O sekilde egilip bisey yapabiliyosan bravo sana. ben oyle egilip yerden bisey alsam bile bi acayiplikler oluyo
kizlaaar daha demin kasim annelerin topigindeydim,, bir arkadasa drlar oglunun olcagini soylemis ve kiz olarak dogmus ..... ay resmen cok kotu yaaaa sokkk olur insannnnnn
ayyy hahahah insan sok olur....Inanirmisin bende bunu dusunuyom arada, ya erkek olursa herseyimiz pespembe. O zaman o doktoru naparim ben kimbilir :)
ayyy hahahah insan sok olur....benimde herseyim pembe valla canim kiziiiiim sagsaglim gelsinde :)
Yani soyle her zaman degil ama bazen yapmam.gerekiyor mesela cekmece silmek, ya da dolap kapaginin alt kisimlari veya camasirligin alt kisimlarina camasir asmam icin mecbur o sekilde olmam gerekiyor. Boyle canim aciyor baski cok oluyor gibi hissediyorum. Normal sanirim bu durum, bide zaten normal dogum icin comelip kalkmak ve alaturka wc kullanmak iyiymis sanirim.
Edit buarada alaturka wc yazacaktim bi omceki mesajda alafranga yazmisim yanlislikla
kizlaaar daha demin kasim annelerin topigindeydim,, bir arkadasa drlar oglunun olcagini soylemis ve kiz olarak dogmus ..... ay resmen cok kotu yaaaa sokkk olur insannnnnn
Erkekde yanılabiiyolar ama kızda çok olmuyo ya :) malum kordonu pipi sanıyolar :))) bana renklide gösterdi kızımın totoşunu :)Inanirmisin bende bunu dusunuyom arada, ya erkek olursa herseyimiz pespembe. O zaman o doktoru naparim ben kimbilir :)
Arkadaslar bisi sorcam. Bana bir firma esantiyon olarak göbek bandi göndermis. Bu ne ise yarar ki acaba? Straplez bluza benziyor, penyeden. Ben de göbegime yag sürdügümde atletime degmesin diye kullaniyorum. Ama asil amacini anlamadim.
Sunun gibi bisi http://ws2-media3.tchibo-content.de...850/2-umstands-bauchbaender-weiss-flieder.jpg
Ayy kizlar arkasimi dogumhaneye almislar az once konustum dedi komple suyum patladi bosaldi ayy kiz orda sanci cekiyor Rabbim kolay kurtarsin insallah. Oda ilk bebegini mecburi sezeryan oldu bu insallah normal olacak. Ayy oyle heycanliyim ki sanki ben doguracam .. yerimde duramiyorum icim kipir kipir
Geçmiş olsun canım az kaldı bakalım kavuşmaya sağ sağlim görelim o günleri inşallahBendede bas donmesi degil ama cok sık carpinti olmaya basladi. Ates basio ve kalbim cok hizli atmaya baslio..
Alaturka kullanmayi denedim doguma yardimci olmasi icin ama imkani yok. ben hayatta egilemiyorum öyle masallah sana.
Erkekde yanılabiiyolar ama kızda çok olmuyo ya :) malum kordonu pipi sanıyolar :))) bana renklide gösterdi kızımın totoşunu :)
Günaydın herkese.. Bugün baby shower partim var kızlarsalonu süsledik misafirler için hazırlık yaptık. Sanırım artık daha da heyecan bastı beni çok az kaldı diye. Partiden sonra bir kaç resim atarım sizlere
çok yorma ama bol bol oyna moral olur ohhGünaydın herkese.. Bugün baby shower partim var kızlarsalonu süsledik misafirler için hazırlık yaptık. Sanırım artık daha da heyecan bastı beni çok az kaldı diye. Partiden sonra bir kaç resim atarım sizlere
Alaturka kullanmayi denedim doguma yardimci olmasi icin ama imkani yok. ben hayatta egilemiyorum öyle masallah sana.
hahaa ay cnm yaaa insan bi tuhaf olurrrrr..... yok yoooook kalsin degismesinKiz diyip erkek cikan cok oluyo da bunu ilk defa duydum. valla ben hic sasirmam. hala severken agzimdan kizim diye cikiyo bazenicimdeki kız olacak hissini dokuz aydır atamadim üstümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?