- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
Canim sen tam olarak kacinci haftadasin kac gunluksun ?
Evet ya insan cok merak ediyor acaba bu nasl olacak diye.bende oğlumda son 2hafta cok sabirsizlanmiştim ve sūrekli belirti ariyodum tık yoktu.en sonunda 39hafralikken adet sancisi gibi giriyordu belimden sık sık öylede hastaneye gittikAyy kizlar bacak agrim gittikce kotulesiyor. Suan uzanmis haldeyim ama dogrulurken ve adim atmaya baslicam zaman sag bacagimin ustune dogru durust basamiyorum36 ci haftanin icindeyiz acaba ne zaman gelir bebiş ne sanci ne akinti hic bir belirti yok. Buyuk oglumdada boyleydi son ana kadar hic bir belirtim yoktu hergun bir belirti aradim. Ama suyum geldi oyle hastaye gittim. bu nasil olacak acaba .
amin cnm amiiiiinnnnAllahım bir nefeste kurtarsın bizleri
Amin cnm aminn vendr midem felaket diye karbonat içtim yarım çay kaşığı bol suyla şimdi karnım ağrıdı kızım da hareket etmedi korktum öksürük ayrı bş dert bide kaşınmamak için kendimi zorluyorum oyy oyyAllahım bir nefeste kurtarsın bizleri
Migrosda 23 Kasıma kadar prima yeşil paket, 35 lira. 1 numara 138li, 2 numara 136 liydi sanırım.Hala bezi alamadım kızlar ya indirim yakalarsaniz bana da söyleyin sadece 1 beden 48 li var elimde suan.
Anladim canim.Bugün tam 36 olduk canım yarın 36++1 inşallah
İste benim dedigim gibi hic bir belirti yok. Buradaki arkadaslara şasiriyorum herkes sancim var agrim var diyip duruyor bende hic bir belirti yok. Son ana kadarda olmicak galibaEvet ya insan cok merak ediyor acaba bu nasl olacak diye.bende oğlumda son 2hafta cok sabirsizlanmiştim ve sūrekli belirti ariyodum tık yoktu.en sonunda 39hafralikken adet sancisi gibi giriyordu belimden sık sık öylede hastaneye gittik
Ayy bende valizimi tekrar kontrol ettim az once hersey tamamBende ishal oldum, karnım da da tuhaf bir ağrı var, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Son 4-5 gündür çok yürüdüm acaba dedim Doğum mu başlayacak. Hastane çantasında bir kaç eksik vardı onları koydum, tekrar kontrol ettim. Ana kucağımız hala kutusundaydı onu çıkarttırdım eşime, o da biraz korktu sanırım.
Ya ben daha hiç hazır hissetmiyorum kendimi, hem daha çok küçükbiraz daha bekle bebeğim diyorum inşallah sözümü dinler
Prima yeşil paket çok iyi bir bez. Oğlumda hemen hemen hep onu kullandım. Hiç sorun yaşamadık. Premium daha özel. Hava geçiriyor filan. Yoğun pişik gibi, hassas dönem mesela antibiyotik kullanımında pisige yatkın oluyor cildi Vs gibi özel durumlarda kullanılsa yeterli bence. Premiumu yeni doğduğunda kullandım oğluma. o paket bitince yeşilden devam ettim. (Huggiesde güzel bir bez. Onu sonradan keşfettim.)Kızlar migrosta gördüm şimdi sanal sitesinde iyi mi sizce bu yeşil in farkı ne premium dan
Ne kadar sık değiştirsen de bez küçükse sızdırıyor. 4 kilo (maşallah) bebek için o kadar 1 numara bez fazla gelebilir. Bilemedim...156 tane 1 numara olucak çok mu olur bez bebis iri de olabilir 4 kilo civarında? ?
Dayanmaya çalış canım gitsen gene kurcalayıp gonderirler su yada nişan bekle bakalım son zaman lara girdik hep bişeyler çıkarıyorlarKizlar cok kotu bi gece geciriyorum. Tahminimce kafasi yerlesti iyce sanirim bu agri ondan sebep gbi . Cok degisik bi agri girio rahme uc kere oldu agladim hepsindede yan yatnca bi sure sonra baslio. Duzde ben yatamiorum napcm blmiorum. Sanirim yanilmicm yakin zamanda dogurcam. Hastaneyede gtmem gerekio mu napmam gerek blmiorm artk gidiorum bi suru bseler yapilio sonuc yok kendimde mahvoluyorum oralarda esimide surukluyorum. Su falan olmadigi icin gtmeyelm dedim ama nolck blmiorum.
Eve nst alalim bekleyelim o zaman. Tovbe yarabbim, hayir yatis verip 1 gece duzenli izleseler olmaz sanki. 20 dk nst cek deki sonra biseyin yok. Hayir yani 20dkda 1de gelebilir sanci sonucta.
Kizlar cok kotu bi gece geciriyorum. Tahminimce kafasi yerlesti iyce sanirim bu agri ondan sebep gbi . Cok degisik bi agri girio rahme uc kere oldu agladim hepsindede yan yatnca bi sure sonra baslio. Duzde ben yatamiorum napcm blmiorum. Sanirim yanilmicm yakin zamanda dogurcam. Hastaneyede gtmem gerekio mu napmam gerek blmiorm artk gidiorum bi suru bseler yapilio sonuc yok kendimde mahvoluyorum oralarda esimide surukluyorum. Su falan olmadigi icin gtmeyelm dedim ama nolck blmiorum.
Anladim canim.insallah sag salim al miniklerini kucagina
Çok heyecanlı. Allahım sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin kucağınıza.
İşte DOĞAMIZ için hazırlıklarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?