- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
22 sezeryan şenliği bitti herkes kuzusuna kavuştu 23ünde olacak varmııı ? Yoksa sıradaki ben miyimmmmyarın öğlen yatışım yapılacam nasip olursa perşembe sabah bizde kavulucaz inşallahhh son hazırlıklarımı yaptım evde 2kişilik son duşumu aldım çok değişik duygular içindeyim
Neden bir gün önceden yatış verdiler canım?22 sezeryan şenliği bitti herkes kuzusuna kavuştu 23ünde olacak varmııı ? Yoksa sıradaki ben miyimmmmyarın öğlen yatışım yapılacam nasip olursa perşembe sabah bizde kavulucaz inşallahhh son hazırlıklarımı yaptım evde 2kişilik son duşumu aldım çok değişik duygular içindeyim
Fakülte prosedürleri işte aç bırakacaklar ya evde yersemNeden bir gün önceden yatış verdiler canım?
Sesli güldümFakülte prosedürleri işte aç bırakacaklar ya evde yersem
Karnimi doyurup almayi denicem canm. Bi yerde okumustm aklinjzda olsun agri kesici kesmiosa dgum agrisi kesiosa farkli bse die . Yemek yiyip iciyim.Canım ağrı kesici almayı denesene demekki ağrı eşiğin düşük ve ağrıyı daha şiddetli hissediyorsun.
Yok canim evham degl bu bende gecmeyen bise yaa. Gercekten agrim fazla yani. Ve bugun daha farkli herseysen birazcık evham mı yapıyorsun canım?
Hayırlı olsunKızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Canım ağrını kesmezse endişe etme çünkü benim ağrılarımı hafifletmişti. Sadece uyuyabilecek seviyeye gelmiştim ama inceden devam etti yine. Her gün en azından yatarken ağrı kesici alırsan iki güne rahatlarsın.Karnimi doyurup almayi denicem canm. Bi yerde okumustm aklinjzda olsun agri kesici kesmiosa dgum agrisi kesiosa farkli bse die . Yemek yiyip iciyim.
Yok canim evham degl bu bende gecmeyen bise yaa. Gercekten agrim fazla yani. Ve bugun daha farkli herseyduz yatamiorum bile belimin agrisinda asagidada ayni sekilde batmalar agrilar otururken falan biseler ..
Canımm çok sağol yazını büyük keyifle okudum ne güzel yazmışsın aynen taşıyıcıyım hatta evlilik için kan verene kadar haberim yoktu gayet sağlıklıydım öyleyimde çok şükür ara ara halsiz olsam da şu aralar bakalım hangi doğum şekli nasip olcak hakkımızda hayırlısını diliyorum bebeğimle ...Canim gecmis olsun akdeniz anemisi oyle nadir bir hastalik da degil hatta hastalik bile sayilmaz tasiyicisin sadece. Normal dogum yapicaksan kan kaybin zaten cok az olur hic kan verilmesine gerek kalmaz sezeryan icin de 1 birim civari duser ekstra bir kanama olmazsa ona da kan nakli gerekmez. Sen sadece demir takviyeni dogum oncesi de sonrasi da fazlaca yap biz 1 aliyorsak sen 2 kullan mesela gerci kendi doktorun en dogrusunu bilir ve sana soyler. Korkma yani akdeniz anemisi tasiyicisi oldugunu bilmeden dogum yapan yasamina devam eden cok insan
Var allah baska dert vermesinbebisin de sende saglikla gecirin dogumunuzu insallah
Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Amin cnm insallahEvet 2.ci canim sonucta 1 defa dogum yapmissin. Erkende olsa. Rabbim diger tarafta sizi bulustracak insallh.
Banada cocigun kilosundan dolayi doktor sezeryan ima eder gibi konustuda oyuzden arkadasa sordum ne kadardi diyemerhaba. bana sormamissin ama belki faydm olur benmki 1900 grdi
bende kavusacaktm persembe ama anestezi şekli aklima yatmadi.22 sezeryan şenliği bitti herkes kuzusuna kavuştu 23ünde olacak varmııı ? Yoksa sıradaki ben miyimmmmyarın öğlen yatışım yapılacam nasip olursa perşembe sabah bizde kavulucaz inşallahhh son hazırlıklarımı yaptım evde 2kişilik son duşumu aldım çok değişik duygular içindeyim
QueenSweethart canım çok çok sevindim bu habere. Gözün aydın olsun. İyi ki tereddüt etmememişsin ve yaptırmışsın. Bu nasıl bir işlem, ne yapıyor da bebiş dönüyor canım müsait olduğunda yazabilir misin? Geçmiş olsun ağrılarına da.
Aaa ne kadar sevindim senin için gözün aydın. bundan sonrası da sağlıklı kolay şıp diye bir normal doğum olur inşallah
turkiyede cok kolay sezeryan oneriyorlar benim aklim gercekten almiyor yaaaBanada cocigun kilosundan dolayi doktor sezeryan ima eder gibi konustuda oyuzden arkadasa sordum ne kadardi diye
Aglamiyorum ama gün içinde çok özlüyorum gözüm yolda kalıyor okuldan gelecek diye.Kızlar ya ben eşimden ayrı duramıyorum hiç niye böyle oldum bilmiyorum bi yere gidince başlıyorum aglamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?