AYYY noluyo kızlar bize ben önceden hiç istemezdim hele cocuk dusunmeye başlayınca yumurtlama gunleri dışında canım istemezdi şimdi adamı kovalıyasım geliyoilk zamanlar yasakdı sonrada biz korktuk 8 aydır bişi yok
Ha bide dioki yapma karicim karnin burnunda hala trip atiosun dio
Cok kizdim ewt .. bende hic dayanamam ondan kaybediorum zaten. Bu sefer direniyim dedim. Soledim zaten sen ben yaparim o affedeer diosun dedim. Sarildi kedi gbi surundu yuzume omzuma falan. Icim gtsede yuz vermio gbi yaptim.KIz benim icim gitti ben hic dayanamazdim heralde:) baya kizmissin demekki. Ama olmaz oyle ya tek basina yemek yemek falan ay hic dayanamam ben sen de affet baris
He buda ayni yahuu coluk cocugun olcak hala trip ation dio. Karnindakinden utan dedigi oluyo :) bugunde yenisini ekleyip karnin burnunda hala tripdesini soledi :)Benimki de kızınca anne olacaksin hala cocuk gibi trip pesindesin diyo. trip candır boşver
He buda ayni yahuu coluk cocugun olcak hala trip ation dio. Karnindakinden utan dedigi oluyo :) bugunde yenisini ekleyip karnin burnunda hala tripdesini soledi :)Benimki de kızınca anne olacaksin hala cocuk gibi trip pesindesin diyo. trip candır boşver
Ayyy sende takilck sey arama yahu.. bende ole. Bu kdr oynayan biri degildim hamileliktn beri sabahtan aksama yok bebek esyasi yok bse arastirma yok dogum bulanti agri su bu .. takilma bu kdr. Yeni modeller teknolojiyle doguyo zaten. Hepsinin elinde tabletAlın size yeni bir takıntınormalde telefonu elimden düşürmeyen biri değildim ama hamilelikle beraber sürekli birşeyler araştırmaktan elimden düşmez oldu. Karnımın yanına doğru yastık koyup
uzakta tutarak bakmaya çalışıyorum ama az önce annem dedi ki hep telefonun yakınında, uzat tut biraz. Beni bir kaygı aldı, acaba zarar verdim mi bebeğime, başından beri çok fazla kullandım telefonu diye( off sinirim bozuldu
ben de hep internet başındayım canım maalesef çünkü mecbur hiç bişey bilmiyoruz bebek hakkında hamilelik hakkında araştırmak zorundayız içini ferah tut sen faydası daha çok olucak diye avut kendiniAlın size yeni bir takıntınormalde telefonu elimden düşürmeyen biri değildim ama hamilelikle beraber sürekli birşeyler araştırmaktan elimden düşmez oldu. Karnımın yanına doğru yastık koyup
uzakta tutarak bakmaya çalışıyorum ama az önce annem dedi ki hep telefonun yakınında, uzat tut biraz. Beni bir kaygı aldı, acaba zarar verdim mi bebeğime, başından beri çok fazla kullandım telefonu diye( off sinirim bozuldu
Erkek çocuk ve kilon 70 lerde :))Bugün iş yerime gittim izine ayrıldığımdan beri görmediğim bir abla yüzün şişmiş dedi, biraz canım sıkıldı. Sabah da aile hekimliğinde ki hemşire bacaklarımda minimal ödem olduğunu söyledi. Tuz da yemiyorum ama şişmeyi engelleyemeyeceğim sanırım, ki iki haftadır kilomda değişiklik yok takip ettiğim kadarıyla
Ne zamandır göbek fotoğrafı paylaşmadım, paylaşasım geldi
Ayyy sende takilck sey arama yahu.. bende ole. Bu kdr oynayan biri degildim hamileliktn beri sabahtan aksama yok bebek esyasi yok bse arastirma yok dogum bulanti agri su bu .. takilma bu kdr. Yeni modeller teknolojiyle doguyo zaten. Hepsinin elinde tablet
Bende de var ya iki gündür :/ neden ki acaba şimdi de olduBugün üç defa benim de oldu canım
Kız, kilom 67
Anladim canim . Hayirlisi olsun insallah . Zamaninda gelsin bebislerGünaydın kızlar, hayırlı cumalarımız olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.
Canım 2 hafta önce benim bebiş de 1780 gramdı, bugun saat 11.00 de randevum var. Bakalım işe yaramış mı yediklerim yazarım canım kaç gram olmuş döndükten sonra. Senin bebişle benim bebişin gelişimi, zayıflığı çok benzer. Dikkatle takip ediyorum o nedenle senin yazdıklarını. Kuzucuklarımız sağlıkla büyüsünler inşallah.
Benim son 3 haftadır baş dönmelerim başladı canım, hamileliğimin başında dahi yoktu. Baş dönmesi esnasında bi kaç kez tansiyon ölçtük, normal çıktı. Sanırım ani hareketlerde oturup kalkmada basınç oluyor ve dönüyor bende. İmkanın varsa sende ölç tansiyonunu baş dönmesinden sonra, normal çıkarsa basınç-baskıdan dolayı olabilir.
Vücudumuz uykusuzluğa alıştırıyor kendini sanırım canım. Yaklaşık 1 aydır 1 gün rahat uyuyorsam diğer gece uykusuz ve ağrılarla geçiyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Güle güle oturun temiz temiz canım. Çikolatanın methini çok duydum, daha önce hacı şeriften internetten lokum vb çok sipariş etmiştim, hep özenli gelmişti, lezzetliydi.
Oh afiyet olsun, bu aralar ben de gece uyandığımda birşeyler yeme modundayım, sabahı zor ediyorum
bende hazirladim valizleri odasini ne olur ne olmaz ya ortada kalmak istemiyorumKizlar bir an once herkes valizlerini hazir etsin koysun cunku kimin ne zaman doguracagi belli degil. Benim binarkadasim simdi hastanedeymis oda benim gibi 34.cu haftasinda dogumu baslamis rahimde aciklik varmis suyuyla beraber azda kan geliyormus yatirmislar hemen telefonda konustum kiz sanci cekiyor gidip gidip geliyor sancilari. Gozum korktu bebegin kiyafetlerini cikardim az once yarin cikacam valizlerimi hazirlicam .
Aynen canim . Daha gecen gun konustum onunla oda diyordu bebegin kiyafetlerini yikayacam diye daha yikamamistim . Kiz nerden bilsin bugun dogumunun baslicani. Yani hazirlikli olsak en iyisi.bende hazirladim valizleri odasini ne olur ne olmaz ya ortada kalmak istemiyorum
Ayyy sende takilck sey arama yahu.. bende ole. Bu kdr oynayan biri degildim hamileliktn beri sabahtan aksama yok bebek esyasi yok bse arastirma yok dogum bulanti agri su bu .. takilma bu kdr. Yeni modeller teknolojiyle doguyo zaten. Hepsinin elinde tabletAlın size yeni bir takıntınormalde telefonu elimden düşürmeyen biri değildim ama hamilelikle beraber sürekli birşeyler araştırmaktan elimden düşmez oldu. Karnımın yanına doğru yastık koyup
Bi sorunumu vardi canim dogm erken basladi?. Yani her sey normalken mi oldu birden. .Aynen canim . Daha gecen gun konustum onunla oda diyordu bebegin kiyafetlerini yikayacam diye daha yikamamistim . Kiz nerden bilsin bugun dogumunun baslicani. Yani hazirlikli olsak en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?