Karaciğer enziminden bende çektim ilk zamanlar canım biliyorum ama çok şükür 1 ay önce herşey normaldi testlerde , senin tosununun maaşallahı varmış annesi bencede normal doğum zor olur doktorun ne diyorsa o.ya başıma ne geleceği bilmeden normal istiyordum hep ama belki mecburi sezeryan olma durumum var.
karacaiğer enzimlerim yine yükseldi benm yarın kont.üm var işte karar vericekler bebeği almakla , devam etmek arasında .
ama alınmasa bile bebek bayağı iri şu son 1 ayda kilo alırsa normali zorlamann manası yok dedi dr.
geçen hafta 35. haftadaydık ve bebek 3,5 kiloydu üstüne 1 kilo alsa 4,5 olur ve ben onu nromal doğuramam sanırım :)
o yüzden benide feci bir doğum korkusu ameliyat korkusu sardı . nedense normal doğum sanki çok kolay bir çırpıda biticek ertesi gün herşey unutulacak gibi geliyor halbuki öyle değil ama hep öle lanse edilmiş bize. sezeryan ise öcü gibi geliyordu bakalım hayırlısı diyorum artık ama feci korkuyorum aslında ben
inş. sende gönlünce ve kolayca normal doğum yapabilirsin cnm .
canım bunu evdeki bi çarşafla falan yapsak olmaz mı tehlikeli mi olur acaba
kızlarrrr işte beni dün heyecana boğan süslerden biri.
inşallah canım Eylül üm sağlıkla gelsin.
çoook güzel ya bakmaya doyamıyorummEki Görüntüle 1912986
Canım ben "Babywearing Türkiye" diye bir Facebook sayfasını takip ediyorum bu işin epey tecrübelileri var orada, orada okumuştum sende bir bak istersen yine de
siz yazdıktan sonra baktım evet konuşur dille sanki karışınızda anlatır gibi çok hoş bir yazı şekli ile yazmış . keşke kitabı olsaydı ama. bilg. başında bişe okumak çok zor kitap olsaydı sürekli elinin altında daha rahat okunurdu . çıktı almak mantıklı ama kaç not acaba bir ansiklopedi olmasın sonra :) işten kovarlar valla :))))
arkadaşlar , aramızda kıbrısta yaşayan bir arkadaşımız vardı. bebek arabasını türkiye dışından mı getirtti yoksa kıbrıstan mı aldı. tr ye yurtdışından internetten getirtilen bebek arabaları gümrüğe takılıyor. kıbrısta durum farklı mı?
İnşallah güzel bi üründür de iade etme gibi zorunluluk olmaz ki emzirme ürünleri strelizasyın açısından kullanmadan bile iade almıyorlar diye biliyorum inşallah sıkıntı olmaZhayırlı olsun canım. inşallah memnun kalırsın. e-bebekten internet üzerinden aldığın ürünleri iade mağazada iade edebiliyorsun. o alışveriş tutarı kadar sana ürün çeki veriyorlar yaklaşık 1 yıl kullanma süresi olan o şekilde kullanılabiliyor. bizde bebek arabası aldık geldi beğenmedik ve mağazaya iade ettik o yüzden biliyorum.
Karaciğer enziminden bende çektim ilk zamanlar canım biliyorum ama çok şükür 1 ay önce herşey normaldi testlerde , senin tosununun maaşallahı varmış annesi bencede normal doğum zor olur doktorun ne diyorsa o.
Aynen canım ya normal de olsa sezaryen da olsa beni de acayip korku aldı ama sezaryen daha çok korkutuyor normal de hemen toplanıyosun ama olmuyorsa da yeterki sağlık olsun önemli değil tabi , önemli olan sağ sağlim bebişlere kavuşmamız. Sen face grubunda yokmusun seni görmüyorum benide etiketle olur mu kontrolden sonra merak ederim inşallah güzel haberlerle dön canım
Günaydın tatlı hamişler, hayırlı cumalar olsun hepimize. Allah dualarımızı kabul etsin
Canım ben mağazada incelemiştim slingleri annemle. Kumaşlarına falan baktık. Evde annemin ölçüleri uyan pamuklu hafif esnek çok benzeyen bir kumaşı vardı. 50 cm en, 5metre boy şeklinde kesti ve çok da güzel oldu. Eğer o şekilde kumaşın varsa, olabilir ama tek parça olmasında fayda var, parça birleştirirsen dikiş yerleri tehlikeli olur tahminim.
Çok güzelmiş canım benim. İyi günlerde kullanın inşallah, bayıldım.
Bu babyweaing sayfasına neredeyse 1 aydır gruba katılma teklifi gönderiyorum cevap gelmiyor, ne yapmam lazım bılemedim
Canım ben "bebek yapım bakım onarım" dan konu başlığı Tomrisin emzirme notları olan tüm yazıları kopyaladım, worde attım. sonra wordde okudum, karakter küçülttüm, gereksiz yer kaplayan resimleri falan çıkarttım. Toplamda 10 sayfaya falan düştü. Sayfa üst alt yan boşluklarını daralt çok farkediyor.
Geçmiş olsun canım bol bol dinlenmeye çalış battaniye altında.Kızlar havalar çok soğuk dikkat edin...
Ben hasta oldum acayip tıkalıyım hem de. nane yağı kokluyorum açılmak için o da uzun süre gitmiyor zaten
aa süperr okadar az tutuyorsa alırım o halde ,haftaya son haftam yapıyım bari. ben öle notlar 20 -21 i görünce dedim herhalde bir kitap kadar 100-200 sayfa tutar sanmıştım . çok sağol
İnşallah güzel bi üründür de iade etme gibi zorunluluk olmaz ki emzirme ürünleri strelizasyın açısından kullanmadan bile iade almıyorlar diye biliyorum inşallah sıkıntı olmaZ
Geçmiş olsun canım bol bol dinlenmeye çalış battaniye altında.
Hahahha Allah seniGunaydin kizçeler. Bugun bizimde artik yeni hafta baslangicimiz :) 37yi gordugume inanamiyorum :) bu arada sewgili kv dun bilezik almis bana dogum hediyesi getirdi takti. Esimde iphone 7 almis :)
Bu arada dun yedigim parmaktan sonra kendimi kastim diye mi blmiorum birden bire eklem agrilarim cikti ortaya tum kemiklerim agrio.. hic olmaya dun birden bire resmen hortlayan cati agrim basladi. Gece boyu uyandikca hssettigim sancim var.. allah dedim o dr öldugunde pamugu yanlislikla ileri tikasinlar da gorsun dedim...
Canım özelde yapacaksan doğumunu oda zaten senin için ayrılmış olacak. Biz süsleri ikramları vs bir gece önceden götürücez.
evet :) eşim bal ticareti yapıyor o yüzden bal oğlanın ballarını dağıtalım dedikBal mı :) hiç duymamıştım, enteresaninşallah nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?