2016 Aralık Anneleri

üzme kendini benimde 37 de 2600 dü doğduğunda toparlar inşallah

Bozma moralini canim
nekadar dedi doktor
eger beslenemiyorsa haftanda uygunsu aldir
disarda beslersin yavrunu oluyo oyle
kuzenim 2600 dogurdu 38 de
simdi masallahi var oglunun hic canini sikma

Kaçıncı haftadasın? Ben de az önce çıktım muayeneden doktorum bu haftalarda artık bebeğin tam kilosunu alamayız +-500gr değişir o yüzden bir şey demicem sana dedi.

Hepinize çok teşekkürler.36+1 2428 gr kilosu.Kilosundan ziyade 20 günde 10 günlük bi gelişim göstermiş.28 32 haftalar arasi da 3 haftalık büyümüştü 32 34 normaldi.Şimdi yine az büyümüş.Pazartesi tekrar kontrol var bakalım ne diyecek doktor.Ben de rahatlattim kendimi biraz şimdi daha iyiyim.Sağlıkla gelsin de erken geç önemli değil..

Canim kizimda hic kullandirmadi doktorum ilac sadece kan ilaci kullanmama musade etti.
kizim 4.200 grm 53 cm dogdu.
bu seferki doktorum surekli vitamindir takviyedir yazdi durdu ben kullanmadim.
sadece saglikli beslenmeye dikkat ediyorum eger magnezyum eksikligim varsa kullanim ama bi tahlil sonrasi vermedi agrim var dedim diye al bunu kullan demesnden sebep kullanmama karari aldim.
Dogum sonrasi zaten gerekli gorulsun gorulmesin tum kan sayimimi tekrarlicam eger eksiklik varsa ozaman ne gerekirse kullanirim.
yoksa kullanmamami gerektircek buyuk bi sebebim yok doktorun onerdiyse senin taktirin kullanip kullanmamak

Canim normal dogumunu beklicem deseydin. Normal olmazsa ozaman sezeryana alir. Benim ilk dogumum sezeryan olmasina ragmen insallah bir sikinti cikmazsa normal dogumumu beklemek istiyorum dedim. Doktorum da onayladı.

Ben de dedim normale hazirladim ben kendimi diye. bu hafta geldi geldi yoksa bakicaz haftaya dedi. daha da irilesirse normal zor dedi.

7 ye kadar düşerse takviye yapıldığını bilmiyordum bi nebze içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim
Canim gecmis olsun akdeniz anemisi oyle nadir bir hastalik da degil hatta hastalik bile sayilmaz tasiyicisin sadece. Normal dogum yapicaksan kan kaybin zaten cok az olur hic kan verilmesine gerek kalmaz sezeryan icin de 1 birim civari duser ekstra bir kanama olmazsa ona da kan nakli gerekmez. Sen sadece demir takviyeni dogum oncesi de sonrasi da fazlaca yap biz 1 aliyorsak sen 2 kullan mesela gerci kendi doktorun en dogrusunu bilir ve sana soyler. Korkma yani akdeniz anemisi tasiyicisi oldugunu bilmeden dogum yapan yasamina devam eden cok insan
Var allah baska dert vermesin bebisin de sende saglikla gecirin dogumunuzu insallah

arkadaslar bugün hastaneye gittim dosyam hazırlandı. tahliller yapıldı. kendimi epidural a hazirlamisken birde spinal çıktı başıma. anestezi uzm amelyttaydi konusamadim yuz yüze bi amelythne hemşiresi ile konuştum. oda beni tatmin etmedi.içim içimi yedi bitrdi spinali arastrdim 50 kişiden 40 i memnun kalmamış. ki bende epiduralden yanaydim aylardr.kiz diyor burda epidural yok.ya ben napacm kalmış 2 gunum.hastaneye mi degissem yarin yine mi gitsem.beni aydinlatmadi ne doktorum ne digerleri.birşeyler soyleyin lütfen 3 saatrr ağlıyorum. bebegimin psikolnsine yazik

