2016 Aralık Anneleri

bnm doktorda vermişti kesmedi devam.dedi.ama.ben kullanamıyorum :/ benimde ruhum daraliyor bugun ağlıyorum aksam akşam sorsalar nedn cevap bile yok vereceğim hormonal değişiklik desem o ayları çoktan geçtik ama ağlamaktan yetmiyor bağırıp cagirasim var gereksiz yere yawruma kizdim kocami azarladim adamı resmen evden kovdum :/ oturmus daraliyorum ağlıyorum ((

Saol canim. Artik doguma kadar idare edecem.

Bana doktorum magnezyumu keseceğiz falan demedi canım. Son ana kadar içiliyor.

Canımız azaldı canım artık kolay değil iyi şeyler düşün güzel şeyle düşün bebişinde üzülüyor sen ağlayınca

Ben iki tane pijama aldım hem lohusa hem gebelik için, altı da üstü de gebe kıyafeti gibi, üstü de emzirmeye uygun. 2 aydır onları giyiyorum diğer pijamalar kasığımı ağrıtıyordu yatarken
Ben bugun baktım ama saçma sapan pijamalar 70 den aşağı yok bi marka güzel oda 150 den aşağı yok Feyza mi ne

Bende ayni durumdayim adama durduk yere bagiriyorum
Kizim 2 bucuk yasinda ve kucagimda uyumaya alismis ne yaptiysak baska turlu uyutamadik.
Gecen aksam aldim kucagima karnim tas gibi kizim kucagimda gobegime baski yapiyo.
dondum esime dedimki tuh sana bidaha sana evlad verenin ben taaaa :)
Adam neye ugradigini sasirdi.
ben halla devam bitti bu son seni allah bildigi gibi yapsin lar havada uctu allahtan ses etmedi.
garibim cok ugrasti kizim bi turli benden baskasiyla uyumuyo :)
Olur boyle seyler az kaldi

Ben bugun baktım ama saçma sapan pijamalar 70 den aşağı yok bi marka güzel oda 150 den aşağı yok Feyza mi ne
Aynı düğün hazırlığında olduğu gibi adı lohusa pijaması olunca fiyatlar birden yükseliyor halbukı aynı kumaş aynı kalite ben lcw den aldım evde de hastanede de rahat rahat giyerim

Valla kaç saat sonra senin mesajın yüzümü güldürdü :) aynı şeyi bende yaptım Allahın cezası bi defol git evden nedene gelince ortada hiç bi sebep yok yavruma da ayrı kizdim simdi soruyor anne baristik mi diye yavrum neden kus olaydik :/ kocam zaten gidecekti çıktı çıkarken tatlı istermisin falan gönlümü almaya çalıştı ama kapıdan bile yolculamadim (( simdi vicdan azabı cekiyorum gelse de ben gönlünü alsam ( sonra gebeler niye aldatilir diye adamlara laf söylüyoruz adamı böyle gereksiz evden kovup gereksiz bağırıp çağırınca onlarında canına tak ediyor herhalde. İnşallah öyle bisey yapmaz yaaa gözü başkasına kaymaz ( bi iki ay daha idare etse zaten çok çirkin olduk lohusaligi atlatsak toparlariz inşallah diye dusunuyorum (((

Aynı düğün hazırlığında olduğu gibi adı lohusa pijaması olunca fiyatlar birden yükseliyor halbukı aynı kumaş aynı kalite ben lcw den aldım evde de hastanede de rahat rahat giyerim
Lcw da ne kadar ? Ben kadife de istedim ama yok lohusa istemiyorum kalın istiyorum oda yok hep ince penye ya herkesin evinde doğalgaz mi var

MFHS benim doktorum kesti kullanma dedi. ama son haftasina kadar kullanan bi arkadasim var. gerci onun da bebegi gelmeyince zorunlu sezeryan oldu ama bi bagintisi var midir hic bilmiyorum.

Benim 34 doluyor yarın ama çok halsizim çok yoruyor okul artık bi iki hafta daha gidebilsem keske
Ben maaş karşılığı derse giriyorum o yüzden yormaktan ziyade değişiklik oluyordu gidip gelmek ama 34te ben de dayanamayacagimi düşünmüştüm.Doktorum iyisin calisirsin diyince gaza geldim ben de.Son hafta kaldı inşallah.

Lcw da ne kadar ? Ben kadife de istedim ama yok lohusa istemiyorum kalın istiyorum oda yok hep ince penye ya herkesin evinde doğalgaz mi var
canım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama istanbulsa ben tedi den aldım kadife, 40 liraydı galiba, gayet rahat ama 0 yaka önü kapalı yani, evde giyerim diye aldım Bi de yine tedi den önü düğmeli penye aldım, lohusa takımı diye satılanlar gerçekten çok pahalı geldi bana

İnternetten yazıp bakam bi tedi mağaza mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…