2016 Aralık Anneleri

Herkese günaydın, cnm hangisinden sipariş verdin paylaşır Mısın

Paylaştım canım resmini
Buhar. Makinası kimden duyduysam enfeksiyon yapıyor diyorlar canım ya

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-24-11-42-23.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 57
Oğlumun kafası 37 cmdi doğumda. Biraz iriydi genel olarak. Ben de minyon biriyim ama sorun olmadı. Dikişim de fazla olmadı. İnşallah seninde bi sorun olmadan normal yolla gelir bebeğin.
Maşallah kuzucuguna bu arada :)

Merhaba canim. Kizim dogdugu zaman kiradaydik biz de. Yagli tadyator kullandim. Cok da memnundum. Evi esit oranda isitiyor. Ortami kurutmuyor.
Çok teşekkür ederim canım

6 yildir delonghi yağlı radyatör kullanıyorum kizimin odasında,merkezi sistem evimiz,geceleri kapanıyor kaloriferler,ben cok memnun kaldim tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim canım
Gözün aydın canım çok sevindim maşallah oğluşa benim kızımda 1 hafta kafası önden gidiyormuş doktorum normal karşıladı bende hiç kafama takmadım bakalım 9 Kasım randevum var merak ediyorum minnakımı

Galiba radyatör alıcaz canım ya klima sağlıklı gelmiyor maalesef boğazım kup kuru oluyor içime sinmiyor

Arkadaşlar sabah kahvaltıdan sonra başım döndü kustum hala başım dönüyor ara ara annem eve ebe çağırdı 13 e 8 çıktı tansiyonum kötü değil dedi ama başım niye dönüyor böyle olan var mı

Takma canim. Icini ferah tutki bebisde etkilenmesin. Rabbim saglikla evlatlsrimiza kavustursun hepimizi insallah

Cok saol canim. Valla bu seferde sen moral oldun bana :) insallah benimkide kolay gecer

QueenSweethart ay ne biliyim koca koca göbekli agzi yüzü şişmiş insanlar. acayip itici geliyodu ve sanirim hala öyle geliyo

Hahaha ay niye öyle diyosun yaa :))

Ya bu arada aklima geldi bizim yürüyüste bir kadin vardi, kadin tam manken gibi, sadece göbegi var o kadar. Boyu da uzundu. Valla cok özenmistim.

Son düzenleme:
Takma canim. Icini ferah tutki bebisde etkilenmesin. Rabbim saglikla evlatlsrimiza kavustursun hepimizi insallah
Cok saol canim. Valla bu seferde sen moral oldun bana :) insallah benimkide kolay gecer

Hiç merak etme belki hissetmezsin bile canım. Ahh şöyle sağlıkla kavuşup gözümüzün önüne alabilsek yavrularımızı.. az kaldı en fazla 1 aya kucağımızda olacaklar inşallah:)

O demiyo ben diyorum özledim diye. bende cok özledim ama uslu dur diyo ic cekip uyuyo cocuga bisey olur falan sonuna geldik artik diyo. yani o demiyosa sen de bak bakalim ne tepki verecek
AYYY noluyo kızlar bize ben önceden hiç istemezdim hele cocuk dusunmeye başlayınca yumurtlama gunleri dışında canım istemezdi şimdi adamı kovalıyasım geliyo ilk zamanlar yasakdı sonrada biz korktuk 8 aydır bişi yok

Eşler ve kilo konusu geçti epey. Ben de az önce yaşadığımız konuşmayı anlatayım tüm hamile eşler adına intikam aldım :) Eşim beni 1.61 boyum ve 75 kilomla sevdiği halde hamile kaldigimda bile o kadar kilolu olmadığım halde bir kaç kere güya şaka yollu hay maaşallah fln diye takılmıştı bana. Ben de üzüldüğümü rahatsız olduğumu söylemiştim ona rağmen bir kere daha söyledi ve epey kızmıştım.
Velhasıl az önce sofradaydik bal çok sever kendisi baktım bi kavanoz daha bitirmiş. Aşkım maaşallah ayı olsa senin kadar bal yerdi dedim çatal ağzında kaldı hiç beklemiyordu Demek öyle dedi. Öyle valla dedim baksana bal dayanmıyor tamam dedi. Tam kalkacaktı bi küçük paket de haribo verdim üstüne al tatlı niyetine diye.Baktı ayicikli mi bu dedi evet dedim İyi bari yiyeyim dedi kalktı salona geçti o bozuldu ama ben çok eğlendim.

Bnimkide geldi aksam eve. Yemek falan ypmadim kizdigim icin. Ekmek yoktu getirsede ekmek arasi bseler yesem dedm.geldi almis ekmek gectim yatak odasjnda yedim biseler . Sonra beklemiodum. Odaya geldi ben sicak su alip uzanmistim yataga uyku modunda formu okuyodum.geldi yanima yatti sariliyo gel barisalim cuma yarina kalmasin nie bole yapiosun falan dedi . Bse demedim bi saril bana saril dio. Niemis nolck sarilinca git dedim ya bi saril yapti. Sarildim artik yarimdan. Ama icim bitti yanima gelip yanagini yuzume dokundurunca bide o mis gbi parfumu burnuma gelince zor tuttum kendimi. . . Simdi bas basa yemeek yio olsak olmazmiyddi burda tek basina ekmek yedin dedi .yuzumede bakmion hadi baris artik falan yapti.. epey uzulmus demekki. Ama bnde cok uzgundum. Kac kere agladim bugun. Yazik degl mi banada

Bendede bas donmesi degil ama cok sık carpinti olmaya basladi. Ates basio ve kalbim cok hizli atmaya baslio..

KIz benim icim gitti ben hic dayanamazdim heralde:) baya kizmissin demekki. Ama olmaz oyle ya tek basina yemek yemek falan ay hic dayanamam ben sen de affet baris

Eskiden beri takıntılı kiloya. suan normal bebegimiz gelecek ama ilerde eski haline döneceksin nasılsa diye lafı iliştiriyo 52 kilo bi insandım kiloyu sevmem ben de ama esimin laflari sinirime dokunuyo

Hahaha ay niye öyle diyosun yaa :))

Ya bu arada aklima geldi bizim yürüyüste bir kadin vardi, kadin tam manken gibi, sadece göbegi var o kadar. Boyu da uzundu. Valla cok özenmistim.

Etrafimdaki insanlar cok severek bakiyo göbegime aslında. herkese cok hoş geliyo. sevenler oluyo gülenler muhabbet edenler oluyo. ay ne tatli olmussun diyenler cikiyo ama ben sevemiyorum elimde degil. sporcularda öyle fit duruyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…