- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Zazzle.com cnm.Kızlar bende bebek sekerlerını yapmaya başlıcam ama etıket için hangi programı kullanıyordunuz sankı burada paylaşılmıstı
Masallah canim :)) yumusama neye isaret oluyo ?
Çok şükür güzel geçmişinşallah böyle de gider canım
Çok tatlı olmuş cnm güle güle kullansın bizim ablamızdan kalan var diye yapmadık eski usul oldu bizim ki
Eline sağlık çok guzel olmuş
Zazzle.com cnm.
CansuEylul eline saglik canim.
Benimde belim kopuyo cok agrim var . Belimden giriyo kasiklara ordada kaliobaya agrio ya oraya donuyorum buraya donuyorum yok gecmek bilmiyo
Cokkkk guzel.masallah. ellerine saglik canimKızlar buda kapı süsümüzün son halii nasıl olmuş valla bu ağrılı halimle kalktım yaptımama bittim
Hmm yumusama baslayinca 1 hafta sonraya oluyomus genelde okudugum kadariyla da ondan dedm. Bende baya agri var ewt suanda da kopuyo belim falan. Biraz gecio sonra gene girio gecmio.canim senin kadar rahatsiz edici agrim olmuyor benim. Mesela agrim var diye hic acile gitmedim masallahh. Bugun nstde arada 40a cikti ama o zaman bile bisey hissetmedim. Sadece adet agrim oluyor gun icersinde oda dinlenince ve parol icince geciyor. Dogum icin doktor net tarih vermedi 2-3 hafta dedi
DARISI BENİM BAŞIMA DAHA OLMADIM HİÇ ALTTAN MUAYENE MAAŞALLAH BEBISIN KİLOSU GÜZEL CANIMKizlar alttan muayene oldumm :) cok kibar bi doktorum var :) cok azicik canim acidi oyle aman aman bisey degilmis cok sukur. Yumusamam varmis ve ust kemigim biraz basikmis ama bu illa sezeryan demek degil dedi. Zaten dogum sancilariyla acilmada oluyor, birde bu ilk muayenen kasman normal biraz dedi. Biz suan normal olabilir diyelim ama dogum baslar sorun olur sezeryana donebilir her dogumda bu riskler var dedi. Ama planli sezeryanlik bi durumun yok dedi. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Kilomuzda 36+2 de 3100 gr cok sukur :)
Hmm yumusama baslayinca 1 hafta sonraya oluyomus genelde okudugum kadariyla da ondan dedm. Bende baya agri var ewt suanda da kopuyo belim falan. Biraz gecio sonra gene girio gecmio.
DARISI BENİM BAŞIMA DAHA OLMADIM HİÇ ALTTAN MUAYENE MAAŞALLAH BEBISIN KİLOSU GÜZEL CANIM
Saol canim .Gecms olsun canm
Canım sağol peki etikete tarih attınız mı daha belli değil benimkiZazzle.com cnm.
CansuEylul eline saglik canim.
Benimde belim kopuyo cok agrim var . Belimden giriyo kasiklara ordada kaliobaya agrio ya oraya donuyorum buraya donuyorum yok gecmek bilmiyo
Dayanamadim ictim artik. Suan braz hafif gbi ama farkettigim kadariyla bebek oynadikca daha cok agrio altima yapck gbi oluyorum fena bseler oluyo iyce yerlesio mu acaba diorm ?Parol ictinmi canim? Insallah gecer ya agrin
Yok cnm.hosgeldin ediz enes olarak olduCanım sağol peki etikete tarih attınız mı daha belli değil benimki
amin inşallah ben iyiyim çok şükür biraz dikişler baskı yapıyor ama çok acıtmıyor bebek 37 bitmeden doğdu.nefise erdem canım inşallah tez kavuşursun yavruna şimdi nasılsın? Kaçıncı hafta doğdu meleğin peki
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsünnormal oldu canım 36. haftadayım
Dayanamadim ictim artik. Suan braz hafif gbi ama farkettigim kadariyla bebek oynadikca daha cok agrio altima yapck gbi oluyorum fena bseler oluyo iyce yerlesio mu acaba diorm ?
cnm nisan gelince nasil anladin? yani nasil birseydiamin inşallah ben iyiyim çok şükür biraz dikişler baskı yapıyor ama çok acıtmıyor bebek 37 bitmeden doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?