2016 Aralık Anneleri

Bende hic istek yok ya. sadece esimi deniyorum. yani onun söylemediklerini söyletiyorum icim rahatliyo

Alın size yeni bir takıntı normalde telefonu elimden düşürmeyen biri değildim ama hamilelikle beraber sürekli birşeyler araştırmaktan elimden düşmez oldu. Karnımın yanına doğru yastık koyup
uzakta tutarak bakmaya çalışıyorum ama az önce annem dedi ki hep telefonun yakınında, uzat tut biraz. Beni bir kaygı aldı, acaba zarar verdim mi bebeğime, başından beri çok fazla kullandım telefonu diye ( off sinirim bozuldu

KIz benim icim gitti ben hic dayanamazdim heralde:) baya kizmissin demekki. Ama olmaz oyle ya tek basina yemek yemek falan ay hic dayanamam ben sen de affet baris
Cok kizdim ewt .. bende hic dayanamam ondan kaybediorum zaten. Bu sefer direniyim dedim. Soledim zaten sen ben yaparim o affedeer diosun dedim. Sarildi kedi gbi surundu yuzume omzuma falan. Icim gtsede yuz vermio gbi yaptim.

Benimki de kızınca anne olacaksin hala cocuk gibi trip pesindesin diyo . trip candır boşver
He buda ayni yahuu coluk cocugun olcak hala trip ation dio. Karnindakinden utan dedigi oluyo :) bugunde yenisini ekleyip karnin burnunda hala tripdesini soledi :)

Ayyy sende takilck sey arama yahu.. bende ole. Bu kdr oynayan biri degildim hamileliktn beri sabahtan aksama yok bebek esyasi yok bse arastirma yok dogum bulanti agri su bu .. takilma bu kdr. Yeni modeller teknolojiyle doguyo zaten. Hepsinin elinde tablet

ben de hep internet başındayım canım maalesef çünkü mecbur hiç bişey bilmiyoruz bebek hakkında hamilelik hakkında araştırmak zorundayız içini ferah tut sen faydası daha çok olucak diye avut kendini

Erkek çocuk ve kilon 70 lerde :))

Anladim canim . Hayirlisi olsun insallah . Zamaninda gelsin bebisler ee bugun ne kadardi senin bebiş ?

Kizlar bir an once herkes valizlerini hazir etsin koysun cunku kimin ne zaman doguracagi belli degil. Benim binarkadasim simdi hastanedeymis oda benim gibi 34.cu haftasinda dogumu baslamis rahimde aciklik varmis suyuyla beraber azda kan geliyormus yatirmislar hemen telefonda konustum kiz sanci cekiyor gidip gidip geliyor sancilari. Gozum korktu bebegin kiyafetlerini cikardim az once yarin cikacam valizlerimi hazirlicam .

bende hazirladim valizleri odasini ne olur ne olmaz ya ortada kalmak istemiyorum

Ya kızlar bebişim için mustela şampuan önerdiler de şimdi bakıyorum internette trendyolda var ama iki çeşit. Birisine saç ve vücut şampuanı yazıyor diğerine sabun içermeyen saç ve vücut şampuanı yazıyor hangisini almalıyım alan kullanan var mı aranızda.

bende hazirladim valizleri odasini ne olur ne olmaz ya ortada kalmak istemiyorum
Aynen canim . Daha gecen gun konustum onunla oda diyordu bebegin kiyafetlerini yikayacam diye daha yikamamistim . Kiz nerden bilsin bugun dogumunun baslicani. Yani hazirlikli olsak en iyisi.

Ayyy sende takilck sey arama yahu.. bende ole. Bu kdr oynayan biri degildim hamileliktn beri sabahtan aksama yok bebek esyasi yok bse arastirma yok dogum bulanti agri su bu .. takilma bu kdr. Yeni modeller teknolojiyle doguyo zaten. Hepsinin elinde tablet
Aynen canim . Daha gecen gun konustum onunla oda diyordu bebegin kiyafetlerini yikayacam diye daha yikamamistim . Kiz nerden bilsin bugun dogumunun baslicani. Yani hazirlikli olsak en iyisi.
Bi sorunumu vardi canim dogm erken basladi?. Yani her sey normalken mi oldu birden. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…