Biz Dila'mıza kavuştuk kızlar. Rahat bir doğum oldu Allaha bin şükür. Kızım bize sürpriz yaptı. 2700 civarı beklerken 3350 doğdu kızım MAŞALLAH.
maşallah dila bebeğe
geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah
bizede moral olsun minik bebek bekliyoruz birkaçımız

Canim niye bukadar yipratiyosun kendini
ben kizimi zorunlu sezeryanla son anda sipinal sezeryanla dunyaya getirdim.
Hicbir arastirmam olmamamasina ragmen gayet memnun kalarak ciktim.
Hic ne agri ne sizi hissetmedim.
Sezeryandan 4 saat sonrasina kadar bacaklarda his olmuyo tek etkilendigim kisim o oldu.
Tek tavsiyem kahve icmeniz basagrisi yapabiliyormus ve bol su tuketmeniz.
Epudural hakkinda pek bilgim yok.
Anestesi uzmaniyla dogum oncesi bi gorusme daha ayarlayin ve kafanizdaki herseyi sorun derim.

hepimami
Canim gozunuz aydin.
Allah bagislasin yavrunu cok sevindim sorunsuz kucagina almana.
Masallah.buarada sezeryanin genelmi yoksa spinal flnmi oldun

yarin sabah gidecem zaten kafam cok gec algıladı. spinal de beyin omurilk sivisinda 2 damla azalma oluyor hepi topu oda sersem olup bas ağrısı yapmaya yetiyor.bide bel agrisi.ben agri cekmek istemez miyim ona kavusmak icin isterim. ama 2 yaşındaki oglum bensiz napcak kim bakacak.hemen ayaga kalkmk istiom ben

Yok eger dogruysa ozeldeki dr dedigi hic zorlama cnm.sezeryan tarihini al. Cunku allah korusun bole durumlarda kafasinin sekli bozulabilio normal dogumda cekiolar falan allah korusun. Yada gelmio kalio orda sezeryana acil gidiosun hic riske atma cnm. Bnmde en son acil gidisimde o hizla ne kdr hizli olctu bilmemde 2 hafta onde cikmisti. Bakalim bende normal normal diye bi yerlerimi yirtiorum ama hersey cuma devlet kontrolumde netlescek. Kafa mi buyuk kg mu cok ilerimi gerimi cati musaitmi hepsi cikck ortaya bakalim. Ne derse uycam hic zorlamam yani sartlarimi. Hemsire halamin kizi oda anneme demis uygun degilse sartlari zorlamasin basinin falan sekli bozuluo demis

Ne varmışki cnm spinalde bende epidural istiyorum dedim ama kağıdıma spinal istiyo yazdılar neden dedim spinal yapılıyo burda dedi fakülte hastanesi bende çok araştırmadım açıkcası birde eğer gerekirse epidural spinal karışık bişiler olur dedi genel yapmasınlarda ne yaprlarsa yapsınlar. Bide epidurali genelde normal doğumda kullanıyolar diye duymuştum ama emin değilim

Yok eger dogruysa ozeldeki dr dedigi hic zorlama cnm.sezeryan tarihini al. Cunku allah korusun bole durumlarda kafasinin sekli bozulabilio normal dogumda cekiolar falan allah korusun. Yada gelmio kalio orda sezeryana acil gidiosun hic riske atma cnm. Bnmde en son acil gidisimde o hizla ne kdr hizli olctu bilmemde 2 hafta onde cikmisti. Bakalim bende normal normal diye bi yerlerimi yirtiorum ama hersey cuma devlet kontrolumde netlescek. Kafa mi buyuk kg mu cok ilerimi gerimi cati musaitmi hepsi cikck ortaya bakalim. Ne derse uycam hic zorlamam yani sartlarimi. Hemsire halamin kizi oda anneme demis uygun degilse sartlari zorlamasin basinin falan sekli bozuluo demis

epidural her iki dogumdada yapılır. bilmiyorum ben arastrdim gönlüm spinal den yana degil yazdan beri epidurale hazrlamisim kafami.iki gun kala öğrendim ki epidural yok üstelik dosyam da hazrlandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…