Hıhı metal kutu ama ordan çıkarıcam ferforje bi tepsiyle sunum yapıcam
Ne aldın yaa bende
dusunuyorum ama ne alacağım konusunda kararsız kaldım :/ tablet alırım diyordum sağolsun babamız 3 ay önce verdi zaten
Günaydın annişler
Çoooook mutluyummmm ben
Kızım hareket ettikçe yiyesim geliyor onu.
O doğsun bir bu tekmelerin hesabını poposuverecek
Dün akşam arkadaşa oturmaya gittik
Teyzesi kızıma neler neler yapmış
Sevinçten karnıma ağrılar girdi
Kapı süsü yastık ve bir sürü magnet
Keçeden yapmış renkli renkli
Resmen aşık oldum yaptıklarına
Gidene kadar yanımdan ayırmadım
İnşallah beni deli sanmamışlardr uzun zamandır bu kadar anlamlı bir hediye almamıştımm. Üstelik üzerinde kızımın adı yazıyor
kızlar selam , doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz hiç araştırmaya girdiniz mi ?
ben dün hastane anlaşmalı kişi ve bir başka firmadan fiyat aldım ikiside 1.000 lira fiyat verdi .
çok geldi fiyat ama çokta istiyorum çok güzel bir hatıra sonuçta . siz ne düşnüyorsunuz?
Ah ah bende ayni seyleri yasiyorum öyle iyi anlıyorum ki seni.Amin canım. ben de yatıcam yanına artık dayanamıyorum zaten belim çok ağrıyor hastane çantasının içine oğlumla fotomuzu koydum hastaneye geldiğinde görsün diye birsürü de oyuncak kıyafet aldım tek tek paketlettim bebeğe gelenlere vericez abi olma hediyesi diye verecekler biz de alıcaz falan... plan çok dikkat de ediyoruz şimdi kaygılandırmamak için elimizden geleni yapıyoruz ama dışarıya müdahale edemiyor insan birileri birşey mi dedi çocuğa diye düşünmeye başladım açıkcası.
Cnm benim hemen geldi 14ünde kargoya verdiler dün elimdeydiEvet paylasiriz canim, bakalim hemen gelecekmi :) ben memnun kalirsam bebisin cikolatalarinida orda yaptirabilirim :)
Ben alle hamilelik uygulamasının içindeki kasılma sayacını kullanıyorum.20li sancı çok sıkıntı olmaz bence 20lermhep çıkıypr bende en son 99 u görmüştüm :))Kızlar nst sancım çıktı 20 lerde fakat düzenli. Hicbirsey hissetmiyorum ben sertlesme disinda doktorum takip et siklasirsa gel dedi. Uygulama indirmeye çalışıyorum ama bulamadım bir türlü. Bilgisi olan var mı aranızda ?bir de tecrübeli anneler tahmini ne zaman siddetlenir ve hissetmeye başlarım acaba
Teşekkürler canım :) düzenli çıkınca çok heyecan yaptım :) allah yardımcımız olsun hepimizinBen alle hamilelik uygulamasının içindeki kasılma sayacını kullanıyorum.20li sancı çok sıkıntı olmaz bence 20lermhep çıkıypr bende en son 99 u görmüştüm :))
ilk oğlumda başlığı biraz kanlıydı cnm geldiğinde belki bişi olmaz seninkinde ama olma olasılığı da var aman onların her hali güzel annesi ya gönlünden geçeni giydir boşver ilk cicisi olacak...
canım ben ebelere şık olan takımı verdim bebeği temizlemeden giydirdiler. berbat oldu Takım lekesi çıkmadı yıkayın attım o takımı.bu doğumumda normal şeyler koydum kirlense de içim yanmaz bu sefer
Cnm benim hemen geldi 14ünde kargoya verdiler dün elimdeydi
Merhabalar...
Bugün kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yaptı doktor. 30 saniye süren bişey evet biraz ağrılı ama bende kendimi kastım. Ama muayene bittikten sonra hemen acısı geçiyo. Çok korkulacak bişey değil. Bir de doktor doğum anında bundan daha çok ağrın olacak dedi :)
Çatım ne genişmiş nede darmış. Çocuğun kilosuna görede değişebilir ama normal doğumu beklicez dedi. O anda eğer benek çatıdan çıkamazsa sezeryana alacağı dedi. Biraz moralim bozuldu açıkçası. O kadar sancıdan sonra sezeryn olma olsılığı biraz korkuttu beni. İnşallah normal olur sorunsuz bi şekilde.
