Sağol canım, hiç duymamıştım. Ayol hiç okuyup canımı sıkamam öyle şeylerle. Dizilerde bile can sıkıcı bir sahne olacağını hissedince kanalı çeviririm hemen.Bir derdim var
Kk nın bende trend konularını okuyorum aya'gerçekten bazılarını ağzım açık okuyorum
Canım çok sevindim benimde inşallah böyle atak yapar. Maşallah bebisine.Kızlar Merhaba,
Kontrolden çıktım şimdi, 10 gün önceki kontolde 33+1 de 1780 gramdı ve 2 hafta gerideydi kuzucuğum. Bugün 34+5 te 2300 gram olmuş. Maşallahınızı alırımHala haftasına göre geride ama 10 günde 500 gram almasına çok sevindim ben. Doktor ne yiyip içiyorsan aynen devam et dedi. Ne yediğime gelince, arkadaşların da tavsiyesiyle, herkese teşekkür ederim, hergün akşam yatmadan önce 2 bardak süt içtim, sabahları 2 haşlanmış yumurta, hergün 1 avuç ceviz, 1 muz, bir de bu ara aşure-keşkek yedim bol bol, buğday da bebeğe yarıyormuş. Geri kalan yediğim içtiğim aynı. 28. haftadan bu yana da çok şükür hiç dönmedi, baş aşağı pozisyonda duruyor.
prensesmat @jtaime020626 Z zazey Narcoleptic insomniac @Mismommy
Bu arada benim bebişin kafası hep önden gidiyor. Şimdi de 2,5 hafta önde çıktı. DOktorum bu şekilde olmaya devam ederse normal doğumu sıkıntıya sokabiliriz ama telaş etmek için erken dedi. Son 2 hafta gibi karar veririz dedi. Ona biraz canım sıkıldı. Benzer durumda olan var mı?
canım benim çatım müsait değilmiş. Bu yüzden doktorum sezaryen tavsiye ediyor. Normal doğum istersen son anda sezaryene alma ihtimalimiz yüksek, bebeğin geçeceği kadar açılma olmayacaktır dedi. Kafa ya da göbek çapıyla ilgili bir sey demedi doktorum bana şimdiye kadar. İnşallah sıkıntısız istediğin doğumu gerçekleştirirsin.
Arkadaslar merhaba bugun tam 32 haftalik olmusuz ve calisamz raporumu aldim cocugun kilosu icinde 2300 olmus sizce nasil
Bilmem canım sıkılınca orayı okumak geliyor aklıma. Bazen gece uyanınca oraya takılıyorum uykum iyice kaçıyor':)))Sağol canım, hiç duymamıştım. Ayol hiç okuyup canımı sıkamam öyle şeylerle. Dizilerde bile can sıkıcı bir sahne olacağını hissedince kanalı çeviririm hemen.
ayyyyy cok heycanli yaaaaaa :)
Canım çok sevindim benimde inşallah böyle atak yapar. Maşallah bebisine.
Bu arada kardeşim de dört ay önce'doğum'yaptı . ona da doktoru kafası önden gidiyor demişti. Duyduğum da çok korkmuştum aklıma türlü türlü şeyler gelmişti. Hatta kendi doktoruma bile sormuştum. Ama hiç takılacak birşeydeğilmiş. Bebekler büyük kafalı da doğabilir mis. Kardeşim 3600 lük yeğeni mi normal doğurdu. Hiç korkma yani
Tabi haklısın canım bebek kendi doğum şeklini ayarlar derler. Minicikken başlıyorlar bizi yönetmeyeAmin canım, hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıkla bebeklerimizi alalım da kucağımıza. Gönlümüzden geçen bir doğum elbette var ama bakalım bebek nasıl doğmak istiyor.
Kızlar Merhaba,
Kontrolden çıktım şimdi, 10 gün önceki kontolde 33+1 de 1780 gramdı ve 2 hafta gerideydi kuzucuğum. Bugün 34+5 te 2300 gram olmuş. Maşallahınızı alırımHala haftasına göre geride ama 10 günde 500 gram almasına çok sevindim ben. Doktor ne yiyip içiyorsan aynen devam et dedi. Ne yediğime gelince, arkadaşların da tavsiyesiyle, herkese teşekkür ederim, hergün akşam yatmadan önce 2 bardak süt içtim, sabahları 2 haşlanmış yumurta, hergün 1 avuç ceviz, 1 muz, bir de bu ara aşure-keşkek yedim bol bol, buğday da bebeğe yarıyormuş. Geri kalan yediğim içtiğim aynı. 28. haftadan bu yana da çok şükür hiç dönmedi, baş aşağı pozisyonda duruyor.
prensesmat @jtaime020626 Z zazey Narcoleptic insomniac @Mismommy
Bu arada benim bebişin kafası hep önden gidiyor. Şimdi de 2,5 hafta önde çıktı. DOktorum bu şekilde olmaya devam ederse normal doğumu sıkıntıya sokabiliriz ama telaş etmek için erken dedi. Son 2 hafta gibi karar veririz dedi. Ona biraz canım sıkıldı. Benzer durumda olan var mı?
