- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Biraz zorladi beni cnm. Bide yeni bise daha eklendi smdi nedir bilmem bebek kafasini oynattikca sanci oluyo ya asagida bole o sira bacagmdan damar cekilio gbi oluyo 4 5 sn ama braz surse ciglik atarim. Adim atamiorm. Gecio sonra bide bu eklendi.Ben henüz hiç sancı yaşamadım ama seni okuyunca korktum bende şimdi, o kadar mı fena ya
Biraz zorladi beni cnm. Bide yeni bise daha eklendi smdi nedir bilmem bebek kafasini oynattikca sanci oluyo ya asagida bole o sira bacagmdan damar cekilio gbi oluyo 4 5 sn ama braz surse ciglik atarim. Adim atamiorm. Gecio sonra bide bu eklendi.Ben henüz hiç sancı yaşamadım ama seni okuyunca korktum bende şimdi, o kadar mı fena ya
Bakayım ben de, Sağol...Canım ben "Babywearing Türkiye" diye bir Facebook sayfasını takip ediyorum bu işin epey tecrübelileri var orada, orada okumuştum sende bir bak istersen yine de
Ben bu işin uzmanı değilim tabii ki ama o takip ettiğim grupta bu işten çok iyi anlayan kişiler vardı orda okumuştum. Siz kendiniz de bakın isterseniz ben yanlış yönlendirmiş olmayayımsukufelale catuke ben de uzun araştırmalar sonucu ergobaby aldım, hatta e bebekte çalışan arkadaş da en iyisi ergo baby demişti kendi sattığı markaya rağmen :/
Paü de yapcam. Sen nerde yapacaksın. 22 kasım benim senin ne zaman doğum?Aaa doğumu hangi hastanede yapacaksın?
Tşk ederim canımmiyi günlerde kullan canım çok güzel
Ben bebekşekerimi ve kendi yapacagim bebek şekerkurabiyesini götūrcem beni görmeye gelenleri boş göndermemek için.(kurabiyeleri biberon şeklinde yapcam inş)Kizlar yaptirdigimiz hediyelikleri hastaneye giturecekmisniz?hani onlarida goturceksek 2 valiz gitmek gerekmezmi? Hediyelikler suslemeler vs vs. Nasil olcak o is ben anlamadim?
Çok güzeller biberon şeklini nasıl vereceksin iyi fikir bende yapabilirim hastaneyeBen bebekşekerimi ve kendi yapacagim bebek şekerkurabiyesini götūrcem beni görmeye gelenleri boş göndermemek için.(kurabiyeleri biberon şeklinde yapcam inş)Eki Görüntüle 1913059
Bunlari oğlumun 3yaş gūnūne yapmistim. kalıbı var bende .internetten sipariş vermiştim.kurabiyeleri kaliba cikarip pisiriyorum sonra şekerhamurunu ayni şekilde merdaneyle açıp çıkarip ūstūne yapiştiriyorum.yspiştirmadan önce şekerli suyla kurabiyeyi firçaliyorumki gūzel tutsunÇok güzeller biberon şeklini nasıl vereceksin iyi fikir bende yapabilirim hastaneye
Bende götürcem çantam valizim hediyeliklerim hazır.hediyeliklerimi ben kendim yaptım.kapı süsümü bitirmeye çalışıyorum.bitsin kurtulayım.tez canlıyım herşey biran önce bitsin isterim.38.haftada olup daha çantasını hazırlamamış arkadaşlara çok imreniyorum.panik atak zorKizlar yaptirdigimiz hediyelikleri hastaneye giturecekmisniz?hani onlarida goturceksek 2 valiz gitmek gerekmezmi? Hediyelikler suslemeler vs vs. Nasil olcak o is ben anlamadim?
O haberi bende izledim zaten doğum korkum var daha da arttı izlememek gerek aslında hep karşıma çıkıyor benimdeAy inşallah su gibi doğumlarımız olur canım ya az önce show tv de haberleri izledim ağlama krizine girdim sezeryanda kadının karnında gazlı bez unutmuşlar vefat etmiş çok ağladım eşimde üzüldü ben her türlü seninle gircem doğuma korkma dedi normal de olsa sezeryanda olsa kiii inşallah normal olur bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sağ sağlim diyorum
Kum sancısından beter mi doğum sancısı?
Bi kalıp araştırayım vendeBunlari oğlumun 3yaş gūnūne yapmistim. kalıbı var bende .internetten sipariş vermiştim.kurabiyeleri kaliba cikarip pisiriyorum sonra şekerhamurunu ayni şekilde merdaneyle açıp çıkarip ūstūne yapiştiriyorum.yspiştirmadan önce şekerli suyla kurabiyeyi firçaliyorumki gūzel tutsun
Tşkler canlarGüzel bence güle güle giy inşallah..
Ah hatirladam hangi siteydi derdim sanaBi kalıp araştırayım vende
Benim de her seferinde 20 civarı çıkıyor. Hemşireye sormuştum. 20 sıfır sancı demekmiş. Doktor da çok iyi hiç sancı yok diyor zaten. Tabi cihazdan cihaza değişebilir.Kızlar nst sancım çıktı 20 lerde fakat düzenli. Hicbirsey hissetmiyorum ben sertlesme disinda doktorum takip et siklasirsa gel dedi. Uygulama indirmeye çalışıyorum ama bulamadım bir türlü. Bilgisi olan var mı aranızda ?bir de tecrübeli anneler tahmini ne zaman siddetlenir ve hissetmeye başlarım acaba
bizim burdaki e bebekte satılmıyordu, jokerden aldım bende. umarım iyidir memnun kalırız, o kadar araştırmanın sonunda kötü çıkmasın nolur :)Epey araştırdım, ebebekte denedim, çok tavsiye ettiler, hoşuma gitti içime sinerek aldım aslında :) .Güzel günlerde kullanalım, ben alalı 2-3 ay oldu galiba. DEĞIştiremem artık ama yinede biraz daha kurcalayayım :)
Ah hatirladam hangi siteydi derdim sana
Kalip buEki Görüntüle 1913069
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?