- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Ayy canim ya gozun aydin inan gozlerim dolduKızlar çok şükür kurtulduk
İyiyiz kızımla darısı sizlere inşallah
Çok güzel maşallah
Kızlar ya ben eşimden ayrı duramıyorum hiç niye böyle oldum bilmiyorum bi yere gidince başlıyorum aglamaya
. Utanıyorum söylemeye tek bn bu kadar aptalim mi acaba diye tamda bende ki sıkıntı bu ilkinde dogduktan sonra 10 gün kadar her eve geldiğinde ağlıyordum çünkü gündü gözüm çok arıyordu onu bunda doğmadan 1 ay önce başladı bildiğin adam yanımda olmayınca dortduvar ustune gelio gündüz bisey yapasim yok bide ben ayrı yere gidicem belki de onun sıkıntısı bastı onsuz 1 ay doğumdan sonra da 1 ay nasil birakicamAglamiyorum ama gün içinde çok özlüyorum gözüm yolda kalıyor okuldan gelecek diye.
bende bundan aldım e-bebekten bakarken kullanan birine denk geldim gayet memnunum dedi bende alıverdm inş. bizde güzel günlerde rahatlıkla kullanırız.
Var mı canım bir sıkıntı??Kizlar ben yine acillerde. Bu sefer esim surukledi..
Durumun nasıl ??Kizlar ben yine acillerde. Bu sefer esim surukledi..
Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
Eğer özel oda varsa ve istersen alıyolar yoksa ğcretsizSesli güldümkoskoca insanlarız çok garip valla. Ekstra oda ücreti alıyorlar mı peki?
Hastane için mi cnm güzel olmusŞekerlerimizde tamaaaam
Çok tatlılarr, içinde sünger mi var? Ben de düşünmüştüm bunu, süngeri nerden aldın canım?Şekerlerimizde tamaaaam
Ben çok takılmıyorum anesteziye yabende kavusacaktm persembe ama anestezi şekli aklima yatmadi.
Evet cnm teşekkür ettimmmHastane için mi cnm güzel olmus
Çok tatlılarr, içinde sünger mi var? Ben de düşünmüştüm bunu, süngeri nerden aldın canım?
Sünger değil cnm köpük varya ondan varÇok tatlılarr, içinde sünger mi var? Ben de düşünmüştüm bunu, süngeri nerden aldın canım?
Çok rahat geçti canım, sezaryen oldum lokal anestezi ile.Sezeryanmi olmustunuz nasil gecti agrilar olsun ameliyat olsun korkulcak biseymiymis ha bide sonda
Allahtan 27 hafta Allah hayırlı zamanda gelmesini nasip etsin :)Kizlar 2 cm aciklik var sanci cekn birini grdum birdn tnsiyon dustu serm bgladlr nsydeym
Haberdar et bizi canımKizlar 2 cm aciklik var sanci cekn birini grdum birdn tnsiyon dustu serm bgladlr nsydeym
Demek sancılar boşa değilmiş.. Allah yardımcın olsun cnm bizi haberdar etKizlar 2 cm aciklik var sanci cekn birini grdum birdn tnsiyon dustu serm bgladlr nsydeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?