2016 Aralık Anneleri

Kızlar çok şükür kurtulduk
İyiyiz kızımla darısı sizlere inşallah
Çok güzel maşallah
Ayy canim ya gozun aydin inan gozlerim doldu cok sukur kurtuldun cok sevindim sizin adiniza . Ah ahh bizde bi kavussaydik minnaklara. Rabbim anali babali buyutsun hayirli bi evlat olsun insallah masallah size

Kızlar ya ben eşimden ayrı duramıyorum hiç niye böyle oldum bilmiyorum bi yere gidince başlıyorum aglamaya

Aglamiyorum ama gün içinde çok özlüyorum gözüm yolda kalıyor okuldan gelecek diye.
. Utanıyorum söylemeye tek bn bu kadar aptalim mi acaba diye tamda bende ki sıkıntı bu ilkinde dogduktan sonra 10 gün kadar her eve geldiğinde ağlıyordum çünkü gündü gözüm çok arıyordu onu bunda doğmadan 1 ay önce başladı bildiğin adam yanımda olmayınca dortduvar ustune gelio gündüz bisey yapasim yok bide ben ayrı yere gidicem belki de onun sıkıntısı bastı onsuz 1 ay doğumdan sonra da 1 ay nasil birakicam işin kötü yanı onun yokluğunda uzulecegim için şimdiden ben onu uzuyorum kızarak gereksiz aglayarak

AzRASILAM cnm Allah bagislasin :) Rabbim hayirli uzun ömurler nasip eylesin bebisine... öp doyasiya bizim yerimizede

bende bundan aldım e-bebekten bakarken kullanan birine denk geldim gayet memnunum dedi bende alıverdm inş. bizde güzel günlerde rahatlıkla kullanırız.

Insallah canim. Mamajoo bi de yerli mali. Bi ara bi doktor onermisti. Iyi gunlerde kullanalim. Bol bol sutumuz olur insallah :)

Sezeryanmi olmustunuz nasil gecti agrilar olsun ameliyat olsun korkulcak biseymiymis ha bide sonda
Çok rahat geçti canım, sezaryen oldum lokal anestezi ile. İlk doğumumda olduğu gibi fazla ağrım sızım yok Allaha şükür. Sondayı anestezisen sonra taktılar zaten. Darısı sizlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…