2016 Aralık Anneleri

Bugün bende çantaları hazırlaym dedim ama eksiklerim varmış. Biberon u emzigi falan dezenfekte edeyim kaynatym dedim. Onları da'koydum çantaya ne olur ne olmaz diye. Sonra farkettim ki ben Eylül Zümrama
emziğini erkeklerin kin den almışım. Soothie İkili emzigi mavi yeşil olanını almışım :))) olsun artık

Kızlar ben emzirme atleti almak istiyorum fakat bedene karar veremedim .sūtyen bedeni vermek gerekiyor şuanki bedenim 80 85 arası.siz neler yaptiniz

Servikal mesafen daha vardir canim senin (yani bebegin disariya cikmasi icin mesafe )benim kisaydi kasildigim an dogrudan dogum baslayacagi icin 38in sonuna kadar kullanicam ben
Bi an 38 . Haftayi gorunce sok oldum bide 20 gun kaldiyi gorunce nasil olur dedim.meger kasim annesiymis yahuu

Amin, Amin amin... yeter bence de küçük valiz. aile hekimi 32de hazırla demişti de işte anca geçen hafta toparladım. Sen de maşallah 33sün artık yavaştan eline geçenleri atabilirsin.
Elime geçenleri aticam da yıkamadan atmak istemiyorum yikama içinde daha erken gibi şimdi akıl geldi aslında ben nolur nolmaz calize koyayim zamanı gelince çıkarıp yikarim bnm de çünkü tansiyinlla basim belada 2 gündür gözüm korktu bugün olcturmedim ama akşam üzeri bulantı ve denk lik oldu yarından başlarim olcturmeye inş hayirlisiysa gelsinler onlar sagsalim biz sagsalim @eylul durulmaz dogsami senin için daha iyi dogmazsa mi bilemedim inşallah senin ve onun için sorun olmayacak bi zamanda alırsın kucağına geçmiş olsun sen sana anne diyeceği zamanların dusunu kur Allah yar ve yardımcın olsun sabırlar versin sana ve ailene onlarda strestelerdir şimdi ((((

Gelinimizin ablasi yeni dogan hemsiresi dogumdan sonra hemen verin emzigi demis. Gelinimizde dogum yapti 20 gun once. Onada vermisler daha hastaneyken alissin demis. Sonra almaz demis. O yuzden emzikleri gotur yani

Evet cnm cesaret verici bişey yapıyorlar Bebeğinin ağlama sesini duyuyorsun ve sana veriyorlar, herşey bitiveriyor

Kızlar ben emzirme atleti almak istiyorum fakat bedene karar veremedim .sūtyen bedeni vermek gerekiyor şuanki bedenim 80 85 arası.siz neler yaptiniz
Canım bir emzirme atletini civilden birinide n11 den aldım.
Hamilelikten önce 85 beden sutyen giyiyordum. Şimdi 90 oldu
Civil den aldığım atlet gözüme küçük geldi ve 90 almadım.95'ini almama rağmen dar geliyor .ama iyi tarafı sutyen e gerek kalmıyor iyi tutuyor.
İnternetten aldığımıda 95 alayım dedim ama bu büyük bedenime göRe 90 alsaymsm daha iyi. Yani İnternetten alacaksan şimdi ki bedenini baz al

Gelinimizin ablasi yeni dogan hemsiresi dogumdan sonra hemen verin emzigi demis. Gelinimizde dogum yapti 20 gun once. Onada vermisler daha hastaneyken alissin demis. Sonra almaz demis. O yuzden emzikleri gotur yani
Hadi ya iyi ki koymuşum o halde

Bende ondan dusunuyorum askisini ben tasarlayayim diyorum ama ahşap emzik malzemelerini bulamadim plastik bulsam ona bile raziuim ama
biberon kesim goturun ve bebek doğmadan hemşireyi tembihleyin verme bebeğim e bisey çok şart olursa biberonu yanımda diye benm ilkinde hsire vermiş koca biberonla sütü geldi başka kıyafeti varmı dedi yok hayırdır dedik süt verdim kustu dedi çok sevmismis bebeği şekeri de dusukmus vermiş densiz ne olduğu belirsiz biberonla hemde

Canim peki hiç ağrı falan kaldi mi herkes bişey söylüyor bel baş ağrısı uyuşukluk falan
Bende hiç kalmadı canım ağrı falan. Hatta doktor bile kahve içmeyi öneriyor baş ağrısı olmasın diye. Yalnız şöyle bir şey var, benim normal yaşantımda da başım ağrımaz kolay kolay. Bu konuda Allahın şanslı kullarındanım.

Ewt benm valizde var canm biberonla emzigimiz isimli askimiz

Canım benim, Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…