2016 Aralık Anneleri

Maşallah canım sıkma Canını ins bi sıkıntı olmaz birde balık ye arkadaşın da bebisi kilo kaybetmişti doktoru mutlaka haftada 3 kez falan balık ye dedicok çabuk kilo almıştı bebek

ekonomistgonul hayırlı olsun, maşallah bebeğine canım, bak ne güzel kilo almış çok şükür :) Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin...

2 gundur esimle sogugum gece aglayip duruyorum. . . Kendjmi cok kotu cirkin ise yaramaz hssediorum. Artik ilgisini cekmio beni sewmio gbi hssediorum.

Bende de oluyor Zaman Zaman böyle duygular, hemen ağlayasım geliyor

Bende geçen hafta bir gece bu düşüncem yüzünden ağlamaktan uyuyamadım. Bana bir şey olursa eşim bebeğe bakabilir mi, bebeğim sefil olur mu falan diye vesveseye kapıldım

Benim de isteğim yok ama uzaklaştık diye düşünüyorum, sırf bu yüzden olsun diyorum ama eşim korkuyor bebeğe zarar veririz diye. Bende sanki beni artık beğenmiyor, istemiyor diye kafaya takıyorum.

progestan bende kullandım oda enzimleri çok yükseltmişti hatta 250 lere kadar çıakrmıştı.
ilacı bırakınca geçmişti ama demek yan etkisiydi . şimdi neden yükseldi bimliyorum kan hapını kesitk bakalm haftaya bakıcak eğer yükselme devam ederse bebeği almak zorundalarmış çok moralim bozuldu .

Herkeste aynı durumlar varmış ama erkekler anlamıyor...zaten bişi yapacak halim yok kendide korktuğundan uzak duruyo ama insan istiyoki seni özledim falan filan desin ama yok anam yok oda zoruma gidiyo benim çok mu çirkinim sevmiyo mu artık diye

Bugün iş yerime gittim izine ayrıldığımdan beri görmediğim bir abla yüzün şişmiş dedi, biraz canım sıkıldı. Sabah da aile hekimliğinde ki hemşire bacaklarımda minimal ödem olduğunu söyledi. Tuz da yemiyorum ama şişmeyi engelleyemeyeceğim sanırım, ki iki haftadır kilomda değişiklik yok takip ettiğim kadarıyla

Ne zamandır göbek fotoğrafı paylaşmadım, paylaşasım geldi

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 101

Kafasi üc hafta önden gidiyo dedi bana da. şasirdim biraz ama olabiliyomus demek ki. abim de dogdugunda kafasi cok büyükmüs dayıya cekti demek ki dedim. üc hafta sonra aliriz muhtemelen dedi. normal olmayacak mi deyince haftaya çatı muayeneni yapalım öyle bakarız dedi.

Benim esim tosunum diye seviyo artik beni öldüresim geliyo. aklınca seviyo iste. zaten esim kiloyu asla sevmez. kadin dedigin 55 kiloyu gecmemeli. takıntılı bu konuda baya. kendisi 98 kilo bu arada onda sorun yok. bu kilolari veremezsem neler olacak hic bilemiyorum

valla arkadasim turkiyedeki cogu drlar yalan soyluyor sirf sezeryan olsun diye.. ben bundan adim gibi eminim.. yurtdisinda sezeryan sayisi cok coooook az

Normal hepsi cnm, 10 az bile, daha fazlasını yaşıyoruz

Günaydın kızlar.eşimin dedesi vefat etti Dün.

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.

Odaya buhar makinesi almak faydalı olur diye düşünüyorum.

Bu arada zaman zaman benim de başım Dönüyor, Eğilip doğrulunca bir sürü yıldızım bile oluyor sonlara doğru başa dönüyoruz galiba

O gitsin kendine baksın, boyu kaç bilmiyorum ama
Bu arada ben de kilo sevmeyen biriyim, ben de benim eşime söylenip duruyorum

O demiyo ben diyorum özledim diye. bende cok özledim ama uslu dur diyo ic cekip uyuyo cocuga bisey olur falan sonuna geldik artik diyo. yani o demiyosa sen de bak bakalim ne tepki verecek

O demiyo ben diyorum özledim diye. bende cok özledim ama uslu dur diyo ic cekip uyuyo cocuga bisey olur falan sonuna geldik artik diyo. yani o demiyosa sen de bak bakalim ne tepki verecek
Amann benim ki desem de bişi demez anacım

valla arkadasim turkiyedeki cogu drlar yalan soyluyor sirf sezeryan olsun diye.. ben bundan adim gibi eminim.. yurtdisinda sezeryan sayisi cok coooook az
Haklısın tatlım ben de cok sahit oldum o tarz doktorlara ama benim doktorumun son5-6 aydır tek sezaryen hastası benmişim ki kendisinden randevu almak bile zor oluyor çok fazla hastası var, hastanede görevli arkadaşlar söyledi. Ben de şaşırdım hatta baya bu duruma.

O gitsin kendine baksın, boyu kaç bilmiyorum ama
Bu arada ben de kilo sevmeyen biriyim, ben de benim eşime söylenip duruyorum

Ben zayif sevmiyorum ama boyu da uzun zaten. zayifla diyorum bazen. sen beni böyle begenip aldin ben seni 50 kiloyla aldim diyo. cocugu babamin evinden getirecektim sanki.

Aynı düşünceler hepimizde olduğuna göre.vesvese edeck bisey yokmuş demek ki ben de çirkin ise yaramaz hissediyorum kendimi eşime devamlı 3 ay sabret toparlarim.diyorum ama buna ben bile inanmıyorum :/

Canim biz de 8 ay boyunca hix bir birliktelik yasamadik sadece bir kere oldu ama tovbe ettim cok agri yasadim esim kendiside istemiyor bisey olur cocuga diye ama bende duymak istiyorum aslinda ozledim filan demesini demeyincede yapcak bisey yok o demeyince bende demiyorum zaten bu hamilelik surecinde biz bu kadar sikinti yasarken onlar kalkip aldatcaksa oda onlarin serefsizligidir.oyuzden takmiyorum boyle seyleri

Ben zayif sevmiyorum ama boyu da uzun zaten. zayifla diyorum bazen. sen beni böyle begenip aldin ben seni 50 kiloyla aldim diyo. cocugu babamin evinden getirecektim sanki.
nekadar takintiliymis esin kilo konusuna cnm.. ben diyorum esime kilo aldm sistm biraz baksana fln oda diyor amaaan kendini bos yere uzuyosun karninda bir canli tasiyosun kolaymi diyor fln saolsun bu konuda rahatim.. ama kiloyu kendi sagligim icin sevmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…