaten. Sütü de sade içmek istemezsem nesquikle içiyorum aklında olsu, çok güzel oluyor

Allah analı babalı büyütsün yeğenini. Sağlıkla büyüsün inşallah. İlk duyduğunda insan ürperiyor korkuyor kötü ihtimalleri düşünüp ama şimdi eşimle espri yapmaya başladık, beyni büyük bizim çocuğun, kafalı zeki çocuk olacak diye :) Rabbim senden de tüm arkadaşlardan da güzel haberler almamızı nasip etsin.

Amin canım, hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıkla bebeklerimizi alalım da kucağımıza. Gönlümüzden geçen bir doğum elbette var ama bakalım bebek nasıl doğmak istiyor.
Tabi haklısın canım bebek kendi doğum şeklini ayarlar derler. Minicikken başlıyorlar bizi yönetmeye

Cok sevindim canim masallah.insallah boyle saglikla kilo alir bebislerimiz. Benimkininde kafa capi 2 hafta onde. Ama son haftalarda vucut buyudulce normal olcuyu bulabiliyormus. Doktorum normal dogumu zorlar vs demedi.

Haklısın canım ama doktorum hep 3.500-3.700 arası doğar muhtemelen diyordu bu sefer 3.200 civarı doğar dedi. Sanırım ondan da taktım biraz kafama.

Canim bence sen kendine uzulmeye yer ariyorsun. 3200 cok normal zayif degilki. Gorumcemin kizi 3050 gr dogdu, bir tanidik 2800 gr dogurmustu. Onemli olan cok kilolu dogmasi degilki, dogduktan sonra kilo almasi asıl onemli.

Amin inşallah canım benim

Canim o zaman sen cati muayenesi olun sanirim. Biraz bilgi verirmisin ? Cok zormu?

Kizlar hastaneye gelenlere neler dagitmayi dusunuyorsunuz? Cikolata lokum ve kolonyami? Yoksa daha kapsamlimi? Ben kokulutas ya da hediyelikleri mevlutte dagitmayi dusunuyorum. Sizde fikirler nedir?
Bende mevlütte düşünüyorum canom çünkü çıkıp seçmeye bile halim yok çikolatayı internetten sipariş veririm diyorum.mevlüttede mevlüte yakın cocuğu annem bakar cıkar alırım çarşıdan istediklerimi

Ben de herşeye ağlıyorum. Bi de bebeğe bir şey olursa, eşime bir şey olursa gibi düşünceler oluşuyor bazen. Ama yakın zamanda anne olan arkadaşlarım da aynı şeyleri yaşadıklarını söylüyorlar. Sanırım çok anormal değil yaşadıklarımız. Kolay değil hem tüm vücut sistemimiz değişiyor, hem de artık hayatımız değişiyor...

Aynen canim. Insallah guzel ve saglikli bir sekilde hayatimiza devam edelim dogumdan sonra

Aynen valla. Agirlastim sanirim artik. Mutfagi toparliyim dedim isimi bitirdim ama birara resmen asagiya baski oldu dedim cikiyor galiba :)

2 gundur esimle sogugum gece aglayip duruyorum. . . Kendjmi cok kotu cirkin ise yaramaz hssediorum. Artik ilgisini cekmio beni sewmio gbi hssediorum.
Ay aynı şeyleri bende hissediyorum tercüman oldun.bide 2 haftadır yüzüm dudaklarım bi şişti eskiden dahada güzelleştin derdi eşim geçen kızımız güzel olacak senin güzelliği alıyor demesin mi zoruma gitti acayipp çirkin hissediyorum kendimi

Canim bence sen kendine uzulmeye yer ariyorsun. 3200 cok normal zayif degilki. Gorumcemin kizi 3050 gr dogdu, bir tanidik 2800 gr dogurmustu. Onemli olan cok kilolu dogmasi degilki, dogduktan sonra kilo almasi asıl onemli.
Çok sağol canım valla moral oldun bana. Haklısın ama yaygın anksiyetem yüzünden her şeyi kafama takıyorum. Sürekli olumsuz senaryolar geziyor kafamda çok yoruldum valla, bebeğimi sağlıkla kucağıma alsam gözümün önünde olsa da bitse bu sıkıntılı süreç

Kızlar idrar tahlilimde keton pozitif çıkmış çok korkuyorum henüz doktorla konuşmadım yine okuduğum şeyler felaket senaryosu...böyle bir problemle karşılaşan var mı?
Canım keton vücut susuz kaldığında pozitif çıkar diye biliyorum ben ilk zamanlar çok istifar ediyodum keton pozitif çıkıyodu dr serum takviyesi yapalım demişti

Canim o zaman sen cati muayenesi olun sanirim. Biraz bilgi verirmisin ? Cok zormu?
Ben kasıldım biraz canım bir de çatım dar imiş o yüzden hafif bir acı hissettim ki kimi zaman ilişki esnasında da acı hissederim. Öyle zor bir sey değil sakin olup başka yerlere ver dikkatini zaten 1 dakika bile sürmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…