2016 Aralık Anneleri

Ben henüz hiç sancı yaşamadım ama seni okuyunca korktum bende şimdi, o kadar mı fena ya
Biraz zorladi beni cnm. Bide yeni bise daha eklendi smdi nedir bilmem bebek kafasini oynattikca sanci oluyo ya asagida bole o sira bacagmdan damar cekilio gbi oluyo 4 5 sn ama braz surse ciglik atarim. Adim atamiorm. Gecio sonra bide bu eklendi.

Ben henüz hiç sancı yaşamadım ama seni okuyunca korktum bende şimdi, o kadar mı fena ya
Biraz zorladi beni cnm. Bide yeni bise daha eklendi smdi nedir bilmem bebek kafasini oynattikca sanci oluyo ya asagida bole o sira bacagmdan damar cekilio gbi oluyo 4 5 sn ama braz surse ciglik atarim. Adim atamiorm. Gecio sonra bide bu eklendi.

sukufelale catuke ben de uzun araştırmalar sonucu ergobaby aldım, hatta e bebekte çalışan arkadaş da en iyisi ergo baby demişti kendi sattığı markaya rağmen :/
Ben bu işin uzmanı değilim tabii ki ama o takip ettiğim grupta bu işten çok iyi anlayan kişiler vardı orda okumuştum. Siz kendiniz de bakın isterseniz ben yanlış yönlendirmiş olmayayım

Kizlar yaptirdigimiz hediyelikleri hastaneye giturecekmisniz?hani onlarida goturceksek 2 valiz gitmek gerekmezmi? Hediyelikler suslemeler vs vs. Nasil olcak o is ben anlamadim?

Kizlar yaptirdigimiz hediyelikleri hastaneye giturecekmisniz?hani onlarida goturceksek 2 valiz gitmek gerekmezmi? Hediyelikler suslemeler vs vs. Nasil olcak o is ben anlamadim?
Ben bebekşekerimi ve kendi yapacagim bebek şekerkurabiyesini götūrcem beni görmeye gelenleri boş göndermemek için.(kurabiyeleri biberon şeklinde yapcam inş)

Çok güzeller biberon şeklini nasıl vereceksin iyi fikir bende yapabilirim hastaneye
Bunlari oğlumun 3yaş gūnūne yapmistim. kalıbı var bende .internetten sipariş vermiştim.kurabiyeleri kaliba cikarip pisiriyorum sonra şekerhamurunu ayni şekilde merdaneyle açıp çıkarip ūstūne yapiştiriyorum.yspiştirmadan önce şekerli suyla kurabiyeyi firçaliyorumki gūzel tutsun

Bende götürcem çantam valizim hediyeliklerim hazır.hediyeliklerimi ben kendim yaptım.kapı süsümü bitirmeye çalışıyorum.bitsin kurtulayım.tez canlıyım herşey biran önce bitsin isterim.38.haftada olup daha çantasını hazırlamamış arkadaşlara çok imreniyorum.panik atak zor

O haberi bende izledim zaten doğum korkum var daha da arttı izlememek gerek aslında hep karşıma çıkıyor benimde

Bi kalıp araştırayım vende

Benim de her seferinde 20 civarı çıkıyor. Hemşireye sormuştum. 20 sıfır sancı demekmiş. Doktor da çok iyi hiç sancı yok diyor zaten. Tabi cihazdan cihaza değişebilir.

bizim burdaki e bebekte satılmıyordu, jokerden aldım bende. umarım iyidir memnun kalırız, o kadar araştırmanın sonunda kötü çıkmasın nolur :)

ben hediyeliklerimi ikiye böldüm. 100 adet hastane için minik kavanozlarda bal, 100 adet de eve çikolata hazırladık. nasipse onları dağıtıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…