Çok geçmiş olsunMerhaba,ben şimdi katıldım aranızanasıl başlık oluşturalacağını bilemedim.benim hem pcos hemde endometriomam var ( sol yumurtalığımda yaklaşık 34mm).Evliyim hem sağlığım hemde çok istediğim için bebeğim olsun istiyorum.son adetim 22 ekimdi kasım 4,5 yüks ek gebelik şansım vardı değerlendirib yaşadım çok şükür..Adetime 2 gün var ve benim adet sancılarım başladı çok ağrım var hamile olmayı bekliyorum kaç gündür heyecandan uyuya da bilmiyorum(((.benim gibi her iki hastalığı taşıyıp normal hamilelik yaşayan oldumu.lütfen cevap yazın :'(
Süt o canım :)kizlar daha demin gogus ucumda bir islaklik hissettim sivi... bu nedir sutmu simdi bu
Heyecan ve bir dünya duygu karmaşasıAzRASILAM ya ben inanılmaz heyecanlıyım sende durum ne canımm? Pazartesi gün aldığımdna beri nasıl geçer gün diyodum cuma geldi şükürler olsun sürekli kavuşma hayali kurarken buluyorum kendimi
GÜLE güle kullanın bebişinle, sımsıcak sarılın :) çok güzel. BEn de ergo baby kanguru aldım yenidoğan aparatı ile birlikte. Senin eklediğin tarz da çok hoşuma gidiyor. Ev kullanımı için de daha uygun gibi. ILk iki ay o minicik hallerinde daha sıcacık sarıyor gibi. KIŞ bebeği olacaklar malum. NE kadara aldın, neredenKuzenim çok rahat kullandı hatta şöyle söyleyeyim ilk 3-4 ay hiç ayırmadı göğsünden, ne uyku sorunu, ne emzirme sorunu, ne kolik çekmedi maşallah. İdolüm oldu kendisi. Tabii her Bebek aynı olur mu bilmiyorum ama Nasıl başlarsa öyle gider diyorlar, bakalım göreceğiz. Bende kinin resmini ekliyorum, baksana bebiş Nasıl tatlı görünüyor
Bence o acilma var mi diye bakarken catini da kontrol etmistir ondan normal demistirKızlar umarım herkes iyidir, bugün çok okuyamadım sizi. Kontrolümüz vardı. Bugün tam 36+0 olduk. Bebişim o kadar aşağıda ki doktor kafa çevresini ölçemedi, ölçemediği için de kg söyleyemediama 3kg olmuştur artık dedi. Bu kadar aşağıda olduğu içim açılmanı kontrol etmek gerek dedi, alttan muayene etti, yumuşamış ama açılma yok dedi. Sevindim tabi biraz daha dursun minik çatı muayenesini sormayı unuttum saf gibi... hazır parmak yemişken onu da yapaydı iyiydi.
Doğum şeklimi hiç konuşmadık dedim, o da herşey normal görünüyor, normal olucak dedi ve beni acaip bir heyecan sardı.. yürüyüş de yok, aşağıda diye yine yatışlardayım
??Kızlar bu ara alt tarafım zonkluo gibi oluyor sanki bebek cikiverecek gibi normal mi
Bende de oluyo bebek basini asagiya iyice dayadigindan heralde
cnm ben erken dogum yaptigimda biliyorum sancinin nekadar kotu oldugunu.. inan o an hicbisey umrunda olmuyor kendinden geciyosun ama dayanmak zorundasin :) bide ben epidural almamistim... okdr sancidan sonra bebegimi kaybetmek bana daha bi aci vermisti, yasasaydi hemen unuturdum .. insallah rabbim bu bebislerimizi bizlere bagislar aminnnnnn.. su bi gercek normal dogum olunca hemen ayaklaniyosunAboooo nasi sancilar gelioo oleee... normale boleyse dogumda nasi olurkii. Azcik korktummm bugun ilk keznasilda agrirmiss
çok normal canım, bebek kanala yerleştiği için genital bölgeye baskı yapıyor. ben de bazen oradan çıkacakmış gibi hissediyorum ama korkulacak bir şey yok Allahın izniyle
aynen onlar alışıklar işte, artık doğumdan sonra Aralık anneleri zayıflıyor grubu açarız inşallah :)Amin canim hepimiz saglikla evlatlarimiza kavusalim insallah. Bende kilolu hamile kaldim maalesef ama napayim yani öleyimmi? Doktorlara olumsuz konusmak kolay geliyor, moral vermeleri gerekirken
Evet canm bende onu bildigim icin dayanmak istiyorum. . Insallah dayanabilirim allah kolay dogumlar versin hepimize.. suan yalancilari bile ilk kez bugun beni bu kadar zorluyo.. birazcik gozum korkmadi degil ama kesilmekten iyi. Omur boyu o kesigin acisini cekmekten iyi.. kendine gelince baygin oluo insan bebegi bile alamiosun. Ole olmak istemiorum. Insallah hayirlisi olsun hepimiz icin. Bi sorun cikmazsa olur ins. Cikarsada napalim artik.cnm ben erken dogum yaptigimda biliyorum sancinin nekadar kotu oldugunu.. inan o an hicbisey umrunda olmuyor kendinden geciyosun ama dayanmak zorundasin :) bide ben epidural almamistim... okdr sancidan sonra bebegimi kaybetmek bana daha bi aci vermisti, yasasaydi hemen unuturdum .. insallah rabbim bu bebislerimizi bizlere bagislar aminnnnnn.. su bi gercek normal dogum olunca hemen ayaklaniyosun
insallah cnm hakkimizda hayirlisiKac haftalik uykusuzluktan sonra 2 3 gundur gece uykum duzende. Gunduzde gozum her an uykuda.. her an uyucak potansiyeldeyim. Suan bilee
Evet canm bende onu bildigim icin dayanmak istiyorum. . Insallah dayanabilirim allah kolay dogumlar versin hepimize.. suan yalancilari bile ilk kez bugun beni bu kadar zorluyo.. birazcik gozum korkmadi degil ama kesilmekten iyi. Omur boyu o kesigin acisini cekmekten iyi.. kendine gelince baygin oluo insan bebegi bile alamiosun. Ole olmak istemiorum. Insallah hayirlisi olsun hepimiz icin. Bi sorun cikmazsa olur ins. Cikarsada napalim artik.
