Kesinlikle canm daha bi gururla içinize sinerek vermiş olursunuz hediyeleriniziBi arkadaşıma sordum hemen bende bebek şeklinde kalıp var dedi ondan alırım el emeği vermek daha güzel oluyor hem ucuzda olur
cnm cok erkendi daha 22+6 haftalikken kaybettim,. kucucuktu daha
ben hediyeliklerimi ikiye böldüm. 100 adet hastane için minik kavanozlarda bal, 100 adet de eve çikolata hazırladık. nasipse onları dağıtıcaz..
Bence değer diye düşünüyorum! Ben seviyorum böyle şeyleri. Hamilelik fotolarımızda var. Ve kızımda çektirdik fotoları, şimdi yine olacak kısmetse, bunun için Süslü püslü tokaları elbiseleri hazır bekliyor
yaaaa ben bunu kaç defa buraya yazdımmmm bu yazı dizisini mutlaka herkes okusun diye çünkü okumalarını istiyorum o kadar faydalı ki her anne yararlansın istiyorum ben:) gerçekten bunu okuyunca herkes iyiki bulmuşum diyecek bebekleriniz doğmadan okuyun iş işten geçmesin doğru bilinen yanlışları açıklıyor emzirme konusunda muhteşem bi kadın tomris
canım bunu evdeki bi çarşafla falan yapsak olmaz mı tehlikeli mi olur acaba
Bende hamile değilken kuzenimin bebişini taşımıştım çok güzel gerçekten, hele insanın kendi bebeği olunca daha çok hoşuna gider sanırım. Babywearing Türkiye diye bir Facebook sayfası var orda ikinci elleri de satılıyor çok daha uygun fiyata. katılıp incele istersen canım, bir de orda bu işi daha iyi bilen tecrübeli anneler var, onların deneyimleri daha değerli tabii
sukufelale catuke ben de uzun araştırmalar sonucu ergobaby aldım, hatta e bebekte çalışan arkadaş da en iyisi ergo baby demişti kendi sattığı markaya rağmen :/
Doğru söylüyorsun canım haklısınKızlar bende çok heyecanlıyım yarın kontrolümüz var bakalım kızımın keyfi nasıl çok merak ediyorum...Bir de bende normal doğumdan çok korkuyordum geçen hafta Doğuma hazırlık kursuna başlayana kadar...artık Doğumla ilgili hikayeler okumuyorum ve anlatmaya çalışanları da dinlemiyorum...ebe hemşire Doğumun tamamen beyinde bittiğini kişi "korku" olarak değil "aşkla ve merakla bebeğe kavuşmak" olarak görüp kendi kendini motive etmeli dedi 3 saatlik kursun sonunda bende yapabilirim dedim...haberleri zaten izlemiyorum bence izleyen arkadaşlar da böyle durumları burada paylaşmak yerine daha motive edici haberler bilgiler paylaşmalı...hepimizin bundan sonra korkuya, kaygıya, acabalara değil meraka heyecana motivasyona ihtiyacı var diye düşünüyorum...
Aynen nerden gördüm o haberi çok ağladım dün boşu boşuna kendimi Bebeğimi üzdüm bir daha haber maber izlemicem bizim moral e ihtiyacımız var güzel şeylere Allahım hepimizi korusun sağ Selamet kavuştursun yavrularımıza.O haberi bende izledim zaten doğum korkum var daha da arttı izlememek gerek aslında hep karşıma çıkıyor benimde
amin cnmbenim cumlemizin bebisleri insallahhhhh :)Bir Meleğin seni bekliyor olacak annesi, ikinci meleğin sağlıcakla uzun ömürle gelsin inşallah
bencede izlememek lazim... hep kotu haberler etkilenmemek elde degilAynen nerden gördüm o haberi çok ağladım dün boşu boşuna kendimi Bebeğimi üzdüm bir daha haber maber izlemicem bizim moral e ihtiyacımız var güzel şeylere Allahım hepimizi korusun sağ Selamet kavuştursun yavrularımıza.
Anladım canım benim kendi basiretim bağlanıyor acaba ne duycam herşey yolunda mı korkusu heyecanı giriyor bana, hiç çekinmeden herşeyi sorardım ilk zamanlar vakit daraldıkça heyecanım da arttı ve doğum korkusu cabası...
Sen normal doğum mu düşünüyosun durum ne gösteriyor benim durum normal şu an bakalım ..
kitabı yok canım zaten kendisi 3 bebek yaptıktan sonra insanlara yardımcı olmak için böyle bir yazı dizisi hazırlamış kadının hiçbi maddi çıkarı yok yani. e sen onları indirip Word e alıp yazdırıp okuyabilirsin ben öyle yapacaktım ama çok uzun olunca bastırmak istemedim hem de pc başında çok vakit geçiriyorum not alarak okudum hepsini. bebeğinizin ilk günlerinde sütün yetmiyor deyip doktorun mama vermesi konusunda filan çok güzel bilgiler var, ayrıca meme ucu yaraları hakkında yanlış bilinen doğruları gösteriyor ne sürersek sürelim doğru pozisyonda emzirmezsek meme ucu yarası iyileşmezmiş.
Benimde bir hafta kaldi canim haftaya Cuma son is gunu! Bu hafta gercekten zorlandim artik... Az daha sabir
Erpa Özel Sağlıkta yapıcam ben de 28 kasımda inşallah. Aramızda 1 hafta olacak :) Gün sayıyorum bir yandan da sürpriz olursa diye bekliyorum.Paü de yapcam. Sen nerde yapacaksın. 22 kasım benim senin ne zaman doğum?
Canım özelde yapacaksan doğumunu oda zaten senin için ayrılmış olacak. Biz süsleri ikramları vs bir gece önceden götürücez.Kizlar yaptirdigimiz hediyelikleri hastaneye giturecekmisniz?hani onlarida goturceksek 2 valiz gitmek gerekmezmi? Hediyelikler suslemeler vs vs. Nasil olcak o is ben anlamadim?
Günaydın annişler dünkü acelem sayesinde e Bebek indiriminden durup dururken avent Philips göğüs pompam oldu elektrikli (scf33201) ve manuel (scf33060) ve süt saklama torbalarıyla toplamda 320 tl (ebebek %25 indirim yapmış)aldım
Çünkü dünden beri psikolojim bozuk muhtemelen Doğum izni içerisinde ara çalışmalarım olacak ve bu durum vicdanen rahatsız ediyor beni şuanda (32den35 e 3 haftada 2 kilo almışım ama umrumda değil ) oğlumu protein pekmez süt ve meyve ile besleyecem sanırım son 3 haftamız kaldı şimdi sorum şu verdiğin paraya acımıyorum ama kullanan ve bu ürünü tavsiye eden var mı iade edemeyeceğimden sadece merak ediyorum. En azından gönül rahatlığı ile kullanabilecekmiyim yada hiç açmazsam iade kabul ederler mi?
canım benim doktor geliyor doğuma normal de olsa sezeryan da olsa geliyormuşcanım takiplerini yapan doktorun kesin doğumuna giricek mi konuşup anlaşıyo musunuz doktorunuzla mesela gece gitsek nöbetçi kadın doğum doktoruyla doğum yaparız ya da izinli falan olursa telle arayıp çağırınca geliyo mu dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?