Haklısın canım ama doktorum hep 3.500-3.700 arası doğar muhtemelen diyordu bu sefer 3.200 civarı doğar dedi. Sanırım ondan da taktım biraz kafama.
Amin inşallah canım benimYapar inşallah canım, hiç merak etme. Bana en çok süt farkettirdi gibi geliyor çünkü diğerlerini düzenli olmasa da yiyordum zaten. Sütü de sade içmek istemezsem nesquikle içiyorum aklında olsu, çok güzel oluyor
Allah analı babalı büyütsün yeğenini. Sağlıkla büyüsün inşallah. İlk duyduğunda insan ürperiyor korkuyor kötü ihtimalleri düşünüp ama şimdi eşimle espri yapmaya başladık, beyni büyük bizim çocuğun, kafalı zeki çocuk olacak diye :) Rabbim senden de tüm arkadaşlardan da güzel haberler almamızı nasip etsin.
canım benim çatım müsait değilmiş. Bu yüzden doktorum sezaryen tavsiye ediyor. Normal doğum istersen son anda sezaryene alma ihtimalimiz yüksek, bebeğin geçeceği kadar açılma olmayacaktır dedi. Kafa ya da göbek çapıyla ilgili bir sey demedi doktorum bana şimdiye kadar. İnşallah sıkıntısız istediğin doğumu gerçekleştirirsin.
Bende mevlütte düşünüyorum canom çünkü çıkıp seçmeye bile halim yok çikolatayı internetten sipariş veririm diyorum.mevlüttede mevlüte yakın cocuğu annem bakar cıkar alırım çarşıdan istediklerimiKizlar hastaneye gelenlere neler dagitmayi dusunuyorsunuz? Cikolata lokum ve kolonyami? Yoksa daha kapsamlimi? Ben kokulutas ya da hediyelikleri mevlutte dagitmayi dusunuyorum. Sizde fikirler nedir?
Ah ahh bende haftabasi o durumdaydim. Aglayarak uyudum resmen , esimede kiyamiyorum adam yemegime kadsr hazirliyor ama ben genede benle ilgilenmiyorsun diye agliyorum. Cok sukur toparladim biraz, dun aksamda esime sarilip ya bana dogumda bisey olursa ve seni bebegimi bidaha goremezsem diye agladim. Rabbim yardimcimiz olsun tum hamilelerinde bizimde insallah
Ben de herşeye ağlıyorum. Bi de bebeğe bir şey olursa, eşime bir şey olursa gibi düşünceler oluşuyor bazen. Ama yakın zamanda anne olan arkadaşlarım da aynı şeyleri yaşadıklarını söylüyorlar. Sanırım çok anormal değil yaşadıklarımız. Kolay değil hem tüm vücut sistemimiz değişiyor, hem de artık hayatımız değişiyor...
Bende mevlütte düşünüyorum canom çünkü çıkıp seçmeye bile halim yok çikolatayı internetten sipariş veririm diyorum.mevlüttede mevlüte yakın cocuğu annem bakar cıkar alırım çarşıdan istediklerimi
Ay aynı şeyleri bende hissediyorum tercüman oldun.bide 2 haftadır yüzüm dudaklarım bi şişti eskiden dahada güzelleştin derdi eşim geçen kızımız güzel olacak senin güzelliği alıyor demesin mi2 gundur esimle sogugum gece aglayip duruyorum. . . Kendjmi cok kotu cirkin ise yaramaz hssediorum. Artik ilgisini cekmio beni sewmio gbi hssediorum.
Çok sağol canım valla moral oldun bana. Haklısın ama yaygın anksiyetem yüzünden her şeyi kafama takıyorum. Sürekli olumsuz senaryolar geziyor kafamda çok yoruldum valla, bebeğimi sağlıkla kucağıma alsam gözümün önünde olsa da bitse bu sıkıntılı süreçCanim bence sen kendine uzulmeye yer ariyorsun. 3200 cok normal zayif degilki. Gorumcemin kizi 3050 gr dogdu, bir tanidik 2800 gr dogurmustu. Onemli olan cok kilolu dogmasi degilki, dogduktan sonra kilo almasi asıl onemli.
Canım keton vücut susuz kaldığında pozitif çıkar diye biliyorum ben ilk zamanlar çok istifar ediyodum keton pozitif çıkıyodu dr serum takviyesi yapalım demiştiKızlar idrar tahlilimde keton pozitif çıkmış çok korkuyorumhenüz doktorla konuşmadım yine okuduğum şeyler felaket senaryosu...böyle bir problemle karşılaşan var mı?
Ben kasıldım biraz canım bir de çatım dar imiş o yüzden hafif bir acı hissettim ki kimi zaman ilişki esnasında da acı hissederim. Öyle zor bir sey değil sakin olup başka yerlere ver dikkatini zaten 1 dakika bile sürmüyor.Canim o zaman sen cati muayenesi olun sanirim. Biraz bilgi verirmisin ? Cok zormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?