Kızlar içime bir korku düştü sanki bebeğim eskisi kadar hareketli değil. Uyandım yarım saattir bekliyorum hareket etsin diye Ama yok yanidaha cuma günü doktordaydım normaldi her şey. Sizin de Bebek hareketleri epey azaldı mı
Dünden beri benimkide pek oynamıyor akşam deprem gibi sallamıştı beni karbonat içtim mideme dayanamayıp kesildi gece bir ara.biraz hissettimKızlar içime bir korku düştü sanki bebeğim eskisi kadar hareketli değil. Uyandım yarım saattir bekliyorum hareket etsin diye Ama yok yanidaha cuma günü doktordaydım normaldi her şey. Sizin de Bebek hareketleri epey azaldı mı
Kizlar cok kotu bi gece geciriyorum. Tahminimce kafasi yerlesti iyce sanirim bu agri ondan sebep gbi . Cok degisik bi agri girio rahme uc kere oldu agladim hepsindede yan yatnca bi sure sonra baslio. Duzde ben yatamiorum napcm blmiorum. Sanirim yanilmicm yakin zamanda dogurcam. Hastaneyede gtmem gerekio mu napmam gerek blmiorm artk gidiorum bi suru bseler yapilio sonuc yok kendimde mahvoluyorum oralarda esimide surukluyorum. Su falan olmadigi icin gtmeyelm dedim ama nolck blmiorum.
Ve inan takip ediyorum nst sırasında gelmeeyen kasılma ayaktayken geliyo kalktığımda. Burda biraz bende de suç var aslında fakültenin acilinde değilde doğumunkine gidiyorum dr m fakültede halbuki orada inanılmaz kurcalıyolar. Bende doğuma gidip nstde sancı cıkarsa gakülteye gitmeye karar vermiştim ama çok iyi fikir olmjcak galiba
Cnn ağrının olmadığı pozisyonda yatmaya çalış.bende su vs gelmeden ve ağrı beni artık bağırtmadan gitmicem dedim. Yan yatınca daha çok oldğnu farkttim sırtıma yastık koyup oturur pozisyonda yatıyorum öyle uyuyorum ne yapim
Kızlar içime bir korku düştü sanki bebeğim eskisi kadar hareketli değil. Uyandım yarım saattir bekliyorum hareket etsin diye Ama yok yanidaha cuma günü doktordaydım normaldi her şey. Sizin de Bebek hareketleri epey azaldı mı
Cnm benm bebek yan olduğu için kafası sol tarafımda sola bile yatamjyorum uzun zamandırBenimde kasilmalarim nstde cikmiyor genelde cunku yatar halde biseyim olmuyor. Ayakta kalirsam kasiliyorum. Birde siz oturarak nasil uyuyosunuz ya? Ben asla oturamiyorum boyle goguslerimin arasina bi sertlik giriyor sanirim bebegin bacaklari ve kucagimda bebek varmis gibi rahatsiz oluyorum. Illa yatmam lazim gibime geliyor
Bir ay sonra herkes doğurmuş olur başka konulara geçeriz...baksana başından beri neler çektik sonuna geldik gunun de belli dayan bakalım:)))Günaydın kızlar perşembe doğum diye diye ben bugğn gidecem sanırım dayanamıyorum çok arttı ağrımkarnımın içi okadar acıyoki ağrı değil bildiğin acı hissediyorum belimde ağrı kasıklarıma bişeyler batıyo çok kötü oldum bu gece
Günaydın canım Al benden de o kadar... gece 2den beri sancı çekiyorum ilaç aldığım halde... doğru dürüst uyumadım bileGünaydın kızlar perşembe doğum diye diye ben bugğn gidecem sanırım dayanamıyorum çok arttı ağrımkarnımın içi okadar acıyoki ağrı değil bildiğin acı hissediyorum belimde ağrı kasıklarıma bişeyler batıyo çok kötü oldum bu gece
Cnm benm bebek yan olduğu için kafası sol tarafımda sola bile yatamjyorum uzun zamandır
Günaydın kızlar perşembe doğum diye diye ben bugğn gidecem sanırım dayanamıyorum çok arttı ağrımkarnımın içi okadar acıyoki ağrı değil bildiğin acı hissediyorum belimde ağrı kasıklarıma bişeyler batıyo çok kötü oldum bu gece
İnşallah gerçekten gücümün kalmadığını hissediyorum 37 değilde 38 de felan alacam dese napardım bilmiyorum şükürler olsun bu günlere geldikBir ay sonra herkes doğurmuş olur başka konulara geçeriz...baksana başından beri neler çektik sonuna geldik gunun de belli dayan bakalım:)))
