bnm doktorda vermişti kesmedi devam.dedi.ama.ben kullanamıyorum :/ benimde ruhum daraliyor bugun ağlıyorum aksam akşam sorsalar nedn cevap bile yok vereceğim hormonal değişiklik desem o ayları çoktan geçtik ama ağlamaktan yetmiyor bağırıp cagirasim var gereksiz yere yawruma kizdim kocami azarladim adamı resmen evden kovdum :/ oturmus daraliyorum ağlıyorumjtaime020626 gecmis olsun canim
Kuyruk sokumum benimde yerinden oynamisti bekarken bilirim oturmasi dert kalkmasi dert allah yardimcin olsun.
AzRASILAM hepsi cok guzel olmus bayildim.
@nefise erdem hayirli olsun bebisin allah sana bagislasin. En kisa zamanda evinde bakman dilegiyle darisi basimiza.
CansuEylul el emegi herzaman daha guzel oluyo cok guzel olmus kapi susun masallah.
Buarada dogsun diyosun ya bian once dogdugundada karnindaki bosluk seni uzuyo o buyudukce keske bidaha yasasam o duyguyu diyosun :)
Az kaldi hayirlisiyla
Kizlar toplu oldu okuduklarima soyle bi cevap verim dedim.
Buarada arada bi arkadas kemik agrilarim basladi magnezyum icin artik gec kullanmak istemiyorum gibi bisey okudum.
Gecen hafta doktora vajina kemigim agriyo dedim bana magnezyum yazdi hamileligin basindan beri kullanmadigim icin acaba kaslarimi gevsetirmi korkusuyla kullanmamistim magnezyum son haftalarda kullanilmiyormu kizlar.
Eger oyleyse benim dr niye verdi bana
Kiz mecbur yuruyecem ki acilmam kolay olsun evin icindede pilatese baslicam tabii güc bulursam.Maşallah valla yürüyebiliyosan ben tuvalete zor gidiyorum bi saat ahlayarak .
Saol canim. Artik doguma kadar idare edecem.jtaime020626 gecmis olsun canim
Kuyruk sokumum benimde yerinden oynamisti bekarken bilirim oturmasi dert kalkmasi dert allah yardimcin olsun.
@nefise erdem hayirli olsun bebisin allah sana bagislasin. En kisa zamanda evinde bakman dilegiyle darisi basimiza.
CansuEylul el emegi herzaman daha guzel oluyo cok guzel olmus kapi susun masallah.
Buarada dogsun diyosun ya bian once dogdugundada karnindaki bosluk seni uzuyo o buyudukce keske bidaha yasasam o duyguyu diyosun :)
Az kaldi hayirlisiyla
Buarada arada bi arkadas kemik agrilarim basladi magnezyum icin artik gec kullanmak istemiyorum gibi bisey okudum.
Gecen hafta doktora vajina kemigim agriyo dedim bana magnezyum yazdi hamileligin basindan beri kullanmadigim icin acaba kaslarimi gevsetirmi korkusuyla kullanmamistim magnezyum son haftalarda kullanilmiyormu kizlar.
Bana doktorum magnezyumu keseceğiz falan demedi canım. Son ana kadar içiliyor.jtaime020626 gecmis olsun canim
Az kaldi hayirlisiyla
Ben iki tane pijama aldım hem lohusa hem gebelik için, altı da üstü de gebe kıyafeti gibi, üstü de emzirmeye uygun. 2 aydır onları giyiyorum diğer pijamalar kasığımı ağrıtıyordu yatarkenNormal pijamalara göbekten nasıl sığıyorsunuz ya :) benim önümde sanki basket topu var :))
Canımız azaldı canım artık kolay değil iyi şeyler düşün güzel şeyle düşün bebişinde üzülüyor sen ağlayıncabnm doktorda vermişti kesmedi devam.dedi.ama.ben kullanamıyorum :/ benimde ruhum daraliyor bugun ağlıyorum aksam akşam sorsalar nedn cevap bile yok vereceğim hormonal değişiklik desem o ayları çoktan geçtik ama ağlamaktan yetmiyor bağırıp cagirasim var gereksiz yere yawruma kizdim kocami azarladim adamı resmen evden kovdum :/ oturmus daraliyorum ağlıyorum((
Ben bugun baktım ama saçma sapan pijamalar 70 den aşağı yok bi marka güzel oda 150 den aşağı yok Feyza mi neBen iki tane pijama aldım hem lohusa hem gebelik için, altı da üstü de gebe kıyafeti gibi, üstü de emzirmeye uygun. 2 aydır onları giyiyorum diğer pijamalar kasığımı ağrıtıyordu yatarken