Onun haricinde bebek daha yukardaymış gününü beklicek öuhtemelen dedi. Nstde de sancı çıkmadı
Sümüksü akıntıyı sordum önemli değil dedi olabilirmiş. Bir de hurmayı sordum güldü. Doğumu kolaylaştırdığına dair bilimsel bişey yok ama faydalıdır yiyebilirsin dedi. Bizden haberler böyle :)
Canim cati muayenesinde cok zorlanmamana sevindim. Bende c.tesi cati muayenesi olcam insallah.36+2 ye denk geliyor bakalim bana ne dicek doktor.
Yani kasmamak önemli kendini sanırım bide acısı hemen geçiyo o rahatlattı. İnşallah uygundur senindr çatın.
bende de çok akıntı var sürekli çamaşır değiştiriyorum günde 2 defa, herkeste var sanırım korkma canım bu arada profil resmi çok tatlıBu akıntı benim başıma iş açacak korkuyorum ya. Tuvaletimi yapıp kalkıyorum hoop diye akıyo bacağımdan aşağıya sarımsı,sulu kremsi böyle. Doktorum su değil diyo suyun hep aynı çünkü diyo. Vagihex diye fitil verdi.bide bişi farkettim fitili zorla atardım içeri girmezdi bugün okadar bolduki altım direk girdi fitil vallahi kafayı yicem son günler bi sıkıntı çıkacak diye Allahım sen koru
yaaaa ben bunu kaç defa buraya yazdımmmm bu yazı dizisini mutlaka herkes okusun diye çünkü okumalarını istiyorum o kadar faydalı ki her anne yararlansın istiyorum ben:) gerçekten bunu okuyunca herkes iyiki bulmuşum diyecek bebekleriniz doğmadan okuyun iş işten geçmesin doğru bilinen yanlışları açıklıyor emzirme konusunda muhteşem bi kadın tomriskızlar bi de bişey buldum nette tomrisin emzirme notları diye okuyorum 8 e geldim tavsiye ederim özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlara. ben çok çektim göğüs ucu yarasından ve süt yetirememekten ahhh keşke o zamanlar haberim olaymış diyorum... umarım işinize yarar.
canım 20li sancılardan korkma... ki ben 31. haftadan beri sancı çekiyorum 32. haftada sancılarım 105lere çıktı... salı günkü nst de 35+3 de 20 dk arayla 70lere çıkan sancım oldu... bana yüksek sancı geldiğinde soğuk soğuk ter basıyor ve nefes almam değişiyor... ayın 28ine kadar su falan gelmez başka bir sıkıntı falan olmazsa bu sancıları çekmeye devamKızlar nst sancım çıktı 20 lerde fakat düzenli. Hicbirsey hissetmiyorum ben sertlesme disinda doktorum takip et siklasirsa gel dedi. Uygulama indirmeye çalışıyorum ama bulamadım bir türlü. Bilgisi olan var mı aranızda ?bir de tecrübeli anneler tahmini ne zaman siddetlenir ve hissetmeye başlarım acaba
Teşekkürler canım. Rabbim yardımcımız olsun. Vaktinde ve hayırla kavusalim hepimiz yavrularimiza insaallah. Tecrübe olmayınca hemen panikliyor insancanım 20li sancılardan korkma... ki ben 31. haftadan beri sancı çekiyorum 32. haftada sancılarım 105lere çıktı... salı günkü nst de 35+3 de 20 dk arayla 70lere çıkan sancım oldu... bana yüksek sancı geldiğinde soğuk soğuk ter basıyor ve nefes almam değişiyor... ayın 28ine kadar su falan gelmez başka bir sıkıntı falan olmazsa bu sancıları çekmeye devam
bende de çok akıntı var sürekli çamaşır değiştiriyorum günde 2 defa, herkeste var sanırım korkma canım bu arada profil resmi çok tatlı
yaaaa ben bunu kaç defa buraya yazdımmmm bu yazı dizisini mutlaka herkes okusun diye çünkü okumalarını istiyorum o kadar faydalı ki her anne yararlansın istiyorum ben:) gerçekten bunu okuyunca herkes iyiki bulmuşum diyecek bebekleriniz doğmadan okuyun iş işten geçmesin doğru bilinen yanlışları açıklıyor emzirme konusunda muhteşem bi kadın tomris
Anladım canım benim kendi basiretim bağlanıyor acaba ne duycam herşey yolunda mı korkusu heyecanı giriyor bana, hiç çekinmeden herşeyi sorardım ilk zamanlar vakit daraldıkça heyecanım da arttı ve doğum korkusu cabası...ay benmde öle dr karsına geçince ne sorucağımı unutuyorum aklım başımdan gidiyor . baktım olmadı böle uzun süredir kağıta not alıp öyle gidiyorum ama yinede bir tututukluk bendede oluyor kaldıki çok konuşkanımdır. sanırım dr kaynaklı dr umda çok konuşkan diil benm oldukça net bir bayan ondan snaırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?