2016 Aralık Anneleri

O sekilde egilip bisey yapabiliyosan bravo sana. ben oyle egilip yerden bisey alsam bile bi acayiplikler oluyo

Yani soyle her zaman degil ama bazen yapmam.gerekiyor mesela cekmece silmek, ya da dolap kapaginin alt kisimlari veya camasirligin alt kisimlarina camasir asmam icin mecbur o sekilde olmam gerekiyor. Boyle canim aciyor baski cok oluyor gibi hissediyorum. Normal sanirim bu durum, bide zaten normal dogum icin comelip kalkmak ve alaturka wc kullanmak iyiymis sanirim.

Edit buarada alaturka wc yazacaktim bi omceki mesajda alafranga yazmisim yanlislikla

kizlaaar daha demin kasim annelerin topigindeydim,, bir arkadasa drlar oglunun olcagini soylemis ve kiz olarak dogmus ..... ay resmen cok kotu yaaaa sokkk olur insannnnnn

Inanirmisin bende bunu dusunuyom arada, ya erkek olursa herseyimiz pespembe. O zaman o doktoru naparim ben kimbilir :)

Alaturka kullanmayi denedim doguma yardimci olmasi icin ama imkani yok. ben hayatta egilemiyorum öyle masallah sana.

kizlaaar daha demin kasim annelerin topigindeydim,, bir arkadasa drlar oglunun olcagini soylemis ve kiz olarak dogmus ..... ay resmen cok kotu yaaaa sokkk olur insannnnnn

Kiz diyip erkek cikan cok oluyo da bunu ilk defa duydum. valla ben hic sasirmam. hala severken agzimdan kizim diye cikiyo bazen icimdeki kız olacak hissini dokuz aydır atamadim üstümden

Cnm hamile olmadan önceki tshirt vs. altına veya üstüne giyebilirsin, ya da kazaklarının altına, hamile kıyafetine gerek yok yani

Haberdar et cnm sonra beni, ilki sezeryan olan biri olarak merak ediyorum, ikinci nasıl normal oluyor, biz daha karar veremedik te Pazartesi bir prof. Randevumuz var, bakalım o ne diyecek..

Ayy bugün ben de eşime diyorum, bide erkek oluyormuş, hiç isim bile düşünmedik diye! Herşeyimiz pembişş

Alaturka kullanmayi denedim doguma yardimci olmasi icin ama imkani yok. ben hayatta egilemiyorum öyle masallah sana.

Wc bende alfranga kullaniyom canim cunku alaturka wc zaten yok evde ama bazen egiem gerekiyor mecbur.o zaman egiliyorum tabiki her zaman degil canim :)

Günaydın kızlar bende yazılanları okuyunca heyecanlandm. Allah n izniyle bugün çantamı hayırlıcam. Doğum yapanları duymak nasıl heyecanlı yaa
Bizde yazcaz inşallah biricigimiz doğdu diye. Bu arada topik daha hızlı ilerliyor bazen yazmasam da okumak çoook çok İyi geliyor. İyi ki burayı keşfetmişm

çok yorma ama bol bol oyna moral olur ohh

Kiz diyip erkek cikan cok oluyo da bunu ilk defa duydum. valla ben hic sasirmam. hala severken agzimdan kizim diye cikiyo bazen icimdeki kız olacak hissini dokuz aydır atamadim üstümden
hahaa ay cnm yaaa insan bi tuhaf olurrrrr..... yok yoooook kalsin degismesin

Ayy bugün ben de eşime diyorum, bide erkek oluyormuş, hiç isim bile düşünmedik diye! Herşeyimiz pembişş[/QUOTE]
gercekten cok tuhaf olur.. ama bu zamanda drlar fazla yanilmiyor cnm... arada demekki hala olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…