Evet canım haftaya son 28 kasimda 37+0 da rapor alıp çalışmayacağım.25inde de kontrolüm var inşallah.36haftalikmi cnm
pc den acmisim Yeşilçam izliyorum belki iyi gelir diye kafami onla dagitiyorum ama :/Canımız azaldı canım artık kolay değil iyi şeyler düşün güzel şeyle düşün bebişinde üzülüyor sen ağlayınca
bnm doktorda vermişti kesmedi devam.dedi.ama.ben kullanamıyorum :/ benimde ruhum daraliyor bugun ağlıyorum aksam akşam sorsalar nedn cevap bile yok vereceğim hormonal değişiklik desem o ayları çoktan geçtik ama ağlamaktan yetmiyor bağırıp cagirasim var gereksiz yere yawruma kizdim kocami azarladim adamı resmen evden kovdum :/ oturmus daraliyorum ağlıyorum((
Aynı düğün hazırlığında olduğu gibi adı lohusa pijaması olunca fiyatlar birden yükseliyor halbukı aynı kumaş aynı kalite ben lcw den aldım evde de hastanede de rahat rahat giyerimBen bugun baktım ama saçma sapan pijamalar 70 den aşağı yok bi marka güzel oda 150 den aşağı yok Feyza mi ne
Valla kaç saat sonra senin mesajın yüzümü güldürdü :) aynı şeyi bende yaptım Allahın cezası bi defol git evden nedene gelince ortada hiç bi sebep yok yavruma da ayrı kizdim simdi soruyor anne baristik mi diye yavrum neden kus olaydik :/ kocam zaten gidecekti çıktı çıkarken tatlı istermisin falan gönlümü almaya çalıştı ama kapıdan bile yolculamadimBende ayni durumdayim adama durduk yere bagiriyorum
Kizim 2 bucuk yasinda ve kucagimda uyumaya alismis ne yaptiysak baska turlu uyutamadik.
Gecen aksam aldim kucagima karnim tas gibi kizim kucagimda gobegime baski yapiyo.
dondum esime dedimki tuh sana bidaha sana evlad verenin ben taaaa :)
Adam neye ugradigini sasirdi.
ben halla devam bitti bu son seni allah bildigi gibi yapsin lar havada uctu allahtan ses etmedi.
garibim cok ugrasti kizim bi turli benden baskasiyla uyumuyo :)
Olur boyle seyler az kaldi
Lcw da ne kadar ? Ben kadife de istedim ama yok lohusa istemiyorum kalın istiyorum oda yok hep ince penye ya herkesin evinde doğalgaz mi varAynı düğün hazırlığında olduğu gibi adı lohusa pijaması olunca fiyatlar birden yükseliyor halbukı aynı kumaş aynı kalite ben lcw den aldım evde de hastanede de rahat rahat giyerim
Benim 34 doluyor yarın ama çok halsizim çok yoruyor okul artık bi iki hafta daha gidebilsem keskeEvet canım haftaya son 28 kasimda 37+0 da rapor alıp çalışmayacağım.25inde de kontrolüm var inşallah.
Ben maaş karşılığı derse giriyorum o yüzden yormaktan ziyade değişiklik oluyordu gidip gelmek ama 34te ben de dayanamayacagimi düşünmüştüm.Doktorum iyisin calisirsin diyince gaza geldim ben de.Son hafta kaldı inşallah.Benim 34 doluyor yarın ama çok halsizim çok yoruyor okul artık bi iki hafta daha gidebilsem keske
canım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama istanbulsa ben tedi den aldım kadife, 40 liraydı galiba, gayet rahat ama 0 yaka önü kapalı yani, evde giyerim diye aldım Bi de yine tedi den önü düğmeli penye aldım, lohusa takımı diye satılanlar gerçekten çok pahalı geldi banaLcw da ne kadar ? Ben kadife de istedim ama yok lohusa istemiyorum kalın istiyorum oda yok hep ince penye ya herkesin evinde doğalgaz mi var
İnternetten yazıp bakam bi tedi mağaza micanım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama istanbulsa ben tedi den aldım kadife, 40 liraydı galiba, gayet rahat ama 0 yaka önü kapalı yani, evde giyerim diye aldım Bi de yine tedi den önü düğmeli penye aldım, lohusa takımı diye satılanlar gerçekten çok pahalı geldi bana
Evet mağaza, istanbulda birçok semtte var ama başka ilde var mı bilmiyorumİnternetten yazıp bakam bi tedi mağaza mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?