2016 Aralık Anneleri

Evet ya insan cok merak ediyor acaba bu nasl olacak diye.bende oğlumda son 2hafta cok sabirsizlanmiştim ve sūrekli belirti ariyodum tık yoktu.en sonunda 39hafralikken adet sancisi gibi giriyordu belimden sık sık öylede hastaneye gittik

Bende ishal oldum, karnım da da tuhaf bir ağrı var, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Son 4-5 gündür çok yürüdüm acaba dedim Doğum mu başlayacak. Hastane çantasında bir kaç eksik vardı onları koydum, tekrar kontrol ettim. Ana kucağımız hala kutusundaydı onu çıkarttırdım eşime, o da biraz korktu sanırım.

Ya ben daha hiç hazır hissetmiyorum kendimi, hem daha çok küçük biraz daha bekle bebeğim diyorum inşallah sözümü dinler

Allahım bir nefeste kurtarsın bizleri
Amin cnm aminn vendr midem felaket diye karbonat içtim yarım çay kaşığı bol suyla şimdi karnım ağrıdı kızım da hareket etmedi korktum öksürük ayrı bş dert bide kaşınmamak için kendimi zorluyorum oyy oyy

İste benim dedigim gibi hic bir belirti yok. Buradaki arkadaslara şasiriyorum herkes sancim var agrim var diyip duruyor bende hic bir belirti yok. Son ana kadarda olmicak galiba bakalim gorelim. Ne olacak. Hayirlisiyla sali gunu tam 37+0 olacaz artik gelecekse gelsin. Oglum 39+1 de geldi. Onu baz alirsam 3 hafta var doguma. benim icimede 9 ile 14 aralik arasi kesin gelir diyorum bakalim ne zaman niyetlenecek

Ayy bende valizimi tekrar kontrol ettim az once hersey tamam artik gelebilirler. Korkma annesi bak 37.ci haftandasin ne guzel.

Kızlar migrosta gördüm şimdi sanal sitesinde iyi mi sizce bu yeşil in farkı ne premium dan
Prima yeşil paket çok iyi bir bez. Oğlumda hemen hemen hep onu kullandım. Hiç sorun yaşamadık. Premium daha özel. Hava geçiriyor filan. Yoğun pişik gibi, hassas dönem mesela antibiyotik kullanımında pisige yatkın oluyor cildi Vs gibi özel durumlarda kullanılsa yeterli bence. Premiumu yeni doğduğunda kullandım oğluma. o paket bitince yeşilden devam ettim. (Huggiesde güzel bir bez. Onu sonradan keşfettim.)

Kizlar cok kotu bi gece geciriyorum. Tahminimce kafasi yerlesti iyce sanirim bu agri ondan sebep gbi . Cok degisik bi agri girio rahme uc kere oldu agladim hepsindede yan yatnca bi sure sonra baslio. Duzde ben yatamiorum napcm blmiorum. Sanirim yanilmicm yakin zamanda dogurcam. Hastaneyede gtmem gerekio mu napmam gerek blmiorm artk gidiorum bi suru bseler yapilio sonuc yok kendimde mahvoluyorum oralarda esimide surukluyorum. Su falan olmadigi icin gtmeyelm dedim ama nolck blmiorum.

Dayanmaya çalış canım gitsen gene kurcalayıp gonderirler su yada nişan bekle bakalım son zaman lara girdik hep bişeyler çıkarıyorlar

bu gece benim de sıkıntım var biraz sanki daralıyorum biraz çarpıntım var gibi hissediyorum. ara ara hafif sancı oluyor ama düzenli değil, karnım gerildi oturup kalkmak işkence. yan yatamıyorum ağır geliyor sanki kafası sıkışıyor gibi acıyor. dik oturur pozisyonda 1 saat uyudum ama bu gece rahat yok bana anlaşılan

Eve nst alalim bekleyelim o zaman. Tovbe yarabbim, hayir yatis verip 1 gece duzenli izleseler olmaz sanki. 20 dk nst cek deki sonra biseyin yok. Hayir yani 20dkda 1de gelebilir sanci sonucta.

Ve inan takip ediyorum nst sırasında gelmeeyen kasılma ayaktayken geliyo kalktığımda. Burda biraz bende de suç var aslında fakültenin acilinde değilde doğumunkine gidiyorum dr m fakültede halbuki orada inanılmaz kurcalıyolar. Bende doğuma gidip nstde sancı cıkarsa gakülteye gitmeye karar vermiştim ama çok iyi fikir olmjcak galiba

Cnn ağrının olmadığı pozisyonda yatmaya çalış.bende su vs gelmeden ve ağrı beni artık bağırtmadan gitmicem dedim. Yan yatınca daha çok oldğnu farkttim sırtıma yastık koyup oturur pozisyonda yatıyorum öyle uyuyorum ne yapim

Merhaba hanimlar. Gogusunuzden kolostrum geliyormu sizinde ? Benim sadece sag gogusumden geliyor . Sabah uyaninca fark ediyorum pjamam lekeli oluyor aa diyorum sut gelmis hamileligim amsallah subhanallah cok rahat geciyor sadece su aralar artik gercektende kendimi hamile gibi hissediyorum baya agirlastim oturmak kalkmak falan zor gelmeye basladi ama nornal diyorum . Doktorum bebegin basinin bayaaaaa bir asagida oldugunu soyluyor . 30. Haftadan itibaren basi asagidaydi zaten. Oglumuz sabirsizlaniyor gelmek icin ama icimde boyle depresif duygular oluyor bazen korkuyorum anne olmaktan . Bebegime yetememekten veya hayatimin degismesinden... sizdede bu tarz korkular varmi ?

Kızlar içime bir korku düştü sanki bebeğim eskisi kadar hareketli değil. Uyandım yarım saattir bekliyorum hareket etsin diye Ama yok yani daha cuma günü doktordaydım normaldi her şey. Sizin de Bebek hareketleri epey azaldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…