- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Teşekkür ederim canımmmmbende de çok akıntı var sürekli çamaşır değiştiriyorum günde 2 defa, herkeste var sanırım korkma canım bu arada profil resmi çok tatlı
yaaaa ben bunu kaç defa buraya yazdımmmm bu yazı dizisini mutlaka herkes okusun diye çünkü okumalarını istiyorum o kadar faydalı ki her anne yararlansın istiyorum ben:) gerçekten bunu okuyunca herkes iyiki bulmuşum diyecek bebekleriniz doğmadan okuyun iş işten geçmesin doğru bilinen yanlışları açıklıyor emzirme konusunda muhteşem bi kadın tomris
bu tomrisin notlarının kitabı varmı yoksa hepsini nettenmi okuyabilyoruz bilginiz varmı acaba .
Herkese günaydın..Gece felaket şekilde belim ağrıdı ve bacagima çekti o an kalkmaya çalışsam ayaklarım beni tasimazdi eminim..Saçma sapan rüyalar da cabasi..İzne ayrılmak istiyorum artık itekleye itekleye geldim bugüne..1 hafta daha dayanayim diyorum..
Tesekkür ederim canim bilgi icin :) Ben de hatirlamasini falan istemiyorum. O zaman bir sorun olmazsa insallah 10 gün icinde yaptirabiliriz. Olmadi 2-3 ay sonra olur. Ayy simdiden kiyamiyorum
Ben de Denizli'de oturuyorum..Denizlideyim canım ben
Bana haftaya çarşamba gelir dediler bakalım, ben bebişin çikolatalarını yaptırdım artık onun için çok geç :)Evet paylasiriz canim, bakalim hemen gelecekmi :) ben memnun kalirsam bebisin cikolatalarinida orda yaptirabilirim :)
Canım benim bir arkadaşım en sevdiğin değil en sevmediğin gözden çıkarabileceğin takımı ver dopumhaneye, Bebek kanlı olabileceği için kirlenir sonra sen odada güzellerini giydirirsin dedi bende hediye gelen bir takımı koydum, anneme de sıkı sık tembih ettim bunu doğumhaneye vereceksiniz diye :)Kizlar size bisey sorcam. Simdi ben bebis icin cantaya 1 tane 10lu 2 tane 5li hastane cikisi koycam. Bunlardan hangisini dogum aninda hemsireler isteyince verelim?cunku 10lu olan daha şık gupurlu falan ama 5liler daha normal hastane cikislari foto cekimi vs istiyorum nasipse, acaba ilk etapta 10lu versem bebek bana gelene kadar kirlenirmi uzerindekiler. Acemilikten bilemedim size danisayim dedim :)
Tomris in emzirme notlarının kitabı yok ama emzirme sanatı diye bir kitap var canım, Tomris'in notları o kitabın özeti gibi, zaten Tomris Hanım' ın referans olarak gösterdiği kaynak da o kitap ve La Leche League ( emzirmeyi destekleyen uluslararası bir oluşum) Ben bu kitabı aldım ama henüz okuma fırsatım olmadıbu tomrisin notlarının kitabı varmı yoksa hepsini nettenmi okuyabilyoruz bilginiz varmı acaba .
Ne oldu yine sanaaaGeliyim gelmeyim derken 4 de ciktim geldim. Guzel bi parmak yedim. Allahin cezasi erkek dr bole bise yok ya. Suyumu bile patlatablr geri zekali o kdr hizli soktuki tarifi yok.
Nst icin bekliorum suan. Bi kez daha bas gelis oldugunu ogrendim.
canım bunu evdeki bi çarşafla falan yapsak olmaz mı tehlikeli mi olur acabaKuzenim çok rahat kullandı hatta şöyle söyleyeyim ilk 3-4 ay hiç ayırmadı göğsünden, ne uyku sorunu, ne emzirme sorunu, ne kolik çekmedi maşallah. İdolüm oldu kendisi. Tabii her Bebek aynı olur mu bilmiyorum ama Nasıl başlarsa öyle gider diyorlar, bakalım göreceğiz. Bende kinin resmini ekliyorum, baksana bebiş Nasıl tatlı görünüyor
Canım ağrılı kasılma da olsa eğer arası düzenli değilse yalancı kasılmaymış bunlar. Arası 20 dakikadan alta düşmediği sürece önemli değil dedi doktorum bana
Tehlikeli olur mu bilmiyorum canım ama bu esnek bir kumaştan yapılmış esnemesi de boyuna değil enine. Çarşaf biraz sıkabilir belkicanım bunu evdeki bi çarşafla falan yapsak olmaz mı tehlikeli mi olur acaba
Kiz hepsi hormonlardan oluyor bi dogursaydik hayirlisiyla.Bu aralar normalde de rüyalarımda da çok duygusallaştım, hep eşime sarılayım, yanımda olsun istiyorumRüyalarımda da aynı senin gibi şeyler görüyorum, bazen eşimle ilgili, bazen bebek ve doğumla ilgili, bazen de çok afedersin belden aşağı rüyalar görüyorum. Hiç Aklımda yokken o niye araya sıkışıyor anlamış değilim
ben ne sancısından ne kasılmasından ne dakikasından ne de ağrılı mı değil mi düzenli mi aralıkları ne kadar anlayamıyorum ama tek anladığım bi kalp çarpıntısı oluyo o anlardaTesekkur ederız teyzesıı :)) ewt yalancılar oluyo ama dedıgın gbı belırsızlık cok kotu yahuu az once gne oldu 2 kere 8 dkka arayla gectı napcgnı blmıo ınsan esımıde ıkı bı hastaneye suruklemk ıstemıorm bse cıkmayınca mahcup oluyorum
Az kaldi insallah. Rabbim sag salim kavustursun hepimizi. Bide şu mide mide bulantilari olmasa cok guzel olacak. Midem agzimda sankiof cnm hic sorma bende her gece tuhaf tuhaf seyler goruyoruminan skldm artik.. sagsaglim kavussakta yavrularimiza bu mod"dan ciksak dedigin gibiiiiiiiii.....
daha önce pek fark etmediğim bi üründü bu benim ama resmi görünce çok beğendim çünkü insan her dakka böle taşımak ister bebişiniTehlikeli olur mu bilmiyorum canım ama bu esnek bir kumaştan yapılmış esnemesi de boyuna değil enine. Çarşaf biraz sıkabilir belkibir de böyle 50 cm kadar eni 5 metre civarı boyu var çarşafı o kadar uzun dolamak için özel diktirmek gerekebilir
Bende hamile değilken kuzenimin bebişini taşımıştım çok güzel gerçekten, hele insanın kendi bebeği olunca daha çok hoşuna gider sanırım. Babywearing Türkiye diye bir Facebook sayfası var orda ikinci elleri de satılıyor çok daha uygun fiyata. katılıp incele istersen canım, bir de orda bu işi daha iyi bilen tecrübeli anneler var, onların deneyimleri daha değerli tabiidaha önce pek fark etmediğim bi üründü bu benim ama resmi görünce çok beğendim çünkü insan her dakka böle taşımak ister bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?