2016 Aralık Anneleri

Saglicakla sen de kucagina alirsin insallah :))

Neden bir gün önceden yatış verdiler canım?

Canım ağrı kesici almayı denesene demekki ağrı eşiğin düşük ve ağrıyı daha şiddetli hissediyorsun.
Karnimi doyurup almayi denicem canm. Bi yerde okumustm aklinjzda olsun agri kesici kesmiosa dgum agrisi kesiosa farkli bse die . Yemek yiyip iciyim.
sen birazcık evham mı yapıyorsun canım?
Yok canim evham degl bu bende gecmeyen bise yaa. Gercekten agrim fazla yani. Ve bugun daha farkli hersey duz yatamiorum bile belimin agrisinda asagidada ayni sekilde batmalar agrilar otururken falan biseler ..

Canım ağrını kesmezse endişe etme çünkü benim ağrılarımı hafifletmişti. Sadece uyuyabilecek seviyeye gelmiştim ama inceden devam etti yine. Her gün en azından yatarken ağrı kesici alırsan iki güne rahatlarsın.

Canımm çok sağol yazını büyük keyifle okudum ne güzel yazmışsın aynen taşıyıcıyım hatta evlilik için kan verene kadar haberim yoktu gayet sağlıklıydım öyleyimde çok şükür ara ara halsiz olsam da şu aralar bakalım hangi doğum şekli nasip olcak hakkımızda hayırlısını diliyorum bebeğimle ...

Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.

Masallah annesi gercektende buyuk supriz yapmis :) Rabbim saglikli hayirli uzun ömurler nasip eylesin.. O minicik ellerinden op bizim yerimizede :)

Evet 2.ci canim sonucta 1 defa dogum yapmissin. Erkende olsa. Rabbim diger tarafta sizi bulustracak insallh.
Amin cnm insallah

bende kavusacaktm persembe ama anestezi şekli aklima yatmadi.

Tesekkürler canim :) ben de cok sevindim.
Söyle; önce beni ameliyata hazırlar gibi hazırladılar. Acil bişi olursa diye. Sonra bir serum taktılar. İçeriğini bilmiyorum ama besin olabilir. Sonra yine damar yoluyla rahmi gevşeten bir ilaç verdiler. Bu biraz carpinti yapti ama önceden söylediler carpinti yapacak normal bu diye. Nst çektiler. Baya bir ön hazirlik asamasi oldu.

Sonra başka bir odaya aldılar, doktor geldi. Böyle eliyle karnımın dışından alttan üstten tuttu bebeği dışarıdan yavaş yavaş çevirdi. :)) 1-2 dakika falan sürmüştür. O kadar hazirliktan sonra olayin kendisi bu kadardi. :))

Tabi o sırada sancım oldu. Ebeler elimi tutup nasıl nefes almam gerektiğini söylediler sürekli. Azıcık doğum sancısına benziyordu sanırım. O sanciyla nasil nefes alacagini unutuyor insan, ama konsantre olunca yapilabiliyor :)

Aaa ne kadar sevindim senin için gözün aydın. bundan sonrası da sağlıklı kolay şıp diye bir normal doğum olur inşallah

Cok saol canim, insallah hepimizin sip diye kolayca olur :))

Kızlar Op. Dr Banu Çiftçi'nin youtube kanalında Ağrısız Doğum Epidural Anestezi 3 boyutlu anlatımı var. Bir göz atın isterseniz. Epidural, spinal anlatıyor. Gayet açıklayıcı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…