- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
Bi kaç sefer oldu canımDaha önce de oluyo muydu?
Herkese günaydın, cnm hangisinden sipariş verdin paylaşır Mısın
Buhar. Makinası kimden duyduysam enfeksiyon yapıyor diyorlar canım yayağlı radyatör canım yere düşse de tehlikesi yok. bi kaba su koyup üzerine koy içine lavanta yağı yada nane yağı damlat hem odanın havası değişir hem de biraz daha ferahlatıcı olur. ama yağları 2-3 damladan fazla damlatma.
odayı nemlendirmek için buhar makinesi alsan nasıl olur ?
Oğlumun kafası 37 cmdi doğumda. Biraz iriydi genel olarak. Ben de minyon biriyim ama sorun olmadı. Dikişim de fazla olmadı. İnşallah seninde bi sorun olmadan normal yolla gelir bebeğin.DÜn Dr Banu Çiftçi nin videosunu izlemiştim. O da gayet güzel doğum esnasında bebeğin başındaki iki kemiğin nasıl içiçe girip sonra da eski haline geldiğini video ile gösteriyordu. Başı yumuşak olduğu için rahatça çıkabilir diyordu. Ben de anlamadım. Allah nasip ederse normal doğumu çok istiyorum. İnşallah sırf bu nedenle sorun olmaz. Sen de sorunca söyler misin bakalım doktorun ne diyecek?
Çok teşekkür ederim canımMerhaba canim. Kizim dogdugu zaman kiradaydik biz de. Yagli tadyator kullandim. Cok da memnundum. Evi esit oranda isitiyor. Ortami kurutmuyor.
Çok teşekkür ederim canım6 yildir delonghi yağlı radyatör kullanıyorum kizimin odasında,merkezi sistem evimiz,geceleri kapanıyor kaloriferler,ben cok memnun kaldim tavsiye ederim.
Gözün aydın canım çok sevindim maşallah oğluşa benim kızımda 1 hafta kafası önden gidiyormuş doktorum normal karşıladı bende hiç kafama takmadım bakalım 9 Kasım randevum var merak ediyorum minnakımıKızlar Merhaba,
Kontrolden çıktım şimdi, 10 gün önceki kontolde 33+1 de 1780 gramdı ve 2 hafta gerideydi kuzucuğum. Bugün 34+5 te 2300 gram olmuş. Maşallahınızı alırımHala haftasına göre geride ama 10 günde 500 gram almasına çok sevindim ben. Doktor ne yiyip içiyorsan aynen devam et dedi. Ne yediğime gelince, arkadaşların da tavsiyesiyle, herkese teşekkür ederim, hergün akşam yatmadan önce 2 bardak süt içtim, sabahları 2 haşlanmış yumurta, hergün 1 avuç ceviz, 1 muz, bir de bu ara aşure-keşkek yedim bol bol, buğday da bebeğe yarıyormuş. Geri kalan yediğim içtiğim aynı. 28. haftadan bu yana da çok şükür hiç dönmedi, baş aşağı pozisyonda duruyor.
@prensesmat @jtaime020626 @zazeyNarcoleptic insomniac @Mismommy
Bu arada benim bebişin kafası hep önden gidiyor. Şimdi de 2,5 hafta önde çıktı. DOktorum bu şekilde olmaya devam ederse normal doğumu sıkıntıya sokabiliriz ama telaş etmek için erken dedi. Son 2 hafta gibi karar veririz dedi. Ona biraz canım sıkıldı. Benzer durumda olan var mı?
TeşekkürlerOmron temassiz olan var canim bende. Memnunum. Arada normal derece ile saglamasini da yapiyorum. Ayni olcuyor :)
Teşekkürler...bende şimdi çalıştığım yerdeki doktora sordum weewell kullandım çok memnunum dedi
Galiba radyatör alıcaz canım ya klima sağlıklı gelmiyor maalesef boğazım kup kuru oluyor içime sinmiyorBen eskiden ofisimde kullanıyordum. Çok güzel ısıtıyordu valla. Yalnız ben klima kullanıyorum çok, burada yazın kullanıyorum ama Ankara'da yaşadığım dönemde ısınma için kullanıyordum. Filtrelerin temizliğine dikkat ederseniz ve makul bir sıcaklıkta sabit tutarsanız (çok sıcak veya çok soğuk olmasın) üflemeyi de tavana doğru verince rahat rahat kullanabilirsiniz bence.
