2016 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun
Öyle bir şey yaşamadım
Rabbim bir an önce sizede nasip etsin inşallah
kizlar daha demin gogus ucumda bir islaklik hissettim sivi... bu nedir sutmu simdi bu
Süt o canım :)
Heyecan ve bir dünya duygu karmaşası
Haftaya bugün inşallah Kucağımda ve 2 günlük olmuş olacak

GÜLE güle kullanın bebişinle, sımsıcak sarılın :) çok güzel. BEn de ergo baby kanguru aldım yenidoğan aparatı ile birlikte. Senin eklediğin tarz da çok hoşuma gidiyor. Ev kullanımı için de daha uygun gibi. ILk iki ay o minicik hallerinde daha sıcacık sarıyor gibi. KIŞ bebeği olacaklar malum. NE kadara aldın, nereden

Kızlar umarım herkes iyidir, bugün çok okuyamadım sizi. Kontrolümüz vardı. Bugün tam 36+0 olduk. Bebişim o kadar aşağıda ki doktor kafa çevresini ölçemedi, ölçemediği için de kg söyleyemedi ama 3kg olmuştur artık dedi. Bu kadar aşağıda olduğu içim açılmanı kontrol etmek gerek dedi, alttan muayene etti, yumuşamış ama açılma yok dedi. Sevindim tabi biraz daha dursun minik çatı muayenesini sormayı unuttum saf gibi... hazır parmak yemişken onu da yapaydı iyiydi.
Doğum şeklimi hiç konuşmadık dedim, o da herşey normal görünüyor, normal olucak dedi ve beni acaip bir heyecan sardı.. yürüyüş de yok, aşağıda diye yine yatışlardayım

Bence o acilma var mi diye bakarken catini da kontrol etmistir ondan normal demistir bebisler iyice asagi inmeye basladilar benim de baski oluyor yurudugumde ama cok zorlamadan kisa mesafelerde sorun olmaz heralde ya

Aboooo nasi sancilar gelioo oleee... normale boleyse dogumda nasi olurkii. Azcik korktummm bugun ilk kez nasilda agrirmiss
cnm ben erken dogum yaptigimda biliyorum sancinin nekadar kotu oldugunu.. inan o an hicbisey umrunda olmuyor kendinden geciyosun ama dayanmak zorundasin :) bide ben epidural almamistim... okdr sancidan sonra bebegimi kaybetmek bana daha bi aci vermisti, yasasaydi hemen unuturdum .. insallah rabbim bu bebislerimizi bizlere bagislar aminnnnnn.. su bi gercek normal dogum olunca hemen ayaklaniyosun

Amin canim hepimiz saglikla evlatlarimiza kavusalim insallah. Bende kilolu hamile kaldim maalesef ama napayim yani öleyimmi? Doktorlara olumsuz konusmak kolay geliyor, moral vermeleri gerekirken
aynen onlar alışıklar işte, artık doğumdan sonra Aralık anneleri zayıflıyor grubu açarız inşallah :)

Kac haftalik uykusuzluktan sonra 2 3 gundur gece uykum duzende. Gunduzde gozum her an uykuda.. her an uyucak potansiyeldeyim. Suan bilee

Kac haftalik uykusuzluktan sonra 2 3 gundur gece uykum duzende. Gunduzde gozum her an uykuda.. her an uyucak potansiyeldeyim. Suan bilee
Evet canm bende onu bildigim icin dayanmak istiyorum. . Insallah dayanabilirim allah kolay dogumlar versin hepimize.. suan yalancilari bile ilk kez bugun beni bu kadar zorluyo.. birazcik gozum korkmadi degil ama kesilmekten iyi. Omur boyu o kesigin acisini cekmekten iyi.. kendine gelince baygin oluo insan bebegi bile alamiosun. Ole olmak istemiorum. Insallah hayirlisi olsun hepimiz icin. Bi sorun cikmazsa olur ins. Cikarsada napalim artik.

insallah cnm hakkimizda hayirlisi

Âmin Canım inşallah :)

Ben almadım canım, kuzenim kendininkini bana verdi sağ olsun :)

Ergobaby için ergonomik değil diye okudum canım eğer değiştirme şansın varsa tekrar bak istersen naçizane önerim

Ben henüz hiç sancı yaşamadım ama seni okuyunca korktum bende şimdi, o kadar mı fena ya

Ay inşallah su gibi doğumlarımız olur canım ya az önce show tv de haberleri izledim ağlama krizine girdim sezeryanda kadının karnında gazlı bez unutmuşlar vefat etmiş çok ağladım eşimde üzüldü ben her türlü seninle gircem doğuma korkma dedi normal de olsa sezeryanda olsa kiii inşallah normal olur bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sağ sağlim diyorum
Kum sancısından beter mi doğum sancısı?

Senii üzmek istemem cnm ama kaçıncı haftanda kaybettin Bebeğini

Âmin Canım inşallah :)

Ben almadım canım, kuzenim kendininkini bana verdi sağ olsun :)

Ergobaby için ergonomik değil diye okudum canım eğer değiştirme şansın varsa tekrar bak istersen naçizane önerim

ÖYLE mi!? BEN de çok araştırdıp aldım bebek kalça gelişimi ve pozisyonu için çok öneriliyordu. TEŞEkkür ederim bilgi verdiğin için..

ÖYLE mi!? BEN de çok araştırdıp aldım bebek kalça gelişimi ve pozisyonu için çok öneriliyordu. TEŞEkkür ederim bilgi verdiğin için..

Canım ben "Babywearing Türkiye" diye bir Facebook sayfasını takip ediyorum bu işin epey tecrübelileri var orada, orada okumuştum sende bir bak istersen yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…