2016 Aralık Anneleri

Benim göbek deligimde aşağı inmiş önceden goruyordum şimdi yaklaşık 5 cm aşağı inmiş durumda göremiyorum hatta..
Hmm gogus altimdaki bosluk yumusacik gobek deligimin hizasinda bebek. Inmis cok az farkettim. Cunku gerindigi zaman kaburgami deliodu smdi kaburgaya gelmio ayaklari daha asagida.

Kontrolden geldik.tansiyonum epeyce yüksek çıktı.doktor.stres falan vardır belki kontrol.ettirmdedi o zamanda kıdem bulanioudu şimdi akşama doğru daha fazlalasti tansiyon dan olabilir mi acaba (((
Yüksek tansiyon da mide bulantısı yapabilir.baş ağrısı yapar tepen ağırır.dikkat et arkadaşım

Saolun kizlar, catuke nin dedigi gibi oldu, biraz daha iyiyim

Geçmiş olsun canım, sıvı almayı ihmal etme aman diyeyim. İshal de çok olursa gazoz iç, haşlanmış patates filan ye, Allah çabucak şifa versin :)

Kizlar gobisi azck asagi inen varmi. Sanki gobek deligm birazck asagi kaymis

Bende üç gündür göbek deliğimin indiğini hissediyorum, göbek deliğim düşmüş aşağı

Nst ye iki kere girdim 10 dk sürüyo.baska odada sadece yatiyosun karnina bisey bagliyo. cati muayenesi yapicaz 10 gün sonra dedi. yani bu cuma gidisimde bakacak ve ben 36 haftami tam doldurmus olucam. erken dogum riski gördü bende biraz o yüzden de erken muayene yapiyo olabilir bilemiyorum.

Bugün doktora doğum şeklini Konuşmak için gittik ve tekrar sezeryan olması kararı aldık. En en en az iki yıl geçmesi gerekli olduğundan doktorum sezeryanın daha doğru olacağını söyledi. Ve son iki gündür hemoroid problemi yaşıyorum, bunun normal doğumda daha da çok tetikleyeceğini söyledi, kendi eşim olsa normal doğum yaptırmazdım dedi doktorum.
30 Kasım sezeryan tarihim..
21 Kasım bir dahaki randevum ve o gün tam olarak netleştireceğiz tarihi, çünkü nerdeyse 3 Hafta erken oluyor ya o zamana kadar gelisimini tamamlamazsa, zayif olursa diye dusunuyorum. Walla korku mu, heyecan mi, stres mi biseyler oldu iste bana

Bu arada herkes cantasini hazirlamaya baslamis. Bende hazirlayayim diyorum. Ama bi usengeclik var nedense. Hep erteliyorum. Agda olaylarini ne zaman yapmak lazim acaba. Aniden yakalanmayalim sonra
aile hekimi 32 de hazırla demişti. Elim hiç gitmiyordu niyeyse. Geçen hafta yaptım. Elime geleni attım çantaya, sonra bi gün düzenledim. AĞDAyı da dün hallettim. Üstümden büyüüük bi yük kalktı. En çok gözümde büyüyen o işti. İnşallah ihtiyaç olmaz bi daha.

Ben de geçen hafta hallettim ağda işini ama daha bir acıdı bu sefer. İnşallah gerek kalmaz doğumdan önce bir kere daha yapmaya.

Onlar aslinda alismistir gözleri gormuyodur bence. Biz cekiniyoruz utaniyoruz. Cok rahat gelen kisiler vardir :)

Benim bi arkadasim var yeni doktor oldu. her bölümde staj yapiyolar. kadin dogumda muayeneye bile öyle igrenc halde geliyolar ki igrenmemek elde degil diyodu. tabi kadin dogumcular alismistir artik.

kızlar doğum sonrası için dondurucuya bişiler atasım var... yemek dert olsun istemiyorum 3 yaşında bi oğlum da var tavsiyeleriniz nelerdir?
KÖFteee :) oğlum da 3 yaşında, çok sever. BITTIKÇE yapar koyarım, arada çıkarıp kızartıyorum.
SIGARA böreği olabilir, taze fasulye, kavurma, menemen için biber domates kavurup koyabilirsin çıkarıp yumurta kırdın mı hazır olur. Pratik olarak aklıma bunlar geldi...

Bizim bu minikler neden böyle aceleciler anlamadım... benim de bugün çok kasılmam oldu. Geçen hafta kontrolde bir hafta sonra nst için yine gel demişti doktorum. Bakalım yine gidicem bu hafta ama bugün fenalardayım. Allah yardımcımız olsun...

BEN geriden geliyorum cevap yazan olmuştur sanırım. günlük kıyafetinle gidiyorsun. HAstane gecelik veriyor onu giyiyorsun. Sanırım her iki durumda da öyle. Doğum sonrası temizlenip kendi getirdiklerini giyiyorsun.
sezaryen olacağı önceden belli oluyor genelde sağlık durumu veya tercihe bağlı olarak. BUNLar yoksa normal doğum olarak gidiyoruz doğum vakti geldiğinde. Son anda bir komplikasyon olursa durum değişebiliyor. Kalp atışlarında bozulma, bebeğin sancıya rağmen inmemesi Vs. İnşallah olmaz...

Hadi hayırlısı Kolay bir doğum olur inşallah

Kiz masallah bu bebekler hic beklemiyor korkma sakın iyi dusun iyi olsun.
Masallah bebeginede dogum pozisyonunu almis. Benimde ilk oglumda 36 37 haftalarda gitmistim 1 cm aciklik var dedi 39 cu haftada dogurdum. M.etme .
ay insallah cnm soyle 2-3 hafta beklese cokkk mutlu olcam :) ondan sonra istedigi zaman gelsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…