2016 Aralık Anneleri

Bnde bide kirgin.oldugum icin daha cok zoruma gidio uzak durmasi falan

Canım keton vücut susuz kaldığında pozitif çıkar diye biliyorum ben ilk zamanlar çok istifar ediyodum keton pozitif çıkıyodu dr serum takviyesi yapalım demişti
Anladım canım bende şu an çok istifra ediyorum suyu görmek bile istemiyorum ama mecburen içiyorum...gün içerisinde de çok su içemiyorum sanırım havalar soğudu bir de diyet yapıyorum gebelik şekerinden çok tok olmadığım için her an..

Ondandır ozaman sıvı takviyesiyle düzelir canını sıkma

ark.lar mrb.
kaşıntı sebebi ile karaciğer enzimlerine baktıran varmı aranızda ve değerleriniz ne çıktı dr.unuz ne tavsiye etti.
dr.um benm kan hapımı kesti karaciğeri yormayalım dedi. enzimi düşürmek için ilaç kullandırmak istemiyorum dedi ve değerin artmamaması gerek dedi çünkü artarsa bebeği almak zorundayız dedi bir süre takip edelim dedi.
şuan alt 127 - ast 85 çıktı benm.

Bir çok ufak tefek eksiği iki gün önce internetten verdik. Şimdi pisik kremi geldi. Allahm cook güzel'duygu. Bunu benim bebeğim mi kullanacak mi dedim.içim bir tuhaf oldu. Bir çok şey alındı ama bu krem ve kokusu kadar etkilemedi beni

Kizlar ne kadar hizli ilerliyor sayflar, okuyamiyorum hepsini :))

Evet haklisin. bir de ben aslinda tuzlu severim. O yedigim bana bile tuzlu gelmisti. Neyse bu aralar azaltmaya calisiyorum.
Hahah hamileleri niye sevmiyordun ki

Ben de evde bunaliyorum, kurt var gibi her gün bisi bulup cikiyorum. Gezerken farketmiyorum, geldigimde bakiyorum pil bitmis
Simdi de kahvem bitti gidip taze taze yenisini almayi cok istiyorum. Bakalim bi cikip gelicem sanirim

Cok sevindim canim masallah.insallah boyle saglikla kilo alir bebislerimiz. Benimkininde kafa capi 2 hafta onde. Ama son haftalarda vucut buyudulce normal olcuyu bulabiliyormus. Doktorum normal dogumu zorlar vs demedi.

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah öyle olur, hepimizin ki. İçimden bir his, son haftalarda hem kilosu haftasına uyumlu olacak hem de kafası diyor Olmazsa da sağlıklı olsunlar da, bu günleri gülümseyerek analım.
Ay çok heyecanlı artık doğumu konuşuyor olmamız, zaman daralıyor

Kizlar bu gece biraz kötü oldum esimi de korkuttum
Esimin bir arkadasinin esi benden biraz önde o da hamileydi. Dün ögrendik ki bebek 35. haftada dogmus. 4 hafta hastanede kalmis. Esim telas yapti baya korktu falan. Yorulma deyip duruyor.
Gece de bir uyandim karnim inanilmaz kasilmis, ayni zamanda lavaboya gitmem lazim. Kalkamadim nasil bir agri!!! Kasilmayla birlikte idrar sikistirinca hareket edemedim. Esimi uyandirdim o kaldirdi beni. Ama o psikolojiyle iyice korktu.

Ateşölçer mevzusu olmuş arkadaşlar. Bende braun termoscan 3 ü sipariş vereceğim internetten. Braun un diğer ateşölçerleriyle karşılaştırdım çok önemli bi fark göremedim aralarında. Bu onlara göre fiyat olarak daha uygun. Yorumlarıda iyiydi.

Gece uykusuzluk oroblemi bendede çok var. Sağdan sola dönmek tam bi eziyet bide bu gece bel ağrısı tuttu. Öldüm ölsüm dirildim. Dünde nst ye girdim. Hiçbişey çıkmadı. Bakalım bi dahaki kontrol haftaya.

Kızlar ben de şimdi doktordan geldim. Geçen gittiğimde 4 haftada 3 haftalık bi gelişim göstermişti. Doktor bi dahaki sefer nasıl olacağı önemli demişti. Çok şükür normal gelişim göstermiş 2 haftada 420 gr almış.31+4te 1650ydi 33+4te 2070 gr olmuş. Çok iri bi bebek olmayacak ama gelişim sıkıntısı yok her şey normal dedi. Çok rahatladım.

Ya bu erkekler de lafın nereye gideceğini kestiremiyor. Eminim eşin sonra da kırk takla atmıştır öyle demek istemedim diye. Ben de geçen gün eşime dedim erkek bebekte arkadan bakılınca göbek belli olmazmış bak bakalım dedim. Baktı, aşkım popon kocaman oldu ay böyle ne güzel demez mi Ona göre iyi birşey söyledi. Ben şimdi düşünüyorum bu kalçaları nasıl eski haline döndürcez diye

Canım böyle üzücü ve kafama takıcı şeyler ne zaman duysam, akşamında ya korkulu rüyalar görüyorum, ya da ağrım, sızım oluyor. Psikolojik mi etkileniyor vücut bilmiyorum. Bir de doktorun endişe edecek birşey görmediyse durumunda, ne kadar pipiriklenirsen o kadar başına geliyor ağrı sızı. Geçmiş olsun.
Bak, 30. haftada doğum yapan efsanehayat arkadaşımızı duyduğumda, günlerce üzüldüm, ben de erken doğum yaparım sandım, çok şükür geldik 35. haftalara. Olacak varsa önüne geçemeyiz ama kendimizi de üzmememiz lazım.

Gözün aydın canım, maşallah bebişe. Bizim bebekler yeni yeni atağa geçtiler, haftasına göre ortalama kiloya yetişecekler inşallah.

Geriye dogru okuyorum :) yeni gördüm. Cok sevindim iyi haberlerine. Maasallah! Insallah hep böyle iyi gider bebislerin gelisimleri. Kafa konusunda hic fikrim yok.

Tesekkürler canim :) Aslinda ben cok korkmamistim ama bilincaltinda belki etkilenmisimdir. Ben bir de yoruluyorum ondan galiba, esim hakli.

Son düzenleme:
Banyom yaglarla doldu su hale bakin :)) Yaglar lierac tan daha iyi. Göbekteki kasintimi aliyorlar, yoksa deliriyorum kasinmaktan

Bu arada perine masaji icin dün özel bir yag gördüm, hemen aldim :) Türkiyede yok galiba ama hic önemli degil kizlar, icerigine baktim tatli badem yagi ve bugday filizi yagi. Bu yaglarla yapabilirsiniz masaji

Ben baktırdım alt 17.8 ast 16.4 çıktı bide açlık safra asidi testi istedi ondada birşey çıkmadı ama hala kaşınıyorum vicudumda hep sivilce gibi bişiler çıktı .progestan kullanıyodum onu kesti dr o kaşıntı yapıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…