2016 Aralık Anneleri

ben ne sancısından ne kasılmasından ne dakikasından ne de ağrılı mı değil mi düzenli mi aralıkları ne kadar anlayamıyorum ama tek anladığım bi kalp çarpıntısı oluyo o anlarda

Ben de hic anlamiyorum ya. heralde kasılmam olmuyo diyorum ama 37. hafta da bitiyo yarin. hala hic kasılma olmamis olabilir mi ? bende kalp carpintisi da olmuyo.

Ben de hic anlamiyorum ya. heralde kasılmam olmuyo diyorum ama 37. hafta da bitiyo yarin. hala hic kasılma olmamis olabilir mi ? bende kalp carpintisi da olmuyo.
aynı şekilde düşünüyorum canım artık max 3 hafta kaldı illa bişeyler hissetmemiz adını koymamız lazım ama karnım sertleşti yumuşadı vs. bile diyip tanım koyamıyorum

kızlarrrr işte beni dün heyecana boğan süslerden biri.
inşallah canım Eylül üm sağlıkla gelsin.
çoook güzel ya bakmaya doyamıyorumm Eki Görüntüle 1912986
Amanin cok guzelmisss benim de kapi susum geldi ama nasil asicagimi anlamadim seninki gibi ust kismi bir de yaninda kurdele var o kurdeleyi o halkadan gecirip kapiya bir sekilde doliycam ama nasil

Kizlar gunaydin, artk gece olsunn istemiyorum boyle bir agirlik oluyor vucudumda. Buarafa bende doktorumuz icin cikolata verdim dunku paylasilan sayfadan eger memnun kalirsam diger cikolatalarida ordan verebilirim.
canım takiplerini yapan doktorun kesin doğumuna giricek mi konuşup anlaşıyo musunuz doktorunuzla mesela gece gitsek nöbetçi kadın doğum doktoruyla doğum yaparız ya da izinli falan olursa telle arayıp çağırınca geliyo mu dr

Amanin cok guzelmisss benim de kapi susum geldi ama nasil asicagimi anlamadim seninki gibi ust kismi bir de yaninda kurdele var o kurdeleyi o halkadan gecirip kapiya bir sekilde doliycam ama nasil
kapıda asmak için yer olmalı aslında. hastane kapısına farklı mı alıyoruz yoksa bu mu oluyor.

Kızlar bugün kuaföre gittim kızım için güzelleştim saçlarımı boyattım çoook mutlu oldu Aryam karnımda döne döne oturtmadı beni
Bana da çok moral oldu artık kendimi yeniden güzel hissediyorum 9 aydır kapatmıştım kendimi resmen ayrıca ağrı sancı hiçbir sıkıntı yaşamadım bugün

"eylul durulmaz,
maşallah yaaa nazar değecek kııızz sana

Benim yok normal bildigin duz kapi iste ondam nereye ascam bilemedim
acaba yapışkan askılık mı almak lazım. hani mutfakta kullunılanların küçük ve güzel olanları var. koçtaşta kg göre ağırlık tasıyanı vardı onlar işimizi görür. benim de oda kapısında takacak yer yok çünki

Cok mantikli soyle kapi susu ile uyumlu renkli cicisli bisey alsak cok guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…