Evet cnm 37 lerde tekrar gidersin benceBen de 3_4 haftada bir gidiyorum haftaya gitmem lazım ama sonra bi daha mı gitsem acaba 37 _38 de falan
Niye Nasıl cesaret edeceksin ki cnm. Evet Zaman geçtikçe daha çok acıyor derimiz inceldiği içinBen de yaptirdim agdayi. 40 a kadar dogum olmazsa gitmem lazim. ama nasil cesaret edicem 40 da agdaya hic bilmiyorum.
İğne batması gibi bişe şuan bende de oldu Allahım ne bunlar nasıl ayırt edecez. Zaten ters cocuk bide kordon boynunda korkuyorum anlamıcamda doğum evde başlıcak diye kasılmalarda sıklaşmaya başladıkatipcan6868
Normal canm doguma hazirlaniomusuz iste. Bende 3 gundur var gelio gidio gelio gidio kasilmalarla birlikte bu kadar yalanci dgum sancisi olurmu onuda hic blmiorumda hos .. sanki her an dogurcakmis gbi hssediorm ben. Sanki haftam dolmusta devamli bi su gelmesi falan bse bekliyorum. Agrilarim cok degisik kimi zaman baya siddetli bugunki oldugu gbi kimi zaman daha hafif. Ama 3 gundur bildigim herseyi unuttum yani hamileligimin dönum noktasi gbi bse oldu. Degisti hersey kasikla birlikte baslayan belde agri bnlara eklenen kasilma. Rahmin icinde hssettigim bebek hareketleri ve igne batmasi gbi bseler . Sancilar geldiginde kuyruk sokumuma verdigi baski ve batmalar.. ve bu sirada gelen kalp carpintilarimla ates basmalarim. Bu carpinti ve ates basmasindan dolayi sinir kat sayimin artmasiii.
Kasilma bnden hic gtmio isin ilginc kismi.İğne batması gibi bişe şuan bende de oldu Allahım ne bunlar nasıl ayırt edecez. Zaten ters cocuk bide kordon boynunda korkuyorum anlamıcamda doğum evde başlıcak diye kasılmalarda sıklaşmaya başladı
İşte yükü kendilerinden atmak amaç. Ya eve gelirsen doğum başlarsa hani yok demiştin dersen. Yolu yapıyo sorumluluğu atıyo aklı sıra.en son gittiğimde banada mal muamelesi yaptılar resmen sancım var diyorum nstde yok,ultrason normal,idrar temiz anneme demesin mi nazlı bunlar. Salak değiliz heralde bu soğukta sıcacık evimden çıkıp yalandan sancım var diye gelicem tuhaflarKasilma bnden hic gtmio isin ilginc kismi.
3 gundur gun boyu var hemde agrili sancili. Gidiosun hastaneye bse ckmio. Acildeki geri zskaliya dedimki dogumla alakali bse yok demi dedm suan yok ama bn suan icin sana bse soleyeblirim 1 saat snrasini bilemem aktif bse dogum sonucta dio. Ne zaman olcgni yukardaki blir onun mertebesine de ben erisemem dio aptal. Ben blmiodum aktif donem oldugunu aydinlatti aklinca.. 1 saat sonra nolcgni tabi bilemeyiz benm sordugum sey acilma vs varmi diyeydi . Ufacik akillariyla dr olabilmisler ama insan malesef.
Bu adet sancisina benzer agri niye olurkiya iki gundur var bende
İşte yükü kendilerinden atmak amaç. Ya eve gelirsen doğum başlarsa hani yok demiştin dersen. Yolu yapıyo sorumluluğu atıyo aklı sıra.en son gittiğimde banada mal muamelesi yaptılar resmen sancım var diyorum nstde yok,ultrason normal,idrar temiz anneme demesin mi nazlı bunlar. Salak değiliz heralde bu soğukta sıcacık evimden çıkıp yalandan sancım var diye gelicem tuhaflar
İşte en çok aklıma takılanda bu.ya o sancılar esnasında bebek sıkıntıya girerse ? Nst çeken adam kasılman olduğunda bebeğin kalp atışları yükselirse sorun yok demekmiş ben bunj evde nerden bilicemYa birde su var. Acilma icin altta bakiyorlar o zaman acilma yok tamam. Nstye bagliyorlar sancida yok diyorlarda. Nstde hicmi sorun cikmiyor? Beni bugun 2 kez soktu nstye doktorum.ilkini begenmedi bebek hareketlerini tatli biseyler yedirdiler sonra gene baglandim.normal cikti eger begenmeseydi yatis verecekti bana. Yani siz o agri sanciyla gidiyorsunuz eve gondermesi ne kadar mantikli Allah korusun.
37hafta normal.degil mi neden ciğer gelistiriciSlm kızlar ben de bugün az daha doğuruyordum... kontrolümüz vardı nst de sancılar yüksek çıktı... Rahim ağzı da 2.5 cme düşmüş... sancılar yüksek çıkınca araya haftasonu gireceği için doktorum alalım dedi... sonra biraz dinlendirdi tekrar nst çekildi sancılarım var ama ilki kadar yüksek değildi... pazartesiyi bekleyelim dedik... tekrar ciğer geliştirici yapıldı... pazartesi ola hayrola artık... durumumuza göre artık gelecek hafta içinde gün verecek... hayırlısıyla kavuşalım inşallah kuzularımıza
Niye Nasıl cesaret edeceksin ki cnm. Evet Zaman geçtikçe daha çok acıyor derimiz inceldiği için
Benimkiler ikiz canım geriden geliyorlar biraz37hafta normal.degil mi neden ciğer gelistirici
Kizlar o adet sancısı dediğiniz şey sancının ta kendisiBende de var canim yaa. 3 gundur filan. Normal mi acaba. Daha once olmadi hic boyle bisey. Belim de cok agriyor
Canim sen tam olarak kacinci haftadasin kac gunluksun ?Slm kızlar ben de bugün az daha doğuruyordum... kontrolümüz vardı nst de sancılar yüksek çıktı... Rahim ağzı da 2.5 cme düşmüş... sancılar yüksek çıkınca araya haftasonu gireceği için doktorum alalım dedi... sonra biraz dinlendirdi tekrar nst çekildi sancılarım var ama ilki kadar yüksek değildi... pazartesiyi bekleyelim dedik... tekrar ciğer geliştirici yapıldı... pazartesi ola hayrola artık... durumumuza göre artık gelecek hafta içinde gün verecek... hayırlısıyla kavuşalım inşallah kuzularımıza
İşte en çok aklıma takılanda bu.ya o sancılar esnasında bebek sıkıntıya girerse ? Nst çeken adam kasılman olduğunda bebeğin kalp atışları yükselirse sorun yok demekmiş ben bunj evde nerden bilicem
Allahım bir nefeste kurtarsın bizleriadet sancilari bendede sklasti artik canlar :) dogum yaklasiyor hepimize allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?