Maşallah canım sıkma Canını ins bi sıkıntı olmaz birde balık ye arkadaşın da bebisi kilo kaybetmişti doktoru mutlaka haftada 3 kez falan balık ye dedicok çabuk kilo almıştı bebekKızlar Merhaba,
Kontrolden çıktım şimdi, 10 gün önceki kontolde 33+1 de 1780 gramdı ve 2 hafta gerideydi kuzucuğum. Bugün 34+5 te 2300 gram olmuş. Maşallahınızı alırımHala haftasına göre geride ama 10 günde 500 gram almasına çok sevindim ben. Doktor ne yiyip içiyorsan aynen devam et dedi. Ne yediğime gelince, arkadaşların da tavsiyesiyle, herkese teşekkür ederim, hergün akşam yatmadan önce 2 bardak süt içtim, sabahları 2 haşlanmış yumurta, hergün 1 avuç ceviz, 1 muz, bir de bu ara aşure-keşkek yedim bol bol, buğday da bebeğe yarıyormuş. Geri kalan yediğim içtiğim aynı. 28. haftadan bu yana da çok şükür hiç dönmedi, baş aşağı pozisyonda duruyor.
@prensesmat @jtaime020626 @zazeyNarcoleptic insomniac @Mismommy
Bu arada benim bebişin kafası hep önden gidiyor. Şimdi de 2,5 hafta önde çıktı. DOktorum bu şekilde olmaya devam ederse normal doğumu sıkıntıya sokabiliriz ama telaş etmek için erken dedi. Son 2 hafta gibi karar veririz dedi. Ona biraz canım sıkıldı. Benzer durumda olan var mı?
2 gundur esimle sogugum gece aglayip duruyorum. . . Kendjmi cok kotu cirkin ise yaramaz hssediorum. Artik ilgisini cekmio beni sewmio gbi hssediorum.
Ah ahh bende haftabasi o durumdaydim. Aglayarak uyudum resmen , esimede kiyamiyorum adam yemegime kadsr hazirliyor ama ben genede benle ilgilenmiyorsun diye agliyorum. Cok sukur toparladim biraz, dun aksamda esime sarilip ya bana dogumda bisey olursa ve seni bebegimi bidaha goremezsem diye agladim. Rabbim yardimcimiz olsun tum hamilelerinde bizimde insallah
Ben de uzun zamandır ilişki yok diye kafama takıyordm. Dün seni çok özledim falan deyip ,olsun istedim ama hiç hoşuma gitmedi. Evlilign başında vajinismus sorunum vardı. Yine o duyguları yaşadım resmen. Unutmuşm Ben o işiama hiç belli etmedim adam soğumasn diye. Ama şu 7 aylık dönemden sonra istek sıfırlandi gibi
Ben baktırdım alt 17.8 ast 16.4 çıktı bide açlık safra asidi testi istedi ondada birşey çıkmadı ama hala kaşınıyorum vicudumda hep sivilce gibi bişiler çıktı .progestan kullanıyodum onu kesti dr o kaşıntı yapıyomuş
Kadınlar kulübünde bir derdim var köşesi. Insanlar dertlerini yazıp fikir alıyor.bdv nedir kızlar?
Kızlar Merhaba,
Kontrolden çıktım şimdi, 10 gün önceki kontolde 33+1 de 1780 gramdı ve 2 hafta gerideydi kuzucuğum. Bugün 34+5 te 2300 gram olmuş. Maşallahınızı alırımHala haftasına göre geride ama 10 günde 500 gram almasına çok sevindim ben. Doktor ne yiyip içiyorsan aynen devam et dedi. Ne yediğime gelince, arkadaşların da tavsiyesiyle, herkese teşekkür ederim, hergün akşam yatmadan önce 2 bardak süt içtim, sabahları 2 haşlanmış yumurta, hergün 1 avuç ceviz, 1 muz, bir de bu ara aşure-keşkek yedim bol bol, buğday da bebeğe yarıyormuş. Geri kalan yediğim içtiğim aynı. 28. haftadan bu yana da çok şükür hiç dönmedi, baş aşağı pozisyonda duruyor.
@prensesmat @jtaime020626 @zazeyNarcoleptic insomniac @Mismommy
Bu arada benim bebişin kafası hep önden gidiyor. Şimdi de 2,5 hafta önde çıktı. DOktorum bu şekilde olmaya devam ederse normal doğumu sıkıntıya sokabiliriz ama telaş etmek için erken dedi. Son 2 hafta gibi karar veririz dedi. Ona biraz canım sıkıldı. Benzer durumda olan var mı?
Ya bu erkekler de lafın nereye gideceğini kestiremiyor. Eminim eşin sonra da kırk takla atmıştır öyle demek istemedim diye. Ben de geçen gün eşime dedim erkek bebekte arkadan bakılınca göbek belli olmazmış bak bakalım dedim. Baktı, aşkım popon kocaman oldu ay böyle ne güzel demez miOna göre iyi birşey söyledi. Ben şimdi düşünüyorum bu kalçaları nasıl eski haline döndürcez diye
.
valla arkadasim turkiyedeki cogu drlar yalan soyluyor sirf sezeryan olsun diye.. ben bundan adim gibi eminim.. yurtdisinda sezeryan sayisi cok coooook azcanım benim çatım müsait değilmiş. Bu yüzden doktorum sezaryen tavsiye ediyor. Normal doğum istersen son anda sezaryene alma ihtimalimiz yüksek, bebeğin geçeceği kadar açılma olmayacaktır dedi. Kafa ya da göbek çapıyla ilgili bir sey demedi doktorum bana şimdiye kadar. İnşallah sıkıntısız istediğin doğumu gerçekleştirirsin.
