2016 Aralık Anneleri

Canim zaten 34 haftalik dogan bebeklerde dış dunyaya hazir oluyorlar yani sorun olmadan taburcuda olup eve geciyorlar. Sonucta 8.ci ay bitiyor .
Allahim zamaninda gelmelerini nasip etsin arkadasima yardim etsin insallah kolay atlatir.
AMIN. İnşallah sağlıkla kolaylıkla yapar doğumunu. AYET-el kursi ve Rabbiyesir okudum şimdi...

Canim zaten 34 haftalik dogan bebeklerde dış dunyaya hazir oluyorlar yani sorun olmadan taburcuda olup eve geciyorlar. Sonucta 8.ci ay bitiyor .
Allahim zamaninda gelmelerini nasip etsin arkadasima yardim etsin insallah kolay atlatir.
34 de az değil ama yine de bazıları kuvözde kalmak zorunda kalıyor Allah korusun, o yüzden en az 37 olsunlar inşallah :) Allah arkadaşına da bebeğine de yarım etsin, sağ salim kavuşsunlar inşallah

Ben çantamı hazırladım, ütülenecekler var daha gerçi, bıgün yağmur yağdı kurumadı yıkadıklarım, yarına kurursa ütülerim onları da. Çikolata siparişini daha önceden vermiştim 10 unda hazır olacak inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun :)

Aynen canim . Daha gecen gun konustum onunla oda diyordu bebegin kiyafetlerini yikayacam diye daha yikamamistim . Kiz nerden bilsin bugun dogumunun baslicani. Yani hazirlikli olsak en iyisi.
ayyy acaba durumu nasil bebisin fln cok merak ettm simdi... bugun benimde cok kasilmam oldu yaaa

Kizlar sonunda sifayi kaptim malesef Burnum tikanik, bogazim agriyor. Ne icebilirim bitki cayi vs. onerilerinizi bekliyorum... Cok kotuyum

Bende de var ya iki gündür :/ neden ki acaba şimdi de oldu
bilmiyorum canım ben sancılarım için iki haftadır adalat kullanıyorum çok fazla yan etkisi var ondan mı acaba diyorum

Kızlarr karnı acıyan var mı ? Karnımın içi ayaktayken inanılmaz acıyo ağrı felan değil bildiğiniz acı bende mi var birtek bu sorun
bende de var canım da benim kuzular ikiz yer kalmadı artık sıkışıyorlar diye düşünüyorum

Ay yerim onlarıııı ikizlere acayip sempatim var.hareketleri felan nasıl oluyor bitanesi can yakarken bazen iki tane napıyo Allah bilir :))

2 gun önce benim arkadaşkm 34 haftada doğum yaptı sancısı vardı iğne batması gibi diyordu doğum sancısıymış açılmask oldu sezeryana aldılar.2500 kilo 45 cm doğdu solunum sorunu olduğu için küvöze koydular en az 1 hafta kalacakmış.kilosu 1gun sonra 2350 ye inmiş. Rabbim bizimkilere Zamanında gelmek nasip etsin

Kizlar sonunda sifayi kaptim malesef Burnum tikanik, bogazim agriyor. Ne icebilirim bitki cayi vs. onerilerinizi bekliyorum... Cok kotuyum

Balli limonlu ihlamur(gunde 2 bardak)
Oksurugun yada bogaz agrin varsa ( 1 tatlikasigi tereyag 2 yemek kasigi pekmez ve 1 cay bardagi su 1 cevzede yag eriyene kadar isitilir ve sicak olarak icilir)
Gecmis olsun canim

igne batmasi gibi mi ?? bugün misafirim vardi cok yoruldum ve onlar gider gitmez biyerlerime igne batiriyolar gibi oldu hemen yattim. yarin ilk is valizimi hazirliyim. hatta simdi mi hazirlasam. daha uyku da tutmaz zaten ama yatip dinlensem mi. ayy bilemedim. allahimm az mi kaldi ne. allah arkadasinin bebisinin de bizim de yardimcimiz olsun insallah.

cok heyecanli gercekten yaaa Rabbim sagsaglim bebislerimize kavusmamizi nasip etsin

Ya karnimin sol tarafinda bi tümsek çıktı ve gecmedi bütün gün. bebek degil çunku bebek baska yerde oynuyo. ovalıyorum inmiyo agrimiyo da. ne olabilir bu ya

Ben erkenden hazırladım diken üzerinde durmaktansa diye neolur ne olmaz

Kizlar gece gece bana bi haller oldu. Bebegin mobilyalarini tekrardan sildim. Suya yarim kapak dalin sivi deterjan koydum. Silip kuruladim, yerleride gene dalinli su ile sildim. Mis gibi koktu odasi kuzumun. Cami hala acik, en son friendly temizliyici aldim jokerden onunla silip insallah yerlestiricem esyalari. Birde klozetimi temizledim mis gibi oldu. Yalniz ben egilerek bisey yaptigimda, yani afedersiniz alafranga wc kullanir gibi egilerek biryeri sildigimde. Boyle rahmime farkli ve acayip bir baski oluyor. Acaba bu normalmi?

Ben erkenden hazırladım diken üzerinde durmaktansa diye neolur ne olmaz

Ben de cok tedbirliyimdir aslinda coktan hazirlardim da eşim cok telaş yapiyo diye hazirlamadim. yoksa en ufak biseyde valizi alir kapiya kosar kesin. yada valizi arabada gezdiricem diye tutturabilir. ondan gizli hazirliyim ben en iyisi dimi. bana niyeyse erken degil de gec dogacakmis gibi geliyo ama hayirlisi artik.

Ay yerim onlarıııı ikizlere acayip sempatim var.hareketleri felan nasıl oluyor bitanesi can yakarken bazen iki tane napıyo Allah bilir :))
sorma canım sorma ne sağa ne sola yapabiliyorum artık... bugün uyandığımda sol böbreğimde ağrı vardı az kaldı diye dişimi sıkıyorum

O sekilde egilip bisey yapabiliyosan bravo sana. ben oyle egilip yerden bisey alsam bile bi acayiplikler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…