2016 Aralık Anneleri

Karaciğer enziminden bende çektim ilk zamanlar canım biliyorum ama çok şükür 1 ay önce herşey normaldi testlerde , senin tosununun maaşallahı varmış annesi bencede normal doğum zor olur doktorun ne diyorsa o.
Aynen canım ya normal de olsa sezaryen da olsa beni de acayip korku aldı ama sezaryen daha çok korkutuyor normal de hemen toplanıyosun ama olmuyorsa da yeterki sağlık olsun önemli değil tabi , önemli olan sağ sağlim bebişlere kavuşmamız. Sen face grubunda yokmusun seni görmüyorum benide etiketle olur mu kontrolden sonra merak ederim inşallah güzel haberlerle dön canım

Günaydın tatlı hamişler, hayırlı cumalar olsun hepimize. Allah dualarımızı kabul etsin

canım bunu evdeki bi çarşafla falan yapsak olmaz mı tehlikeli mi olur acaba

Canım ben mağazada incelemiştim slingleri annemle. Kumaşlarına falan baktık. Evde annemin ölçüleri uyan pamuklu hafif esnek çok benzeyen bir kumaşı vardı. 50 cm en, 5metre boy şeklinde kesti ve çok da güzel oldu. Eğer o şekilde kumaşın varsa, olabilir ama tek parça olmasında fayda var, parça birleştirirsen dikiş yerleri tehlikeli olur tahminim.

kızlarrrr işte beni dün heyecana boğan süslerden biri.
inşallah canım Eylül üm sağlıkla gelsin.
çoook güzel ya bakmaya doyamıyorumm Eki Görüntüle 1912986

Çok güzelmiş canım benim. İyi günlerde kullanın inşallah, bayıldım.

Canım ben "Babywearing Türkiye" diye bir Facebook sayfasını takip ediyorum bu işin epey tecrübelileri var orada, orada okumuştum sende bir bak istersen yine de

Bu babyweaing sayfasına neredeyse 1 aydır gruba katılma teklifi gönderiyorum cevap gelmiyor, ne yapmam lazım bılemedim

Canım ben "bebek yapım bakım onarım" dan konu başlığı Tomrisin emzirme notları olan tüm yazıları kopyaladım, worde attım. sonra wordde okudum, karakter küçülttüm, gereksiz yer kaplayan resimleri falan çıkarttım. Toplamda 10 sayfaya falan düştü. Sayfa üst alt yan boşluklarını daralt çok farkediyor.

Canım ben KKTC De yaşıyorum. Burada bebekle ilgili herşey TR'ye göre çok pahalı. Ben Türkiye'den aldım, uçakla gelirken valiz bölümünde getirdim kilom dahilinde. Eğer bebek olsaydı, kilodan saymıyorlardı, hamileyim bebek yok valiz kilosu dahilinde oldu. Eğer uçakla ya da Mersin'den vapurla gelecek birisi varsa en mantıklısı o şekilde getirmek. Ama kargoyla gelirse, maalesef her iki yönde de gümrüğe tabi olacaktır. Kargo ücreti de yüksek olacaktır. En mantıklısı bu benim kullandığım bebek arabam diyip getirmek. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

İnşallah güzel bi üründür de iade etme gibi zorunluluk olmaz ki emzirme ürünleri strelizasyın açısından kullanmadan bile iade almıyorlar diye biliyorum inşallah sıkıntı olmaZ

evet cnm biliyorum sennde sıkıntı çektiğini hatta beni buraya davet eden sensin bende ilk zamanlarda yine çekmiştm bu kadınlar klubune yazmıştım sende beni buraya davet etmiştin hatırlarmısın bilmem :)
buzaman kadar bendede herşey yolundaydı ama gebelik kleztazı çıktı kaşıntı ile ve yine yükselmişler iki haftadır dr tahlil vs bayağı yordu yine bizi inş. yarın hayırlı sonuçlar alırız. gerçi kaşıntılarım son gaz devam ama bakalım .
aynen cnm dr nederse o bende asla zorlamam normal veya şu olsun diy ebilir kişi o ve o dr nederse ona uyucaz artık .
facede varım cnm yine adım ve soyadmla ordan seni tanımam zor olur ama inş. burdan yazarım .
çok sağol cnm hepimiz sağlıcakla ataltıp alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inş.

aa süperr okadar az tutuyorsa alırım o halde ,haftaya son haftam yapıyım bari. ben öle notlar 20 -21 i görünce dedim herhalde bir kitap kadar 100-200 sayfa tutar sanmıştım . çok sağol

aa süperr okadar az tutuyorsa alırım o halde ,haftaya son haftam yapıyım bari. ben öle notlar 20 -21 i görünce dedim herhalde bir kitap kadar 100-200 sayfa tutar sanmıştım . çok sağol

Yorumları kopyalarsan çok sayfa olur canım, ben yorumları almadım, sadece Tomrisin yazılarını aldım. Notların çıktısını aldıktan sonra word dosyasını sılmemıs olsaydım atardım maılıne ama maalesef yok İşyerindeki bilgisayarda dogum ıznıne cıkmadan tum kısısel seylerı sıleyım derken sıldım onları da.

Herkese günaydın..Çalışma haftalarından birisi daha bitti çok şükür..Haftaya son inşallah..
Havalar bi garip dikkatli olun arkadaşlar ben de garip bi ağrıyla uyandım göğsümün altından karnıma doğru.Sanki üşütmüşüm gibi.Zaten sabahları canım bişey istemez bi de üstüne midem bulandı.Şu an bitse de gitsem modundayım.

İnşallah güzel bi üründür de iade etme gibi zorunluluk olmaz ki emzirme ürünleri strelizasyın açısından kullanmadan bile iade almıyorlar diye biliyorum inşallah sıkıntı olmaZ

kullandıktan sonra almazlar hiç bir ürünü ama kullanmadan alırlar bence. ben mamajoo alıcam onda karar kıldım. inşallah sıkıntı yaşamazsın

Gunaydin kizçeler. Bugun bizimde artik yeni hafta baslangicimiz :) 37yi gordugume inanamiyorum :) bu arada sewgili kv dun bilezik almis bana dogum hediyesi getirdi takti. Esimde iphone 7 almis :)

Bu arada dun yedigim parmaktan sonra kendimi kastim diye mi blmiorum birden bire eklem agrilarim cikti ortaya tum kemiklerim agrio.. hic olmaya dun birden bire resmen hortlayan cati agrim basladi. Gece boyu uyandikca hssettigim sancim var.. allah dedim o dr öldugunde pamugu yanlislikla ileri tikasinlar da gorsun dedim...

Hahahha Allah seni hayırlı olsun telefonun kuzum güle güle kullan oğluşunun fotolarıyla doldur inşallaaaahhhh benim kv de de bilezik almış eşim söyledi ben biraz ağzımla istedim ama ilk hamile kaldığımda bizde adettir ilk torunda geline bişi takılır dedim oda senmisin isteyen diyip bebeğe çöp almadı bilezik alacam diye gavuroh iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…