2016 Aralık Anneleri

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ettim kızlar. Yatışımı yaptım Nstde 1 sancı çıktı ama kalp atışları çok düzensizdi bikere daha bağladılar çok fark etmedi ultrasona girdim doktorum baya ağrı çekmişsin rahimden çok belli 1 gun daha beklesek fazladan durmaz bu kız dedi yatış şekli okadar tuhafmışki kadında şaşırdı nasıl bu hali aldı okadar rahatsız ki içerde dedi bense inanılmaz keyifsizim korkuyorum son gün bi sıkıntı çıkacak diye Rabbim korktuklarımızdan korusun

Süper sütünün gelmesi peki ilk günler mama verdin mi mecbur. Bu Sefer çok çok istiyorum emzirmeyi ama sanırım sezeryanda bir kaç gün geç gelme olabiliyor

Hadi bakalım güzel haberlerle gel

Cnm biliyosun geçen hastanede yattığımda 1 ginde 6 kere parmak yedim ve bitanesinden sonra kıpkırmızı kanamam oldu sonra kahveye döndü ve bitti bence buda öyle bişe olabilir
Ewt ama akintili geldi cnm hic ole.akintim olmadi smdiye kdr ondan tereddut ettim

Şahane bir paylaşım olmuş.
Iste neredeyse birebir bunlar yaşanıyor,bebis dogdugu an ki rahatlamayi anlatmaya kelimeler yetmez ☺ plasentanin doğuşunu anlamadim bile öyle bir rahatlama gelmisti ☺ Rabbim tekrar nasip etsin o ani insallah ,cok duygulandim okurken

Ewt ama akintili geldi cnm hic ole.akintim olmadi smdiye kdr ondan tereddut ettim
Bnmde öyleydi ama doktora sormakta fayda var tabi gerçi açıklığı başlayan birinden nışan gelmez bence çünkü nışan geldikten sonra açılma başlamaz mı mantık olarak bazılarından hiç gelmeden açılmada oluyomuş bence seninli öyle bişeydir

Ya dün akşamdan beri benim oğlanın hareketleri bi anormal çok sert hareket ediyor. Bastırdığı yer taş gibi oluyor. Bazen de yumuşak yumuşak hareket ediyor. Bu sert hareketlerinde bi sıkıntısı olduğu için mi öyle yapıyor acaba. Aslında benim ikinci çocuk ama kızım kafasını göğüs kafesime sıkıştırdığı için hiç hareket edemiyordu karnımda. Bebek hareketini bu hamilelikte yaşıyorum Yani. Öyle bi bastırıyor ki nefesim kesiliyor. Bakalım hayırlısı daha biz küçüğüz çıkmaya falan kalkmasın :) 32+5 iz daha 38+3 lere kadar bekle tosunum :)

Lutfen bana dua edin kizlar. Bide bu sefer akintili kahverengi biseelr geldi. Akintim oluyodu ama bole afedersinjz balgam gbi bi noktada olmuyodu nisan die supheleniorm?
Yatip biraz dinlenseniz,ilk cati muayenemden sonra 1 gun kadar kanli akintim olmuştu ertesi gun kalmamisti.
Dr.um olacağını soylemisti,insallah sizin de öyledir.

Bu bahsettigim sey nisan mi kizlar :
Tatlım akıntı sümüğümsü yapıda mı? Büyük ihtimal o içerdeki kan kuruduğu için koyu renk atılmıştır, nişan değildir. Nişan olsa bile geldiğinde hastaneye gitmenize gerek yok diyorlar, endişe etme canım. Evde dinlenmeye devam et sancın olmadığı ve suyun gelmediği sürece.

Rabbim yardımcın olsun canım. hayırlısı ile kucağına al bebeğini

Lutfen bana dua edin kizlar. Bide bu sefer akintili kahverengi biseelr geldi. Akintim oluyodu ama bole afedersinjz balgam gbi bi noktada olmuyodu nisan die supheleniorm?
Sümüksü bir yapıdaysa nişan olabilir canım ama nişan hemen hastaneye gitmeyi gerektiren bir durum değilmiş, sancını suyunu takip et bence, ona göre gidersin. Allah yardımcın olsun, kıyamam sen çok dertlendin bu ara ya

Allah bize de bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah canım. Çok merak ediyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı.

Bugün jinekologda randevum vardi. O da bir gün daha bekle bakalim, daha iyi olabilir, ama yarin devam ederse kbb ye git dedi. Bu sabah dünküne göre biraz iyi. Insallah yarin da azalir. Ben de ihlamur-limon-bal yaptim portakal falan yedim. Bir de gargara yapcam.
Sana da cok gecmis olsun canim, cok sükür atlatmissin

Kızlar bu muayene nasıl oluyor , kacıncı hafta oluyor , parmakla acıklıgı nasıl ölcüyorlar ? kendimizin yapabilecegi bir şeyse kendimiz yapalım
kaç cm açıldığına bakıyorlar bana daha hiç yapılmadı ama yapılanlara anlatırken duydum drdan doğumun başlaması ıcın 10cm olması gerekıyormus bence bızım yapabılecegımız bısey degıl hastanın durumuna göre degısıyor galıba yada nst de sancı çıkma durumuna göre kaçıncı haftada yapıldııgı tam emın degılım

canım benim doktorum ıhlamurdan da uzak dur demişti ama hafif aroma olsun diye kullanılabilir. çokta kullanıp sorun yaşamayanlar var. gargarada tuzlu karbonatlı ılık su yada tantum marka olabilir sabah akşam demişti. ben bu saatten sonra yediklerimizin içtiklerimizin bebişi çok etkileyeceğini düşünmüyorum. tabi abartmadıkca. hoş biz hastalanınca bebişlerin kilo alması yavaşlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…