2016 Aralık Anneleri

Kızlar lohusalikta giymek için pijama takımı alicam ama illa lohusa pijama takimimi olmalı. Yoksa normal pijama takımı da alsam olur mu hamile kalmadan önce s giyiyordum şimdi m aliyim diyorum??

Ben de lohusa almadim. önü dügmeli aldim bi tane. bi tane de evde kullanmadigim bi takim koydum. bi de gecelik aldim normal yine önden dügmeli.

Tabi herkes farkli kimisi 9 ay agrili geciriyo. Kimisi atlayarak ziplayarak. Ne diye kıyaslama yaparlar ki.
Ben de iyiydim ama 1 2 haftadir vucut error veriyor. :)agirlastim yeter artik diyor. Bakalim bi kac hafta dayanmaya calisicaz artık.
Mecbur artık bakalım ne zaman gelecekler:)

Kizlar sanki burasi bugun sakin bana mi oyle geliyor.
Ya bide ben 30 dkk yuruyus yapiyorum sonra sag bacagim cok agriyor resmen topalliyorum dun yuruyus yaptim aksam resmen evde topallayarak yurudum. varmi sizinde boyle kizlar.
Benimkisi neden bu kadar agriyor biliyorum.
Ben ilk oglumun dogumundan sonra eve gectigim zaman hastaligimdan dolayi bayilip dustum. O zamanda tam popomun uzerine dusmusum ve kuyruk sokumum biraz yerinden oynamis ozel doktora gidip duzelttirmem gerekti ve ben ihmal ettim. Ve simdi onun cilesini cekiyorum oyle boyle degil cok aciyor

Bizim evin kombileri petekleri bozuk omunla uğraşıyoruz iki gündür sanırım halloldu ama eşim de bende baya yorulduk. Bide benim kızın şımarıklığı üstünde dünden beri. Banyoyu eşim 4 kere yıkadı sırada 5. Var. Bende evi süpürdüm sildim bakalım. Benim oğlan acayip hareketli kızlar pozisyon olarak Doğum seklini almış gerçi benim kesin sezeryan ama o poposu yok mu poposu acayip vuruyor sıpa :)

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hastalığın nedir ? Kan kaybı mı tansiyon düşürdü ?

Maşallah valla yürüyebiliyosan ben tuvalete zor gidiyorum bi saat ahlayarak .

34 doluyor yarın çalışmak zor gelmeye başladı iyice 37 ye dayanamicam heralde bari bi iki hafta daha gidebilseydim

jtaime020626 gecmis olsun canim
Kuyruk sokumum benimde yerinden oynamisti bekarken bilirim oturmasi dert kalkmasi dert allah yardimcin olsun.

AzRASILAM hepsi cok guzel olmus bayildim.

nefise erdem hayirli olsun bebisin allah sana bagislasin. En kisa zamanda evinde bakman dilegiyle darisi basimiza.

CansuEylul el emegi herzaman daha guzel oluyo cok guzel olmus kapi susun masallah.
Buarada dogsun diyosun ya bian once dogdugundada karnindaki bosluk seni uzuyo o buyudukce keske bidaha yasasam o duyguyu diyosun :)
Az kaldi hayirlisiyla

Kizlar toplu oldu okuduklarima soyle bi cevap verim dedim.
Buarada arada bi arkadas kemik agrilarim basladi magnezyum icin artik gec kullanmak istemiyorum gibi bisey okudum.
Gecen hafta doktora vajina kemigim agriyo dedim bana magnezyum yazdi hamileligin basindan beri kullanmadigim icin acaba kaslarimi gevsetirmi korkusuyla kullanmamistim magnezyum son haftalarda kullanilmiyormu kizlar.
Eger oyleyse benim dr niye verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…