Gözün aydın canım. Maşallah ikinize de.Kızlar bebegime kavuştum çok şükür. 3090 gram.sezaryen oldum ben. Biraz ağrım var buna şükür. Rabbim sizlere de yasatsin bu güzel duyguyu..
Şekerlerimizde tamaaaam
Cok sagol canim hayirli ugurlu olsun darisi bize olsun insanalhÇok rahat geçti canım, sezaryen oldum lokal anestezi ile.İlk doğumumda olduğu gibi fazla ağrım sızım yok Allaha şükür. Sondayı anestezisen sonra taktılar zaten. Darısı sizlerin başına inşallah.
Canım ben doktoruma sordum. Benim ilk doğum da bu da spinalmiş bu da. Biz yanlış olarak epidural diyormuşuz. Soranlara belden aşağısı dersin dedi. Bende sıkıntı olmadı Allahıma bin şükür.arkadaslar bugün hastaneye gittim dosyam hazırlandı. tahliller yapıldı. kendimi epidural a hazirlamisken birde spinal çıktı başıma. anestezi uzm amelyttaydi konusamadim yuz yüze bi amelythne hemşiresi ile konuştum. oda beni tatmin etmedi.içim içimi yedi bitrdi spinali arastrdim 50 kişiden 40 i memnun kalmamış. ki bende epiduralden yanaydim aylardr.kiz diyor burda epidural yok.ya ben napacm kalmış 2 gunum.hastaneye mi degissem yarin yine mi gitsem.beni aydinlatmadi ne doktorum ne digerleri.birşeyler soyleyin lütfen 3 saatrr ağlıyorum. bebegimin psikolnsine yazik
Çok sevindim kader arkadaşım. Kocaman maşallah.Kızlar çok şükür kurtulduk
İyiyiz kızımla darısı sizlere inşallah
Çok güzel maşallah
Ewet busefer bosa cikmadi. Kanala inmeye bslamis dedi bas gelis dedi 36 + 6 gorunuyo nst iyi cikti serum btmesini bkliorm
lokal anestezi ne demek.epidural mi yani.Çok rahat geçti canım, sezaryen oldum lokal anestezi ile.İlk doğumumda olduğu gibi fazla ağrım sızım yok Allaha şükür. Sondayı anestezisen sonra taktılar zaten. Darısı sizlerin başına inşallah.
İyiki gitmişsin bakEwet busefer bosa cikmadi. Kanala inmeye bslamis dedi bas gelis dedi 36 + 6 gorunuyo nst iyi cikti serum btmesini bkliorm
Nasıl yani sendemi açıklık var 2cmKizlar 2 cm aciklik var sanci cekn birini grdum birdn tnsiyon dustu serm bgladlr nsydeym
Cnm annemde bi çiçek vardı ondan söktük hiç bilmiyorum adınıCanim cok guzelmis. Nerden aldin icine koydugun şeyi, bende almak istiyorum ama nerde var bilemedim. Birde ismi ne netten aratsam
Onu srmadim cnm devlet acildeym. Serum tnsiyonum dustu o yuzdenCanim agrilarin bosa degilmis demekki, bebek kac kg olmus baktilarmi? Serum neden taktilar peki?
Canim agrilarin bosa degilmis demekki, bebek kac kg olmus baktilarmi? Serum neden taktilar peki?
Ewet cnm ogrenms olduk farkli bseler oldugu belliydiİyiki gitmişsin bak
Nasıl yani sendemi açıklık var 2cm
Ewt kuzui
Cnm annemde bi çiçek vardı ondan söktük hiç bilmiyorum adını
Ay korktum şimdi demekki ondanmış bukadar sancın napacak peki eve gönderecek mi yatıracakmk acabaEwet cnm ogrenms olduk farkli bseler oldugu belliydi
Ewet busefer bosa cikmadi. Kanala inmeye bslamis dedi bas gelis dedi 36 + 6 gorunuyo nst iyi cikti serum btmesini bkliorm
tatlım ölçüm hatası olabiliyor başka bi doktora da görün derim benim ilk oğlum 37. haftada doğdu 5 hafta geriydi sözde gelişimi 2.400 falan beklerken 3.100 doğdu. pisi pisine sezercik oldum anlıycan...Hepinize çok teşekkürler.36+1 2428 gr kilosu.Kilosundan ziyade 20 günde 10 günlük bi gelişim göstermiş.28 32 haftalar arasi da 3 haftalık büyümüştü 32 34 normaldi.Şimdi yine az büyümüş.Pazartesi tekrar kontrol var bakalım ne diyecek doktor.Ben de rahatlattim kendimi biraz şimdi daha iyiyim.Sağlıkla gelsin de erken geç önemli değil..
maşallah kuzuya gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklı mutlu uzun bi ömür versin prensesine...Kızlar çok şükür kurtulduk
İyiyiz kızımla darısı sizlere inşallah
Çok güzel maşallah
Spinal ile belden aşağısı.lokal anestezi ne demek.epidural mi yani.
Çok geçmiş olsun canım inşallah doğumun de dilediğin gibi olur sen elinden geleni yaptın annesi...Tesekkürler canim :) ben de cok sevindim.
Söyle; önce beni ameliyata hazırlar gibi hazırladılar. Acil bişi olursa diye. Sonra bir serum taktılar. İçeriğini bilmiyorum ama besin olabilir. Sonra yine damar yoluyla rahmi gevşeten bir ilaç verdiler. Bu biraz carpinti yapti ama önceden söylediler carpinti yapacak normal bu diye. Nst çektiler. Baya bir ön hazirlik asamasi oldu.
Sonra başka bir odaya aldılar, doktor geldi. Böyle eliyle karnımın dışından alttan üstten tuttu bebeği dışarıdan yavaş yavaş çevirdi. :)) 1-2 dakika falan sürmüştür. O kadar hazirliktan sonra olayin kendisi bu kadardi. :))
Tabi o sırada sancım oldu. Ebeler elimi tutup nasıl nefes almam gerektiğini söylediler sürekli. Azıcık doğum sancısına benziyordu sanırım. O sanciyla nasil nefes alacagini unutuyor insan, ama konsantre olunca yapilabiliyor :)
Cok saol canim, insallah hepimizin sip diye kolayca olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?