Çok sağol canım valla moral oldun bana. Haklısın ama yaygın anksiyetem yüzünden her şeyi kafama takıyorum. Sürekli olumsuz senaryolar geziyor kafamda çok yoruldum valla, bebeğimi sağlıkla kucağıma alsam gözümün önünde olsa da bitse bu sıkıntılı süreç
Ben kasıldım biraz canım bir de çatım dar imiş o yüzden hafif bir acı hissettim ki kimi zaman ilişki esnasında da acı hissederim. Öyle zor bir sey değil sakin olup başka yerlere ver dikkatini zaten 1 dakika bile sürmüyor.
QueenSweethart ay ne biliyim koca koca göbekli agzi yüzü şişmiş insanlar . acayip itici geliyodu ve sanirim hala öyle geliyo
Takma canim. Icini ferah tutki bebisde etkilenmesin. Rabbim saglikla evlatlsrimiza kavustursun hepimizi insallah
Cok saol canim. Valla bu seferde sen moral oldun bana :) insallah benimkide kolay gecer
AYYY noluyo kızlar bize ben önceden hiç istemezdim hele cocuk dusunmeye başlayınca yumurtlama gunleri dışında canım istemezdi şimdi adamı kovalıyasım geliyoO demiyo ben diyorum özledim diye. bende cok özledim ama uslu dur diyoic cekip uyuyo cocuga bisey olur falan sonuna geldik artik diyo. yani o demiyosa sen de bak bakalim ne tepki verecek
Bendede bas donmesi degil ama cok sık carpinti olmaya basladi. Ates basio ve kalbim cok hizli atmaya baslio..Arkadaşlar sabah kahvaltıdan sonra başım döndü kustum hala başım dönüyor ara ara annem eve ebe çağırdı 13 e 8 çıktı tansiyonum kötü değil dedi ama başım niye dönüyor böyle olan var mı
KIz benim icim gitti ben hic dayanamazdim heralde:) baya kizmissin demekki. Ama olmaz oyle ya tek basina yemek yemek falan ay hic dayanamam ben sen de affet barisBnimkide geldi aksam eve. Yemek falan ypmadim kizdigim icin. Ekmek yoktu getirsede ekmek arasi bseler yesem dedm.geldi almis ekmek gectim yatak odasjnda yedim biseler . Sonra beklemiodum. Odaya geldi ben sicak su alip uzanmistim yataga uyku modunda formu okuyodum.geldi yanima yatti sariliyo gel barisalim cuma yarina kalmasin nie bole yapiosun falan dedi . Bse demedim bi saril bana saril dio. Niemis nolck sarilinca git dedim ya bi saril yapti. Sarildim artik yarimdan. Ama icim bitti yanima gelip yanagini yuzume dokundurunca bide o mis gbi parfumu burnuma gelince zor tuttum kendimi. . . Simdi bas basa yemeek yio olsak olmazmiyddi burda tek basina ekmek yedin dedi .yuzumede bakmion hadi baris artik falan yapti.. epey uzulmus demekki. Ama bnde cok uzgundum. Kac kere agladim bugun. Yazik degl mi banada
nekadar takintiliymis esin kilo konusuna cnm.. ben diyorum esime kilo aldm sistm biraz baksana fln oda diyor amaaan kendini bos yere uzuyosun karninda bir canli tasiyosun kolaymi diyor fln saolsun bu konuda rahatim.. ama kiloyu kendi sagligim icin sevmiyorum ben
Hahaha ay niye öyle diyosun yaa :))
Ya bu arada aklima geldi bizim yürüyüste bir kadin vardi, kadin tam manken gibi, sadece göbegi var o kadar. Boyu da uzundu. Valla cok özenmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?