2016 Aralık Anneleri

Kızlar bende bebek sekerlerını yapmaya başlıcam ama etıket için hangi programı kullanıyordunuz sankı burada paylaşılmıstı
Zazzle.com cnm.

CansuEylul eline saglik canim.

Benimde belim kopuyo cok agrim var . Belimden giriyo kasiklara ordada kalio baya agrio ya oraya donuyorum buraya donuyorum yok gecmek bilmiyo

Çok tatlı olmuş cnm güle güle kullansın bizim ablamızdan kalan var diye yapmadık eski usul oldu bizim ki

Eline sağlık çok guzel olmuş

CansuEylul bayıldım çoook güzel olmuş canım yerim o Eylül ü de

Zazzle.com cnm.

CansuEylul eline saglik canim.

Benimde belim kopuyo cok agrim var . Belimden giriyo kasiklara ordada kalio baya agrio ya oraya donuyorum buraya donuyorum yok gecmek bilmiyo

Çok teşekkür ettim canlar

M moonliqht canm bu arada sat imiz ayni senle sende agri durumu nasil? Kasilma durumlari falan. Bide bu yumusama dogumdan 1 hafta oncesi oluyomus okuduguma gore dgru mu acep

canim senin kadar rahatsiz edici agrim olmuyor benim. Mesela agrim var diye hic acile gitmedim masallahh. Bugun nstde arada 40a cikti ama o zaman bile bisey hissetmedim. Sadece adet agrim oluyor gun icersinde oda dinlenince ve parol icince geciyor. Dogum icin doktor net tarih vermedi 2-3 hafta dedi

Hmm yumusama baslayinca 1 hafta sonraya oluyomus genelde okudugum kadariyla da ondan dedm. Bende baya agri var ewt suanda da kopuyo belim falan. Biraz gecio sonra gene girio gecmio.

DARISI BENİM BAŞIMA DAHA OLMADIM HİÇ ALTTAN MUAYENE MAAŞALLAH BEBISIN KİLOSU GÜZEL CANIM

Dayanamadim ictim artik. Suan braz hafif gbi ama farkettigim kadariyla bebek oynadikca daha cok agrio altima yapck gbi oluyorum fena bseler oluyo iyce yerlesio mu acaba diorm ?

Canim o baski bendede cok ayakta kalirsam oluyor. Sanki saatlerce wcye cikmamisimda kucuk tuvaletimi kaciracakmisim gibi

İşte DOĞAMIZ için hazırlıklarımız

Eklentiler

• IMG-20161118-WA0035.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20161118-WA0037.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG-20161118-WA0033.webp
    24 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20161116-WA0063.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG-20161116-WA0057.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20161118-WA0023.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG-20161107-WA0011.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG-20161118-WA0015.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…