- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
İşte DOĞAMIZ için hazırlıklarımız
Teşekkür ederim :)Hepsi cok sirin, cok guzel. Ellerinize saglik :) Saglicakla gelsin insallah.
Kızlar lohusalikta giymek için pijama takımı alicam ama illa lohusa pijama takimimi olmalı. Yoksa normal pijama takımı da alsam olur mu hamile kalmadan önce s giyiyordum şimdi m aliyim diyorum??
Mecbur artık bakalım ne zaman gelecekler:)Tabi herkes farkli kimisi 9 ay agrili geciriyo. Kimisi atlayarak ziplayarak. Ne diye kıyaslama yaparlar ki.
Ben de iyiydim ama 1 2 haftadir vucut error veriyor. :)agirlastim yeter artik diyor. Bakalim bi kac hafta dayanmaya calisicaz artık.
Iyi olduğuna sevindim canım Rabbim yavrunla sağ sağlim hastaneden evinize gitmenizi nasip etsinamin inşallah ben iyiyim çok şükür biraz dikişler baskı yapıyor ama çok acıtmıyor bebek 37 bitmeden doğdu.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hastalığın nedir ? Kan kaybı mı tansiyon düşürdü ?Kizlar sanki burasi bugun sakin bana mi oyle geliyor.
Ya bide ben 30 dkk yuruyus yapiyorum sonra sag bacagim cok agriyor resmen topalliyorum dun yuruyus yaptim aksam resmen evde topallayarak yurudum.varmi sizinde boyle kizlar.
Benimkisi neden bu kadar agriyor biliyorum.
Ben ilk oglumun dogumundan sonra eve gectigim zaman hastaligimdan dolayi bayilip dustum. O zamanda tam popomun uzerine dusmusum ve kuyruk sokumum biraz yerinden oynamis ozel doktora gidip duzelttirmem gerekti ve ben ihmal ettim. Ve simdi onun cilesini cekiyorumoyle boyle degil cok aciyor
Maşallah valla yürüyebiliyosan ben tuvalete zor gidiyorum bi saat ahlayarak .Kizlar sanki burasi bugun sakin bana mi oyle geliyor.
Ya bide ben 30 dkk yuruyus yapiyorum sonra sag bacagim cok agriyor resmen topalliyorum dun yuruyus yaptim aksam resmen evde topallayarak yurudum.varmi sizinde boyle kizlar.
Benimkisi neden bu kadar agriyor biliyorum.
Ben ilk oglumun dogumundan sonra eve gectigim zaman hastaligimdan dolayi bayilip dustum. O zamanda tam popomun uzerine dusmusum ve kuyruk sokumum biraz yerinden oynamis ozel doktora gidip duzelttirmem gerekti ve ben ihmal ettim. Ve simdi onun cilesini cekiyorumoyle boyle degil cok aciyor
Ay müthiş görünüyolarr Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin :)İşte DOĞAMIZ için hazırlıklarımız
Benim de son 1 hafta kaldı sınav fln derken bu haftayı da atlatmayı umuyorum..34 doluyor yarın çalışmak zor gelmeye başladı iyice 37 ye dayanamicam heralde bari bi iki hafta daha gidebilseydim
36haftalikmi cnmBenim de son 1 hafta kaldı sınav fln derken bu haftayı da atlatmayı umuyorum..
İşte DOĞAMIZ için hazırlıklarımız
Çok tatlı olmuş kızlaaar güle güle kullanın inşallahhhBunlarda benim kızın etiketleri yok şimdilik
Sara hastasiyim canim (epilepsi )Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hastalığın nedir ? Kan kaybı mı tansiyon düşürdü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?