- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 46
Aaa ne kadar sevindim senin için gözün aydın. bundan sonrası da sağlıklı kolay şıp diye bir normal doğum olur inşallahKızlar selam, okuyamadım geçmişi iki gündür ama umarım herkes iyidir. Ben bugun hastanedeyim. Doktorum bebegi cevirdi sukurler olsunBu gece takip icin hastanede kalicam. Simdiye kadar 3 kere nst ye girdim. Aksam ve yarin tekrar cekeceklermis. Insallah bir sorun olmazsa da yarin cikicaz :) biraz hassasiyet ve ağrı var onun dışında iyi sayılırım :)
allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsinKızlar çok şükür kurtulduk
İyiyiz kızımla darısı sizlere inşallah
Çok güzel maşallah
Bnde seni dusunuyodm cnm o kaldi die. Hadi gozun aydin :)Kızlar çok şükür kurtulduk
Çok güzel maşallah
Kızlar çok şükür kurtulduk
Çok güzel maşallah
canım gözünüz aydın, maşallah Dila'ya, sağlık ve huzur dolu bir ömür olsun size hep beraberBiz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Canim bisey sorcam 32.haftada bebegin kilosu ne kadardi hatirliyormusun
gözün aydın canım, nasıl duygulanıyorum belli değil! Rabbim size sağlık ve huzur dolu bir ömür geçirmenizi nasip etsin çoğalarakKızlar çok şükür kurtulduk
Çok güzel maşallah
Bas sekli degisik oluyo ama iki gün icinde düzeliyo. kafatasindaki bıngıldak da bunun icin zaten. ama bilemiyorum. Annenin yırtıgı dikisi cok olur diyolar. öyle olacagina sezeryan dikisi olsun daha iyi gibi. benim kardesim de hemsire. baska doktora da sor ona gore karar ver diyo ama yirtigin fazla olur o kesin diyo. off ne zor isler yaYok eger dogruysa ozeldeki dr dedigi hic zorlama cnm.sezeryan tarihini al. Cunku allah korusun bole durumlarda kafasinin sekli bozulabilio normal dogumda cekiolar falan allah korusun. Yada gelmio kalio orda sezeryana acil gidiosun hic riske atma cnm. Bnmde en son acil gidisimde o hizla ne kdr hizli olctu bilmemde 2 hafta onde cikmisti. Bakalim bende normal normal diye bi yerlerimi yirtiorum ama hersey cuma devlet kontrolumde netlescek. Kafa mi buyuk kg mu cok ilerimi gerimi cati musaitmi hepsi cikck ortaya bakalim. Ne derse uycam hic zorlamam yani sartlarimi. Hemsire halamin kizi oda anneme demis uygun degilse sartlari zorlamasin basinin falan sekli bozuluo demis
Bn olsam zorlamazdim canm . Oturamicksin va bi suru dert .Bas sekli degisik oluyo ama iki gün icinde düzeliyo. kafatasindaki bıngıldak da bunun icin zaten. ama bilemiyorum. Annenin yırtıgı dikisi cok olur diyolar. öyle olacagina sezeryan dikisi olsun daha iyi gibi. benim kardesim de hemsire. baska doktora da sor ona gore karar ver diyo ama yirtigin fazla olur o kesin diyo. off ne zor isler ya
Canım ağrı kesici almayı denesene demekki ağrı eşiğin düşük ve ağrıyı daha şiddetli hissediyorsun.Off agrilar batmalar sancilar kasilmalarr... kalkip gtcem gene bi cikmicak verem olcm. !!
sen birazcık evham mı yapıyorsun canım?Off agrilar batmalar sancilar kasilmalarr... kalkip gtcem gene bi cikmicak verem olcm. !!
Maşallah, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsünBiz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Kızlar çok şükür kurtulduk
Çok güzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?