- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Ne oldu yine sanaaa
Evet bendede oluyo carpinti dun farkettim kasilmayla birlikte oluomus meger. Ne zamandir vardida kasilmayla oldugunu farketmemistimben ne sancısından ne kasılmasından ne dakikasından ne de ağrılı mı değil mi düzenli mi aralıkları ne kadar anlayamıyorum ama tek anladığım bi kalp çarpıntısı oluyo o anlarda
o carpinti bendede var.... uzaninca olmuyor amaEvet bendede oluyo carpinti dun farkettim kasilmayla birlikte oluomus meger. Ne zamandir vardida kasilmayla oldugunu farketmemistim
insallah sagsaglim kavusursun cnmbenimAzRASILAM ya ben inanılmaz heyecanlıyım sende durum ne canımm? Pazartesi gün aldığımdna beri nasıl geçer gün diyodum cuma geldi şükürler olsun sürekli kavuşma hayali kurarken buluyorum kendimi
İnşallahh kuzumm hepimiz sağlıkla kavuşalımminsallah sagsaglim kavusursun cnmbenim
ben ne sancısından ne kasılmasından ne dakikasından ne de ağrılı mı değil mi düzenli mi aralıkları ne kadar anlayamıyorum ama tek anladığım bi kalp çarpıntısı oluyo o anlarda
aynı şekilde düşünüyorum canım artık max 3 hafta kaldı illa bişeyler hissetmemiz adını koymamız lazım ama karnım sertleşti yumuşadı vs. bile diyip tanım koyamıyorumBen de hic anlamiyorum ya. heralde kasılmam olmuyo diyorum ama 37. hafta da bitiyo yarin. hala hic kasılma olmamis olabilir mi ? bende kalp carpintisi da olmuyo.
Amanin cok guzelmissskızlarrrr işte beni dün heyecana boğan süslerden biri.
inşallah canım Eylül üm sağlıkla gelsin.
çoook güzel ya bakmaya doyamıyorummEki Görüntüle 1912986
canım takiplerini yapan doktorun kesin doğumuna giricek mi konuşup anlaşıyo musunuz doktorunuzla mesela gece gitsek nöbetçi kadın doğum doktoruyla doğum yaparız ya da izinli falan olursa telle arayıp çağırınca geliyo mu drKizlar gunaydin, artk gece olsunn istemiyorum boyle bir agirlik oluyor vucudumda. Buarafa bende doktorumuz icin cikolata verdim dunku paylasilan sayfadan eger memnun kalirsam diger cikolatalarida ordan verebilirim.
Amanin cok guzelmisssbenim de kapi susum geldi ama nasil asicagimi anlamadim seninki gibi ust kismi bir de yaninda kurdele var o kurdeleyi o halkadan gecirip kapiya bir sekilde doliycam ama nasil
Aaa doğumu hangi hastanede yapacaksın?Ben de Denizli'de oturuyorum..
Benim yok normal bildigin duz kapi iste ondam nereye ascam bilemedimkapıda asmak için yer olmalı aslında. hastane kapısına farklı mı alıyoruz yoksa bu mu oluyor.
Ayy değmesin nolur bi hafta sonra ne değerse değsin"eylul durulmaz,
maşallah yaaa nazar değecek kııızz sana
acaba yapışkan askılık mı almak lazım. hani mutfakta kullunılanların küçük ve güzel olanları var. koçtaşta kg göre ağırlık tasıyanı vardı onlar işimizi görür. benim de oda kapısında takacak yer yok çünkiBenim yok normal bildigin duz kapi iste ondam nereye ascam bilemedim
Cok mantikli soyle kapi susu ile uyumlu renkli cicisli bisey alsak cok guzel oluracaba yapışkan askılık mı almak lazım. hani mutfakta kullunılanların küçük ve güzel olanları var. koçtaşta kg göre ağırlık tasıyanı vardı onlar işimizi görür. benim de oda kapısında takacak yer yok çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?