Âmin Canım inşallah :)GÜLE güle kullanın bebişinle, sımsıcak sarılın :) çok güzel. BEn de ergo baby kanguru aldım yenidoğan aparatı ile birlikte. Senin eklediğin tarz da çok hoşuma gidiyor. Ev kullanımı için de daha uygun gibi. ILk iki ay o minicik hallerinde daha sıcacık sarıyor gibi. KIŞ bebeği olacaklar malum. NE kadara aldın, nereden
Ben henüz hiç sancı yaşamadım ama seni okuyunca korktum bende şimdi, o kadar mı fena yaKac haftalik uykusuzluktan sonra 2 3 gundur gece uykum duzende. Gunduzde gozum her an uykuda.. her an uyucak potansiyeldeyim. Suan bilee
Evet canm bende onu bildigim icin dayanmak istiyorum. . Insallah dayanabilirim allah kolay dogumlar versin hepimize.. suan yalancilari bile ilk kez bugun beni bu kadar zorluyo.. birazcik gozum korkmadi degil ama kesilmekten iyi. Omur boyu o kesigin acisini cekmekten iyi.. kendine gelince baygin oluo insan bebegi bile alamiosun. Ole olmak istemiorum. Insallah hayirlisi olsun hepimiz icin. Bi sorun cikmazsa olur ins. Cikarsada napalim artik.
Ay inşallah su gibi doğumlarımız olur canım ya az önce show tv de haberleri izledim ağlama krizine girdim sezeryanda kadının karnında gazlı bez unutmuşlar vefat etmiş çok ağladım eşimde üzüldü ben her türlü seninle gircem doğuma korkma dedi normal de olsa sezeryanda olsa kiii inşallah normal olur bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sağ sağlim diyorumcnm ben erken dogum yaptigimda biliyorum sancinin nekadar kotu oldugunu.. inan o an hicbisey umrunda olmuyor kendinden geciyosun ama dayanmak zorundasin :) bide ben epidural almamistim... okdr sancidan sonra bebegimi kaybetmek bana daha bi aci vermisti, yasasaydi hemen unuturdum .. insallah rabbim bu bebislerimizi bizlere bagislar aminnnnnn.. su bi gercek normal dogum olunca hemen ayaklaniyosun
Zazzle .comKızlar 30 tane magnetim var. Bunlara etiket vurmak lazım ama. Hani bir site vardı. Hazırlayıp çıktı alınan. O sitenin adresi ni yazabilir misiniz. Bir de ücretsiz di di'mi
Satın alınan birşey olmayacak çünkü
cnm ben erken dogum yaptigimda biliyorum sancinin nekadar kotu oldugunu.. inan o an hicbisey umrunda olmuyor kendinden geciyosun ama dayanmak zorundasin :) bide ben epidural almamistim... okdr sancidan sonra bebegimi kaybetmek bana daha bi aci vermisti, yasasaydi hemen unuturdum .. insallah rabbim bu bebislerimizi bizlere bagislar aminnnnnn.. su bi gercek normal dogum olunca hemen ayaklaniyosun
Âmin Canım inşallah :)
Ben almadım canım, kuzenim kendininkini bana verdi sağ olsun :)
Ergobaby için ergonomik değil diye okudum canım eğer değiştirme şansın varsa tekrar bak istersen naçizane önerim
ÖYLE mi!? BEN de çok araştırdıp aldım bebek kalça gelişimi ve pozisyonu için çok öneriliyordu. TEŞEkkür ederim bilgi verdiğin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?