Merhaba kızlar bizde 31 haftalığız karnımda sertleşme toplanma oluyor ve hafif ağrımda oluyor sizce yalancı doğum sancısımıdır yoksa erken doğum sancısımıdır magnezyum içiyorum progestan içiyorum günde 10 dan fazla olmaya başladı resmen
Günaydın kızlar.eşimin dedesi vefat etti Dün.
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum sizlere , bizim evimizde doğal gaz yok kiradayız şu an , o yüzden bebeğime oda yapmadım ama salonum da klima var ve büyük bi köşesini şifonyer Bebe halısı ve beşiği ile döşedim çok güzel oldu hem evimde korumalı yer salon neyse ben klimayı kullanmak istemiyorum bana dokunuyor boğaz kuruluğu vs bebeğime nasıl dokunmasın ufo var o da hiç sağlıklı değil 24 saat yanması lazım aşırı sıcak yapıyor ben petek oluyor ya yağlı radyatör onları araştırıyorum kullanan var mı aranızda bebek için 24 saat açık olucak zararsız diye onu düşünüyorum bu haftasonu gidip alıcaz bilgisi olan varsa başka fikir de alabilirim dedim ne dersiniZ
Benim esim tosunum diye seviyo artik beniöldüresim geliyo. aklınca seviyo iste. zaten esim kiloyu asla sevmez. kadin dedigin 55 kiloyu gecmemeli. takıntılı bu konuda baya. kendisi 98 kilo bu arada onda sorun yok. bu kilolari veremezsem neler olacak hic bilemiyorum
Herkeste aynı durumlar varmış ama erkekler anlamıyor...zaten bişi yapacak halim yok kendide korktuğundan uzak duruyo ama insan istiyoki seni özledim falan filan desin ama yok anam yok oda zoruma gidiyo benim çok mu çirkinim sevmiyo mu artık diye
Amann benim ki desem de bişi demez anacımO demiyo ben diyorum özledim diye. bende cok özledim ama uslu dur diyoic cekip uyuyo cocuga bisey olur falan sonuna geldik artik diyo. yani o demiyosa sen de bak bakalim ne tepki verecek
Haklısın tatlım ben de cok sahit oldum o tarz doktorlara ama benim doktorumun son5-6 aydır tek sezaryen hastası benmişim ki kendisinden randevu almak bile zor oluyor çok fazla hastası var, hastanede görevli arkadaşlar söyledi. Ben de şaşırdım hatta baya bu duruma.valla arkadasim turkiyedeki cogu drlar yalan soyluyor sirf sezeryan olsun diye.. ben bundan adim gibi eminim.. yurtdisinda sezeryan sayisi cok coooook az
O gitsin kendine baksın, boyu kaç bilmiyorum ama
Bu arada ben de kilo sevmeyen biriyim, ben de benim eşime söylenip duruyorum
Aynı düşünceler hepimizde olduğuna göre.vesvese edeck bisey yokmuş demek ki ben de çirkin ise yaramaz hissediyorum kendimi eşime devamlı 3 ay sabret toparlarim.diyorum ama buna ben bile inanmıyorum :/ekonomistgonul hayırlı olsun, maşallah bebeğine canım, bak ne güzel kilo almış çok şükür :) Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin...
Bende de oluyor Zaman Zaman böyle duygular, hemen ağlayasım geliyor
Bende geçen hafta bir gece bu düşüncem yüzünden ağlamaktan uyuyamadım. Bana bir şey olursa eşim bebeğe bakabilir mi, bebeğim sefil olur mu falan diye vesveseye kapıldım
Benim de isteğim yok ama uzaklaştık diye düşünüyorum, sırf bu yüzden olsun diyorum ama eşim korkuyor bebeğe zarar veririz diye. Bende sanki beni artık beğenmiyor, istemiyor diye kafaya takıyorum.
Canim biz de 8 ay boyunca hix bir birliktelik yasamadik sadece bir kere oldu ama tovbe ettim cok agri yasadim esim kendiside istemiyor bisey olur cocuga diye ama bende duymak istiyorum aslinda ozledim filan demesini demeyincede yapcak bisey yok o demeyince bende demiyorum zaten bu hamilelik surecinde biz bu kadar sikinti yasarken onlar kalkip aldatcaksa oda onlarin serefsizligidir.oyuzden takmiyorum boyle seyleriHerkeste aynı durumlar varmış ama erkekler anlamıyor...zaten bişi yapacak halim yok kendide korktuğundan uzak duruyo ama insan istiyoki seni özledim falan filan desin ama yok anam yok oda zoruma gidiyo benim çok mu çirkinim sevmiyo mu artık diye
nekadar takintiliymis esin kilo konusuna cnm.. ben diyorum esime kilo aldm sistm biraz baksana fln oda diyor amaaan kendini bos yere uzuyosun karninda bir canli tasiyosun kolaymi diyor fln saolsun bu konuda rahatim.. ama kiloyu kendi sagligim icin sevmiyorum benBen zayif sevmiyorum ama boyu da uzun zaten. zayifla diyorum bazen. sen beni böyle begenip aldin ben seni 50 kiloyla aldim diyo. cocugu babamin evinden getirecektim sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?