2016 Aralık Anneleri

Hıhı metal kutu ama ordan çıkarıcam ferforje bi tepsiyle sunum yapıcam

Ben ayri ayri kutular sanmistim :)

Ne aldın yaa bende

dusunuyorum ama ne alacağım konusunda kararsız kaldım :/ tablet alırım diyordum sağolsun babamız 3 ay önce verdi zaten

Cnm ne seviyorsa Neye cok seviniyorsa onu ALIN. Bizim ki pek oyuncak sevmiyor, herşeyi var, ama oynamıyor
Büyük kinder çikolata yumurtalardan aldım içi oyuncaklı olan ve büyük konuşan biberen ve emzik verilen bebek alıcam, belki ben kardeşiyle ilgilenirken oda ona bakar diye düşünüyorum. Babası da en iyisi bir kutu zeytin hediye paketi yapalım en çok ona sevinir diyo :) zeytin hastası, önüne bir kutu koysam hepsini yer :)))

Ne kadar güzel, insan bazen küçücük şeylerden bile mutluluk duyuyor :)

Bence değer diye düşünüyorum! Ben seviyorum böyle şeyleri. Hamilelik fotolarımızda var. Ve kızımda çektirdik fotoları, şimdi yine olacak kısmetse, bunun için Süslü püslü tokaları elbiseleri hazır bekliyor

Ah ah bende ayni seyleri yasiyorum öyle iyi anlıyorum ki seni.
Bir yandan okumayi sokmeye çalışıyor yavrum bir yandan kardeş stressi sardi,
Yani onu dusunmekten dogumu düşünemiyorum bazen,gece olursa napicam uyandirsam mi,nasil karsilayacak ki kendi istedi kardeş, okulu etkilenecek mi,birbir türlü düşünce var aklımda.Elimdem geldiğince rahat davranmaya çalışıyorum,gebeligimin basindan beri cok arastirdim cok sey okudum bununla ilgili ama her cocuk ve her dogum birbirinden farkli oluyor.Hakkımızda hayirlisi olsun insallah

Ben alle hamilelik uygulamasının içindeki kasılma sayacını kullanıyorum.20li sancı çok sıkıntı olmaz bence 20lermhep çıkıypr bende en son 99 u görmüştüm :))

ilk oğlumda başlığı biraz kanlıydı cnm geldiğinde belki bişi olmaz seninkinde ama olma olasılığı da var aman onların her hali güzel annesi ya gönlünden geçeni giydir boşver ilk cicisi olacak...

Anladm canim bana kalsa giydiririmde hani foto cekimi falan olcak ya ondan acaba dedim bende :)

canım ben ebelere şık olan takımı verdim bebeği temizlemeden giydirdiler. berbat oldu Takım lekesi çıkmadı yıkayın attım o takımı.bu doğumumda normal şeyler koydum kirlense de içim yanmaz bu sefer

Iste canim bende onda bahsediyorum. Normal bi 5li hastane cikisi versem icer, cikincada biz guzel guzel giydirsek olmazmj acaba?

Merhabalar...

Bugün kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yaptı doktor. 30 saniye süren bişey evet biraz ağrılı ama bende kendimi kastım. Ama muayene bittikten sonra hemen acısı geçiyo. Çok korkulacak bişey değil. Bir de doktor doğum anında bundan daha çok ağrın olacak dedi :)

Çatım ne genişmiş nede darmış. Çocuğun kilosuna görede değişebilir ama normal doğumu beklicez dedi. O anda eğer benek çatıdan çıkamazsa sezeryana alacağı dedi. Biraz moralim bozuldu açıkçası. O kadar sancıdan sonra sezeryn olma olsılığı biraz korkuttu beni. İnşallah normal olur sorunsuz bi şekilde.

Onun haricinde bebek daha yukardaymış gününü beklicek öuhtemelen dedi. Nstde de sancı çıkmadı

Sümüksü akıntıyı sordum önemli değil dedi olabilirmiş. Bir de hurmayı sordum güldü. Doğumu kolaylaştırdığına dair bilimsel bişey yok ama faydalıdır yiyebilirsin dedi. Bizden haberler böyle :)

Canim cati muayenesinde cok zorlanmamana sevindim. Bende c.tesi cati muayenesi olcam insallah.36+2 ye denk geliyor bakalim bana ne dicek doktor.

Canim cati muayenesinde cok zorlanmamana sevindim. Bende c.tesi cati muayenesi olcam insallah.36+2 ye denk geliyor bakalim bana ne dicek doktor.

Yani kasmamak önemli kendini sanırım bide acısı hemen geçiyo o rahatlattı. İnşallah uygundur senindr çatın.

bende de çok akıntı var sürekli çamaşır değiştiriyorum günde 2 defa, herkeste var sanırım korkma canım bu arada profil resmi çok tatlı

yaaaa ben bunu kaç defa buraya yazdımmmm bu yazı dizisini mutlaka herkes okusun diye çünkü okumalarını istiyorum o kadar faydalı ki her anne yararlansın istiyorum ben:) gerçekten bunu okuyunca herkes iyiki bulmuşum diyecek bebekleriniz doğmadan okuyun iş işten geçmesin doğru bilinen yanlışları açıklıyor emzirme konusunda muhteşem bi kadın tomris

canım 20li sancılardan korkma... ki ben 31. haftadan beri sancı çekiyorum 32. haftada sancılarım 105lere çıktı... salı günkü nst de 35+3 de 20 dk arayla 70lere çıkan sancım oldu... bana yüksek sancı geldiğinde soğuk soğuk ter basıyor ve nefes almam değişiyor... ayın 28ine kadar su falan gelmez başka bir sıkıntı falan olmazsa bu sancıları çekmeye devam

Teşekkürler canım. Rabbim yardımcımız olsun. Vaktinde ve hayırla kavusalim hepimiz yavrularimiza insaallah. Tecrübe olmayınca hemen panikliyor insan

bu tomrisin notlarının kitabı varmı yoksa hepsini nettenmi okuyabilyoruz bilginiz varmı acaba .

Anladım canım benim kendi basiretim bağlanıyor acaba ne duycam herşey yolunda mı korkusu heyecanı giriyor bana, hiç çekinmeden herşeyi sorardım ilk zamanlar vakit daraldıkça heyecanım da arttı ve doğum korkusu cabası...
Sen normal doğum mu düşünüyosun durum ne gösteriyor benim durum normal şu an bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…