- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Gayet iyi canım benim 33 de 2300 düArkadaslar merhaba bugun tam 32 haftalik olmusuz ve calisamz raporumu aldim cocugun kilosu icinde 2300 olmus sizce nasil
Bnde bide kirgin.oldugum icin daha cok zoruma gidio uzak durmasi falanAy aynı şeyleri bende hissediyorum tercüman oldun.bide 2 haftadır yüzüm dudaklarım bi şişti eskiden dahada güzelleştin derdi eşim geçen kızımız güzel olacak senin güzelliği alıyor demesin mizoruma gitti acayipp çirkin hissediyorum kendimi
Anladım canım bende şu an çok istifra ediyorumCanım keton vücut susuz kaldığında pozitif çıkar diye biliyorum ben ilk zamanlar çok istifar ediyodum keton pozitif çıkıyodu dr serum takviyesi yapalım demişti
Ondandır ozaman sıvı takviyesiyle düzelir canını sıkmaAnladım canım bende şu an çok istifra ediyorumsuyu görmek bile istemiyorum ama mecburen içiyorum...gün içerisinde de çok su içemiyorum sanırım havalar soğudu bir de diyet yapıyorum gebelik şekerinden çok tok olmadığım için her an..
Tuz cok önemli kesinlikle. nerdeyse besinci aydan beri az bisey kacirsam ayaklarim sisiyo hemen. zaten tuzla aram olmadigi icin misafirlikler dısında sorun yasamadim. dudak kurulugu görürdüm hamile kadınlarda hic hoslanmazdim başıma geldi neden olur bilmiyorum ki. gerci ben hamile kadın sevmeyen biriydim
Benim disari cikmamda problem yok. Yoruldugum yerde oturup dinleniyorum ama eve geldimmi illa bi bel agrim oluyor dinlenince geciyor cok sukur. Sona kadar yurumek istiyorum gerci hava yagmurlu bugun ama gun asiri bile yurumek iyi geliyor. Utu isi benimde var. Esyalari yikama faslini bitirirsem haftaya utu ile gecirmeyi planliyorum
Cok sevindim canim masallah.insallah boyle saglikla kilo alir bebislerimiz. Benimkininde kafa capi 2 hafta onde. Ama son haftalarda vucut buyudulce normal olcuyu bulabiliyormus. Doktorum normal dogumu zorlar vs demedi.
ck sagol cnm:)hayırlı olsun gözün aydın :) maşallah canım gayet güzel bence kilosu sağlıkla gelsin inşallah
ck sgl cnmGayet iyi canım benim 33 de 2300 dü
Ay aynı şeyleri bende hissediyorum tercüman oldun.bide 2 haftadır yüzüm dudaklarım bi şişti eskiden dahada güzelleştin derdi eşim geçen kızımız güzel olacak senin güzelliği alıyor demesin mizoruma gitti acayipp çirkin hissediyorum kendimi
Kizlar bu gece biraz kötü oldum esimi de korkuttum
Esimin bir arkadasinin esi benden biraz önde o da hamileydi. Dün ögrendik ki bebek 35. haftada dogmus. 4 hafta hastanede kalmis. Esim telas yapti baya korktu falan. Yorulma deyip duruyor.
Gece de bir uyandim karnim inanilmaz kasilmis, ayni zamanda lavaboya gitmem lazim. Kalkamadim nasil bir agri!!! Kasilmayla birlikte idrar sikistirinca hareket edemedim. Esimi uyandirdim o kaldirdi beni. Ama o psikolojiyle iyice korktu.
Kızlar ben de şimdi doktordan geldim. Geçen gittiğimde 4 haftada 3 haftalık bi gelişim göstermişti. Doktor bi dahaki sefer nasıl olacağı önemli demişti. Çok şükür normal gelişim göstermiş 2 haftada 420 gr almış.31+4te 1650ydi 33+4te 2070 gr olmuş. Çok iri bi bebek olmayacak ama gelişim sıkıntısı yok her şey normal dedi. Çok rahatladım.
İnşallah canım yaa sağlıklı olsunlar da biraz zayıf olsunlar ben razıyım.Gözün aydın canım, maşallah bebişe. Bizim bebekler yeni yeni atağa geçtiler, haftasına göre ortalama kiloya yetişecekler inşallah.
Kızlar Merhaba,
Kontrolden çıktım şimdi, 10 gün önceki kontolde 33+1 de 1780 gramdı ve 2 hafta gerideydi kuzucuğum. Bugün 34+5 te 2300 gram olmuş. Maşallahınızı alırımHala haftasına göre geride ama 10 günde 500 gram almasına çok sevindim ben. Doktor ne yiyip içiyorsan aynen devam et dedi. Ne yediğime gelince, arkadaşların da tavsiyesiyle, herkese teşekkür ederim, hergün akşam yatmadan önce 2 bardak süt içtim, sabahları 2 haşlanmış yumurta, hergün 1 avuç ceviz, 1 muz, bir de bu ara aşure-keşkek yedim bol bol, buğday da bebeğe yarıyormuş. Geri kalan yediğim içtiğim aynı. 28. haftadan bu yana da çok şükür hiç dönmedi, baş aşağı pozisyonda duruyor.
prensesmat @jtaime020626 @zazey @Burtonaddict @Mismommy
Bu arada benim bebişin kafası hep önden gidiyor. Şimdi de 2,5 hafta önde çıktı. DOktorum bu şekilde olmaya devam ederse normal doğumu sıkıntıya sokabiliriz ama telaş etmek için erken dedi. Son 2 hafta gibi karar veririz dedi. Ona biraz canım sıkıldı. Benzer durumda olan var mı?
Ya bu erkekler de lafın nereye gideceğini kestiremiyor. Eminim eşin sonra da kırk takla atmıştır öyle demek istemedim diye. Ben de geçen gün eşime dedim erkek bebekte arkadan bakılınca göbek belli olmazmış bak bakalım dedim. Baktı, aşkım popon kocaman oldu ay böyle ne güzel demez miOna göre iyi birşey söyledi. Ben şimdi düşünüyorum bu kalçaları nasıl eski haline döndürcez diye
Canım böyle üzücü ve kafama takıcı şeyler ne zaman duysam, akşamında ya korkulu rüyalar görüyorum, ya da ağrım, sızım oluyor. Psikolojik mi etkileniyor vücut bilmiyorum. Bir de doktorun endişe edecek birşey görmediyse durumunda, ne kadar pipiriklenirsen o kadar başına geliyor ağrı sızı. Geçmiş olsun.
Bak, 30. haftada doğum yapan efsanehayat arkadaşımızı duyduğumda, günlerce üzüldüm, ben de erken doğum yaparım sandım, çok şükür geldik 35. haftalara. Olacak varsa önüne geçemeyiz ama kendimizi de üzmememiz lazım.
Ben baktırdım alt 17.8 ast 16.4 çıktı bide açlık safra asidi testi istedi ondada birşey çıkmadı ama hala kaşınıyorum vicudumda hep sivilce gibi bişiler çıktı .progestan kullanıyodum onu kesti dr o kaşıntı yapıyomuşark.lar mrb.
kaşıntı sebebi ile karaciğer enzimlerine baktıran varmı aranızda ve değerleriniz ne çıktı dr.unuz ne tavsiye etti.
dr.um benm kan hapımı kesti karaciğeri yormayalım dedi. enzimi düşürmek için ilaç kullandırmak istemiyorum dedi ve değerin artmamaması gerek dedi çünkü artarsa bebeği almak zorundayız dedi bir süre takip edelim dedi.
şuan alt 127 - ast 85 çıktı benm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?