Bende vurundum 1 ay önce 2 doz geçen haftada hatırlatmak için 1 doz daha vurdular inşallah işe yaramıştır.gece olsun istemiyorum artık gerçekten gündüz oluyo birden gidiyo ağrılar gece bidahaGünaydın canım Al benden de o kadar... gece 2den beri sancı çekiyorum ilaç aldığım halde... doğru dürüst uyumadım bileşimdi tekrar ilaç aldım ama sancılarım var hala... bugünü de bi atlatsak ikinci doz ciğer geliştiricimizi olsak yarın kontrolde alın diyeceğim büyük ihtimalle
Ya korkum ne biliyomusun canım biliyorum yaşadıklarım gerçek doğum sancısı değil çünkü pozisyon değişince kasılma çözülüyo felan ama olurda normal gelmeye çalışırsa cocuk çok riskli bizim için duruşundan ve kordondan dolayı.ayaklarını eskiden popişimin ğzerinde hissederdim şuanda bildiğin içinde hissediyorumCanim azcik daha dayan bak cogu gitti azi kaldi. O kasiklara igne batma hissi berbat bisey biliyorum banada oluyor arada
Gunaydin canim artik son zamanlara geldikya onlara kavusma istegiyle belkide beynimizin bize uyguladigi psikolojik baskida olabilir tabi yasiyoruz bel agrisi kasilmalar ayaklarim sanki hergun cok is gormusum gibi yattigimda zonklamasi kuyruk sokumumun agrimaya baslamasi hepsi bir belirti rabbim dogru zamanda kucagimiza almayi nasip etsin ama bende artik meraktan catlamaya basladim uyuyamiyorum kafam iki duruma odakli sezeryan ve normal dogum nasil olcak diye allahin izniyle kurtulcaz inskatipcan6868
Normal canm doguma hazirlaniomusuz iste. Bende 3 gundur var gelio gidio gelio gidio kasilmalarla birlikte bu kadar yalanci dgum sancisi olurmu onuda hic blmiorumda hos .. sanki her an dogurcakmis gbi hssediorm ben. Sanki haftam dolmusta devamli bi su gelmesi falan bse bekliyorum. Agrilarim cok degisik kimi zaman baya siddetli bugunki oldugu gbi kimi zaman daha hafif. Ama 3 gundur bildigim herseyi unuttum yani hamileligimin dönum noktasi gbi bse oldu. Degisti hersey kasikla birlikte baslayan belde agri bnlara eklenen kasilma. Rahmin icinde hssettigim bebek hareketleri ve igne batmasi gbi bseler . Sancilar geldiginde kuyruk sokumuma verdigi baski ve batmalar.. ve bu sirada gelen kalp carpintilarimla ates basmalarim. Bu carpinti ve ates basmasindan dolayi sinir kat sayimin artmasiii.
Adim adim sona dogru yaklasiyoruzya vucudumuzda hersey tepki vermeye basladi rabbim basit veya onemsiz olarak gordugumuz hic birsey yoklugunu aratmasin ben vucudumu ozledim dogumdn sonra iyilestikten aonra heralde hoplayip ziplicam cunku hic bir yerim agrimicak zaten hic aliskan degilim agrilara hamilelikde bildigin soklandim kabizsiz hayatimi ozledimBende de var canim yaa. 3 gundur filan. Normal mi acaba. Daha once olmadi hic boyle bisey. Belim de cok agriyor
Ya korkum ne biliyomusun canım biliyorum yaşadıklarım gerçek doğum sancısı değil çünkü pozisyon değişince kasılma çözülüyo felan ama olurda normal gelmeye çalışırsa cocuk çok riskli bizim için duruşundan ve kordondan dolayı.ayaklarını eskiden popişimin ğzerinde hissederdim şuanda bildiğin içinde hissediyorum
Adim adim sona dogru yaklasiyoruzya vucudumuzda hersey tepki vermeye basladi rabbim basit veya onemsiz olarak gordugumuz hic birsey yoklugunu aratmasin ben vucudumu ozledim dogumdn sonra iyilestikten aonra heralde hoplayip ziplicam cunku hic bir yerim agrimicak zaten hic aliskan degilim agrilara hamilelikde bildigin soklandim kabizsiz hayatimi ozledim
Kendinden sıkıldım resmen ya ...başım patlıyo gözüme vuruyo resmen yuruyemiyorum doktora gitsem aralıgı bekleticem dedi oyy oyy bi yanım hafta içi git diyo diğer yanım bekle bakalım randevunu diyo ama 29 kasıma da çok var:-(
Dunde kv başlamış bunu normal doğur diye ilkim sezeryan zaten şişmanım korkuyorum daha neyin inadıysa bile bile normal olur biranda inşallah diyo..bide demez mi daha bi ayın var diye bana göre karnım yerlerde ona göre inmemiş daha sövüyor gibime geldi bir ayı duyunca benim canım zaten burnumda hemen gelsin istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?