2016 Aralık Anneleri

Ya ben hamilelikten önce de cok telefonla ugrasiyordum, hala da öyle. Sürekli bir seyler okumayi seviyorum. Ben o kadar takmiyorum, o derece zarar verecegini düsünmüyorum.

Ya biz daha yatagini bile almadik bu haftasonu alcaz. Pijamalarimi yikayip bebegin ütülerini yapcam. Bu haftasonu hallederim insallah hepsini.

Benim en yakın arkadaşım ve kuzenim 35+2 de suyu gelip 35+3 te doğum yaptılar aniden, hem de hiç bir risk yokken. İkisinin de önerisiyle bu hafta hastane çantamı hazırladım bende korkumdan. Bugün 34+2 yim, 35+2 benim için psikolojik sınır gibi, bir geçsem o günü çok rahatlayacağım Allah' ın izniyle

Evet canim herseyi normaldi. Birden olmus.

Canim arkadas boyle olunca korktum sahsen nolur nolmaz bende daha tasinacam ama valizlerimiz hazir olsun ne olur ne olmaz. Bende buyuk ogluma yatak almam lazim ha bugun ha yarin tasinacaz diyoruz bakalim haftaya haber bekliyoruz. Insallah guzel haber gelirde tasiniriz bir an once. Sen bilirsin belki devletin evlerine baş vurmustuk ordan haber gelecek haftaya iste .

Ayyy Allah iyiligini versin kiz.
Kiz bebekler erken gelir diyorlar acaba ne kadar dogru arkadasin kizi olacak. bende kiyafetleri yarin yikacam eksik ne varsa hepsini tamamlicam valizler odada beklesin.

Evet artik hazirlamamiz lazim haklisin. Biliyorum galiba burada da var, destek oluyor devlet.
Bu siralar tasinmak senin icin biraz zor olabilir ama insallah kolayca halledersiniz, Allah kolaylik versin.

Bende ayni telastayim. Insallah yarin son alisverisimi yapcam. Bebegin esyalarini yikadim kuruttum. Yarin aksamda utulicem insallah. Rabbim vaktinde saglikla gelmelerini nasip etsin insallah. Artik her an hazirlikli olmaliyiz

Evet artik hazirlamamiz lazim haklisin. Biliyorum galiba burada da var, destek oluyor devlet.
Bu siralar tasinmak senin icin biraz zor olabilir ama insallah kolayca halledersiniz, Allah kolaylik versin.
Saol canim Allah razi olsun. Tek istegim burdan bir an once tasinmak. Ve bir an once duzen kurmak insallah vaktinde hersey olur . Rabbim hepimize yardim etsin

Ayy kizlar arkasimi dogumhaneye almislar az once konustum dedi komple suyum patladi bosaldi ayy kiz orda sanci cekiyor Rabbim kolay kurtarsin insallah. Oda ilk bebegini mecburi sezeryan oldu bu insallah normal olacak. Ayy oyle heycanliyim ki sanki ben doguracam .. yerimde duramiyorum icim kipir kipir

Ayyy Allah iyiligini versin kiz.
Kiz bebekler erken gelir diyorlar acaba ne kadar dogru arkadasin kizi olacak. bende kiyafetleri yarin yikacam eksik ne varsa hepsini tamamlicam valizler odada beklesin.

Benim arkadaşımın kızı kuzenimin oğlu oldu, ama bende kızların daha aceleci olduğunu gördüm çevremde. Hayırlısıyla 37-38 olduğunu görsem korkmayacağım da şu anda resmen her gün oh çok şükür bugün de doğum yapmadım diye Şafak sayıyorum

Canim zaten 34 haftalik dogan bebeklerde dış dunyaya hazir oluyorlar yani sorun olmadan taburcuda olup eve geciyorlar. Sonucta 8.ci ay bitiyor .
Allahim zamaninda gelmelerini nasip etsin arkadasima yardim etsin insallah kolay atlatir.

Insallah sag salim bebegine kavussun. Bizi de haberdar et canim

Kızlarr karnı acıyan var mı ? Karnımın içi ayaktayken inanılmaz acıyo ağrı felan değil bildiğiniz acı bende mi var birtek bu sorun

BANA da 40 hafta dolmadan gelecek gibi geliyor. HATTA 38 de sanki. Hesaba göre 28 gün kaldı benim. Yirmili rakama düştüm. HASTANE çantam hazır. Yarın çikolatayı halledeyim diyorum. Erken sayılmaz sanırım artık. Vakitlice sağlıkla gelsinler. Hemen vakit geçsin doğsun istiyorum. Heyecanlı ve telaşlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…