2016 Aralık Anneleri

arkadaşlar , aramızda kıbrısta yaşayan bir arkadaşımız vardı. bebek arabasını türkiye dışından mı getirtti yoksa kıbrıstan mı aldı. tr ye yurtdışından internetten getirtilen bebek arabaları gümrüğe takılıyor. kıbrısta durum farklı mı?

Sen de almanyadasin dimi? Peki dogum fotografcisi ile ne kadara anlastin canim?
Valla benim bulduklarim 1000 euro civarindaydi, 1500 euro isteyen bile var acayip pahali geldi. O paraya 2 tane profesyonel fotograf makinasi alinir Cidden öyle yapmayi düsünüyorum. Iyi bir fotograf makinasi alcam sanirim.

Okuyorum ben de :) cok faydali cidden

canım bunu evdeki bi çarşafla falan yapsak olmaz mı tehlikeli mi olur acaba

placebo effect onu ben de düsünmüstüm biliyo musun? Carsaf degil de kendim kumas alip yapabilir miyim diye. Cünkü cok pahalilar. 50-60 euro civarinda burada. Ama emin olamadim, kumasi falan ona göre bulamam diye. Sonra ikinci el aldim ben hem de 5 euroya Ve geldi tas gibi. Zaten öyle eskiyecek bir sey degil. Yikadim tertemiz bekliyor. Ikinci el konusuna sicak bakiyorsan düsünebilirsin

Doğru söylüyorsun canım haklısın
Inşallah 1 ay sonra herkes doğurmuş ve burda bebek bakımınla ilgili konuşuyor olucaz...

O haberi bende izledim zaten doğum korkum var daha da arttı izlememek gerek aslında hep karşıma çıkıyor benimde
Aynen nerden gördüm o haberi çok ağladım dün boşu boşuna kendimi Bebeğimi üzdüm bir daha haber maber izlemicem bizim moral e ihtiyacımız var güzel şeylere Allahım hepimizi korusun sağ Selamet kavuştursun yavrularımıza.

Günaydın annişler dünkü acelem sayesinde e Bebek indiriminden durup dururken avent Philips göğüs pompam oldu elektrikli (scf33201) ve manuel (scf33060) ve süt saklama torbalarıyla toplamda 320 tl (ebebek %25 indirim yapmış)aldım
Çünkü dünden beri psikolojim bozuk muhtemelen Doğum izni içerisinde ara çalışmalarım olacak ve bu durum vicdanen rahatsız ediyor beni şuanda (32den35 e 3 haftada 2 kilo almışım ama umrumda değil ) oğlumu protein pekmez süt ve meyve ile besleyecem sanırım son 3 haftamız kaldı şimdi sorum şu verdiğin paraya acımıyorum ama kullanan ve bu ürünü tavsiye eden var mı iade edemeyeceğimden sadece merak ediyorum. En azından gönül rahatlığı ile kullanabilecekmiyim yada hiç açmazsam iade kabul ederler mi?

Bir Meleğin seni bekliyor olacak annesi, ikinci meleğin sağlıcakla uzun ömürle gelsin inşallah
amin cnmbenim cumlemizin bebisleri insallahhhhh :)

bencede izlememek lazim... hep kotu haberler etkilenmemek elde degil

ya başıma ne geleceği bilmeden normal istiyordum hep ama belki mecburi sezeryan olma durumum var.
karacaiğer enzimlerim yine yükseldi benm yarın kont.üm var işte karar vericekler bebeği almakla , devam etmek arasında .
ama alınmasa bile bebek bayağı iri şu son 1 ayda kilo alırsa normali zorlamann manası yok dedi dr.
geçen hafta 35. haftadaydık ve bebek 3,5 kiloydu üstüne 1 kilo alsa 4,5 olur ve ben onu nromal doğuramam sanırım :)
o yüzden benide feci bir doğum korkusu ameliyat korkusu sardı . nedense normal doğum sanki çok kolay bir çırpıda biticek ertesi gün herşey unutulacak gibi geliyor halbuki öyle değil ama hep öle lanse edilmiş bize. sezeryan ise öcü gibi geliyordu bakalım hayırlısı diyorum artık ama feci korkuyorum aslında ben
inş. sende gönlünce ve kolayca normal doğum yapabilirsin cnm .

siz yazdıktan sonra baktım evet konuşur dille sanki karışınızda anlatır gibi çok hoş bir yazı şekli ile yazmış . keşke kitabı olsaydı ama. bilg. başında bişe okumak çok zor kitap olsaydı sürekli elinin altında daha rahat okunurdu . çıktı almak mantıklı ama kaç not acaba bir ansiklopedi olmasın sonra :) işten kovarlar valla :))))

Kizlar yaptirdigimiz hediyelikleri hastaneye giturecekmisniz?hani onlarida goturceksek 2 valiz gitmek gerekmezmi? Hediyelikler suslemeler vs vs. Nasil olcak o is ben anlamadim?
Canım özelde yapacaksan doğumunu oda zaten senin için ayrılmış olacak. Biz süsleri ikramları vs bir gece önceden götürücez.

hayırlı olsun canım. inşallah memnun kalırsın. e-bebekten internet üzerinden aldığın ürünleri iade mağazada iade edebiliyorsun. o alışveriş tutarı kadar sana ürün çeki veriyorlar yaklaşık 1 yıl kullanma süresi olan o şekilde kullanılabiliyor. bizde bebek arabası aldık geldi beğenmedik ve mağazaya iade ettik o yüzden biliyorum.

canım benim doktor geliyor doğuma normal de olsa sezeryan da olsa geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…