2016 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim canımmmm

bu tomrisin notlarının kitabı varmı yoksa hepsini nettenmi okuyabilyoruz bilginiz varmı acaba .

kitabı yok canım zaten kendisi 3 bebek yaptıktan sonra insanlara yardımcı olmak için böyle bir yazı dizisi hazırlamış kadının hiçbi maddi çıkarı yok yani. e sen onları indirip Word e alıp yazdırıp okuyabilirsin ben öyle yapacaktım ama çok uzun olunca bastırmak istemedim hem de pc başında çok vakit geçiriyorum not alarak okudum hepsini. bebeğinizin ilk günlerinde sütün yetmiyor deyip doktorun mama vermesi konusunda filan çok güzel bilgiler var, ayrıca meme ucu yaraları hakkında yanlış bilinen doğruları gösteriyor ne sürersek sürelim doğru pozisyonda emzirmezsek meme ucu yarası iyileşmezmiş.

Benimde bir hafta kaldi canim haftaya Cuma son is gunu! Bu hafta gercekten zorlandim artik... Az daha sabir

Okuldan gelip uyumusum uyandım hiçbir iş yapasim yok zaten ağrım var.Oturdum ağladım sıkıldım artık diye..Sonra oglumu uzdum mu diye düşünüp bi daha ağladım..Hem bitsin istiyorum hem daha erken diyorum..Hiç iyi hissetmiyorum kendimi..

Tesekkür ederim canim bilgi icin :) Ben de hatirlamasini falan istemiyorum. O zaman bir sorun olmazsa insallah 10 gün icinde yaptirabiliriz. Olmadi 2-3 ay sonra olur. Ayy simdiden kiyamiyorum

Yaptır tabi. BIR kere en başta ağrı kesici verdim. HALInde, durumunda hiç değişiklik, keyifsizligi olmadı. Acısı olmadı demek. Hem çok çabuk iyileşiyor ne olduğunu anlamazsınız. BÜYÜyünce kıyamazsın aslında acır, korkar. İYI ki yaptırmışım diyorum.

Evet paylasiriz canim, bakalim hemen gelecekmi :) ben memnun kalirsam bebisin cikolatalarinida orda yaptirabilirim :)
Bana haftaya çarşamba gelir dediler bakalım, ben bebişin çikolatalarını yaptırdım artık onun için çok geç :)

Canım benim bir arkadaşım en sevdiğin değil en sevmediğin gözden çıkarabileceğin takımı ver dopumhaneye, Bebek kanlı olabileceği için kirlenir sonra sen odada güzellerini giydirirsin dedi bende hediye gelen bir takımı koydum, anneme de sıkı sık tembih ettim bunu doğumhaneye vereceksiniz diye :)
bu tomrisin notlarının kitabı varmı yoksa hepsini nettenmi okuyabilyoruz bilginiz varmı acaba .
Tomris in emzirme notlarının kitabı yok ama emzirme sanatı diye bir kitap var canım, Tomris'in notları o kitabın özeti gibi, zaten Tomris Hanım' ın referans olarak gösterdiği kaynak da o kitap ve La Leche League ( emzirmeyi destekleyen uluslararası bir oluşum) Ben bu kitabı aldım ama henüz okuma fırsatım olmadı

canım bunu evdeki bi çarşafla falan yapsak olmaz mı tehlikeli mi olur acaba

canım bunu evdeki bi çarşafla falan yapsak olmaz mı tehlikeli mi olur acaba
Tehlikeli olur mu bilmiyorum canım ama bu esnek bir kumaştan yapılmış esnemesi de boyuna değil enine. Çarşaf biraz sıkabilir belki bir de böyle 50 cm kadar eni 5 metre civarı boyu var çarşafı o kadar uzun dolamak için özel diktirmek gerekebilir

Kiz hepsi hormonlardan oluyor bi dogursaydik hayirlisiyla. aynen dedigin gibi belden aşagisini ne alaka bende gecen gun gordum araya illa sıkısıyorlar. Terbiyesizler neyse az kaldi insallah

ben ne sancısından ne kasılmasından ne dakikasından ne de ağrılı mı değil mi düzenli mi aralıkları ne kadar anlayamıyorum ama tek anladığım bi kalp çarpıntısı oluyo o anlarda

of cnm hic sorma bende her gece tuhaf tuhaf seyler goruyorum inan skldm artik.. sagsaglim kavussakta yavrularimiza bu mod"dan ciksak dedigin gibiiiiiiiii.....
Az kaldi insallah. Rabbim sag salim kavustursun hepimizi. Bide şu mide mide bulantilari olmasa cok guzel olacak. Midem agzimda sanki

daha önce pek fark etmediğim bi üründü bu benim ama resmi görünce çok beğendim çünkü insan her dakka böle taşımak ister bebişini

daha önce pek fark etmediğim bi üründü bu benim ama resmi görünce çok beğendim çünkü insan her dakka böle taşımak ister bebişini
Bende hamile değilken kuzenimin bebişini taşımıştım çok güzel gerçekten, hele insanın kendi bebeği olunca daha çok hoşuna gider sanırım. Babywearing Türkiye diye bir Facebook sayfası var orda ikinci elleri de satılıyor çok daha uygun fiyata. katılıp incele istersen canım, bir de orda bu işi daha iyi bilen tecrübeli anneler var, onların deneyimleri daha değerli tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…