- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Hmm gogus altimdaki bosluk yumusacik gobek deligimin hizasinda bebek. Inmis cok az farkettim. Cunku gerindigi zaman kaburgami deliodu smdi kaburgaya gelmio ayaklari daha asagida.Benim göbek deligimde aşağı inmiş önceden goruyordum şimdi yaklaşık 5 cm aşağı inmiş durumda göremiyorum hatta..
Yüksek tansiyon da mide bulantısı yapabilir.baş ağrısı yapar tepen ağırır.dikkat et arkadaşımKontrolden geldik.tansiyonum epeyce yüksek çıktı.doktor.stres falan vardır belki kontrol.ettirmdedi o zamanda kıdem bulanioudu şimdi akşama doğru daha fazlalasti tansiyon dan olabilir mi acaba(((
Saolun kizlar, catuke nin dedigi gibi oldu, biraz daha iyiyim
Kizlar gobisi azck asagi inen varmi. Sanki gobek deligm birazck asagi kaymis
Kizlar gobisi azck asagi inen varmi. Sanki gobek deligm birazck asagi kaymis
NTS çektirenler o gün çatı muayenesi yaptı mı doktorunuz bana nts var dedi ama çatı dan bahsetmedi yapmaz inşallah çarşamba günü , nts nasıl oluyor başka odada mı çekiyorlar kızlar ne kadar sürüyor??
aile hekimi 32 de hazırla demişti. Elim hiç gitmiyordu niyeyse. Geçen hafta yaptım. Elime geleni attım çantaya, sonra bi gün düzenledim. AĞDAyı da dün hallettim. Üstümden büyüüük bi yük kalktı. En çok gözümde büyüyen o işti. İnşallah ihtiyaç olmaz bi daha.Bu arada herkes cantasini hazirlamaya baslamis. Bende hazirlayayim diyorum. Ama bi usengeclik var nedense. Hep erteliyorum. Agda olaylarini ne zaman yapmak lazim acaba. Aniden yakalanmayalim sonra
Ben de geçen hafta hallettim ağda işini ama daha bir acıdı bu sefer. İnşallah gerek kalmaz doğumdan önce bir kere daha yapmaya.aile hekimi 32 de hazırla demişti. Elim hiç gitmiyordu niyeyse. Geçen hafta yaptım. Elime geleni attım çantaya, sonra bi gün düzenledim. AĞDAyı da dün hallettim. Üstümden büyüüük bi yük kalktı. En çok gözümde büyüyen o işti. İnşallah ihtiyaç olmaz bi daha.
Onlar aslinda alismistir gözleri gormuyodur bence. Biz cekiniyoruz utaniyoruz. Cok rahat gelen kisiler vardir :)
KÖFteee :) oğlum da 3 yaşında, çok sever. BITTIKÇE yapar koyarım, arada çıkarıp kızartıyorum.kızlar doğum sonrası için dondurucuya bişiler atasım var... yemek dert olsun istemiyorum 3 yaşında bi oğlum da var tavsiyeleriniz nelerdir?
Evet gerçekten çok acıdı.Ben de geçen hafta hallettim ağda işini ama daha bir acıdı bu sefer. İnşallah gerek kalmaz doğumdan önce bir kere daha yapmaya.
BEN geriden geliyorum cevap yazan olmuştur sanırım. günlük kıyafetinle gidiyorsun. HAstane gecelik veriyor onu giyiyorsun. Sanırım her iki durumda da öyle. Doğum sonrası temizlenip kendi getirdiklerini giyiyorsun.Kizlar bise sorcm bu sezeryan ve normal dogum yapan arkadaslar dogum sureleriniz neydi ne kdr saat surdu .
Birde sezeryan yada normal olmasina kacinci haftada nelere gore karar veriliyo.
1 de normal dogum yapan arkadaslara soruyorum ewdesiniz suyunuz geldi sanci var hastneye gittiniz nasi bi kiyafetle gittiniz gecelikle mi yoksa orda alti acik o elbise gibi olan seylerden orda veriolarda sanciyi ole mi cekmeye devam edioruz alttanda devamli kontrol edildigi icin.
Hadi hayırlısı Kolay bir doğum olur inşallahkizlar merhaba... ben bugun dr kontrolune gittim. Cati muayenesi yapildi alttan rahmime, fln bakti ve 2 cm acilmam olmusdr dedi 2-3 haftaya gelebilir bebegin..(belki daha erken) cok korkuyorum yaaa erken gelcek diyeeeeee ve dedi suyun sizinti fln yaparsa hastahaneye gel, ben nasil anlicamkiii suyun gelip gelmedigini ve bebegin basi baya asagiya inmis...
ay insallah cnm soyle 2-3 hafta beklese cokkk mutlu olcam :) ondan sonra istedigi zaman gelsinnnnKiz masallah bu bebekler hic beklemiyorkorkma sakın iyi dusun iyi olsun.
Masallah bebeginede dogum pozisyonunu almis. Benimde ilk oglumda 36 37 haftalarda gitmistim 1 cm aciklik var dedi 39 cu haftada dogurdum. M.etme .
amin cnm insallah rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin :)Hadi hayırlısı Kolay bir doğum olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?